• header

Marc by Marc Jacobs

Många av er har tjatat om att få se min nya Marc by Marc Jacobs-väska som jag köpte förra veckan.. Here you go! En lagom stor handväska (perfekt storlek, får i min lilla mac + massa anant) med axelrem, i en armygrön-grå färg med guldiga detaljer. Den kostade 4780 kronor.

Den andra väskan jag köpte (som jag gav till mamma) var i samma färg men i en annan modell. Vi båda älskar våra nya väskor och använder dem flitigt! :)

136 Comments

LYNN

Kan du lägga upp ”ur garderoben” inlägg & tillbaka blick i förra året denna månad – inlägg? Skulle vara kul!:D

Reply
Josefin

snälla, svara på detta, tycker du inte att det är rätt.. sjukt att lägga nästan 5000 på En väska? Visst du har ju pengar och så.. men betalar du det priset endast för märket, eftersom den där väskan finns garanterat i liknande former men till ett lämpligt pris?

Reply
Kajsa

åhh. det är typ den perfekta väskan. jag får däremot leta vidare på några billigare alternativ. hehe ;)

Reply
sara

ÅHHH den har jag också! Fast i svart, köpte den i LONDON! Älskar den, perfekt storlek och perfekt att ha som partyväska. Remmen kan vara lite kort att ha över huvudet, men att bara ha den hängandes på ena axeln är super snyggt! Du kommer älska den! pusss på dig SÖTASTE KENZA =)

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Du som också tycker om att skämma bort dina nära och kära. Vilket spa skulle du rekommendera att ta med sin mamma till? Vill överraska henne med en liten get-away present och har absolut ingen erfarenhet när det kommer till detta :) Kommer ihåg att du var iväg med din pojkvän för ett tag sedan, vilket spa var det?
Kram!

Reply
Mona

Hej! undrade bara om du vet vilka butiker Jofama by kenza 4 finns här i uppsala? Har kollat runt men hittar inte, tacksam för svar :)

Reply
evelina

Har du något bra tips/hemsida där man kan köpa snygg cargo-army byxor med fickor på sidorna för ca 500 kr? :)

Reply
amisha

Om man är smal men ändå kurvig liksom går det att söka till modelljakten då eller är det verkligen pinnsmala som gäller? man vill ju inte göra bort sig och få dåligt självförtroende haha.

Reply
san

Ser exakt likadan ut som en väska från ullared för 200 spänn :)

Verkligen inte värt 5000 för en sån :)

Reply
Ditte

Nøøjjj hvor er den fed, jeg mangler virkelig også en taske hvor min computer kan være i og kan bruges til hverdag! Jeg tror valget på min bliver en Miu Miu :)

//Ditte – Glimmer Glam

Reply
matilda

var är din väska med nitar under ifrån?
tacksam för svar!
btw din blogg är grymt bra! :)

Reply
Therese

Hej!

Jag har en likadan väska, dock svart, som jag köpte när jag var i New York -08. Jag har använt den ca 2-3 gånger p g a att jag helt enkelt inte vågat för att den var så dyr. haha! Jag ska sälja den och nu när jag läste ditt inlägg så undrar jag om du kanske är intresserad av att köpa den eftersom du gillar den modellen? :) Jag säljer den för 2500 kronor.

Maila gärna mig :)
Kram!

Reply
Cassi

Har en likadan men i svart.Köpte min i Hong Kong hos Marc by Marc Jacobs. Trivs jättebra med den! Har ett par andra mindre modeller också. Minst lika bra och användbara!
Lycka till på turnén!
Och Dagmars har ju jättesnygga kläder så där hittar du säkert något…

Reply
maja

åå vilken himla snygg väska!! jag vill också haaaaa haha..

På http://www.jewelsforyou.se/ får du 10 % rabatt på hela ditt köp om du uppger koden ”KodMajaa” i varukorgen. :D 
Dom säljer jättefina smycken för bra priser, så passa på! ;)

Reply
Carolina Kroll

Valdigt fin farg pa din vaska. Sjalv har jag en likadan fast i svart och axelremmen ar lite annorlunda men jag kopte den for over 3 ar sen. Jag bor i USA och den var mycket billigare har runt 3000 kronor pungade jag ut for den da ej pa rea. Marc by Marc Jacobsvaskor och planbocker ar ofta pa rea har och ar ingen tycker direkt att det ar ett lyxmarke eftersom det ar ett undermarke till Marc Jacobs. Jag har flera Marc Jacobsvaskor och de ar och mycket finare men dyrare.

Reply
Henrietta

Har också det, i svart. Älskar den, storleken är bra och den är sådär vardagslyxig=)

Reply
elin

började nästan gråta när jag såg detta, omg….. var du tvuuuungen att köpa just DEN?! eh… ja. för ca 3 veckor sen var jag i USA och köpte exakt samma väska, dock i svart.
Det värsta jag vet är att ha samma saker som en känd modebloggerska, och så köper du just DEN. jag som var så överlycklig över min nya äckelsnygga väska… oh well, jag pröjsade endast 3327 kr för min. det känns lite bra. hehe….. bajs

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*