• header

19e augusti 2011

God morgon!

Jag somnade vid ett inatt och klev upp halv sex.. Är så himla trött!!! Fattar inte hur radiopratare orkar gå upp så tidigt varje morgon, haha. Nu står taxin nedanför och väntar så jag måste springa ner. Jag kommer att medverka i Vakna med the Voice klockan 7.15, sedan ska jag även spela in en grej för Mix Megapol & efter det ska jag träffa en journalist från Expressen som ska intervjua mig samt ta lite bilder. Full rulle denna morgon!

Slå på radion så hörs vi där. Puss! ♥

67 Comments

Rebecka

Håller med dig! Jag kan gå upp tidigt på morgonen om det handlar om en kort period, men jag vet inte om jag hade klarat det varje dag år efter år. Kram

Reply
Sara

Hej Kenza! :) Undrar om dina jacko i nya höst/vinter-kollektion (vilka är så snygga att jag döör!!): är dom nya jackorna med fårskinn tillräckligt varma för att ha på vintern (i sverige dårå ;) )?
Ha det bra! :D

Reply
Linnéa

Jaså minsann du har den där H&M-tunikan i mocka-liknande material. Tyckte den var så himla ful när jag såg den på galgen men det är ändå något med det där himla plagget som drar mina ögon till sig.

Ska bli kul att se din outfit!

Reply
Lina S

snyggo! Brukar inte gå in på din blogg så tidigt för du brukar inte ha uppdaterat vid den tiden, ;) så det var ju trevligt med ett inlägg :)Ha det skoj idag!

Reply
Josefine

Hej Kenza! Jag ska på bröllop nästa helg och är sugen på att köpa den aprikosa långklänningen som du hade på dig när du plåtades för nelly. Det var ju ett tag sen men finns den kvar? isåfall vart?
Uppskattar jätte mycket ett svar, klänningen är så fin!

Reply
Stina

jättesnygg klänning/tunika!! var har du köpt den?? du har en jättebra blogg :)

Reply
Sandra

Du är lyckligt lottad! Jag måste gå upp klockan 5 varje morgon för att hinna till skolan… Kul att pendla. Men man vänjer sig, tro mig. ;)

Reply
Johanna

Radiopratare?
Dom allra flesta normala svenssons börjar jobba den tiden.

skev verklighets uppfattning :S

Reply
Sherre

Kuuuul, eller det beror ju såklart hur du tkr och känner! hehe^^

Kraaaamar! ♥

Reply
Frida

Var har du köpt toppen du har på dig? Såg en tjej på stan för någon dag sedan som hade en likadan, och jag skulle gärna vilja ha en själv :)

Reply
anni

Hörde dig på the Voice! Du verkar väldigt klipsk och som att du trots all framgång står med båda fötterna på jorden – good for you!! Är glad att DU är Sveriges största blogg, och inte “den där andra bruttan” ;p. Du är Rätta medicinen för osäkra tonårstjejer! =)

Reply
Klara

Hej Kenza! Jag är en väldigt lång tjej ( 1.82 ) när man är så lång är det inte så snyggt att ha högklackat för då blir man ännu längre än de andra! Har du några tips om skor som långa kan ha?!

Reply
caroline

hej skulle du kunna lägga upp när du pratar med ther voice så man får se! ;D

Reply
Klara

Om man vet personer som är skit snygga! Som borde vara med i modelljackten.Men man känner inte dom så bra. Hur ska man säga det till dom?

Reply
Meryam

Hej Kenza! Igår var jag och klippte mej och då
fråga frisören om jag visste vem du va och att du kom från Marocko precis som jag . Är de sant ?
Kram / Meryam

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Hoppas att du hade en trevlig kväll igår även fast ni missade röda mattan, din kamera dog och dina fina skor gick sönder, sånt händer! Jag tänkte bara tipsa om ett perfekt mineralpuder du kan använda för att inte förstöra din redan perfekta hy. Det täcker men lugnar samtidigt huden och det täpper inte igen porerna. Här: http://hiilen.blogg.se/ kan du tävla om två mineralfoundations i valfri färg samt valfri borste från tikei.se. Lycka till!

Reply
kelly

jag tänkte en outfit som passar för både jobbet o skolan som e bekvämt, snyggt men ändå passande. man vet aldrig hur vädret blir så jeans med ett instoppat linne e alltid ett val, tillsammans med en skinnjacka med päls för ett inslag av höst. ett par matchande svarta boots och väska!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/object-691/hot-tunic-691080-65/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jeans/cheap-monday-433/tight-very-stretch-jeans-433548-33/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jackor/samsøe-samsøe-803/pearl-jacket-803081-51/

http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/övriga-skor/nelly-shoes-427/marble-427422-426/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/väskor/urban-expression-857/penelope-bag-857028-14/

till sist så tycker jag att spets e en trend som kommer sitta kvar i höst och som jag gillar. det e vågat, sexigt och du kan matcha och leka med plaggen hur du vill.

Reply
n

Du är den finaste kvinnan/tjejen jag vet! Du är så hiiiimla fin!!!!!!!!! du inspirerar mig så himla myket! Du är så bra:-) Kram på dig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*