• header

Videohälsning från Kerli

Artisten Kerli har skickat en peppande videohälsning till mig! Hon har börjat följa min blogg och ville skicka iväg en liten hälsning. Så himla gulligt!! :) Ni kan se den här nedan i min lilla KENZA tv.

Kerli har toppat amerikanska Billboard dance/club chart med sin singel Army Of Love. Och vi Tokio Hotel-fans känner självklart igen henne, det är hon som sjunger i låten Strange (Alice in Wonderland soundtrack) med dem! En otroligt fin låt!

Thank you so much Kerli!

80 Comments

öberg

tja världens bästa kenza!
1. hälsningen går inte att se.
2. jag tycker att du borde byta design! till en mer somrig, där det är någon bild på dig när du är sådär brun. den designen du har du är så vintrig..;)
3. jag älskar din blogg! du är så perfekt, så fin, så bra, så bäst, så cool, så snygg. aa, kan fortsätta i timmar.
puss!

Reply
F

Skitkul ju! :D Inte för att hata eller något(tycker du är grym!) men de där sista meningarna borde ha varit till Blondinbella.
Kram

Reply
hej

WOW! Synd att inte fler i världen vet att du finns och att kenzas.se finns. Du skulle nog få världens största blogg isåfall. :) Jag menar, ALLA tonårstjejer i Sverige följer din blogg (och då menar jag verkligen alla)så varför skulle resten av världens tjejer vara annorlunda? :)

Reply
Malin Mamma Till 2

Va häftigt fast videon kanske ska funka för oss läsare också?? ;) Jag måste bara säga att din blogg är faaaan så mycket bättre än kissies. Om du vill kan du ju kanske kika in i min.. :) Vardag med 2 småttingar… :)

Reply
Katja

@ hej: Inte bara alla tonårstjejer i sverige som läser, kenza har har läsare i hela norden åtminstone! Själv är jag från finland!

@kenza: du rockar tjejen! En bloggerska som är så pass stor men ändå down to earth får man ju söka efter! Keep up the good work! Kram

Reply
Minna

Hej Kenza,
jag är en rätt “gammal” tjej som brukar läsa din blogg. Jag är 39 år haha, så lite gammal är man väl nog. Jag ville bara uppmärksamma dig och dina läsare om hur japaner dödar delfiner. Jag är en djurvän och tror att du oxå är det. Hoppas att du kan joina gruppen, det visades på svt idag hur japanerna dödar över 25.000 delfiner per år.
http://www.causes.com/causes/3​31088

Tack!
Du är en framåt o tuff tjej! =) Tänk om man själv hade varit lika modig som du är när jag va lika ung ;-).

Reply
Alex

Kenza.. Du är den första bloggen jag började läsa och följa för över 4-5 år sen! Känns sjukt när jag tänker på de, för jag har nog inte missat ett ända blogginlägg! Ändå är de här nog den första kommentaren jag gör! Du har inspirerat mig i så många år, du har fått mig att på bättre humör när jag varit nere och alltid uppdaterat med nya inlägg när jag varit uttråkat! På ett sätt känns det som att jag känner dig, även fast jag vet att jag inte gör de då du säkert bara skriver om en bråkdel av ditt liv! Du har iallafall varit som exta kompis som fått mig att skratta så många gånger och jag vill bara säga TACK! Känns som en super töntig kommentar men ville bara att du skulle veta de! Puss!

Reply
Rebecca

Tänker alltid på när hon var med i Melodifestivalen 2003 när jag ser henne :D tror inte många kommer ihåg det, hon sjöng med en duo som hette the Locatellis eller nåt sånt :)

Reply
Selma

Jag kan se den om jag väntar tills sidan har laddat innan jag börjar scrolla neråt. Om jag inte väntar tills sidan har laddat och börjar scrolla så kan jag inte se videon :O

Reply
Frida

Herregud vad fina ord! Du ska vara stolt över dig själv! Du har åstadkommit så jäkla mycket, i SVERIGE!! fattar du? världens trångaste land (haha) men du har lyckats! Hoppas du förstår hur jäkla grym du är kenza ;)

Reply
shoakan

coolt………..FAST det skulle varit ännu coolare om du hade skickat videohälsning till henne.. hehe justsayin.. hon skulle blivit skit glaa!!:D

Reply

oh, she said ‘tchau’ at the end, this means “good bye” in portuguese! haha, I’m so happy that Kerli send this to you Kenza, both of you are my inspiring models. and yes kenza, kerli is right, you are SO DAMN AWESOME, keep rockin’ girl!
by the way, when your stores will come to brazil? I freak out almost everytime you post pictures of it! haha xx

Reply
Susanna

Shit vad kul det var för mig att läsa denna inlägg, för att jag kommer ifr6n estland, därifr6n Kerli ocks6 kommer och det betyder väldigt mycke för mig att läsa om andra esterna i utländska bloggar. Most of all i det här grymma bloggen som jag själv ocks6 följer.

Jag m6ste säga att du är väldigt väldigt välkommen till det lilla grannen Estland.
Ha det s6 bra!!

Hälsningar fr6n Estland!

Reply
Mathilde

Hei! Leser fra Norge :-) Lurer bare på hvilken modell du har i Ray Ban solbrillene dine?

Reply
Vickan

Gud så söt hon var! Hon verkar jättehärlig och hon har rätt, du inspirerar verkligen :)

Reply
Karin

Bra låt från henne!
Och jag håller med om det hon säger. Du är en otroligt bra förebild för oss yngre tjejer och även äldre! Fortsätt att vara den du är och insperera oss andra att vara oss själva.
Kramar

Reply
Kattis

Snälla rara söta, sku du inte kunna ge dedär receptet på dendär pastan & räksåsen du gjorde för nån tid sen till dig & din mamma. Det såg ju att vara värsta lyxmåltiden – och nått t.o.m. jag skulle kunna göra och bjuda på. Snälla? :D

Reply
Elin

Hej! Videon är underbar. Vet du vem som har stått för scenografin? Utbildar mig inom inredning och denna videon var en fin inspiration. Vill se mer!

Må så gott.
Kram Elin

Reply
Marite

Vad spännande! Kerli kommer från Estland så det är så jäkla kul för en estnisk läsare att se henne i din blogg. Du är grym!

Reply
Nt

Du vet väl att hon har sjungit en låt med Tokio Hotel också va :) Och gud, vad coooolt :D

Reply
Kertu

I’m very honoured to say that Kerli is from Estonia even though she is making her fantastic career in the United States :)

Reply
Misha

Vilket hjärtvärmande videoklipp att skicka! Det är alltid så intressant att se och höra människor istället för en drös bilder man är så van vid, de ger ifrån sig en helt annan vibe!

Reply
Elsa

Men gud va coolt! Känn dig stolt :)
Tänk om hon är bra vän me Bill & co efter Strange, då kanske de också börjar läsa din blogg! Hahaha de skulle va nåt.

Reply
Jejje

Kerli är så himla söt! Älskar hennes musik och hennes stil ^^ Coolt att hon börjat följa din blogg! :) Men det är ju inte så konstigt, den är ju väldigt bra! :D

Reply
linn

åh älskar henne, älskar tokio hotel <333333333 men håller också med en där uppe att de sista orden borde varit till blondinbella.:)

Reply
maggie

Kan du snälla fråga henne varför hon imiterar gaga? Det blir bara fail om man försöker sig på henne. Dont you think?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*