• header

ALWAYS ON THE ROAD

Hej på er! ♥

Jag har tillbringat min lördag på stan med Humlan. Shoppat en massa och lunchat! Jag kan inte fatta att jag hittade TRE par jeans som sitter så jäkla snyggt, jag har väldigt svårt för att hitta jeans som sitter bra så därför är jag överlycklig att jag hittade tre stycken inne på Ginatricot. Billiga också! Får ta och visa dem imorgon! :)

Efter några timmar på stan mötte jag upp min pojkvän för bio, vi såg Captain America 3D som var helt ok! Skönt med lite biomys. Nu ska vi fortsätta vår lugna lördagskväll här med mat & film.

Några av er undrade vart jag köpt mitt linne jag hade på mig idag.. Det är från butiken Bershka (älskar den affären) och jag köpte det på Mallis! Köpte även ett liknande i vitt och två andra snygga plagg med fransar. Får aldrig nog av fransar.

48 Comments

Julia

så jäkla snyggt linne!!! Vore sjukt bra om du visade upp jeansen, är själv ute efter ett par!
Hoppas du får en fortsatt bra Lördagkväll :D

Reply
Erika

Kan du inte visa dina höstskor som du har och kommer använda flitigt i höst? Skulle vara kul att se! :) Kram!

Reply
anna

haj :) jag undrar bara om du kunde lägga in bilder när du va liten , bebis, barn, ungdom . hade vatt spännande att se ;)

Reply
Alexandra

kan du inte göra en video där du visar hur du sminkar dig varje dag, snällllllllllllllllla ! ^^ ♥

Reply
astrid

kan du visa jeansen så snart som möjligt ? ska ut imorgon och shoppa, och jeans står högst upp på listan men har liksom du otroligt svårt för att hitta de som sitter bra, skulle vara snällt om du kunde lägga ut dem så snabbt du kan :) kram!!

Reply
Sikita

Hej Kenza – fed fed fed blog!! – den neglelak som du har på, på billedet er hvad mærke er den fra – jeg var igår ude i flere timer efter netop denne farve – men alle jeg prøvede var gennemsigtige trods to lag ?

Keep up the good work!!
Klem fra sikita

Reply
mikki

Hej Kenza! Jag har märkt att du o din pojkvän oftast tar det lugnt när ni träffas, typ myser med film o middag o såna grejer. Jag o min kille ska snart fira vår ett års dag, men vi har varit sambos i ett halvår snart. Jag undrar blir ni inte uttråkade av o kolla på film typ varje dag? Jag blir knäpp ibland av att vi inte gör ngt annat när vi är hemma. Blir de likadant för er också eller?

Reply
Emeli

Kenza du är bäst bäst! jag älskar dej så jävligt mycket.. du är så himla snäll även om jag inte träffat dej men du verkar det. du är så söt och underbar .. finaste personligtheten! jag hade bara lust o skriva det här, jag vet inte men jag vill typ gråta:S för att du är så snäll mot alla. önska alla kunde vara som dej. du kanske tänker ”wtf” men jag älskar dej skit mycket :(

Reply
Linda

Hej, jag var också där i den butiken, den är helt underbar!!! Det finns så himla mycket snyggt och jag blev bara kär i alla jeansshorts som dom hade:D Det är en av mina favorit butiker!

Reply
Patty

Snälla lägg inte upp jeansen, nu kommer alla gå köpa dom så har vissa ingem chans!!!!!!

Reply
Ida

Ohh… jag köpte också det där linnet, fast i london. Så himla fin. Sen köpte jag också c’est la vie tshirten, också urtvättad svart med vitt text… gillare!

Reply
Madeline

Gillar du Bershka? Det finns här i Spanien fast det e inte så ofta de har snygga grejer fast linnet var jätte fin !:)
Kostade det ca 150 kr ?
<33

Reply
Emelie

Likisar ;) var i spanien för två veckor sedan och köpte ett sådant linne :) kul att se dig i samma :)

Kraam

Reply
R

Vet du eller någon om det finns någon online shop för att köpa det där linnet? måste bara ha det! :)

Reply
Kilzy

Haha, jo du kommer nog få allt få nog av fransar.
Så fort de inte är på modet längre! Lol

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*