• header

Nya Jeffrey Campbell

Jag älskar Jeffrey Campbells skor och det här är mitt….femte par? Den höga platån och den breda klacken på deras skor gör att de är så himla sköna att gå i! Jag kan ha på mig dem en hel dag utan att få ont i fötterna. När man går i dem känns det liksom som att man går i ett par flats..

De här blir perfekta att ta med på castingturnén med Kanal 5 eftersom att jag inte kan släpa med mig hur mycket som helst, och de här passar ju till allt! Långa inspelningsdagar kräver ju såklart sköna skor!

62 Comments

Annika

gud vad nsygga! önskar jag kunde ha såna, men i Malmö känns det som att man sticker ut lite för mycket med sådana… eller det kanske bara är jag;)

Reply
sofia

Kan du visa alla dina par? :) jag gillar när du lägger upp en hel “collection” av dina grejer. Du gjorde ju så med dina converse och dina västar? :)

Reply
Emma

Hej!! Jag vet att de kanske inte hör till dina skor precis men jag undrade bara om du har något bra tips på prao platser!! För jag ska nämligen praoa om ett tag och jag har verkligen ingen aning om var jag ska praoa!! e och jag älskar verkligen kläder, väldigt tacksam för svar..

Reply
josefin

vad har du för skostorlek? för jag skymtade att det stod 37 på skorna? då kan jag kanske till och med använda de skorna, de är såå snygga:)

Reply
Ina

Hej! Skulle inte du kunna visa upp din skosamling? Samt visa dina topp 5 favoriter av alla skor du äger. Skulle vara kul att se :)

Reply
ida

åh såndär har jag suktat efter hur länge som helst! dock ekar min plånbok i stort sätt ganska tomt mest hela tiden tycker jag..

Reply
Filippa

Sjukt snygga skor! Jag vill ha!!! :D

Kan inte du skriva fler “I mina garderober” och “How to match” inlägg. Älskade dem! Din stil är så jäkla snygg.

Kram

Reply
Lovisa

De är så snygga! Men är det lätta att gå i? För när jag provade dem tyckte jag att de var galet stadiga att gå i :D

Reply
Sara

Riktigt snygga! :D Kolla gärna in min blogg också! bloggar om mode/trender, litteratur(sådant som jag själv har skrivit) samt nyheter :)

Reply
christina sjögren

de finns ju skor som liknar dom jätte mycke på nelly.com , kostar 399kr och dom är jätte lika :D (y)

Reply
_Melissa_

I like the JC’s closed shoes with laces that you have sooo much! Do you have any JC’s wedges (I think you do, but I cannot really remember – it’s impossible to keep track of your shoes hahaha)? Do you mind taking a photo of your entire JC family?
Hugs!

Reply
Ingrid

Hej, din blogg är bäst!
Kan inte du ta kort på alla dina skor och hela din garderob. Plus att du sa att du skulle lägga ut några bilder på dina andra jeans som du köpte, kan du det? :D

Reply
Hannah

Riktigt snygga! :) Du borde sätta in ett inlägg med alla dina Jeffrey Campbell skor ;)

Reply
matilda a

hur lång är du ? asså du e ju modell så du är rättså lång va ?
jag tycker att jag är lång å vill inte sticka ut för mycket så ja har enbart platta skor..
snälla svara :)

Reply
littel a

Var beställer du dina Jeffrey Campell skor?? Hur funkar det med shipping och andra kostnader??
Tack

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*