• header

Tack Halmstad!

Vi har haft ännu en grym inspelningsdag med Modelljakten. Denna gång i Halmstad! Tack allihopa för en rolig casting!!

Ni som var där idag får hemskt gärna maila mig bilderna ni tog med mig för jag tog knappt nå bilder alls idag. Mycket jobb och den lilla tiden jag inte behövdes framför filmkameran använde jag till att fotas med fina läsare. :)

Nu ska vi vidare till nästa stopp – Göteborg!

Jag och Andreas med två läsare alldeles nyss!

89 Comments

Linnéa Gustafsson

Du är så jädra snygg!! Passar i alla frisyrer, alla drömmer om ditt utseende typ… ;)

Reply
Lulle

Gbg imorgon, yeah!! Välkommen! Känner du att du behöver någonstans att hänga sen är du välkommen hem till mig ;) Alltid en säng ledig för Kenza liksom. (från tjejn som ville ha ditt glas med vatten när du var här med Guldfynd hihihi :P)

Reply
Frida

Skitsnygg klänning ! Besök gärna min mode/skönhets/vardags blogg som drivs av mig snart en 15årig tjej :)

Reply
marieroze

snälla kenza det här är 3 gången jag frågar kan du säga när man kan se detta alltså det ni har filmat snälla jag vill se alltså på tv vilken kanal tid allt det kan du svara på bloggen :*

Reply
Johanna

Gud va kul, skulle så gärna va med sen i Stockholm, men jag vet inte…

GÅ GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG!
Och lämna en kommentar!;)

Reply
Nela

Woooow, du är så häftig! Eller? Hej jag heter kenza, jag står framför kameran heela tiden! Alla måste få veta hur fantastisk jag är , jag har absolut aaaalla egenskaper, förutom ödmjuk såklart…. -.-

Reply
matilda

total älskar verkligen din blogg ! hade jättegärna varit med i modelljakten här i gbg , men jag hinner tyvärr inte till nordstan efter skolan innan klockan fyra när det stod att auditionen var slut . men skit i det , det var mest för att träffa dig jag ville dit ! puss och kram , <3

Reply
Emma

Vart i göteborg håller ni hus och hur gammal måste man vara för att söka? Är det någon speiel längnd som måste vara uppnådd? tacksam för svar !

Reply
Dixi Wonderland

Åhh du har så sjukt snygga kläder på dig! Love it!
Hade gärna åkt till Göteborg om jag kunnat bara för att för att få en liten glimt av dig ;D

Reply
julia

kan du inte berätta hur modell jakten går till väl på plats, skulle vilja söka in :)

Reply
merna

Göterborg väntaaar!!! så glaaad över att få se er:D jag fyller oxå år imooon! :D <3

Reply
Karolina

Hej Kenza! Jag skulle jättegärna vilja ha lite tips eller hjälp. För jag behöver en ny handväska, en större för att kunna ha min dator i och du har alltid så snygga. Har du tips på var jag kan hitta snygga handväskor på nätet eller butik, för ett rimligt pris? Kram på dig!

Reply
Amelia

Hej Kenza :D
Detta är nog en liten ovanlig fråga som du inte brukar få, men jag kommer själv från Halmstad & jag har länge undrat hur andra folk som inte kommer härifrån ser Halmstad som, asså mysigt, fult osv.

Så kan du skriva ett inlägg om bara Halmstad vad du tyckte/tycker & så :D
Du måste inte göra ett inlägg men du kan ge en svar på kommentar åtminstonde, skulle vara såå kul :D

kram (y)

Reply
Lovisa

Hej! :) hörde att man skulle ta bilder på castingen, hur många bilder tar dom? Kram!

Reply
Jennifer

Hej Kenza!

Tänkte bara skicka en hälsning till dig eftersom jag “träffade” dig nere i Torggaraget i Halmstad i dag, Du är så vacker ska du veta! keep up the good work!

Reply
Amanda

Jag tänkte söka till modelljakten men jag slutar skolan 15.10 när ni kommer hit, hur gör jag då? VÄLDIGT tacksam för svar! (Gärna på mejlen!)

Reply
sofia

Hejsan, kenza! Jag bara undrar ifall vi som kommer till nordstan imorgon kommer kunna ta kort med dig och Andreas? Skulle vara så himla kul!

Du är såååå fin <3

Reply
rebecka

taggar tills imorgon! måste man ha klackskor på sig osv? hur e de med sminket ska man komma osminkad? letar efter sån information haha!

Reply
Anna

Vore roligt om du kunde berätta lite om Andreas, hur han är och så. Kul att höra någon annans åsikt än den man själv får från att läsa hans blogg! =) (kommenterar samma till han om dig=P)

Reply
Charlotta

Hej! :)

Var kan man se när ni har modelljakten här i Stockholm???

Vill GÄRNA komma och söka!!!

Vore tacksam för svar

:D

Reply
Rebecca

Hej hej, verkar vara så kul på turnén. Tänkte bara meddela (du vet säkert redan om det men ändå) att i förra numret av Sofis Mode har Caroline Winberg din jofama by kenza shorts på sig. Lite kul info så här på kvällskvisten.

Kram kram

Reply
Evve

Tack för en bra blogg fina du!

Kolla gärna in på min blogg där jag skriver om min resa mot målvikten, har hitills gått ner 40 kg :)
evelinaacarlstroms.blogg.se

Kram!

Reply
Mikaela

Hej Kenza! Kollade på när du var i Helsingborg, synd att du inte fick tid till att ta foto då, då satt du mest framför kameran hela tiden utan ledig tid :( men jag är ändå nöjd fick ju ett foto med Andreas! Thihi, längtar tills programmet börjar sändas, vem vet man kanske syns ;) hehe

Reply
Lovve

HAHAHHA såå söta Cassandra & Christian va på denna bilden tsm med dig Kenza!
hah! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*