• header

Film & godis

Jag och min pojkvän har myskväll här! Vi lagade en jättegod middag och nu blir det mys i soffan framför en film. Han köpte även med sig en fet godispåse hem (han vet verkligen hur man gör mig glad haha) som jag redan började gräva i innan maten, men har sparat lite till filmen nu. :)

Ha det fint allihopa! ♥

Igårkväll var jag en liten gul kyckling!

97 Comments

sandra

Hej snygg blogg! :)
Sprid detta o rösta för att Dede blir offentlig!

D.DEDE är världens VACKRASTE kille i bloggvärlden!

Han skriver helt OTROLIGT VACKRA kärlekstexter! Genialiskt och helt sagolikt. Man förstår först när man läser. Han har inte kunnat vara offentlig för att tjejer gått på hans fotbollsmatcher och är helt galna i honom.
Bloggvärldens vackraste!

http://dedeprivat.blogg.se

Reply
anja

Åh vad mysigt det låter :) Själv längtar man sig ihjäl efter sin egen pojkvän :( Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll kenza:) tack för sveriges bästa blogg och btw söt klänning:)

Reply
Ebba

Hej Kenza! Jag har en liten fråga bara. Med tanke på hur mycket du reser osv. skulle du aldrig vilja bo utomlands ett tag? Kanske inte länge, men något år eller så. Jag menar, majoriteten gör ju det nu för tiden, skulle inte du vilja det? Jag flyttade precis till London. Det är iof på grund av att min mamma fick jobb här. Men nu ska jag gå gymnasium och allt här, och jag är verkligen överlycklig. Bara nyfiken om tanken någonsin slagit dig att vilja bo utomlands ett tag?

Puss och kram!

Reply
Lola

Heij ! Tänkte bara säga att du verkar vara jätte trevlig och du och din pojkvän är ett sött par ! :D Hur mår ditt öra nu ? :o

Reply
isabella

Hur menar du när godispåsen är stor? :) Kan inte du ta kort och visa någon gång…hahah skulle vara kul att veta. Förklaringen orkar jag inte skriva för då kommer de bli så långt :) din bölogg äger dessutom!! :D

Reply
Ellie

åh vad mysigt med film, det är verkligen en perfekt lördagkväll. en stor godispåse är inte heller fel ;)

Reply
Linnéa Persson Åhstedt

Hej Kenza!
Jag måste säga att din blogg är mycket roande att läsa!
Men jag har faktiskt en fråga.. Jag hade gärna velat anmäla mig till modelljakten på kanal5 men jag förstår inte hur jag gör det. Så du hade kanske kunnat hjälpa mig hur man gör? För jag är tyvärr inte så duktig på sådant..
(Ifall du är “nyfiken” på hur jag ser ut så får du gärna söka upp mig på fb! Linnéa Persson Åhstedt då såklart)
Hade varit till stor hjälp!
Tack i förhand :)
/ Mvh Linnéa

Reply
Karin

Hej! Jag älskar verkligen dig och din blogg! Verkligen ÄLSKAR! Du är så cool! och fin! ville bara säga det, kramar från ett av dina gulliga fans <3

Reply
anonym

Hej! Fin du är Kenza, skulle dö för ditt utseende! Ahhh,ge mig! Undrar för övrigt hur lång du är, du ser ganska lång ut, men du har ju oftast klackar,så nu undrar jag: hur lång är du, UTAN klackar?! Haha…

Reply
Linnéa Persson+Åhstedt

Hej Kenza!
Jag måste säga att jag älskar kläderna i din blogg och det är mycket roande att läsa! (jag försökte lägga en liknande kommentar innan men det verkade inte som om den kom fram? Eller så syns den inte ännu..
Jag skrev dit min blogg fall i fall, men det var så längesedan jag använde den så jag har tyvärr glömt lösenordet :$
Men jag tänkte fråga lite om modelljakten du håller i?
Jag förstår inte hur man anmäler sig.. Så jag undrar ifall du hade kunnat hjälpa mig?
Info: 18 år i november och är 174 cm.
Bilder finns på fb, om du är intresserad :)
Jag har mannekängat innan och jag älskar allt med modeller!
Förlåt om detta är en olämplig kommentar! Men jag visste inte alls vart jag annars kunde skicka..
Ha det så bra!
/Kram Linnéa Persson Åhstedt :)

Reply
flicka

hejsan, va fin du är men de ser ut som om du har gått ner i vikt.. stämmer de eller ser jag bara fel? kramar till dig

Reply
sara

Söt du är Kenza!

Har själv en blogg som jag skriver om ätstörningar, viktnergång, kost och hälsa. Kika gärna in och kolla allihopa! Släng gärna in någon kommentar också. Kram.

Reply
Lisa

Hej!
Du är väldigt söt i din gula klänning. Jag och mina tre kompisar ska upp till Stockholm till helgen. Vi undrar lite vart man ska gå vilka dagar. Kan inte du göra ett inlägg om vilka uteställen i Stockholm man ska gå till, beroende på dag och vilka olika typer av människor man vill träffa. :) Vore jättegulligt av dig. Gärna lite shoppningtips också!!

Ha det bra :)
Kram Lisa

Reply
Julia

Jag vet inte riktigt varför, men på något sätt fick detta inlägg mig att känna mig glad!
Jag kände igen mig i känslan av att bli överlycklig när pojkvännen kommer hem med lite godis, så jag säger bara HA EN RIKTIGT MYSIG KVÄLL!

Reply
Malin

Gillar verkligen ditt uttryck “fet godispåse”! låter så gött ;P (även fast jag inte kan äta godis)

Reply
Frida

Hej :)
Jag har sett att du ska ha en modell tävling eller nåt liknande i helsingborg. Hur anmäler man sig? och var kan man läsa mer om det? kram!

Reply
gabriella

Så fin klänning!!! kan inte du ha ngn tävling snart där man kan vinna kläder? Kanske inte det lättaste att fixa, menmen…

Reply
Linnéa

Mums.. Önskar att jag hade lite att trösta mig med. Brukar också alltid gräva i påsen innan maten är klar, lyckas aldrig hålla mig. Sen är man typ mätt när man väl ska käka..

Reply
lina

trodde aldrig jag skulle gora detta meeen..
LAS MIN OTROLIGT ONODIGA BLOGG OM ALLT MELLA HIMMEL OCH JORD, har precis skapat den och den ar pa engelska! for att trana lite pa spraket, eftersom jag flyttar tomlands nasta ar. Folj min resa till dess med bilder, tankar txter och allt som en blogg kan bjuda pa. Och mycket mer. LAs min beskrivning, och jag garanterar att ni kommer tillbaka.

linaperea.tumblr.com

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!

Reply
Felicia

DE OSKULDSFULLA
SNÄLLA PAPPA NEJ
BAKOM STÄNGDA DÖRRAR
SÄG DET INTE TILL NÅGON

här är några självbiografier som är super bra!
Glöm inte att läsa ONDSKAN heller även om du har sett filmen så rekommenderar jag boken för den är så annorlunda. Hoppas du kan ha nytta av några av tippsen även om det är självbiografier!

Reply
nellsss

Hej! Först och främst vill jag bara säga att du är en stor inspiration och jag läser din blogg dagligen, superbra verkligen! :D

Men jag har en fråga! Jag undrar om du skulle kunna göra en video om hur du får ditt hår sådär vågigt som på bilden?verkligen jättefint!

Kram!

Reply
Ola

HUR FUL FÅR MAN VA!? *LOL*
Fattar inte hur alla kan skriva att du är vacker och att trasan du har på dig är fin,
Du har spinkig ful kropp och är ingen bättre förebild än Kissie!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*