• header

26e juli 2011 – på Mallorca

God morgon! Jag har hittat internet! Dock tar det ett år att ladda upp en bild, men två bilder lyckades jag få upp nu på en halvtimme iallafall. Bilderna vi tagit med min pojkväns systemkamera tar ännu längre tid att ladda upp men jag försöker iallafall..

Hur har ni det? Mår ni bra? Vi har det jättefint här. Vi badar, solar, slår rekord i strandtennis, spelar kort på balkongen, dricker massa sangria, tar hundratals bilder, promenerar runt, kikar i butiker, äter goda middagar på härliga små restauranger.. Det är väldigt lugnt här men det var det vi ville ha så vi har det väldigt mysigt! :) Vi ska försöka ta oss in till Palma stad någon dag också, vi har 3 dagar kvar så det lär vi hinna.

Nu är Aleks inne i gamla stan på marknaden men sömtutan (jag) sa i sömnen att jag inte ville följa med men det ångrar jag lite nu haha. Men jag skrek något typ “om du ser en svart fransväska, köööööööööööööp”.. Han är snart tillbaka och då ska vi ner till stranden! :)

91 Comments

Julia

TIPS!… För mig är det också långsamt att ladda upp sytemkamera bilder men jag har kommit på ett knep så det går på 5 sekunder! Gå in på picasa 3 och beskär bilden ( bara en halv milimeter i kanten typ) och sen sparar du ner bilden som vanligt och sen laddar du upp den! Loooovar att det går mycket mycket snabbare!
Hoppas ni får en fortsatt bra resa!!:D<3

Reply
V

Jag kom hem igår från Mallorca. Va där i 1 vecka. Sangria är så jäkla gott!!
Dock gillade jag inte deras mat. Omeletten var god iförsig. Men inte Paellan.

Reply
Klara Simonsen' |klarasimonsen.blogg.se

Jag kom hem från Alcúdia för två veckor sedan, och var även i Palma eftersom min äldsta kusin är bosatt där. Jag och min mamma var på en marknad där jag fyndade allt, allt, allt! Jag köpte en ursnygg väska bland annat: Dock kommer jag inte ihåg vad marknaden hette.. Hoppas ni får en riktigt, riktigt bra semester! Du är bäst! /Trogen läsare: Klara Simonsen.

Reply
Kristine

Så fint du koser deg:) her i norge er det bare trist, med veldig rar stemning! Kos deg de siste dagene på ferie:)

Reply
Matilda

såg att du flög med norwegian någon gång här på bloggen. jag ska flyga med dem till barcelona på lördag. är det ett bra och trevligt flygbolag? hoppas du har det toppen i mallorca. du är galet snygg bruden!

Reply
emily

HAHAH. Jag gör också så i sömnen, sist sa jag att jag inte skulle följa med på våran släktings dop, för att jag sov. Galet.

Reply
natalie

Håller med Julia (09.51), mitt internet är också segt ibland och då är det bara att gå in på Picasa, man behöver inte ens beskära bilden utan det räcker att bara “exportera” till mapp eller vad man säger. Hoppas du förstår! =)

Reply
Janni

ett tips! jag har förstått att ni bor i alcudia. Där finns en texmex resaurang med jääättegod mat! Gå dit! Den borde heta TexMex tror jag. Ha det bra :)

Reply
soph

hej! jag drömde om dig inatt, kenza. Jag var utomlands och gick ensam till stranden en dag. där satt du och mani och gosade. Jag gick fram till dig och slog mig ner. vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag frågade hur du tacklar motgångar och hur det är att ha en blogg. du var hur skön som helst och det var väldigt lätt att prata med dig! jag kanske har läst din blogg lite för mycket eftersom jag börjat drömma om dig nu haha. men det jag ville säga är att du verkar vara en underbar person. fortsätt med det! :)

Reply
Hanna

du är sjukt fin!
alla fotbolls älskare kika in på min blogg för tips, övningar, skador, hälsa, och en massa annat! :)

Reply
Flikka

Hej! Kenza när får man veta vinnarna på ‘ Vogue ‘ glasögonen?? När lottar du ut 3 st? :D btw, härliga bilder!

Reply
Anonym

Kul att veta att du är minst lika självisk och egotrippad som alla galningar som får lite fame. Största brotten mot mänskliga rättigheter i den moderna historian har skett de senaste dagarna och allt du kan tänka på är att visa kropp i bikini och vatten och marknader och shopping. Inga vettiga åsikter här hittar man inte. Såna som dig förtjänar inte denna lyxery. Det kan lätt hamna på¨listan av orättvisa. Jag hoppas att du tar åt dig, för detta skriver jag rent av ilska av din snobbri och inget annat. Kenza, du är inte bättre än allla brats och tomskalliga blondiner, det visar du varje dag av dina korkade inl’ägg om vad du äter och vad du har på dig. U-LANDS PROBLEM, KENZAS BOGG!

Reply
Ida [Foto&vardag]

Fina bilder :)
Jo, det brukar ta längre tid med bilder som är tagna med systemkamera. På blogg.se är det nästan hopplöst att ens försöka ibland…

Reply
Fanny

ser jätte härligt ut! funderar på att dra till danmark på weekend med min sambo, någon som har något tips?:)

Reply
- | | Carro | | -

TILL KENZAS LÄSARE:
Alla ni som undrar om Norges terrordåd och säger att hon ska skriva om det..hon skrev i inlägget längre ner ”23e juli 2011 – på Mallorca” detta: Hej bloggen! Hoppas att allt är bra med er, speciellt mina norska läsare. Det är fruktansvärt det som har hänt och mina tankar idag går till de drabbade samt deras familj och vänner. Massor med klem till er!!! :( ”

Vad mer begär ni att hon ska göra? INTE roa sig på sin semester? Förlåt men det dör folk varje dag i världen och vi som inte känner någon drabbad kan inte sluta leva vårt liv. Hade jag känt någon som dött/skadats..visst hade jag varit ledsen, jag känner nu ingen. Känner ingen lika mycket som jag inte känner någon i Afrika eller andra länder som har dödsoffer varje dag. Jag beklagar till alla som varit med om sådana hemska saker..och verkligen tråkigt att trygga norden fått vara med om detta..men mer kan vi inte göra.

Ta vara på era nära och kära och var glada att ni lever :) bye <3

Reply
Erika

är du oskuld? om varet är nej, när var din första gång, vid vilken åler,vart och med vem??

Reply
Angelica

Jag har följt din blogg hur länge som helst och jag gillar den, så detta är ingen kritik! Men det känns oerhört konstigt att du inte skrivit något om det som hänt i Oslo

Reply
Mikaela

Hej hej.
Jag tänkte bara ge dig ett litet tips nu.
Jag var nere i Mallorca, Alcudia för ett par år sedan och alldeles utanför vårat hotell så fanns det en godis-butik, på kvällen var den godis-butiken ett pannkaksstånd.
Det var en man som gjorde pannkakor/crepes superbra.
Men en massa glass, grädde, chokladsås och jordgubbar på. Man får välja helt själv vad man vill ha på och det finns mycket att välja på!
Han är ganska känd, du kan söka på “panncakes-man” på youtube så får du se. :)
Det är iaf jättegott och ligger i Alcudia så du kan ju kolla om du hittar det.
Hoppas du får en fortsatt bra resa.
Kram.

Reply
Maja

Jag har ett tips till dig så de nye alls tar lång tid att ladda upp bilder:
jag antar att du laddar över i iphoto, eller hur?
Iaf, istället för att dra ut bilderna man vill ha så markerar man bilderna man vill ha, trycker sen på Edit (eller nån annan, kommer inte ihåg, leta dig fram) och sedan på Exportera. Då kommer det upp en ruta och då kan man ändra storlek på bilderna, mellanstor brukar jag ändra till. Sen står de var man ska exportera dem till bla bla resten kan du.
Det blir exakt Samma storlek på bilderna men tar mkt kortare att ladda upp :)

Kram :D

Reply
Victoria

Tjenare, mysigt du verkar ha det. Och med din kille med. Skulle jag också vilja ha med min.

Jag får seriöst PANIK. Jag är en trogen läsare av din och Tyras blogg. Men folk som läser kissies blogg får jag PANIK på! Du eller Tyra ska vara sw största bloggare. Om jag får säga de själv!

Mvh Vickitickan

Reply
franson

hej va har du för msn? din blogg e sjukt bra o du e fin o sjukt snygg ! :) <3<3<3<3

Reply
natalie

jag älskar din blogg o jag skulle kunna ha alla dina kläder. skulle du liksom villa laga ett inlägg på dina moden o sen vilka dina favorit kläder är?(: det skulle vara super roligt :):)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*