• header

BIKER BOOTS

Jag är ute efter ett par nya svarta boots! Är så trött på mina från Dinsko som jag haft några år nu (ok ett år då, men använt de så flitigt att det känns som flera haha). De här från Topshop var väl snygga? Hittade dem på hemsidan, 70 pund. Hoppas de finns ute i butik så att jag kan prova dem! 

124 Comments

Maddo

Jag har dem i från Din sko med, men jag köpte mina i våras så jag har inte tröttnat! De är så snyyyyygga!
Frågan är bara nu, vart har jag lagt dem?

Hoppas du mår bättre idag.

Reply
Clara

Riktigt snygga!
Ett annat tips så finns ju Primeboots. Dock lite dyrare (kostar runt 2900) men finns i huuur många roliga, snygga modeller som hällst. Med dragkedja där bak, i mörkbrunt läder osv, osv.

Reply
Sanna

Vilket sammanträffande, jag är också ute efter ett par svarta boots och hittade den perfekta i H&M för 399 kronor. De ser ju exakt likadana ut och man behöver inte slösa så mycket pengar. :)

Reply
Elin

Kenza,jag måste bara tipsa om Prime Boots. Uuuuur snyyyygga boots. Finns i alla möjliga varianter som med nitar, dragkedjor eller vanliga svarta/bruna. Dom är lite dyrare med helt värt priset!!

Reply
kajsa

du är inte sugen på ett par primeboots? finns i massa snygga modeller, längder och former :D dessutom finns det massa med snygga nitar och dragkedjor på. tror verkligen du skulle gilla de :) kram

Reply
Linn

skämtar du? fattar du hur många boots du har om du tänker efter? tycker du har köpt såna flera gånger, för att inte prata om alla andra skor du kan använda! TÄNK PÅ MILJÖN COME ON

Reply
Anonym

Vrf e du trött på dina finsko skor som ser exakt likadana ut som dem från topshop? Om du e så trött på dina g:la skor så måste du vara trött på dem skorna från topshop!? Jag förstår inte!?
Tack för svar!
MVH
Anna(anonym)

Reply
Kristin

Snyga Boots :)

Har en fråga till dej, som du kanske redan har fått och svarat på osv. (har inte följt din blogg så länge).
Vem i Tokio Hotel gillar du mest?

Reply
maya

HAHAHAHAHAHAHAHA alltså e du seriös eller ? Några år ?? domb bootsen som du har från dinsko med nitar eller vad de än är började säljas förra hösten/slutet av sommaren 10. Så du kan inte ha köpt dom ”för några år sedan”. omg orka övedriva sådär ..

Reply
Johanna

Primeboots är de mest praktiska och skönaste skorna som finns och det bästa av allt är att dom funkar till precis allt. Finns både med nitar och helt neutrala. Jag bor i Göteborg, och köpte mina på “Tara”, men dom finns nog på nätet också. Kram, en trogen bloggläsare!

Reply
anna

Men du har väl bara haft dom i ett år? :o Men dom på bilden var också jättesnygga!! :D

Reply
anja v

va snygga dom var kenza :D tack för en väldigt bra och insperande blogg :D när det gäller kläder :) superduper mega bra :)

Reply
sandra

några år? har för mig du köpte dom förra året :P men dom från topshop va snygga :)

Reply
Kaosaya

So coll that bikers boots will be again in shops- I love them and have 2 pairs for like a 7 years ;)
This ones look really nice.

Reply
klara

men hallå kenza, dom bootsen från dinsko har du ju bara haft i ett år, haha kanske känns som mycket mer men dom kom ut i butik för ett år sedan… :)

Reply
Jennifer Sundqvist

Hej=)!
Jag har en fråga angående modelljakten. Jag undrar om ni vill att man ska ha på sig eller sminka sig på något speciellt sätt? Högklackat eller inte högklackat? Tacksam för svar=) / Jennifer

Reply
Sara

Hej Kenza!:)
Jag har två frågor till dig, jag tänkte på ditt namn, hur uttalar man det? Är det Kenza med E eller säger man Kenza med I?<3 Och sen en annan fråga, tränar du någon sport, eller liksom, hur får du sån himla fin form o allt?;o Gymmar du och springer eller vad gör du? :)
Kram sara, och P.s Din blogg är jätte bra :)

Reply
Mikaela Karlsson

Känner du till märket Prime Boots? Dom gör sjukt snygga Boots samt stövlar!!

Reply
Lina

Hejsan du vackra männsika!
Allt bra med dig? :)
Jag hade nämligen tänkt köra ett Kenza&tyrashoow marathon men när jag väl är inne på nyheter24 så ser jag att inga klipp funkar förutom alla teasers! Även på din och tyras blogg är det samma sak. Konstigt! kan det vara av någon speciell anledning?
Jag hade ju längtat så mycket efter att se alla roliga och underhållande klipp med dig och Tyra! Ni är två riktigt sköna brudar, med humor som rockar!

Kram , Lina :)

Reply
:D

På tal om skor. Kan inte du göra en ‘sko-kategori’ där du visar upp alla skor du har ? hade varit ganska inspirerande :) förresten jättebra blogg ! :D

Reply
Alice

Hej Kenza! Alla som skriver en kommentar på din blogg har ju en dröm om att en gång få svar på den. Jag är en sådan som verkligen aldrig har tur, aldrig vinner i tävlingar och aldrig lyckas få läsare till min blogg. Det låter verkligen töntig när jag säger det här. Haha. Men snälla snälla fina du.. Svara på kommentaren. Du är en sån fin förebild och kollar din blogg min 2 ggr per dag. Ha en fortsatt bra lördagskväll! Kram
P.S Vad tycker du om min blogg?

Reply
Josefin

hej Kenza! Här kommer en liten fråga, (inte ett klgomål eller liknande som det kanske kan uppfattas som, jag vill bara veta hur du tänker liksom! :) )
Du “klagar” rätt mycket på att du är slut efter en veckas arbete, jag förstår dig! det är mycket liv, man måste vara social och en massa annat, det tar hårt på huvudet, och framförallt fötterna i dina skor! haha, men tänk ändå vad orättvist det är, dina egentliga pengar tjänar du ju på att just driva din blogg, det är den som har öppnat upp möjligheten för dig, just för att du skapade en blogg när ingen annan gjorde det, Nu, i dagens läge är den inte någonting “speciellt” eftersom det finns så många ute på internet, men tycker du inte att det är orättvist att du tjänar så ofantligt mycket att du kan gå in på en affär en dag och köpa saker för 10’000kr! Du kan impulsköpa en dator för över 10’000, SAMMA vecka, medan folk ute i sverige kämpar med att rädda andras liv, göra någonting faktiskt VETTIGT, och ändå tjänar så otroligt dåligt. Tänk dig lärare, de som lägger grunden för utbildningen tjänar inte ett piss… orättvist?

Reply
piano

det finns jättefina i bianco och de kostar 1000 kr :D
de ser nästan ut som dom fast längre :) o de finns i kort modell oxå typ så korta som de på bilden o de kostar 600 :D

Reply
Emma

Satsa på ett par primeboots istället, mitt bästa köp någonsin. Har bott i mina i 1 år nu!! Kostar lite mer men de är värda varenda krona!!

Reply
Sara

Kolla in Primeboots, har själv sådana och dem är väldigt moderna i Göteborg!
Speciellt dem med stålhettar framtill dem är as coola!

Reply
Evelina

Kenza,kenza,kenza köp prime boots !!

Du kommer inte ångra dig + att dom är
Jätte snygga och passar till allt typ! Bruna
Eller svarta , bruna med nitar osv.. Dom har allt
Sånt där fint ! Du bestämmer ju såklart med
Detta är ett tips
Som jag tycker att du inte ska ignonera ;)

Primeboot primeboots primeboots primeboots

Ha det bra fina du ! Puss o kram

Reply
Linn

Jag vill gärna tipsa dig om primeboots steel toe! Ett par grymt snygga boots med lite högre skaft, stålhett- (otroligt snyggt) och ett klassiskt spänne som detalj! Jäkligt fina! Jag har själv ett par i brunt och jag riktigt lever i dom! :) kram

Reply
Linnea

Köp primeboots! Mycket snyggare än andra boots och finns i massa färger och modeller! De håller hur länge som helst dessutom!

Reply
amaya

kolla primeboots! dom är hur snygga som helst!! skulle själv köpa såna om jag hade pengar för det då, hehe

Reply
Ida Söderlund

Dom var fett snygga men Alexa chunky lace up läderboots från ASOS är ännu snyggare! Jag köpte nyss sånna. Kolla in dom!

Reply
maria

Om du åker till bålsta har dem en sko affär med riktigt billiga boots, ett par superösta med nitar på också mycket fina!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*