• header

Thaimat

Vi åt världens godaste thaimat till middag! Gjord av min privata kock Aleks, haha. Han är så duktig på att laga mat och skämmer alltid bort mig med ordentliga middagar. Maten fick mig att längta tillbaka till Thailand! Vi älskar Thailand men nu har vi varit där två vintrar så det känns som att vi borde prova på något nytt. Vi funderar på att åka åt andra hållet, någonstans i Sydamerika! Det får bli i december..

Men jag klarar mig ju inte utan Thailand… Planerar att spendera hela februari månad där. Jag och min laptop. Och en vän såklart! ♥

142 Comments

Sara

Jag rekommenderar verkligen att du åker till Sri Lanka! Världens UNDERBARASTE land som har allt. god mat, bra festande med härligt folk från alla håll i världen och inte invaderat av turister från just ett land. ett paradis helt enkelt :)

Reply
Cissi

Hej Kenza!
Jag har undrat länge och det skulle vara kul om du kunde lägga ut en bild på din garderob! :D
Ps: Jag verkligen ÄÄlskar din blogg!

Reply
v

Det låter riktigt mysigt! Själv har jag en karl som är duktig på korv och makaroner. :P Men sushin han hämtar ibland smakar alltid toppen! :P

Reply
Anja

Gud så härliga bilder!

du är verkligen så fin på varje bild du lägger upp på din blogg, lite små avis kan man ju bli! <3

Reply
Veronika

Hej Kenza! Hoppas allting är bra med dig!! Hade bara en lite fråga.. Har letat överallt på internet efter ett par svarta Jeffrey Campbell skor i Modellen Lita, men hittar dom ingenstans..

Du vet möjligtvis inte vart jag kan hitta ett par sådana skönheter?

Ta hand om dig! KRAMAR

Reply
Malin

Vad heter din hårfärg ? :)
Har funderat på att färga så för den är grymt din!
Tack på förhand :)

Kram!

Reply
hanna

Kan du inte berätta vad du tyckte om serbien? Liksom hur tycker du balkanländer skiljer sig från sverige?

Reply
Nicole

Sydamerika :) då ere sommar där hehe då måste du besöka mitt hemland chile :) där är sommaren ingen svensk sommar precis med 30 -35 grader hela sommaren utan regn :) fina städer att besöka är vina del mar,valparaiso, atacama öknen och sist men inte minst la serena ;) lycka till

Reply
Lisa

ohh shit vad rädd jag blev!! Trodde det låg en krokodil bredvid din pojkvän där i bakgrunden men det var tydligen en sten o.O

Reply
Zarah-Lou

Mexico. På riktigt Kenza – Yucatanhalvön/Riviera Maya – du skulle älska det! :D Finns både lugna områden/stränder och partyliv. Coco Bongo är en helt galen nattklubb exempelvis! ;)

Jag skulle kunna viga mitt liv åt denna kommentar och fortsätta, men du skulle lägga in mig på ignore list :S

Håller på att flytta över hela min Mexicokategori från gamla bloggen, men lite finns att läsa inne hos mig vid intresse ;)

Reply
Therese

Ni borde åka till Mexico :) Playa del carmen, Var där i vintras och åker tillbaka i December igen :) Superhärligt där !!!

Reply
Sofia

Åh jag önska verkligen jag var som du. Du är helt underbar och otroligt snygg. Massa kärlek till dig!

Reply
Sandra

är det inte dyrt att vara borta EN HEL MÅNDAD? Fast du har väl väldigt mkt pengar också…
härliga bilder!

Reply
Julia

Så fin du är!

En liten fråga: Hur gammal är din hund egentligen? :) Ska själv hämta hund på fredag :D

//Julia

Reply
julia

hejhej, en liten random fråga, inget med bilden att göra.. men hur lång är du?
Tänkte för du har ju alltid (eller iallafall ofta) väldigt höga klackar, tänkte om du kanske inte är så jäättelång.
Jag är 173 cm, och jag skulle känna mig allt för otroligt lång om jag hade ett par 13 cm klackar.. kram

Reply
s

det finns mycket utav thailand kenza! du har ju varit på samma ställe två år i rad och vad jag förstog förra året du va i tailand hade ni inte bra väder. vill ni ha bra väder under hela semestern ska ni åka till phuket, underbart där! alltid sol och fint väder, har varit de varje gång jag varit där, under december – februari, de flesta regnskurarna kommer sent på kvällen om det en komer några,har varit md om det en gång. de regnar högst då i 5 min innan det avtar. så jag tycker ni ska prova på phuket för ni kommer inte ångra er! =)

Reply
malin

Läs om våra 3½ månader i sydamerika, hör gärna av dig om du har frågor! Har varit där i två vintrar nu och absolut ÄLSKAR det !! :)

Reply
Cami

trevligt att du vill åka till sydamerika! :D
Jag kan rekomendera dig Uruguay, dels för att det är mitt hemland och det är så underbart, men även för att culturen och allt, du kommer säkert trivas där, om du tycker om Spanien kommer du ändå trivas överallt i sydamerika.
Men ja…tips, Uruguay ;)

Reply
Emma

Brasilien är ett grymt land! Tipsar framför allt om Rio, en underbar och färgsprakande stad. Bli inte skrämda av att de säger att det är hög kriminalitet där :)

Reply
Carro

Hej vackra människa! jag och min kille ska till Thailand nästa sommar och det blir min första gång :) bilderna från din resa därirfån är ju såååå fina så tänkte bara fråga vart i Thailand ni åker?? :) Ha det bäst! kram

Reply
Ida

Åk till Dominikanska Republiken! Jag var där tidigt i våras med min pojkvän och det var superfint! Klimat som Thailand, god mat och billigt :D

Reply
Sara

Hej kenza jag har en fråga till dig angående jofama by kenza, du gör så fina kläder osv. framför allt skinnjackorna men dom är så dyra så vanliga personer som mig, icke bloggare som inte får minst 20 tusen pengar pga sin blogg och inte jobbar bara studerar inte kan köpa dessa kläder, har du inte tänkt att sänka priset nån dag då skulle jätte många andra som mig som ej har råd att köpa, Men det bryr du dig säkert inte om, Om 500 pers, eller 1000 tusen personer köper för du har så pass mycket pengar så ja.. och det finns säkert redan jätte många som köpt, och kommer köpa även dom som studerar men inte alla som drömmer att äga en jofama by kenza skinnjacka tex, eller läderbyxan :(

Reply
elin

hej! måste börja med att säga att att du är så sjukt fin! skulle kunna döda för ditt utseende! helt perfekt!

skulle vilja fråga hur du håller dina ben så smala? jag är själv en tjej som tränar, bla för att jag vill ha smalare ben. har du några tips? om man ska äta mindre, funkar det? eller är det träning, men nån speciell träning i så fall?

skulle uppskatta ett svar!
puss och kram! (L)

Reply
nathalie

hur gammal är Aleks egentligen? :) är ni lika gamla eller är han äldre/yngre? :) tacksamför svar! superbra blogg också förövrigt!!

Reply
S

vet du en sak?
du får mig verkligen att må dåligt..
du är så otroligt vacker, och det märks att du vet om det, du tycker det själv..
jag är bara en ful, blek, mullig och fräknig tjej.
Att se dina bilder hela tiden här på bloggen får mig att vilja dö.

Reply
J O+N+N+A

Hihi gulligt av honom!:)

J O N N A E J A G. B L O G G. S E
Veckans blogg, var med och tävla, vinn inte bara äran, utan kanske mer statistik på just din blogg?
Gå in och titta.

Kram,
JONNAAIMOSON<3

Reply
Linda

Haai :)
hope you’re doing well !
Can i ask how tall you are and how much you weight ?

Grtzz Linda x

Reply

omg, south america? did you mean brazil? this is so *-* DBAKJSNDK make sure to visit Fernando de Noronha or Florianópolis :)

Reply
sara

Åk till seychellerna! Ligger i indiska oceanen nära afrika och madagaskar. Det är typ flera öar. Helt underbart vacker ungefär som ett paradis. Otroligt dyrt att åka dit men bäst! Prinsen i england som gifte sig precis åkte dit.

Reply
Tiff

Hey Kenza!!
Big fan over here in the US, love, love, LOOOVE your style and the fact that you seem very humble and “normal”, not to mention how gorgeous you are!
Love to see you take a trip over this way some time :)

Anyways, I was browsing and looking for a green dress for myself and stumbled upon a couple of pieces that I thought are soooo “you”
I am in no way affiliated with the website, not even sure if they ship outside the US but just wanted to give you an idea or two..

Ohh, couldn’t copy and paste on here but the website is http://www.karmaloop.com and the dresses are named “the cult dress” and “evil twin”

Love you and your style, wish I could buy your collections here!! Have an amazing day <3

Reply
Josefine

Hej kenza! Jag tycker inte alls att två resor till Thailand är för mycket! Jag och min familj har åkt till Bangkok minst tio gånger på ett par år! Vi älskar det där, så om du älskar Thailand så är det inte något negativt att åka dit igen! Ha det så bra

Reply
Maria

I was in South-America for 4 months .. Traveled for almost 2 months, went to 5 countries and then settled in Buenos Aires and studied spanish. This trip was definitely life changing, i learned so much and had a great time. If you decide to go to South America you should go to Peru and see Machu Picchu, it’s sooo Amazing! Look forward to see some pis if you decide to go to South-America :)

Reply
M

Vad trevligt det later! Sydamerika verkar valdigt harligt.
Thailand! Flyttade till Bangkok for en manad sedan, och sitter just nu i en sal i en Internationell Skola. Stranderna ar skona, men staden ar…ja, du har varit dar, haha! Har du nagra forslag pa trevliga strander och oar att aka till?
/M

Reply
Alex

Hej har bara en fråga om att vara modell det är min högsta önskan men det är ett problem jag har tandställning… :( kan man vara modell ändå? MVH Alex

P.S tack för en jätte bra blogg! <3

Reply
Demet

Ni borde dra till Mexico Playa del Carmen, du kommer garanterat att älska det eller någon annanstans i Karibien.

Reply
Sanna

ååå va underbarat det låter med god och bra mat.
Det är så härligt när karlarna kan laga mat.

Att spendera en månad i thailand lät inte dumt det heller, har du möjlighet till det så tycker jag verkligen att du ska göra det. Helt underbart !

Reply
rebecka

Hej Kenza, jag vet att detta är en korkad fråga men, du vet foki hon ska ju vara med i något pogram som typ heter sveriges rikaste eller något, nu kommer min korkade fråga tjänar verkligen foki mer en dig? :O
blir inte förvånad om jag inte får svar!
KRamisar!

Reply
matilda

Jag ska åka till Thailand och vi har bokat ett fint hotell på stranden men ändå nära Phuket, är det bra tror du? Har du några tips på bra shoppingställe eller god restaurang? Det är första gången jag ska dit så känner att jag vill nog ha lite att stå på innan jag åker! Några bra tips? kramis

Reply
M

Thailand är helt fantastiskt, men jag måste få tipsa! Jag spenderade tre månader på resande fot i sydostasien i vintras och blev helt kär. Det är lätt att fastna i thailand, och att man lätt glömmer bort resten. Köp en biljett till Hanoi i Vietnam och fortsätt söder ut, till Kambodja, till Malaysia och resterande. Det finns SÅ många fina små pärlor på vägen och att resa runt är hur lätt som helst! Inte alls lika exploaterat som thailand, men minst lika fint! kram

Reply
E

Hej Kenza, jag har två frågor:

1. Vart i Thailand var du och hur var det där?
2. Där du var, var det inte risk för farliga maneter osv? Kunde man bada helt fritt när det var högvatten?

Tacksam för svar!

Reply
Nicole

Hej,

Vi reser varje år till ett nytt ställe! Jag älskade Barbados och Curacao….har även varit på Seychellerna som var så vackert med så tråkigt! var ganska lite, 11 år, men om man åker med sin pojkvän så är det nog ett paradis! och inte lika tråkigt ;)
Var i Mexico nu senast och jag gillade det :)

Reply
Pernilla

Kan du inte slänga upp lite recept på thaimaten ni lagar? Jag fullkomligt ÄLSKAR thaimat! Puss och kram

Reply
zara lindau

om ni vill åka till Sydamerika, åk till Brasilien! ni kommer inte att ångra er. Kan gärna hjälpa er med vart ni skall åka och sånt beroende på vad ni vill få ut av semestern :)

Reply
jasmine

Du kommer älska sydamerika också, om inte mer. Brasilien Är grymt! Speciellt natal. Även Mexico, cuba, Venezuela. Åk även någon gång till sardinien, Sicilien och fuerteventura som är en Kanarieö :)

Reply
Ebba

Att du har råd att resa så mycket o samtidigt köpa så mycket kläder.. Det skulle vara en dröm för mig. Vad kul för dig!!

Reply
Julia

Thailand är ju hur underbart som helst! Ska dit i vinter, har du nå tips på bra ställen, vilken är din favorit? Jag har bara varit i puhket och på phiphi.

Reply
Sabrina

Du borde prova att åka till Filippinerna. Det är helt underbart det med, och nästan ännu härligare när man åker till de mer icke-turistiga ställena. Där är folk också hur gulliga som helst jag jag tycker personligen om det bättre än thailand, även om thailand är underbart det med :)Satsa på palawan ön där! Typ Port Barton eller det lite mer turistiga men ändå fina El Nido :)

Reply
amanda

jag ska också till amerika i december. dock till karibien, till en ö som heter aruba. sjukt härlig ö. andra gången som jag och min pojkvän åker dit iår. :)

Reply
Sofia

Om du gillar thailand, våga prova indonesien. Bali och Gili Trawangan om du söker sol och fest, Danau Toba om du vill ha en fantastisk naturupplevelse, sol och avslappning. Indonesien är minst lika billigt som thailand, lite svårare att resa runt i och kanske inte riktigt lika vant vid turister. Men det ger i gengäld en genuinare känsla när man reser runt där, och vips så har du gjort något som inte tiotusentals svenskar gör varje år!
Lycka till i ressökandet!

Reply
Jennifer

Hej Kenza, din blogg är awesome!
Jag ska åka till Colombia i december och jag rekomenderar dig att
åka dit, maten är hur god som helst, man upplever massa saker där och det finns jätte många affärer som du säkert kommer att gilla eftersom du gillar att shoppa ;D. På julafton är det hur fint som helst, hela stan lyser och det brukar vara karnevaler mm. Mina föräldrar är från Colombia (Cali) och när vi alltid är där så brukar vi plocka mango från våra grannar., haha ;-). Och vädret, det är ca 30-35 grader i skuggan och 40+ i solen, så du kommer säkert att njuta av värmen där.
Kram!

Reply
Sofia

Jag älskar thai mat jag med! Kan man inte få ta del av den goda maten han gjorde?=)

Reply
Elin

Jag har varit i karibien 5 ggr. Curacao x 2 (superfint), Tobago, Aruba och Guadeloupe. Det är verkligen ett paradis som jag faktiskt gillar bättre än thailand (: Finare miljö !
Jag tror även karibiens övärld är finare än sydamerikas fastland, men det beror ju på vad man är ute efter !

Reply
Karolina

vad är det för kamera du har tagit dessa bilder med, och va har du för inställning?

JÄTTE TACKSAM FÖR SVAR, FÖR BEGHÖVER EN KAMERA INOM KORT TID!!

Reply
angelica; photo&FASHION ♥

din & min pojkvän är väldigt lika! (:

btw kenza, du är den vackraste jag någonsin sett, sitter alltid här hemma o känner mig ful när jag ser dig (: min absoluuut största önskan är att se ut som dig!! :) älskar ditt utseende o din blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*