• header

Hårsmycke

Det bästa med att ha en vän som har en smyckesshop? Eeeh, att få komma och plocka vad jag vill såklart!!! Haha. Det här fina hårsmycket/fjäderextension hade jag i håret idag. Från Style by Tyra!

Efter present-shopping på stan & middag på Friday’s med grabbarna & Mia så ska vi nu ha filmmys här i soffan. Ikväll tar vi det lugnt eftersom att det lär bli galet imorgonkväll, hehe.. Ha en trevlig fredagskväll allihopa! ♥

121 Comments

Linnea

Finns det någon internet hemsida som man kan beställa dem levis shortsen? Jag har letat och letat men hittar inte dem, mycket snygga är dem i alla fall!
Det är verkligen kul att följa din blogg! Gillar att du hittar enkla plagg och smycken och sätter ihop dem till jättefina outfits! Jag blir verkligen inspirerad :)

Reply
Victoria

Hej, skulle du kunna tipsa om några, inte allt för dyra, axelbandslösa bikinis som finns i affär eller på internet nu.

Reply
Ellen

Hej kenza! Uppskattar om du svarar på denna fråga :)
Har du planer på att åka till Thailand någon mer gång snart? :) & Var du i Ao nang när du var där senast?

Reply
Sara

Var kommmer din fina bruna fransväska ifrån, för jag är ute efter en enkel fransväska :)
kram

Reply
Emma

Kan inte du ha en tävling på din blogg? Kanske att man får länka till ett youtubeklipp där man sjunger så får du välja 3-6 stycken som du tycker var bäst! Du har ju runt 200000 läsare så säkert iallafall en fjärdedel sjunger och vill bli “upptäckta” på youtube!

KRAM

Reply
sanna

hej Kenza! Det är så att jag och en kompis åker till stockholm på måndag, då undrar jag om du har något tips på butiker, platser, resturanger, fik osv.. som man bara inte får missa? :) kram!

Reply
Hanna

Heej din kropp är verkligen helt perfekt enligt mig!! Är ganska nöjd med min kropp också faktskt förutom de där dumma bristningar som är ivägen… har du själv någon bristning på hela kroppen?? Big Love

Reply
Kricke

Ursäkta mig, men du som har en så mysig tonårsfitta – synd att din blatte till pojkvän inte vet hur man slickar fitta. Men jag ska ju slicka upp dig i brygga igen, din sköna marockan. Vi ses snart!

Reply
CASSIE

KAN DU VARA SÅ GULLIG OCH KOLLA DIN E-POST?!!!!!!
VET INTE OM DU BRUKAR GÖRA DE? MEN SNÄLLA GÖ DE NU!!!!!

DE ÄR FEL PÅ DATORN DE ÄR DÄRFÖR DE ÄR STORA BOKSTÄVER!

Reply
Hanna

Gaash, måste få veta varifrån du har köpt din fransväska! Skitsnygg!

Ps, jag är en fransälskare…

Reply
orangiina

GUUUD VAD DU PASSAR I DITT RAKA LÅNGA HÅR!! OMG GE MIG!OMNOMNOM :O HAHA ÄLSKAR DIN BLOGG <3 FÖRRESTEEN ALLA SOM LÄSER DETTA GÅ IN PÅ MIN BLOGG OCH VAR MED I TÄVLINGEN!

Reply
therese

funderade innan på ifall jag skulle köpa ett hårsmycke men var lite osäker, men nu därimot är jag helt säker! så sjukt snyggt, speciellt de med fjädrarna på!

Reply
Johanna

Haha såg din pojkvän på weekday igår eftermiddag/kväll :D fick för mig att han och hans kompisar köpte jeans som present till någon hehe :P<3

Reply
Molly

Hur får du så långt och fint hår? Kan du inte blogga om vad du använder för hårprodukter? :D:D Kram!

Reply
Isabella Garcia

Hej!
Jag vet inte om du vet vad feather extansions e?
Jag la in nogra i usa, och man har de i horet i 3-4 monader
SKIT snyggt!
Finns i massa ferger, kommer sekert till sverige snart!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*