• header

Kvällens outfit

Detta får bli kvällens gala-outfit! En vit liten klänning och ett par knallgröna pumps. Jag och Michaela ska gå på Guldknappen, en modegala som hålls av Damernas Värld. I år fyller galan 30 år så det lär bli storslaget! Röda mattan, tv-team, journalister.. Det ska bli kul! Nu ska jag börja fixa håret, sminket ska Gabbi fixa senare. :)

100 Comments

Victoria

Hej Kenza!

Jag har funderat på att köpa Jofama by Kenza 4, men undrar lite med storleken eftersom jag måste beställa från nätet. Iallafall, jag är ganska liten (160 cm) och funderar om jag ska ta 32 eller 34. Läste tidigare att du hade sagt att en annan modell av dina jackor är stora i storlek och att du hade 32, är det samma med Kenza 4 jackan?

Tacksam för svar! :)

Reply
Johanna

åh shit vilken snygg klänning, vars är den ifrån? hoppas du visar hela outfitten sedan :D

Reply
ellen

hej! ÄÄÄÄLSKAR din blogg!! Bara en liteeeen fråga.. hur lång är du utan klackar? KRAAAM!!

Reply
jennie

vart kommer dina skor och din superfina klänning ifrån? :) du kommer va superfin i båda två som du alltid är!

Reply
Fia

Wow supersnyggt! Härligt att du inte gått över till höstfärger än när det kommer till dina galaoutfits.

Reply
sally

I like it! Har en fråga om KenzaTV bara – varför kommer jag till andra folks videor och inte din senaste? (:

Reply
:)

Snääääällaaa, kan du göra ett inlägg med lite snygga väskor inför hösten?

Reply
Malyn

Hej Kenza!
Jättebra blogg och jag läser den dagligen. Du har så grym klädstil! Jag har en fråga… Du använder ju myncket högklackat. Så jag undrar bara hur lång du är?
och har du nåt bra tips ifall man vill kunna gå mer i högklackar men får en sån brännande känsla under fötterna efter en stund? :) skulle verkligen uppskatta svar.

Rock on! ^^

Reply
Anna

Trodde dresscoden var smoking? Då ska kvinnornas klänningar gå nedanför knäna…

Reply
Louise

Ser du bloggat om ALDO, den finns lite närmare en London, vi har två i København, en på strøget som alle känner? Og en på en sido gade fra strøget mot Nørreport St.
Dine jakker, kan man köpa de i københavn eller det er kun i Sverige? Kommer de så säljas i Skåne? Og vart?
(försöker skriva på svensk)

Reply
Clara

Visst är det den klänningen som (visst var det Emma Roberts) har haft på sig? :) Den är sååå fin!!

Reply
buuukuu

är det inte för kort (klänningen) och för casual för röda mattan? Om jag var du så skulle jag ha på mig något lite mer extra cause its röda mattan. Jag tycker att det är konstigt ..när det kommer till events och galor så har tar du på dig det minst finaste klädsplagget du har …whats up with that? Jag har sett dig flera gånger med finare kläder.

Det du hade på grammygalan vara bara tacky men normalt har du fin klädstil so I just dont get it.

Reply
alva

kan inte du lägga upp en videoblogg eller bara blogga om hur man gör ” solkyssta kinder ” för jag har lite rödfläckiga kinder och skulle gärna vilja veta hur man gör solkyssta kinder! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*