• header

23e augusti 2011 – Modelljakten

Hej bloggen!

Fick mina 9 timmars sömn inatt så nu är jag utvilad. Benen värker fortfarande lite men så går det när man står i klackar en hel dag, haha.. Idag är det dags för Helsingborg! Mellan 15-17 befinner Modelljakten sig i Väla.

Idag har jag haft en telefonintervju, och så har vi filmat lite här på hotellrummet. Nu håller jag på och gör mig i ordning, klockan tolv ska vi åka till Helsingborg.

Här kommer lite bilder från igår! Förresten, ni som befinner er på castingarna bara för att titta.. Vi låter er kolla så det vore kul om ni kunde vara lite schyssta och inte sprida runt bilder och info om vad som hände, deltagarna, vem som gick vidare osv.. Vi jobbar skithårt med det här och det är ju astråkigt om ni ska hålla på och avslöja vad som hände!

Nu måste jag skynda mig här.. Vi hörs senare idag! Kram! :)

Några bilder från igår. Jäklar vad ni fotar alltså!Det känns så obekvämt att ni fotar varenda litet steg jag tar & kör upp era mobiler i ansiktet på mig men det är väl sånt jag får ta haha.. :P

135 Comments

Albina

haha såg din röv typ tre gånger igår, varje gång du böjde dig, ändå söt. Och nej faktiskt så ska du inte ta kameror upp i nyllet, jag klagade på att ni inte fick ert eget rum/lokal som i idiol men ait

Reply
Annika

jag hade aldrig klarat av det där med fans överallt alltså. och det är väl klart att du inte ska behöva ta att alla trycker upp kameror i ansiktet på dig och att bli fotad varenda millimeter. tycker det är medmänskligt att låta mäånniskor vara ifred, oavsett om de råkar vara kända eller ej. du måste ju få ha ett liv också trots allt!

Reply
Anna

Sluta vara så gnällig om “paparazzi”, du är känd de räcker, klart småungarna fotar dig speciellt när du åker utanför sthlm. :S

Reply
lantis

Fy fan vad du alltid ska tjata och grubbla över hur känd och stor du är. Jag tror inte en sekund på att folk fotar dig så mycket som du skriver. Du vill bara visa att du oxå har fans haha stackars lilla

Reply
Mimi

hej ! Har alltid undrat, hur får du ditt hår sådär snyggt alltid? Riktigt fina lockar och volym ? nån speciell locktång/plattång? Jätterolig blogg att följa :) kram

Reply
Viktoria

Du går till Mauritz och Hennes.
‘Shop till drop’ på dennes,
marknad av olika tillvägagångsätt,
att sätta din kropp på sprätt.
Oxylaten ner i påsen,
tillsammans med E-numrerade bearniesåsen.
Hem rullar min nyinköpta renualt på bensin
“Åhnej, jag glömde hämta ut min medicin!”
Tillbaka igen för att plocka fram alla recept,
Hormoner och smärtstillande till alla, ett nytt koncept.
Hemåt igen med allt dagen har gett
rubbningar och sjuka av vården sett.
Varför slänga dig framför ett rullande tåg
och ljuga för dig själv med buller och båg?
Inta gifter och diverse attiraljer sen sakta förgås,
Öppna ögonen och sätt på plånboken ett stort jävla lås.
Du förmultnar innifrån och ut!
Hela världen har hamnat på kant i ett farligt lut.
Marinerad i kemikalier från Jokkmokk till Bejing,
“Det blir 3 miljoner och 1 krona för döden” Katching!
Sluta shoppa döden
du är den enda bödeln.

http://svt.se/2.22620/1.2509185/farliga_kemikalier_kvar_i_klader

Reply
Emma

Hej!

Jag säljer massor av fina, oanvända kläder från kända märken på Tradera, har bestämt mig för att skänka hälften av alla inkomster till Läkare utan Gränser (främst till svältkatastrofen i Afrika). Gillar egentligen inte att göra reklam, men detta är ju för ett gott ändamål! Auktionerna går ut i kväll och imorgon.

Mina auktioner: http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=890210

Reply
Anne Krogh

I absolutely love your outfit, Kenza! Good luck with the castings around Sweden :)
xx

Reply
Anne Krogh

I absolutely love your outfit, Kenza! Good luck with the castings around Sweden :) You rock.

Reply
emma

fina bilder :)
jag blir lite smått irriterad på vissa, typ såna som kör upp mobilerna i ansiktet på folk som är kända :s

Reply
Nadja

Shit så mkt folk! Kan förstå att det känns lite jobbigt med massa kameror uppkörda i ansiktet hela dagen.. :-)

Reply
Emelie Rommedahl

Snälla varför får andra kolla? Jag har redan fått första castingen avslöjad från flera bloggar. Det är inte kul. Då blir man opepp på att ens kolla på programmet..

Reply
moa

hej kenza! vet du något bra matställe att käka på när jag fyller 18 nu i september? jag och min kille ska ut och vi letar efter någonting som passar en fattig students plånbok, men inte är ett vanligt sushihak liksom… har du några tips? är sjukt tacksam för svar!

Reply
cecilia

klart som fan att du ska ta sånt, det är på grund av oss läsare som du lever det liv du gör.

Reply
soha

hej Kenza! jag hade tänkt söka till modelljakten när ni kommer till Göteborg men jag undrar om man ska komma osminkad?
kram <3

Reply
Ebru

det var grymt i malmö kenza! & jag förstår att det känns konstigt & obekvämt när alla fotar på samma gång hela tiden! :)

Reply
Fanny

Klart det är sånt du får ta, att ens nämna det i bloggen! Du hade inte fått denna chansen om du inte vore känd, så lägg ner the whining.

Reply
Matilda

Men, alltså visst att folk kan bli lite väl mycket när dom kommer och kollar på dig, men att skriva ut i bloggen att det är obehagligt när dom fotar varje steg du tar och kör upp kameran i ansiktet på dig är väl inte så snällt att skriva ut på din stora blogg.

Snacka om dubbel moral först ber du folk att komma och titta och sen när dom är där så blir du irriterad. Om alla inte skulle vara där för att se modelljakten så skulle du inte ens stå där framför kameran.

Reply
Emma

that dress is amazing! where is it from? what brand it is?
and i have those shoes! xx

Reply
hanna

när kommer ni sända detta?
svara gärna i ett inlägg! de är rätt svårt att leta upp min fråga när du får så många kommentarer..
puss

Reply
hadil

min syster såg dig.
och min kompis visade en video från igår, och herregud vad du är vacker!

Reply
ida

hejsan!
jag kommer från örnsköldsvik och skulle gärna vilja söka till modelljakten. Men kommar ni hit? :)
Eller kommar ni någonstans här i norrland? typ umeå, sundsvall?
kram

Reply
A

Kenza så som du skriver, det kan upplevas lite otrevligt. Älskar dig och din blogg annars, kram på dig!

Reply
elina

lockar du alltid ditt hår eller är det ditt natuliga hår?
om du lockar det, va använder du då? eller asso hur gör du för det är suupersnygg! :)

Reply
Alma.

Hah, ja, det kan ju förstås vara jobbigt när folk tar en massa bilder..men det är ju bara för att dem tycker om dig så mycket!! :)

Reply
Dixi Wonderland

Super fina bilder på dig!

Du kommer säkert få en massa skit kommentarer nu pga de du skrev längst ner i detta inlägget. Jag kan väl förstå både dig och dina läsare. Klart man vill ha bild på dig om man ser dig men samtidigt skulle jag själv tycka de va väldigt obehagligt med främmande människor som fotar en haha.

Reply
Sherre

Hellow, skulle du kunna säga vart du köpte din extremt snygga klänning kanske?

Kraaamar! ♥

Reply
L)

är du säker på att du inte har en tunika på bilden? den är grymt kort till att vara en klänning om det är en sådan. :)

Reply
Naghmeh

oh wow that is a lot of people watching your every move and also being filmed! but you are definitely rocking it :)

Reply
Sandra

Ni som skriver en massa skit asssååå fuck off. Bara för att hon lyckats o faktiskt gör det hon vill och är lycklig. Skäms ni inte över att ni håller på så. Klanka ned på andra för att ni inte är nöjda med det ni har. Den här tjejen är grym hon har kommit jävligt långt o kommer få en framgångsrik karriär. Ännu en gång. Ni som hatar , hata på er själva o suuuuug.

Reply
anonym

vart har du köpt den underbara klänningen?
p.s. du har super fin blogg, och du är extremt söt.

Reply
Elin

Men gud, är det bara småungar som kommenterar och läser den här bloggen? Det är självklart att hon inte ska behöva ta att folk trycker upp kameran i ansktet på henne! Det finns något som kallas att bete sig civiliserat!
VARFÖR ska någon som är känd behöva stå ut med vadsomhelst? Jag förstår inte. Är det för att det här är Sverige och där man inte får vara framgångsrik?
Kan ni som kommenterar istället se till er själva och hur ni själva beter er? Jag slår vad om att ni själva inte skulle vilja ha en kamera upptryckt i ansiktet. Jävla puckon alltså.

Reply
L

Förstår inte hur den här modelljakten går till ifall man inte skickat in någon ansökan. Kan man bara komma dit då? Tex Jönköping, vart ska man gå ifall man vill testa utan att ha gjort någon ansökan innan.

Reply
Anonym

haha ser mig på bilden men alla fotar ju dig för att de älskar din blogg och din personliget och utseendet annars hade de ju inte gjort de detta får du leva med när du har valt att vara känd men jag älskar värklihen dig och din blogg

Ha det fint från ett fans på hög nivå <3

Reply
HANNA

Du har absolut INGET ATT VARA KÄND FÖR förutom din BLOGG!! Så då ska du väll ändå vara glad att folk ens kommer och ser dig och läser din blogg. Vart ska du annars få pengar ifrån?!! Sluta klaga eller lägg ner bloggen och börja jobba på zara elr nått….

Reply
Julia

Du, angående allt fotande. DU KLARAR DET JU BRA! Jag hade fått panik och börjar skrika att de skulle lägga ner sina kameror om de inte ville råka illa ut. Eller trätt en plastsäck över huvudet, haha. Men antar att det är populäritetens baksida? Men innan man förstår hur jobbigt det är borde man kan testa på det. Kram på dig!

Reply
Isabell

BARA FÖR ATT MAN ÄR KÄND ÄR MAN VÄL INTE STÄMPLAD SOM SEVÄRDIGHET SÅ FORT MAN VISAR SIG OFFENLIGT ELLER??

Reply
Denise

Om du stör dig så mycket på att unga tjejer som ser upp till dig fotar dig så kan du ju sätta upp en stor jävla varningskylt på bloggen.
Det enda man får läsa i din blogg nuförtiden är hur känd du är och hur mycket pengar du har.

Det är vi läsare som har fått upp dig, och ja, jag vet att du vet det själv, och om du stör dig så mycket på det så sluta blogga och vara med i en massa skitprogram.
Skaffa dig ett riktigt jobb istället.

Reply
MimmiTB

SNÄLLA svara på dethär kenza!
Om min kompis går vidare till casting så tänkte jag följa med henne till jönköping som stöd men om jag bara får stå sådär utanför som dom på bilden gör så känns det onödigt, eller är det en annan sak?
kommer jag ens få vara med henne eller hur kommer det vara? snääääääääääääääälla svara så jag kan följa med henne!!

Reply
Andy

Jag har två synpunkter på detta inlägg:
1) Den som lever på sitt utseende och “kändisskap” får finna sig i att utsättas för “obehag” i form av läsarnas närgångna intresse inklusive bilder tagna i tid och otid. Om man inte kan acceptera detta får man hålla sig borta från offentligheten. Man kan inte ha kakan kvar om man har ätit upp den.

2) Hur hade ni tänkt att Modelljakten skulle kunna hållas hemlig om inspelningar och resultat är offentliga? Det är det dummaste jag hört. En tävling med utslagningar måste hållas i en studio om den ska spelas in för sändning efteråt. Det går naturligtvis inte att be hundratals åskådare att bevara hemligheter!

Reply
Linda

Ni är väl för dryga!

Det är klart att det ingår i kändisskapet att bli fotad i tid och otid – men ingår det inte i medmänsklighet/empati att inte trycka sig på andra människor eller för den delen; trycka upp kameror i ansiktet på folk? Tycker ni är så pinsamma faktiskt. Särskilt när det är så uppenbart att ni som gnäller på Kenza bara är så avundsjuka.

Väx upp,

/Linda

Reply
Stephanie

haha vad fan trodde du eller ni? Att ni ska kunna ha sånt där jävla fjortis skit och sen att ingen ska berätta vad som händer? Det var de töntigaste jag någonsin hört.

Reply
My

Usch, vad folk klagar på dig och din blogg. De gör verkligen allt för att hitta fel. “Klart som fan att du får ta att bli fotad”, du har ju t.o.m. skrivit att det är sånt du får ta..
Jag brukar inte tro att folk klagar av avundsjuka, men i det här fallet stämmer det.

Reply
josefin

hej kenza !
jag skulle ansöka till modelljakten i malmö men fega ur :$
vill jättegärna bli modell, har du några tips till mig ?
PussPuss :D

Reply
josefin

hej kenza!!
jag skulle ansöka till modelljakten men fega ur :$
vill jättegärna bli modell, har du några tips? eller vet du något jag kan göra ?
PussPuss :D

Reply
Linda

Kan inte sluta skratta,haha.Det roliga är att så fort man kommenterar något negativt så börjar folk gnälla om att man är avundsjuk? Existerar det inte i er värld att folk kan ha olika åsikter? Jag tycker Kenza är en gnällig person som tar varje tillfälle i akt att skryta, och det är min åsikt och den åsikten behöver inte innebära att jag är avundsjuk. Trångsynta människor. Med kändisskap, eller ” kändisskap” så kommer fans som vill fota etc. Klarar man inte av det utan måste “bitch & moan” om allting som K gör kan man ju överväga att skaffa ett annat jobb. Ett RIKTIGT jobb också. ( Är ju så jävla avundsjuk på en tjej som inte lärt sig vad det innebär att slita för pengarna!) Ser fram emot alla motattacker från galna Kenzafans, woho. Deal with it, alla tycker och tänker olika.

Reply
Nela

Åh herregud, vem tror du att du är?? Jaja, du är jättefin det vet vi men du är jävligt genomskinlig: “aaah stackars mig alla tar en maaassa kort på mig det är såååå jobbigt”.. Helnöjd och älskar uppmärksamheten och lever på den. Så va bara tyst. Du är söt att titta på men va bara TYST

Reply
fanny

hej, har läst din blogg i alla år, förstår att de kan bli jobbigt med folk som vill ta kort, men då kanske du skulle valt en annan bana? plus att du skulle inte ens varit där du e utan dina läsare så tycker nästan de har lite rätt till att få ta bilder, de e ju dem som ger dig din lön, i princip för utan läsare skulle inget företag vilja ha dig. så tacka o bocka istället att de vill ta kort på dig, o klaga inte, då kan du låta någon annan som vill sånt ta över. du vet, man kan inte bara få massa roliga erbjudanden, inbjudningar m.m. du får stå ut med det andra med. bara min åsikt, försöker inte skälla eller nåt, e bara ärlig

Reply
Caroline

Andy, riktigt bra åsikter! liksom för det första, du skulle inte varit ngt utan din blogg Kenza, så att skriva såna otrevliga kommentarer är bara looow.
sen är det ju klart att folk bloggar om det är de har kollat på castingarna haha? liksom vad tror ni?:P

Reply
Stina

Men det är klart det är jobbigt! Shit, det är ju det enda hon skriver att hon tycker det är lite jobbigt! Det skulle väl vem som helst tycka. Sen är det inte tack vare oss läsare hon är känd, utan det är såklart tack vare henne själv, det är ju HON som skriver inläggen, gör bloggen intressant, har på sig snygga outfits, och på så sätt vill folk besöka hennes blogg, just för att det är HON som gör den bra!

Reply
dommeniqe

Ehmen nej asso ni som fastnat på det här med “få kameror uppkörda i ansiktet” kan ju bara chilla och tänka om lite. Jag tror faktiskt inte hon menade det bokstavligen.
Och för det andra sneela vänner tare lugnt med att försvara henne så jäävla mycke. Jag personligen tycker, som många av er andra, att det var ganska muppigt att skriva det där i bloggen. Det är ju alla dina läsare och ‘fans’ som kommer på den där modellskiten som gör att du är känd och tjänar all cash. Så förfan.. att folk fotar dig hela jävla tiden så fort dom får chansen är ju inte en smula konstigt. Dom avgudar ju dig. Så som du själv skriver; så får du fan ta dig i kragen och leva med det!

Reply
Rebecka

Hej, kan någon som har varit på någon casting berätta lite hur det går till? är lite sugen på att gå dit, men vet inte om jag vågar söka.Så hade varit lite skönt att veta på ett ungefär hur det funkar :)

Ni kan svara på min blogg mygoshbehave.devote.se

Reply
emelie

håll inspelningarna i en studio då, så slipper du få mobiler uppkörda i ditt ansikte.

det är småtjejerna som har gjort dig känd och gett dig möjligheten till alla dessa drömjobb.

Reply
Anneli

Jag tycker det lät lite väl hårt Kenza. Tjejerna som fotar dig ser upp till dig och du snäser till för att dom fotar dig under en dag. Liksom kom igen, trodde du hade ett större hjärta än så. Du kommer till malmö för att leta efter modeller så självklart vill alla sticka ut och därför är dom så på. Men jag menar kom igen om du inte gillar uppmärksamheten så har du valt helt fel branch. Kenza för fan bjud på dig själv och ta det med en klackspark. Stackars tjejer som fotade dig som sedan läser din blogg och ser att du skriver så.. skulle allt tro att dom blev lite ledsna och besvikna när deras idol är för “stor” för att ge dom en glimt utav sig själv.. Skärp dig!

Reply
Nina

Your dresses are always so cute, Kenza. But well actually all your clothes are just pretty. Where do you buy your clothes anyway? Would you like to make a post sometime? Much love. xo <3

Reply
Sara

blääää. du e en helt vanlig tjej som skriver nårgra välgenomtänkta rader i en blogg.
inget speciellt med dig.
e så trött på all uppståndelse kring dig
& jag är inte avundssjuk, jag förstår bara i inte varför du är “känd”……….

Reply
drop it

haha släpp det gott golk välkommna till KENZA O TYRA , kenza o tyra är sura bitchiga ja vad mer ska jag säga har träffat båda på stureplan bad om bild ( dem kanske var lite obyktra ) men på bilden log tyra så falskt att jag slängde den sen ! dem är faaaaaaalska dem vill ba tjäna pengar på er men hatar uppmärksamheten , när kenza går med sina vänner i sthlm undviker hon fäns som faan ! hon har nog fan valt helt fel yrke !
människor som blir glada av att se fäns är kissie amir blondinbella anagina :P o paow !

Reply
moa

är ‘kändislivet’ så som du trodde att det skulle vara? ;) sklle tycka att det var lite påfrestande i längden

Reply
ninni

sara du är ju helt skadad. hur fan palla man kommentera om man inte “bryr sig” ALLA idioter som inte gillar bloggen eller måste klaga GE FAN I ATT LÄSA så mår vi alla bättre av det TACK.

Reply
Malin

Ursäkta men du har ju faktiskt valt det här “yrket”. Kanske du ska ta & fundera på något annat eftersom du inte verkar trivas med det förutom pengarna då?
Passa på & lev på detta nu för om några år är du nog rätt bortglömd.
PS jag är inte avundsjuk men tycker att folk som klagar på sitt jobb borde fundera över något annat. Precis som griniga busschaufförer ett exempel bara.

Reply
Micaela

Måste fråga dig Kenza… Hur lång är du? Du har alltid så sjukt höga klackar. Jag är 174 cm men känner mig verkligen jättelång när jag har högklackat. Har flera par med 13-14 cm klack, men vågar inte använda dem, tycker du att man blir för lång då?

Reply
Emelie

Förstår inte hur du orkar med alla människor utan förståelse Kenza.

Liksom, vad håller ni på med??? Blir så frustrerad när jag läser era dumma kommentarer. Som t ex “..förstår att de kan bli jobbigt med folk som vill ta kort, men då kanske du skulle valt en annan bana?”
MEN SÄG EN PERSON SOM VILL BLI FOTAD HEEELA TIDEN SÅDÄR? Fattar ni inte varför kändisarna springer från papparazzi? Det är klart som fan det är skitjobbigt att folk står och fotar hela tiden! Hur fan skulle ni känna? Tänk lite.

“Men jag menar kom igen om du inte gillar uppmärksamheten så har du valt helt fel branch.” Undra vad du skulle säga om en hel massa folk stog och fotade dig i flera timmar flera dagar i rad.

Ge er!

Reply
Vanja

Emelie, klart det inte är roligt att bli fotad vart man än går MEN Kenza valde det själv. HON väljer att fortsätta blogga varje dag, HON valde att starta en blogg, HON valde att vara med i ett program där hon visste att hon skulle träffa massa “fans” och bli fotad. Att hon klagar på att folk tar kort på henne är fel eftersom att HON valde detta. Och vet du vad jag blir frustrerad på? Massa småtjejer som läser Kenzas blogg dagligen och avgudar henne för att hon skriver om mode och utseende. Detta bevisar sååå mycket om mänskligheten. Bara ytligheter. Varför läser ni inte bloggar som faktiskt skriver om någonting vettigt? Hade velat se Kenza faktiskt jobba på ett riktigt jobb och veta VÄRDET AV PENGAR. Varför ska hon, som bloggar om mode och hennes dag, tjäna dubbelt så mycket som läkare som har gått flera års universitet och räddar liv varje dag?

Reply
Sara

Jag e en av dem som bor i Malmö och jag va där sitt inte och överdriv för du hade din kamera och fota annars andra, nolife! För de första så har du dom pengarna du bajsar ut pågrund av oss läsare och glöm inte du har kommit så långt för vi “datanördar” läser din mytomanblogg. För de andra ska du va glad att du är omtyckt vill du de sk hända dig som de hände blondinbella? För dr tredje du har mer luft än vad du behöver;) snälla ta en titt på dina gamla outfits inlägg och se vilken stil du hade jag dör (över fult) utan oss hade i inte haft de du har idag så va tacksam och sluta klaga din nolifer! Sluta skryta om dina pengar för who the fick cares! Din ego du tänker mer på dig och dina pengar mer än andra folk i Afrika har ingenting och du sitter och äter fotar mat shoppar reser lever ditt liv som ingenting dags och landa på jorden din omogna kenza vem fan tror du tt du e gå skäm ut dig lite till när du fotar underkläder och din mens osv.. Du tror verkligen folk bryr sig om vad du har på dig när du är med Alex eller ditt torra privata liv över torr shet gå skaffa dig ett nytt liv sen kom och snacka gå släng dig. Och gumman Stockholm är inte bättre där som slickar upp dina fotspår;) Sandra du kan hålla din käft stängd du förtjänar inget av de du skrev hade du tänkt hon mytomanen ska skänka bort lite kläder smycken eller pengar ha? Gå hoppa för verken du eller kenza kommer långt så sluta och fjäska så fkn mkt och sug du med din fucking smuts!

Reply
Sara

E deeet så att du inte vågar skriva tillbaka eller något för du vet att jag har rätt!!! och alla dina torra läsare är riktigt torra asså snällaaaaa? när ska ni börja sluta och skydda henne hon hade inte ens tittar PÅ ER om ni gick förbi henne asså ni skm skyddar henne&du kenza har tyvär inget liv gå skaffa er ett! :S;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*