• header

27e juli 2011 – på Mallorca

Hola! Läget? Här är man ännu sjukare än igår.. Hostar ihjäl mig!! Och som vi trodde igår så spöregnar det idag…igen.. Så vi tar bussen in till Palma stad för lite shopping och så!

Vi hoppas att vi får sol imorgon och på fredag iallafall, annars suger det. :( Nu måste jag upp till rummet och klä på mig (sitter i lobbyn nu efter frukosten). Bussen går strax efter elva! Puss puss ♥

Igår på stranden. Våra strandtennis-racket är så söta tycker jag! :) Bilden är från min instagram (en iphone app, heter kenzas där) som jag uppdaterar flera gånger om dagen!

158 Comments

Moa

Hej det måste vara jättekul att vara utomlands!
Men länktar du aldrig hem, och ta det lugnt!
Jag saknar alltid mitt hem på sommranarna när man är borta :D
Puss & kram Moa :D

Reply
alexandra

hej, jag ska snart åka till alqudia. vart hittar man bästa shoppingen och vad finns det för affärer? :)

Reply
Sussi

Men vi som inte har en iPhone missar ju alla fina bilder … :( Hoppas du kryar på dig snart!

Reply
MARIA -+mode,+outfits+&+inspiration

Faaaast du borde vara tacksam ändå, även fast det kanske inte blir nån sol, om du frågar mig iallafall.. du har fått göra & kommer göra så mycket som så många aldrig kommer komma i närheten av, hoppas du inser det, även fast jag förstår att det är trist att det inte är någon sol när man är utomlands. :) kram!

Reply
Emma

För typ 2 veckor sedan så var jag i Palma, bodde där på hotell också. Palma stad är verkligen jättefint, otroligt fräsha (men rätt så dyra) affärer.

Reply
joanna

Hej! Jag såg en bild på facebook som en av mina kompisar la upp och då var det en bild på dig som emo. Har du varit emo? När och varför?
Kram!
p.s bra blogg!!

Reply
Annie

Hejj, jag har en iphone och jag skulle ladda ner appen men den finns inte… vad ska man söka på ? :)
tacksam för svar. :D

Reply
Shqiponja

Sånna tennis rack har jag med fast i svart och vitt vilken fin bekini du har Kenza :)

Lost of loce shqiponja 12 år

Reply
Frida

Var på Mallorca förra året ,ska dit på lördag..vi besökte
också Palma ,vi besökte cathedralen där ,det var hur fint
Som helst där .sen finns det jätte mysiga cafeer.:)
:)

Reply
Sanna

Den där hysterin kring solsken, sola och att vara brun börjar bli lite mycket.

Reply
Christie

I don’t have instagram. :( isn’t it the same as updating here? or put it on facebook and make your pics public but everything else private?

Reply
Linnea

Har upplevt det ni gör nu under resan, var på mallorca där ni är nu för två år sedan, hade sol 2 dagar (och då var det även molnigt till och från) Det regnade i stort sett hela resan, så det blev att vi nästan bilade runt hela ön istället.. En dag när det ösregnade i Alcudia, åkte vi in till Palma, där var det sol.. Sedan förra året var jag i Magaluf, hade toppenväder hela resan. Ville egentligen inte åka tillbaka till ön pga regnet, haha. Men verkar som Palma sidan är bättre när man vill ha en solresa, eller så är det bara otur ;)

Reply
frida

Tråkigt att ni har dåligt väder ): I Göteborg är det äntligen fint väder!

Reply
rebecca

Kolla gärna in min blogg, lite smaskiga saker faktiskt ;)
rebeccastips.devote.se
rebeccastips.devote.se

Kolla gärna in min blogg, lite smaskiga saker faktiskt ;)
rebeccastips.devote.se
rebeccastips.devote.se

Reply
--

skulle du vilja betala resa med din föräldrar om du är själv inte rik då när du var ca 18år? e ej det lite skäms?

Reply
Keela

haha ja dom var söta, men vilken otur ni haft med vädret då… riktigt tråkigt. Det som brukar vara så soligt och fint på Mallis!

Reply
lovebaby

jag undrar hur du får plattmagen . vilken träningen som du bruka göra ,kan du gemig lite träningtips!

Reply
Annie

Hade du frågat någon innan hade de kunnat säga på rak arm att ni inte får någon ren solsemester när ni åker till Spanien, samma klimat som Sverige ju

Reply
Sanna

fan va trist med regn. Men skönt att det är fint väder någon gång då och då iallafall. När det är dåligt väder så blir man lite påhittigare oxå så då kanske ni får mer gjort och ägnar er mer åt varandra.

shoppades det något skoj i palma idag ?

Reply
Girly

Å jag är verkligen avundsjuk som fannnnnn på dig din lilla lyllos <3
Jag längtar tillbaka till mitt Spanien dagligen.
Vädret so, sol, sol vattnet varmt, varmt, varm,
människorna, glada, pratsamma & varma.

Men missunnar dig inte att vara i värmen,
men njut lite för Girly med så länge
Pöss/G…som i galen ;P

Reply
vendela

heeeeej kenzaaaaa va i palma för en vecka sedan akta dig för en kille som är narkotika påverkad hihi han földe efter oss en hel kväll !

Reply
Süsi

Hey Kenza, if you are back, may you tell us in wich hotel you stayed? And how you liked it? that would be great! By the way great pictures as usual! :) Hugs from Germany

Reply
linn

du har skrivit om att du heter kenzas på instagram flera gånger nu :P
palma har jag varit i :) as fint!

Reply
stephanie

inte för att detta har något med inlägget att göra men jag ville bara passa på att tala om attdet alltid är lika kul att kolla igenom dina gamla arkiv med gamla söta bilder på dig haha :) hur ditt skrivande har förändrats och gamla outfits !! då var du en gullig liten fjortis (den perioden vi alla haft) och nu är du en fantastiskt vacker tjej som fortfarande har fötterna på jorden! bättre och vackrare blir du var dag! Fortsätt att kämpa på och kriga för dina mål i livet! du är en stor förebild för många!!!

Reply
lise

synd att ni fått så mycket dåligt väder!
hoppas inte det blir så när jag åker till turkiet! :)

Reply
Michaela

Jag tycker du alltid verkar må dåligt/vara sjuk just dem gånger du åker med din kille utomlands,du är aldrig det när du åker med dina vänner. …

Reply
savannah

Jättetråkigt att det är så dåligt väder. Har varit på mallorca många gånger och det brukar vara mycket bättre väder i söder. Playa del palma ligger endast tio minuter från Palma och har en fantastisk strand. Ett tips!

Reply
SUSANNA

oh shit va härligt! skulle också vilja resa lika mycket som du! fast har ju vart på kreta iår, och de va ju kul. och ska snart till italien. (TAGGA) finns bilder från kreta på bloggen :)

Reply
annie

snygg bikini! kommer ifrån? ;)
Om du är intresserad av snygga&trendiga ringar och navelpiercingar så får du gärna kolla in på min egna webbshop navelpiercings.se !
SUPERBILLIGA priser och snabb leverans!
kram :)

Reply
sara

hej kenza!
hoppas ni har de jätte bra där…ja ska åka dit snart och ja undrar om de e jätte varm eller om de e dåligt väder för ja vill verkligen att de ska vara jätte varmt som ja kan njuta eftersom de inte äns har varit sommar i göteborg!!!!!!!

Reply
Matilda

hey Kenza! Jag skule villa veta vilket hotell du bor på vi kanske har bott på samma jag var där förra sommaren :) krya på dig! // kram Matilda.

Reply
Mia

Min mamma säger att jag inte får åka till Mallorca trots att jag vill det. Hon säger att det är för dyrt, och att vi inte har pengar för att göra en sådan resa. Men jag ska snart sommarjobba lite och tjäna egna pengar sen så kan jag åka själv med en kompis!

När åkte du första gången utomlands helt själv Kenza?

Reply
Ida

Vakker som alltid :) men nå syns jeg det er på tide at du farger håret ditt igjen! Det var så pent for et par måneder siden :D

Reply
mikaela

ser ut som att ni har det väldigt bra over there.
om ni kommer in på min blogg kan ni även se jätte
fina träfjäderörhängen som jag gör tillsammans med
en vän. vill ni kanske ha?

mvh mikaela falk

Reply
anna

Jag var i Alcúdia i maj det här året, vi hade regn varenda dag, så du har det ju bättre än vad jag hade iallafall! :)

Reply
josse

hej kenza! måste först o främst säga att du är SÅDAN otroligt fin tjej och verkar hur go som helst! vart kan man föressten höra dig sjunga? kan du inte lägga upp nått klipp. supersupertack på förhand. bra blogg! KRAM ha de fint.

Reply
Alexandra Bálánescu ♥

Jag vet att jag inte kommer få ett svar precis! Men måste bara rekomendera dig att åka till Cypern! Inte Agia napa, det är för livligt. Men till Protaras utanför Larnaca. Jag har haft världens underbaraste väder, havet är lika blått som i en pool, stranden (Flamingo bay) är alldeles vit och maten är underbar. Speciellt om du är pasta älskare som jag hehe! Men verkligen! Om du vill resa till ett ställe med sol från maj till october så är det dit! Finns risk för en dag regn under hela sommaren. Rekomenderas. Ta nu hand om dig och jag hoppas verkligen att du blir bättre och även vädret! Enormt mycket kärlek ifrån ett stort fan av dig. Måste även påpeka att du är en av de vackraste kvinnor på jorden! BIG LOVE // Alexandra Bálánescu

Reply
Selma

När jag var i Cypern och man tittade längst stranden såg man typ 100 bollar i luften för ALLA hade ett sånt där spel. (Inklusive mig ^^ )

Reply
lollo

alla har inte iphone sen när du är tillbaka håller du väl dig till bloggen ? :(

Reply
Josefine

Hej Kenza! Jag har bott och jobbat i Alcudia ett hett tips är att ta taxi eller cykla till Mal Paz, La Victoria! Där kan ni hitta underbara små stränder! Tråkigt med regn och sjuka, njut av min fina ö :)

Reply
Roxen

cool pic girl, looks so 70s with the bright orange colours.

if you like Kenzas fashion you might like my fashion art.

have a look in my blog and see hwta ya think :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*