• header

Första paret

Jag köpte som sagt jeans inne på Ginatricot igår. Jag som aldrig hittar jeans hittade nu tre par som satt som smäck! Här har ni det första paret. Ett par tighta stuprörsjeans med låg midja och dragkedjor vid anklarna. Modellen heter KRISTEN skinny ankle och de kostade 499 kronor.

De andra två jeansen får jag visa senare, de är iallafall med högre midja och det ena paret har utsvängda ben.

181 Comments

a

men ååhh snygga ju!! Dom brukar oftast vara för långa på mig vad kan man göra då om de finna kedja vid anklarna?

Reply
Everlasting

Verkligen ett lyckat köp, de sitter ursnyggt på dig! Jag brukar ha problem för att jeansen sitter skittajt runt rumpa och lår, och sen alldeles för löst runt midjan, så lågt skurna skulle säkert funka riktigt bra.

Reply
astrid

vad fina, får kika närmare på dem i affären. förresten är din rumpa to die for :D

Reply
Anna

hej!, jag skulle vilja börja blogga och jag vet inte vad bloggen ska heta, jag vill ha ett ‘bloggnamn’ eller vad man ska säga, har du några bra förslag?:D
skulle va tacksam för svar! :)
btw, skit snygga jeans bruden!

Reply
Emeliié

Snygga, jag hittar aldrig jeans heller, men kanske ska gå och ge Gina ett försök!

Reply
Freja

Ha! Jag är den första som kommenterar detta inlägget! Kenza, jag måste bara säga att du är så snygg och jag älskar din stil! Jeansen var ju snygga de oxå:)

Reply
K.

Hej snygga kenza!

I vilken gina butik hittade du dessa? har varit på jakt efter de ett tag men har inte kunnat hitta de i min storlek :(

Reply
Rebecka

Har också såna jeans ^^ Är en av dom få jeansen som passar mina smala spiror!

Reply
Agnes

Du är nog den mest perfekta människan som finns, du har underbart fint hår, världens snyggaste kropp som är killarnas ideal! Du verkar ha en unerbar pojkvän,du har en stor blogg! Du är MODELL! och lyckas alltid hitta fina kläder. ÅH! Jag ville bara säga det och hoppas du är nöjd, för du vet inte hur många tusentals tjejer som avundas dig! :) puuss

Reply
Gina

Köpte också ett par av dom jeansen för ett par dagar sen, sitter hur bra som helst :)

Reply
Laura

Jag hittar heller aldrig några jeans som passar pga mina 8 år som fotbollsspelare och lår- och rövmusklerna det bidragit till (höhöhöö…), men när jag provade de där kristen skinny jeansen i början av sommaren satt de som smäck, och för två veckor sen köpte jag dem, och ååh vad de är underbara!!

Reply
Caroline

Vad snygga dom var. Jag själv har också svårt för att hitta jeans. Är de lagom i längden är de för små i midjan, och tvärtom.

Reply
Amanda.

Guud va fina ! De sitter ju ortoligt bra i rumpan och i knävecken ! Ett par sådana får jag inverstera. Men heter de inte KRISTEN zip jeans ? Kunde inte hitta skinny ancle på deras hemsida ?

Kenzas svar: Det står Kristen skinny ankle på lappen som satt bak på fickan, men det kanske är dem! :)

Reply
Dani

Hej kenza!
Jag ville bara säga att jag tycker du är otroligt vacker med ditt fina hår, vackra ögon och fylliga läppar!
Du ska vara stolt över dig själv om du inte redan är det :)
Du har fått en underbar gåva!
Många KRAMAR
//Dani

Reply
Dixi Wonderland

Dom va skit snygga på dig men jag har svårt att förstå hur man kan tycka att priset var billigt. Ett par billiga jeans för mig är 199 eller under. Men de är ju alltid olika beroende på hur mycket pengar man har osv men snygga va dom på dig!

Reply
Malin

SNÄLLA KENZA OCH NI ANDRA! Gå in på denna blogg och läs och tipsa era kompisar. Där skriver tre tjejer som varit volontärer på ett fattigt barnhem i Indien om deras kamp mot att barnen blir slagna och utnyttjade. Gå in och läs om deras fina och sorgliga berättelser. DEN HETER http://WWW.LOTUSBARNEN.BLOGG.SE

“Även i de smutsiga av dammar kan de vackraste av blommor växa”

Kram!

Reply
emma

va? har du aldrig sett de jeansen förut? jag köpte mina förra året och där jag kommer ifrån har typ alla såna ;) och jag bor inte i en pytteliten stad :)

Reply
alice

kan inte du lägga upp bilder på det du köpte på marc by marc jacobs? skulle verkligen uppskatta det.

Reply
fanny

åh kenza du får verkligen ginatricot’s jeans att se bra ut! har du några tips på hur man skaffar sig en snygg röv? :) kram!

Reply
Yanmay

snygga jeans! vad roligt att du hittade några par som passade dig;) Har du tittat på Cubus där har de också jeans för bl.a. 499 kr har jag för mig med hög midja:)

Reply
Carolina

Gillar också dom jeansen! Va och köpte dom i fredags ;)) Hehe! Visa gärna dom utsvängda jeansen- lite nyfiken på hur dom ser ut på! Provade aldrig dom. kramkram

Reply
L

Hej Kenz! Jag köpte den svarta bustiertoppen från Monki i början av sommaren men har endast använt den en enda gång. Kom ihåg att jag läst att du ville ha en, du kan få köpa min, den är precis som ny. Storlek xs, tror den passar bra, vi är ganska lika i kroppen.
Kram!

Reply
Cornelia

Såna har jag med, i 4 olika färger! Snygga och framförallt sköna att ha på sig. Älskar att de är så smala i benen, tack vare dragkedjorna:)

Reply
malin

hej kenza! grym blogg!!

Snälla svara på detta, eller skriv det i ett inlägg eftersom jag inte har någon blogg!!!

Angående modelljakten: Hur vet man VAR och NÄR det är castings? på hemsidan står det bara datum!! jag vill inte skicka in en ansökan utan komma dit på en casting! ska man ha med sig foton? var och när? snälla skriv detta i ett inlägg, känner mig helt förvirrad, kom gärna med mer information!!! SNÄLLA!!

Reply
Tanya

Vilken storlek har du i dessa jeans? Dom sitter verkligen som smäck på dig :)

Reply
Madeleine

Jag som är 1.60 har svårt för att hitta jeans… Brukar bli från barnavdelningen.. haha.
Men dom passade utmärkt på dig!

Reply
Louise

SNÄLLA KENZA, KAN DU VISA LITE FÖRSLAG PÅ SNYGGA VÄSKOR??!??!! HAR PANIK NU INFÖR SKOLSTARTEN, OCH SKULLE JÄTTEGÄRNA VILJA HA LITE TIPS PÅ SNYGGA VÄSKOR SOM FUNKAR TILL SKOLAN OCH EN VANLIG DAG PÅ STAN!!!! TACK FÖR BÄSTA BLOGGEN!

Reply
anja v

supersnygga kenza;) tack för en bra och underhållande blogg:) hoppas du och din pojkvän får en mysig kväll:)

Reply
Aida

Vilken färg har du på dessa är det retro blue eller darkblue? Säger man föresten inte sitter som EN smäck? xD
Kram

Reply
Midia

De där jeansen är verkligen mirakeljeans. De sitter snyggt på ALLA!! Skitsnygga på dig, skitsnygga på mig, skitsnygga på alla jag känner som har de. Big up till gina ibland alltså :D

Reply
Veronica

Hej jag är Veronica och jag är italienska och jag följer dig så mycket! Du är vacker och jag gillar verkligen din stil och ditt utseende! Du har fans i Italien

Reply
Anonym

Åh exakt dom som jag har, köpte dom i julas och det är fortfarande favvisarna!! Det ends dåliga är att ena dragkedjan kliar och sticks lite nu :( but still love them!

Reply
lenza

Har också svårt för att hitta jeans! Kanske ska förbi gina och se om de har ngt för mig med imorgon..om gina tricot äns finns i bergen! de satt snyggt på dig iaf:)

Reply
Helena

Jag har också ett par sånna :). Det sitter riktigt bra (liite för långa på mig bara), men Gina förvånar faktiskt med sina jeans. De flesta jeansen jag har är från Gina, sitter grymt snyggt, plus att de är billiga så det gör inget att de “slits” lite snabbare.. :).

Reply
Parole

Att inte företag egentligen fattar hur bra PR bloggar är!! När jag såg dessa apsnygga jeansen på dig sprang jag och köpte ett par likadana!! Gillar dom starkt!!! Värsta bra reklamen liksom, jag brukar ju annars aldrig köpa jeans på Gina!!! Tack för tipset Kenza!!!

Reply
anna

dom där har jag också men jag tycker de luktar så jävla äckligt, trots 5 tvättar! är väl säkert så kemiskt behandlade :(

Reply
DIANA

Såna har jag med,köpte dom i julas ;))
Har själv såna i 4 olika färger! Snygga och framförallt sköna att ha på sigjeans i samma modell, de är SUPERBRA verkligen!

Reply
Josefin

synd bara att halva sveriges befolking redan köpt sånna :p du som gto the money varför handlar du inte i mer fancy butiker? eller okej jag ser att du gör det också men hade jag tjänat dom pengarna du gör på allt arbete så hade jag letat efter kläder som inte halva sverige gick runt med, just saying :) meenmen keep up the good work och lycka till med modelljakten :)

Reply
M

köpte 1 par i vintras, blev tvungen att byta ut dom till ett nytt par pga att det blev ett stort hål under låren. och nu tror ni att det beror på att jag kanske är ‘fet’ men nej, jag är inte för ‘fet’ för dom. finns folk som är större än mig som har sånna och dom har hållt för dom. och mitt andra par av dessa jeans har nu spräckt REJÄLT. rekomenderar dom verkligen inte! Men sjuuuukt snygga är dom, och jag kan inte låta bli så jag ger mig på ett 3:e par så fort jag kommer in på ginatricot! love them.

HA DET GÖTT ALLA

Reply
Clara

Hvad størrelse er de i? Prøvede dem idag og de sad virkelig ikke godt på mig! Er de ikke også lidt højttaljede?

Reply
Anna

VAD HAR DU FÖR STORLEK I DINA JAG SKA BESTÄLLA MINA GENOM INTERNET OCH JAG TROR ATT JAG HAR UNGEFÄR LIKA DAN KROPP SOM DU SSSÅ SVARA SNÄLLA, KRAM

Reply
ebba :)

åh guud, sjuuuukt snygga! :D

du har såå himla snygga ben, kenza!
avis!!

älskar din blogg♥ bästa bloggen ever!

Reply
Clara

Det finns nästan precis likadana på Flash också!! Gå in och kika där och/eller så tipsar jag andra tjejer här om det. Billigare och riktigt riktigt snygga är dem :D Ser nästan exakt likadana ut, finns i grått, svart, blått :)

Reply
olivia

Mina favvo jeans! Dessa sitter mkt finare på dig än vad dem gör på ginas sida!!! haha, din blogg e bäst!
huuuuug!

Reply
Sara

Jag var på gina tricot idag, och de har ställt upp ett bord med bara de där jeansen och ovanför hänger det en skylt där det står: “KÄNDA FRÅN KENZAS.SE!”, och så var det en bild på detta inlägg och sånt! Haha lite roligt :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*