• header

Jönköping!

Filmat och lunchat, snart drar vi igång castingen här i Jönköping! Idag har jag på mig en långklänning från Dagmar. Skitsnygg!

141 Comments

Amanda

hihi, jag såg dig i Jönköping idag. Hade inte sett att du skulle vara här så blev en aning chockad! Vågade dock inte komma fram om det var massa kameror och grejs där. Dessutom visste jag inte vad jag skulle säga. Men du såg skitsnygg ut i alla fall! :D

Reply
Naghmeh

This is one of my favourite styles of all time. Feminine flowy dress and tough leather jacket and those shoes are totally out of this world!
xx
Naghmeh

Reply
Erika

Hej! Jag älskar din blogg, och du är verkligen helt toppen!
Men jag skulle tycka att det var jättekul om du berättade lite om dina matvanor och träningsvanor, eftersom du håller vikten så bra och så!
Skulle vara jätte kul om du svara, kram!

Reply
Camille

Hey Kenza! I love your blog and… your hair ;) Can you tell which curling do you use ?

Reply
Em

Hej kenza! Eftersom du är modell ville jag bara tipsa dig om en sjukt bra fotograf som är självlärd men redan blivit så jävla duktig! http://www.nicolaspeyrau.com in och kika :) han har plåtat bla million stylez. pussss

Reply
sara

ALLA KENZAS LÄSARE GÅ IN PÅ MIN BLOGG!! KENZAS LÄSER DEN VARJE DAG! ;D NEJ MEN GÅ IN PÅ DEN NI KOMMER OCH ÄLSKA DEN!!! JAG LOVAR!! DEN ÄR OM JUSTIN BIEBER SÅ NI KOMMER ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA DEN!!!! :D

Reply
jessica

Hej Kenza! :)
Jag ska ta skolfoto på torsdag men har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Jag vill inte riktigt klä upp mig utan vara mer vardags snygg. Har du några snygga tips på vad man kan ha? Skulle vara väldigt tacksam för lite tips :) tack på förhand / Jessica

Reply
Malin

Kan du inte förklara kjort om hur de här me modeljakten fungerar? alltså kommer man dit och anmäler sig? vad händer efter det osv? skulle vara bra att veta! :)

Reply
sandra.

Kenza, jag var i a6 innan för att kolla på dig. Men vakterna lät mig typ inte eller han lät inte någon kolla. Så alltså, du skrev ju på bloggen att man fick komma och kolla? Men fattar inte. Man fick ju inte kolla ? :s

Reply
Michelle

Du är så otroligt fin Kenza! Allt du har på dig och vad du än har på dig så ser du otroligt vacker ut och bär upp kläderna så bra! Älskar dina skinnjackor med ludd på kragen. Såg att dom kommit ut hos Åhlens nu, prövar en varje gång jag ser dom men dock så räcker ju inte pengarna till…tänkte om du hade tips på vart det finns liknande men några hundralappar billigare? :) Massa kramizar från en tjej i värmland <3

Reply
michaela

Hej Kenza!

Jag är nog en av miljontals som tycker att du är en helt fantastisk människa. Jag skrollar igenom dina kommentarer väldigt ofta och får se fantastiska kommentarer om dig från världens finaste läsare. Även till er läsare vill jag säga hur gulliga människor faktiskt kan vara, du är en av få som har sån tur Kenza. Och du visar verkligen din tacksamhet, väldigt ofta! Som läsare blir man så otroligt glad av dina varma ord om oss! och som jag förstår blir du väldigt glad av våra ord till dig. Du är så himla omtyckt, trots att ingen av oss har en blekaste aning om vem du är egentligen. Vi känner dig, men du känner inte oss – det är väl så jag ska formulera mig. Jag har ingenting emot det, men för mig och kanske för många andra känns det som att du är en nära vän. Haha, asså det låter så sjukt när man säger det. Okej, det är verkligen inte så att jag sitter och räknar upp dig som en nära vän när jag pratar om vilka mina vänner är. Då hade jag bara varit väldigt konstig ,typ obehaglig..

Jag vill bara säga att du är inte bara en förebild som visar hur oerhört snygg klädstil du har, eller hur söt du är, du visar inte bara det yttre. Utan du visar även hur fantastisk du är som människa. Du tar hand om dina nära och kära. Av det jag får se i bloggen, alltså jag förstår inte hur du kan vara så omtänksam, hur du kan ha tiden att ta hand om andra eller bry dig om dem. Jag hinner inte det, då skulle jag inte kunna lägga ner tid på mig själv alls. och det behövs det med!

Jag antar att du inte kommer läsa det här, men det kändes kul att berätta för dig att du är en tjej som är så mycket mer än bara en modeförebild. Du är en tjej med världens största hjärta!

Massa kramar
Michaela

Reply
nellie

åkte till A6 med mina kompisar för att se dig, men vi såg bara ditt huvud lite typ för det var så sjukt många framför oss, så vi såg inte mycket.

men det är sjuuuuuuuuuuuukt hur vacker du är :o

Reply
elin

Såg dig idag på a6 blev helt starstruck typ haha, du var om möjligt ännu snyggare i verkligheten! :D

Hade en fråga också, skulle va jättesnällt om du kuned svara i något inlägg (är så svårt att hitta annars) bara en mening eller något; kommer modelljakten avsnitten sändas på din blogg eller någon annanstans på internet? :) har tyvärr inte kanal 5, vilket suger balle haha :) tack på förhand! :D

Reply
Jenlen

den klänningen är så fin, ser ut att sitta jätte fint på dig! Älskar dina skor, såg dom när du hade på dig dom i malmö tror jag & dom är så snygga måste kika efter ett par!

Reply
johanna

hej! jag har en liten fråga. du vet bikerjackan, jofama by kenza 3, hur är den i storlekarna? om jag är 36:a i vanliga fall, ska jag köpa den i storlek 36 då? :)
puss & kram

Reply
claudia

hej kenza jag tycker du är så snygg (L)(L) jag och min bästist dröm är att få träffa dig hon heter väldens bästa sarah love you (L)(L)

Reply
Madde

ser svincoolt ut att du är i min hemstad :D!
Hade kommit och tittat på dig om jag inte hade jobbat, hade varit kul att se dig irl :)

Reply
Marigona

Såg er vid stadium :D Ni såg upptagna ut så jag gick inte fram. Men sjuukt vad vacker du är IRL :o Trodde aldrig det! :oo

Reply
Emma

Hur lång är du och vad väger du? Du är jättevacker och ser så hälsosam ut :)

Reply
Frida

Hej Kenza!!
Börjar med att säga att din blogg är sjukt rolig och härlig att följa! Jag har en liten fråga som jag hoppas du kan svara på! Jag ska ha min studenbal i slutet av maj början på juni 2012, dvs nästa år! Balen här uppe i hälsingland är väldigt viktig för oss och jag undrar därför om du skulle vilja designa min balklänning?! Skulle uppskatta jätte mycket om du kunde svara på frågan!

Tack på förhand!
Mvh Frida :)

Reply
Ebba

Jag var där! Men eftersom det var massor med folk (har nog aldrig sett så mycket folk där innan..Iallafall inte på länge!) så kom vi inte fram att se. Jag kom vid 16.00, ungefär men du var som vanligt sjukt vacker och det var super att du faktiskt var i Jönköping! Kom gärna ner på en läsarträff någon gång. Vore awesome! <333 :D

Reply
angelina

Kan du inte berätta hur du tyckte det var i Jönköping? funderar på att plugga där efter gymnasiet.
Vill ha lite ev. shopping tips, restaurang och bar tips.

mvh angelina

Reply
moa

HAR DU VARIT OCH KIKAT PÅ DEN SVENSKA TJEJEN SOM JOBBAR SOM MODELL I NEW-YORK,GRYM BLOGG:BELLADAVIS.BLOGG

Reply
Johanna

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,imorgon kmr du till örebro! :D,vår stad är lite men jag hoppas att du gillar den! :).Det kmr bli assssssssss kul att se dig på rikigt! :)
sååå taggad är jag för att höra dig prata på riktig och se dig på riktigt men jag är 99% på att jag inte kan ta nån bild eller hälsa på dig men endå det blir endå roligt att se dig! :D stooooooooooooooooora kramar från mig! :D <3

Reply
Frida :D

haha, varför är jag alltid först med att kommentera dina bilder?! ;)
hahaha, nejmen du haft det bra här i jkpg! :D
var på a6 med min kompis, dock var det så mycket folk å så lång kö så vi fick aldrig ens se dej… :(
jaja! hoppas vi ses nån annan gång iaf!
puss :*

Reply
amanda

hej Kenza!
skulle vara väldigt tacksam om du ville skriva lite kort om några dagar i veckan, om vad du äter och hur du tränar :D
du har ju perfekt kropp och skulle va kul att få veta några bra tips om hur man ska få den kroppen eller vad man ska säga;)
kram

Reply
Maria

Hej fina du!
Jag känner lite panik inför vintern nu och undrar om du har lite förslag på snygga varma typ dunjackor? Känner mig helt lost och gissar att jag inte är ensam om de ;)
Du är bäst!

Reply
så snygg!

åååh kenza! jag vet inte vad jag ska börja, men jag vet att jag inte kommer få med allt jag vill säga.
jag var i jönköping idag för att kolla på dig, det var verkligen en dröm att se en bloggerska som man läser precis varje dag. så roligt!

och du, fy fan vad sjukt snygg du äääääääärrr! finns fan ingen finare kvinna än du, du är min förebild.
tyvärr ligger jag långt ifrån att se ut som dig, men man kan alltid önska och en dag ska jag se ut som dig, fast blond :) hihi. din kropp är så jäkla fin och hela du, hur kan man bli så fin som du, så smal o snygg?
jag visste att du va jätte smal sen innan, men i verkligheten är du sjuk smal, skit smal var du ju!
hoppas du äter riktigt :) önskar jag hade din kropp, önskar jag var du. du verka ha så kul såg de ut som idag!
jag babblar på här, men en sak du är underbart vacker!

plus din blogg är den bästa som finns, älskar den!
och din långklänning var så snygg, kostade den? :)

du är bäst!

Reply
airaM

Åh, åt ni på Studion? :)
Tänkte åka förbi A6 i dag, för att se dej i verkligheten. Men så kom jag på att jag är minst tio år äldre än alla andra tjejer som åkte dit för att se dej. Så jag hoppade det. Haha.

Reply
prio

åh har ångest! vill ha en sådan fin skinnjacka som du har på dig på bilden, vart har du köpt den? i guess att det var längesedan men ändå :(
kram :)

Reply
sarmalki

men oooohh jag missade de :s
jag som har alltid väntat och viljat träffa diig :(
kenza kan du nte komma igen t a6 hur länge ska du vara i jönköping :D
kan du komma imorgon t a6 så kan jag träffa dig & lära känna dig världens snyggaste ;)
älskardej modell ! (k)
adda min msn [email protected]

Reply
Håkan

Aha! Du var här i Jönköping alltså. Missade detta tyvärr då jag tyckt det skulle varit lite kul att träffa ett bloggfenomen som du.
Lycka till med jakten på modeller!

Reply
Amanda

Först vill jag bara säga att , jag verkligen älskar din blogg! Jag tycker det är så himla kul att läsa om din vardag , plåtningar osv. Din blogg är den bästa som finns.
Men okej ! Kenza , jag verkligen älskar dig!
Du är min absolut största förebild!
Jag såg dig igår på A6 , jag ville så hemskt gärna träffa dig! Men det var så sjukt mycket folk! Jag var där senare typ vid 6 ! Då var det lite folk ! Men jag vågade inte gå fram :(
Jag ångrar verkligen det nu ! Jag ville så gärna träffa dig och andreas ! Det skulle vara råhäftigt ! <3
Åh , du är så otroligt otroligt vacker! Du verkar vara så himla snäll och mysig tjej <3
Åh vill så gärna träffa dig :( Du mååste komma till jönköping igen ! Du är så otroligt underbar jag älskar dig verkligen! Du kommer säkert inte läsa detta men jag hoppas verkligen det för jag vill att du ska veta att du är så himla underbar ! Och jag älskar dessutom din stil , dina kläder och outfits osv! Jag vill bli som dig när jag är stor ! JAG ÄLSKAR DIG KENZA !

Massa miljoner kramar från amanda 11 år <3
Ps: hoppas du kmr till jönköping igen <3 De skulle vara så sjukt kul <3

Reply
Lovisa

Hej! Skit snyggt som vanligt men undrar vad du har för storlek på din skinnjacka?? (på bilden)
Skulle vara riktigt tacksam för svar!
Puss på dig finaste Kenza :)

Reply
Isabelle Hedin

Hej Kenza! Dina Skor är sjukt snygga de passar verkligen dig. Du klär dig fint i allt.

Kram Isabelle <3

Reply
Emilie Kristine Jensen

Hej Kenza,
Jeg ELSKER din kjole! Tænkte på om du kunne sende et link hvor man kan købe den? Er fuldstændig in love! :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*