• header

17e augusti 2011

God morgon! Vilken solig och fin dag! :) Hoppade upp ur sängen för en timme sedan och nu sitter jag och käkar frukost – rostade mackor och svart kaffe. Så gott.

Igår hade jag en sån himla mysig dag. Jag, mamma och lillebror tog tåget på förmiddagen och hälsade på mormor och morfar. De hade ingen aning om att vi skulle komma så de blev jätteglada. Där var vi hela dagen, käkade lunch, fikade, spelade spel, pratade, käkade middag (mormor gjorde självklart lövbiff i senapssås!! hon gör den bäst!) & Mani busade för fullt ute på tomten. Det var lite tråkigt att ta tåget hem där på kvällen men jag åker snart och hälsar på igen.

Mani på tåget

När vi gick iväg och handlade

Min fina lillebror. Snart fyller skitungen 15!

Vi spelade Yatzy, kort & Fia med knuff.

Glad och fri vovve!

204 Comments

Zandra

Hej Kenza!
Tack för en underbar blogg!
Har en fråga till dig. Du är med i Solo nr 7 JULI 2011. Du har på sig ett sjukt snyggt linne från Mcs (som du använder som klänning där) Rött, 1099kr. Ville fråga om du vet var jag kan få tag på detta någonstans? Har letat som en galning men hittar det ingenstans. Tack på förhand.
Kram Zandra

Kenzas svar: Ingen aning tyvärr.. Kram

Reply
Lena Pedersen

Vad bra att ni hade det bra hihi, din vovve är så otroligt sjukt söt, har kollat tillbaka på bilder då han var valp och man dör ju! :) Så underbart söt…då är din brorsa lika gammal som mig, bara det att jag redan fyllt 15 :D

Reply
Liz

Är inte Armani väldigt stor för att vara en Chihuahua? Hur hög är han?

Kenzas svar: Han har lite pappillon i sig också. Nej jag har ingen aning om hur hög han är, brukar inte mäta honom direkt.. Men han väger 3,2 kg! Han ser lite större ut på bild, vet inte om det är att han alltid står framför mig haha.. Kram

Reply
Linnéa

Fy vad härligt! Jag själv brukar tycka det är lite tråkigt att hälsa på mina mor- och farföräldrar och det är så himla tråkigt att man känner så.. Jag menar, klart jag tycker om dem! Något tips någon?

Reply
Olivia

Din bror, får han mycket frågor och sånt om dig i skolan och så? Eller vet folk om att ni är släkt typ? Alla tjejer borde vara galna i honom! Han är jättesnygg + att han har dig som syster!

Kenzas svar: Vi har ju ett ovanligt efternamn så alla vet det, men dom bryr sig inte direkt.. Ibland kommer främlingar fram till honom, det tycker han är lite jobbigt, det tycker mina vänner & min pojkvän med när läsare ska hålla på och gå fram till dem. Så snälla gör det inte, respektera dem och lämna dem ifred!! (syftar inte på dig olivia nu) Kramar

Reply
Kajsa

Vad har du för storlek på din kavajliknande jacka från H&M? :)<3 Puss!

Kenzas svar: 34!

Reply
Sophie

Heej Kenza!
det här är ungefär första gången jag kommenterar.. så hoppas jag får svar!:)

Hur länge har du och Aleks vart tillsammsans och bor ni tillsammans? :) Ni är i vart fall jätte söta tillsammans!!

du och din bror är lika, lika söta båda två.

puss och kraaam! <3

Kenzas svar: Vi har hängt ihop i 2,5 år men blev ett par för 2 år sedan. Ja vi bor typ ihop, men snart flyttar vi ihop “på riktigt” i större lägenhet. Kramis

Reply
j

vart kan man hitta stövlarna du har? jättesnygga!
tacksam för svar

Kenzas svar: De är gamla från dinsko.. Puss

Reply
Kajsa

Jag älskar nagellacken som du använder! Du använde en jättefin hallonröd/rosa färg som du sa var från H&M, kommer du ihåg namnet på den? Älskar färgen! Och vad har du för nagellack här (skriv gärna namn och märke): http://kenzas.se/2011/08/13/always-on-the-road/
DU ÄR EN FÖREBILD! <3

Kenzas svar: I dont know man! Har flera av H&Ms nagellack. Det jag har nu är ett gammalt ljusrosa/beige från något skitmärke.. Puss!

Reply
Julia

Kan du inte visa lite fler bilder på din lillebror, har läst din blogg i ca 1 år nu och aldrig sett honom.

Reply
Anette

Han är så söt Mani! Det värmer verkligen att se hur bra han har det hos dej och att du inte ser honom som en accesaoar som många andra gör. All heder åt dej! Har också en chihuahua och hon är den underbaraste hunden vi haft. Dom orkar (och behöver) mycket mer än man tror. Plus att dom är så himla gosiga.

Reply
Sofia

Really cute, ur dog is adorable. I was plannin to get one but it would make it hard to travel since I wouldn’t have anyone to take care of it while I would be gone. My mum is terrified of dogs so couldn’t take it to my parents :P..

Reply
Diana

Ååh vad roligt att du äntligen svarar på kommentarer! Jag tycker att det är så roligt, då det inte är många bloggerskor som gör det. Till min fråga nu då:
Jag älskar din blogg och blir så inspirerad av din stil hela tiden. Förut har du skrivit att du inte är så bra på att sminka dig men JO det är du visst(!!)måste jag säga. Skulle du kunna tänka dig göra ett inlägg om hur du sminkar dig och skriva ner vilka produkter + nr på dom som du använder? Vilken skugga använder du när du t.ex. sotar dina ögon? Foundation, rouge, mascara, ögonskugga m.m Kan du skriva ner hur du gör (gärna steg för steg)? Vet att du har pratat lite om smink produkter men det vore bättre (tror jag) om du skriver ner allt i ett inlägg. Har sett många kommentarer om att andra läsare också vill det. Gillar verkligen ditt smink. Förlåt för att min kommentar blev så lång men jag var bara tvungen att förklara. :P Ha en det bra<3 Du är grym!

Kenzas svar: Hej! Jag har visat upp vad jag använder, samt märke & nummer på dem. Sedan är det bara att testa sig fram, övning ger färdighet! Kram

Reply
olivia

jääävlar! helt sinnessjukt hur lik din hund är min :) trodde nästan det var min hund på bilden, haha! :D

Reply
Pia Jonsson

Hoppas du kan hjälpa mig bästa Kenza! Du hade på dig 2 jättefina armband på HP premiären. Tror du att du kan kolla på armbanden eller ta reda på det vart du har fått dom ifrån? Dom var såååå himla fina, älskar modellen & färgen. Vore jättesnällt. Puss&Kram

Reply
Josephine

Heej :-)
I’m a 19-year old girl from Denmark, and I find your blog so inspiring. Have you thought about to write a little piece of your text in English? I have a real hard time trying to translate the swedish into danish, eventhough it’s very similar. And the google translator doesn’t work that well.

– Josephine

Reply
Liz

Fast tidigare har du ju sagt att han är en renrasig? I kommentarerna till detta inlägg; http://kenzas.se/2007/12/09/sondag-28/

Kenzas svar: Det var innan jag fick honom. Man kan väl säga att jag vart lurad, jag var 16 år gammal och rätt blåögd. Men sedan spelade det ingen roll, jag hade ju hittat min bästa vän…

Reply
kajsa

Kan du inte visa upp några av de plagg du köpte när du shoppade senast? sådant är kul! possposs

Reply
Liz

Klart det inte spelar någon roll! Hur han är som individ och hur ni passar ihop är ju absolut viktigast, om man inte är intresserad av utställning och avel osv :)

Kenzas svar: Precis! Men det gäller att vara försiktig också. Jag var väldigt slarvig och snabb och litade på dem, men som sagt nu spelar det absolut ingen roll. Hade aldrig bytt honom mot något annat i världen! :)

Reply
Malin

Din lillebror är jättesnygg ju! Vilken skola gick du i när du var liten? I nacka? :)

Reply
Hanna

Vad heter din bror?
Älskar din blogg sååå himla mycket! Du är helt klart min före bild! Kram

Reply
alicia

Hejdu! Jag vill bara säga att jag älskar din blogg och att du är en stor förebild:) Jag har också en chihuahua:) älskar henne mest i världen. Hundar gör mig lycklig, dom får mig att må bra, alla borde få ha en hund.
Pussar och kramar: ditt största fan:)

Reply
Ellen

Vet du om att du är världens vackraste kvinna? och att du har absolut snyggaste stilen i Sverige?
tyckte bara du skulle veta det, hihi:)
kram

Reply
Camilla

Varför ser d ut som att du är på väg o skita ner dig i bilden *på väg till affären* ? Visa poser du gör är bra konstiga.

Reply
Niina

Det spelar ju ingen roll om man har blandras eller renrasig, som sagt så har du ju hittat din bäste vän! :)
Men man kan ju undra hur uppfödaren i fråga fick stamtavla för renrasig, då måste ju denne ha uppgett felaktiga uppgifter till Svenska Kennelklubben om vem som är pappa (eftersom SKK då i sina uppgifter ser om det är en renrasig valp eller ej).
Hur fick du reda på att han i själva verket inte var renrasig, utan en söt liten blandis? Eller det kanske till och med står i stamtavlan att han är blandras och du upptäckte detta först efter köp?
Kramis

Reply
edie

Läste högre upp kommentaren om att dina kompisar/släkt tycker det är jobbigt då läsare kommer fram till dom och självklart respekterar jag detta och förstår att det kan vara jobbigt. Men det är väll samtidigt ganska roligt med alla kommentarer där det står att de tycker att din bror är snygg, söt m.m
Aja, håller iallafall med om att din bror är väldigt söt och ni är väldigt lika. Hur många år är det mellan dig och din bror?
Kram

Reply
moa wahlén

Hihi gulligt syskonpar ni är :D
Det är alltid mysigt att träffa sina mormor & morfar/farmor & farfar :)

Din lillebror ser dock inte lika “utländsk” ut som dig, med det menar jag verkligen inget taskigt så tolka de inte så :)

KRam

Reply
Julia

NEJ VAD SÖT Mani är på sista bilden! Fick nästan tårar! OMG hahahaha asså den sötaste hunden någonsin!

Reply
julia

hej kenza. läser din blogg varje dag och tycker den är mycket bättre än alla andra kändisbloggar, du är klart snyggast!
tycker att du har jätte snygg stil också!

min fråga är att ibland brukar du väl blogga från din iphone?
jag har också en iphone som jag brukar blogga ifrån. men problemet är att inte jag vet hur man laddar upp bilder. så det skulle vara jätte gulligt om du kunde förklara det för mig! tack på förhand, julia

Reply
nalin

BÄCKBY ÄGER!!!! kan alla sluta hålla på med tjejens bror jaoo.. stackarn haha vi fattar han är “snygg” :D

Reply
Dixi Wonderland

Jag kan bara inte förstår hur du klarar av att gå ut på stan. Som du skriver så kommer ju folk upp till dina vänner och familj så jag kan bara tänka mig vilket kaos du måste skapa runt om kring dig. Saknar du inte att få vara anonym?
Jag skulle gärna haft ett liv liknande ditt men då skulle jag aldrig velat att folk kom fram eller tog bilder och liknande haha. Men vi är alla olika.

Sen angående Mani så ska du bara vara glad att han inte är renrasig. Blandraser får de bästa av de raserna som de korsas med och kan då slippa vissa sjukdomar som hör till de renrasiga. Super söt är han!

Reply
Julia j

Din bror är såå söt!! lika är ni också :D Älskar din outfit och dina boots är outstanding!! <3

Reply
ebba :)

åhh, ja tkr din lillebrorsa är såå snygg haha ;)

btw, älskar din blogg ♥

& du är också riktigt vacker kenza ♥

Reply
Johanna

Hejsan, det är första gången jag kommenterar till dig så jag hoppas att jag får ett svar! :)
Jag undrar vart du har hittat dom där jeansen?
jag har letat efter ett par jeans länge nu men jag hittar aldrig den rätta färgen. Men jag tyckte dina jeans var jätte fina! Något förslag om affärer? :)

Reply
My

Åh, Mani är så söt! Önskar att mina hundar kunde vara sådär små också, men nej, jag dras bland annat med en dalmatiner som TROR att han är lika liten som Mani, haha!

Reply
Märta

Hell yeah, du och din bror är helt sjukt snygga! :) Jag gillar inte att snacka så mycket om pengar, men jag är sugen på att skaffa hund och jag undrar hur mycket du köpte fin-fina Armani för? :)

Kram kram från Finland!

Reply
jess

sjuuukt snygg din lillebrorsa har blivit då! är i samma ålder som han hehe ..

Reply
Ronja

Hej kenza! Nästa gång du tar en tripp till västerså, bäckby kan du inte säga till? skulle vara kul att se dig, eftersom att du är en underbar människa som har världens finaste klädstil och utseende! Hoppas du har haft det bra!? och att alla har vart trevlig emot dig! Kram på dej
Ta gärna en titt på min blogg! :)

Reply
IDA

Jag har för mig att jag läste förut (på någon frågestund) att Mani är renrasig chihuahua? Och att du köpte han för 20k? ;o Så mycket kan han ju inte kosta om han har pappillon i sig och renrasig..

Reply
alice

hej gud vad söt mani är men vilken ras är han? är han en ren rasig chihuahua?? (:

Reply
Amanda

Hej Kenza! Gud va snygg din lillebror är!! Vad heter han?;)
Btw, älskar dig blogg och du är helt sjukt fint!:)
Kramar Amanda

Reply
mersiha

Gud så fina bilder :) Speciellt den på dig och din bror. Man ser dig i en helt annan miljö. Cuuuute!

Reply
jennifer.

får jag fråga vad du har för strl på jeansen? är ungefär lika i kroppsbyggnad och tänkte beställa eftersom vi inte har gina tricot i vår stad. väldigt tacksam för svar! :-) Ha en fortsatt bra dag. Kram

Reply
i got+no+name

Ni är så söta :D
Du-din bror och lilla Mani!

gillar kommentaren över mig..namnet G-dragon<3<3<3<3

Reply
Anna

ooh gud du var på bäckby centrum juu:O jag är en fet beundrare, asså jag älskar din stil oså, har alltid velat träffa dig, och jag missa visst det när du var där xd hoppas du kommer tillbaka igen :D

Reply
Nicole

Hej Kenza!! Någon frågade dig om du pratar fler språk än svenska och engelska. Och hon fick inget svar.. Jag är så nyfiken om du pratar något annat språk? Kram

Reply
Malin

OMG vilken snygg lillebror du har! ni är ju super lika! jag lskar din blogg och drömmer om att bli som dej! tusen kramar!!!

Reply
hannah

Haha sist du var i v-ås så kommenterade jag och frågade om det inte kunde vara så att dom bodde på bäckby pga kökets planlösning, Shit vad rätt jag hade Hannah är bäst!

Reply
Emma

Hej!
Tänkte fråga om du vet om Ugg`s kommer vara trendigt i år igen?
Tacksam för svar!<3

P.S Tycker din blogg är skit bra! <3

Reply
jenny andersson

hej kenza! din bror är lite utav en drömprins för mig, med sina börja ögon och coola stil.. Så jag undrar bara om han har flickvän? förstår om det e lite privat, men värt en chans! kram på dig!

Reply
Fanny

Shit vilken snygg lillebror du har! Inte nog med de, samma ålder som jag också? ;)

Var tvungen att kommentera för en gångs skull! <3

Reply
Nathalie

omg. din bror är verkligen skitsöt! <3
lika söt som du haha, gud vad stolta föräldrar ni måste ha..

Reply
filippa

heej ! jag gillar din blogg och undrar vart du har köpt dina fina boots ( bilden med mani) ?

häslning/ filippa

Reply
kalte

– Fyfan va söt & snygg bror du har ( love love love ) <3
säg att han adda msn e du snäll kenza <3

Reply
nellie

du passar så sjukt bra i allt kenza, vad du än tar på dig.
men föredrar du helst hög/inte hög midja i jeans? :)
tröttnar man tillslut på att de är höga? håller på att leta efter ett par riktigt snygga byxor, men det är det jag undrar lite över.. kram

Reply
maria

Alltså, vill ju inte göra dig orolig eller så. Men om typ fyra år kommer din lillebror ha tusentals tjejer efter honom.

Reply
Bosnierna

Snälla hör av dig nästa gång du är i Västerås Kenza, du är fett sexig just därför vill jag träffa dig. Jag är också sexig så jag tycker att vi passar bra ihop! Jag har en likadan hund som din så vi kan para dom och prata medans. Om din hund är en kille så är min hund en tjej eller tvärtom!
xoxo

Reply
elin - mode & träningtips

Ville bah säga att andra bilden uppifrån var de någon som lagt ut på weheartit.com, någon kanske redan sagt det? Jag orkar inte läsa igenom alla komentarer, men de kanske är kul att veta tänkte jag ;) Ha de bäst!

Reply
Emily

Damn! Din brorsa är H-E-T! Är han singel? Fyller också 15 snart, han kanske är intresserad? ;) <3

Reply
moi

Hej! jag tycker din boots på bild nummer 2 är jätte fräcka vart kan man få tag på dom? + plus Mani är jätte gullig!

Reply
Emelie

Hej Kenza. Är dom här bilderna tagna i Västerås på Bäckby?? Kände igen några bilder från Bäckbytorg!! Jag bor där så de va därför jag kände igen :) Tack för en bra blogg

Reply
Sanna

Hej kenza !!! Jag undrar vart du får all din inspiration ifrån ?? Du har en så cool klädstil?? Ps din brorsa är värsta heetingen.
Nästa stop : abercrombie model

Reply
andrea amigo

coolt att du va i västerås så som jag ser. den stadsdelen va där jag växte upp :P bor dock kvar i västerås men i en annan stads del. p.s vacker du är tjejen <3

Reply
Lisa

Dom Skinny ankle jeansen från Gina som du visade, är det dom mörkaste eller dom mittimellen :O? Kram

Reply
sara

Du var ju på Bäckby!! Faan att jag inte var där då, jag bor typ 1 minut från Ica, jag kunde ju träffat dej! Aja, eftersom dina morföräldrar bor där kommer du nog dit någon annan gång? Jättesöt bror du har i alla fall! Kan du skriva vad han heter? Din blogg är bäst! Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*