• header

Marc by Marc Jacobs

Många av er har tjatat om att få se min nya Marc by Marc Jacobs-väska som jag köpte förra veckan.. Here you go! En lagom stor handväska (perfekt storlek, får i min lilla mac + massa anant) med axelrem, i en armygrön-grå färg med guldiga detaljer. Den kostade 4780 kronor.

Den andra väskan jag köpte (som jag gav till mamma) var i samma färg men i en annan modell. Vi båda älskar våra nya väskor och använder dem flitigt! :)

136 Comments

Cassi

Har en likadan men i svart.Köpte min i Hong Kong hos Marc by Marc Jacobs. Trivs jättebra med den! Har ett par andra mindre modeller också. Minst lika bra och användbara!
Lycka till på turnén!
Och Dagmars har ju jättesnygga kläder så där hittar du säkert något…

Reply
maja

åå vilken himla snygg väska!! jag vill också haaaaa haha..

På http://www.jewelsforyou.se/ får du 10 % rabatt på hela ditt köp om du uppger koden ”KodMajaa” i varukorgen. :D 
Dom säljer jättefina smycken för bra priser, så passa på! ;)

Reply
Carolina Kroll

Valdigt fin farg pa din vaska. Sjalv har jag en likadan fast i svart och axelremmen ar lite annorlunda men jag kopte den for over 3 ar sen. Jag bor i USA och den var mycket billigare har runt 3000 kronor pungade jag ut for den da ej pa rea. Marc by Marc Jacobsvaskor och planbocker ar ofta pa rea har och ar ingen tycker direkt att det ar ett lyxmarke eftersom det ar ett undermarke till Marc Jacobs. Jag har flera Marc Jacobsvaskor och de ar och mycket finare men dyrare.

Reply
Henrietta

Har också det, i svart. Älskar den, storleken är bra och den är sådär vardagslyxig=)

Reply
elin

började nästan gråta när jag såg detta, omg….. var du tvuuuungen att köpa just DEN?! eh… ja. för ca 3 veckor sen var jag i USA och köpte exakt samma väska, dock i svart.
Det värsta jag vet är att ha samma saker som en känd modebloggerska, och så köper du just DEN. jag som var så överlycklig över min nya äckelsnygga väska… oh well, jag pröjsade endast 3327 kr för min. det känns lite bra. hehe….. bajs

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32