• header

Godnatt från sviten!

Zouiten i sviten! Yeah! Jag vet inte om teamet tycker att vi har varit extra duktiga & snälla, men jag och Andreas har iallafall fått varsin stor svit här på nya hotellet i Örebro. Schyrre!! Badrummet (som har både bubbelbadkar, dusch & bastu) är liksom större än min lägenhet… Haha näerå.. Men fint är det!

Fan vad skönt att vi ska bo här två nätter också! Nej hörrni, nu ska jag krypa ner i sängen och ringa min pojkvän. Jag är helt slut i huvudet efter den galna (men roliga!) inspelningsdagen i Jönköping och benen värker. Nattinatt ♥

PS. Tack som faaaaan för era fina ord!! Både irl, mail och kommentarer. Det går inte att beskriva hur glad jag blir!! Massa kramar till er ♥ ♥ ♥

74 Comments

Destiny ♥

Du ska bara vet HUR FIN DU ÄR!
Näämen alla säger ju ”Åhh älskar din blogg” och de har sagt det tills minst 20 andra men jätte roligt! Utan jag menar verkligen det nominerade dig flera dagar irad till blogawards och du var såå värt det!

Jag har rekommenderat din blogg tills minst 10 av mina vänner! Och de tycker du är jätte gullig & fin och jaa!

När jag läst din blogg förstår jag att du bloggar inte som några andra som skriver hej och sen en mening om vad som hänt sedan hejdå! Utan dina inlägg är mera bättre du skriver på ett bra sätt & ja du är helt klart otroligt fin & duktig bloggare!

Jätte hårda kramar
Dana Misaghi!

Reply
josefine

såg dig i jönköping idag. du är den vackraste jag vet men det är sjukt att du är ännu vackrare i verkligheten! galet..

Reply
Camilla Fasth

Hej supersöta kenza! Sviten ser för härlig ut så hoppa lite i sängen åt mig haha!:D nej grejen är att jag funderat över att komma till castingen i Stockholm och söka men jag känner att innan jag ger mig in i det så undrar jag Verkligen hur det går till. Tex hur vill ni att man ska kma sminkad lr icke sminkad och cirka hur lång tid tar det och vad dömer ni utefter?:) Skulle verkligen uppskattas med svar!! Ska bli super att få träffa dig irl om jag nu vågar mig dit ;-)!! Puss!

Reply
Annie

Du är verkligen jättefin Kenza! Jag undrar om inte du an lägga upp en bild på dig när du var 13!? Jag är 13 och det skulle vara kul och se hur du såg ut nä du var lika gamaö som mig! :D
Kram// Annie

Reply
Frågetecken

Hej jag undrar bara när kan man senast komma till vågen och träffa dig?:D

Reply
Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !

http://www.dromstipendiet.se/133

Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

tack på förhand !
kram

Reply
Linnéa

hej!
jag har en fråga om dina jofama by kenzajackor, e dom tillräckligt varma att ha på vintern?? :)
Tack för en gryyym blogg!!!

Reply
Evelina

Jag såg dig i Jönköping, trodde aldrig du skulle kunna vara ännu snyggare i verkligheten än på bild, men det var du. Vackra människa!

Reply
Josefin

Åh Älskar din blogg och din stil!! Jag är en 13 årig tjej ifrån Jönköping och ja skulle kommit till a6 när ni va där men blev inte så mycket med det för vaknade upp med feber. jag bara hoppas att de finns någon mer chans att träffa dig. Hade varit så kul att träffa dig och Andreas med. Du verkar va sån rolig och söt person med. Hoppas de finns chans igen! Kram :)

Reply
_Melissa_

1- Nice room! Love how you look in the last picture too!
2- Did you watch the VMAs (it was on Sunday and I assume you didn’t have the time)? Anyways, I just wanted to tell you that your darling Bruno Mars hihi led a veeery boring and unemotional performance, supposedly paying homage to Amy Winehouse. I’m in love with Adele right now and also right now I’ll shup up about the VMAs. :)
3- You should do some “what’s your favorite outfit?” posts, since you have been dressing so gorgeously to be on TV! You did NOT ask (at least not yet!), but from last week I liked best how you looked on Monday (with your lucky dress from Kenza och Tyra) and on Thursday (with a dress that I think is from Acne – faithful reader with a sloppy memory here).
Oh, well… Good luck with the casting today!
Giant hugs from Brazil!

Reply
Micka

Hej, undrar bara om ni bor på olika hotellkedjor när ni åker runt eller bor ni på samma?
kram

Reply
Ellinor

Åh vad härligt. Du förtjänar verkligen att bo i en stor och mysig svit. :)
P.S: Du är så underbart snäll (och vacker) som tar dig tid att skriva till dina fans och ta kort med dem på modelljakten fast det inte är det som du är där för. Så vacker på både insidan och utsidan!

Kärlek från Norrland :)

Reply
Br-Malin

Hejsan! Kassörskan från Br här :) Det var så roligt att få se er spela in och få byta några ord med dig! Du är så himla vacker och din blogg är underbar att läsa!

Reply
moa

önskar att jag kunde kommit in till stan idag i karlstad, men var tvungen att gå i skolan. hoppas du hittade någr talanger, hade några vänner där ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*