• header

27e augusti 2011

God morgon!

Är sommaren tillbaka? Idag har vi strålande sol och 24 grader i skuggan här i Stockholm.. Stört!! Perfekt väder för promenad runt Djurgården & lunch i solen.

Inatt var jag heeeeelt knäpp. Jag kan typ inte sova ensam för då blir jag knäpp. Vaknade upp mitt i natten och trodde att vårt filmteam från Modelljakten var i mitt sovrum. Tände lampan för att de skulle kunna få bra ljus och sedan sa jag till dem (högt) att jag är jättetrött och inte orkar spela in just nu. I ögonvrån såg jag Mani lyfta på huvudet från sin bädd och ba…. eeeh….va?? Haha.

Nu ska jag käka frukost och sedan göra mig i ordning. Puss ♥

Jag tillsammans med två läsare i Göteborg! :)

50 Comments

Natasha

hejhej!

kenza när kommer du tbx till stockholm?(:
kommer du att komma till härnösand?
snälla jag vill så träffa dej!♥

puss♥♥

Reply
Sophie

Vad kul! Jag blir också knäpp, fast bara när jag har jobbat sent. Igår vaknade min pojkvän av att jag satt och knappade in “plu-nummer” på hans fot och väntade på att en kund skulle betala.. Sen vaknade jag till & kom på mig själv.. Jätte skumt det har hänt flera gånger nu!

Reply
Izla

Hej! Det är sjukt hur vacker du är. Längtar hur mycket som helst till den 30:onde, då kommer du ju till Örebro!
Kika gärna in i min blogg och jag skulle bli jätteglad om du kunde slänga en kommentar! Kram

Reply
Ilona

vi hade fint väder även igår :) passa på och njuta av vädret så länge den vara. Du är lika fin som alltid :)

Reply
sara

kenza jag tycker att du att du äger åå jag vill så jäna träfa dig du är bäst i hela värden åå mani är så söt hej då / sarah:) <3

Reply
Kaosaya

How come You always have a fantastic weather in Stockholm? ;) This summer in Oslo was really horrible.. I have to move ;P

Hvordan det er alltid et fantastisk vær i Stockholm? ;) Denne sommeren i Oslo var virkelig forferdelig .. Jeg må flytte; P

Reply
Luucy

Vi har också svinvarmt men kvavt och än så länge har det slått ner 28 000 blixtnedslag här i söder :P Dock började ovädret vid halv 7 imorse och nu är det ganska lugnt haha.

Reply
linnea

Hej kenza jag vet att jag har läst i din blogg att du beställt hem kläder från topshop, och om du nu gjorde det från deras hemsida undrar jag hur du gjorde?
för mig står det att jag fyllt i fel ”postal code” (postnummer) fast jag inte har det.
Vet du hur man löser det problemet?
tack för en bra blogg!

Reply
Hanna

Kan tänka mig att det är skönt att veckan är över för din del ;) haha. Synd bara att man inte är 170 …

Reply
Dixi Wonderland

Åhh vilken fin bild på dig och dina läsare! Här nere i Trollhättan väntar vi på att ovädret som är vid Göteborg ska komma förbi haha. Ha en fin dag fina du ;*

Reply
jossan

va kul att ni har sol i stockholm.
här i skåne (helsingborg) regnar det as mycket och åskar och blixtrar mer en var det regnar:(

Reply
Matilda

Måste bara fråga, när du har typ en byxdress på dig eller klänningen som du har på kortet så har ju du ingen bh, men du är väl inte helt utan heller va? :) kraaaam!

Reply
anna

lyx ni har det i stockholm då! här har det åskat typ hela dagen och vi har haft strömavbrott i 1,5 timme.

Reply
anonym

Hej jag kollade tillbaka på ett inlägt vid 2008 då du visade dagens outfit då hadde du en cigarett i handen röker du nu? skölle vara glad om du svara frästen du är sååååå fin och snyggt ansikte:)

Reply
Amanda L

Hahaha! Jag fattar precis hur du menar :D Sån brukar jag med bli om jag har haft fullt upp ett tag och varit stressad :)
Kram på dig!

Reply
Vee

haha så sjukt att när jag var ute idag och kände hur varmt det var så tänkte jag “Nu kommer Kenza bli överlycklig och skriva om det fina vädret och att sommaren är tillbaka i sin blogg” – haha! Du är en sån himla väder människa (verkar det som) ^^

Reply
Amanda

Du måste berätta vart du köpt klänningen!:) så sjukligt snygg:D Bra blogg föresten! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*