• header

30e augusti 2011 – Modelljakten

God morgon! ♥

Hoppas att allt är bra med er idag. Här är allt fint! Sov så himla gott i sköna hotellsängen inatt och vaknade upp utvilad. Nu har vi precis käkat god hotellfrukost och nu är jag tillbaka uppe på rummet för att göra mig i ordning. Om ca 1 timme ska vi dra igång med dagens inspelning! Vi har massor att filma innan castingen drar igång här i Örebro klockan 15. (PS, Gallerian Vågen är det som gäller!)

Här kommer massor med bilder från Jönköping igår. Hann knappt ta nå bilder under castingen men kära Sussi tog massor med bilder när vi var ute på stan och filmade. Det var kul som fan tills det kom världens spöregn. Det ÖSTE ner och vi alla skulle dela på ett paraply…..haha. Men det gick bra iallafall. :)

Nu måste jag sätta igång här… Jag är så sjukt pepp inför dagens inspelning!! Ses här i Örebro!

(haha, fick syn på massa spindelnät)

78 Comments

Nikita

Det ser jätte roligt ut! Hoppas ni har det kul och kläningen är så himla fin! älskar din blogg!

Reply
Madeleine

Är det sant att du har gett upp din musikkärriär? Eller har du bara skjutit upp den? Eller är allt som planerat och fortskrider som det har varit tänkt från början? Hoppas att du inte har lagt det på hyllan för jag och många andra såg fram emot lite kenza-music!

Reply
amina

heyy!! de är bbajram idag! vet att din pappa är muslim, tänkte fråga ifall du firar de på något sätt :))??

Reply
kicki

Super snygg klänning! Kikade efter en med öppet ben för några dagar sedan men hittar ingen som jag faller för.. :) lycka till idag

Reply
Malin

Längtar tills de kommer på tv! En annan fråga’ ska till Stockholm med ngr vänner i oktober’ rättade sagt när Britney.S. har konsert. Kommer dit någon dag innan’ och kanske är sugna på lite fest’ finns de något ställe som är bra som 19åringar kommer in på?! :)

Reply
kate

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Nela

KENZA!! nu har ju alla frgat!!! kan inte du ägga u en video eller berätta sen hur du sminkar dig till inspelningarna?? sminket och håret blir ju såååå vackert!! Det är väl vi läsare vrda att få veta och massa av oss har ju frågt!!!Är det lösögonfransar du kör på eller berätta?? Vad för concelar och allt ?? :D :D :D Pusssss <3

Reply
Fia

Välkommen till min stad, hoppas du/ni kommer trivas här :) Svänger nog förbi och kikar på er, men modellandet hoppar jag över ;)

Reply
!!!

Hej. Kan någon förklara hur det går till? vad man ska ha på sig, om man ska vara osminkad eller sminkad?
Tack på förhand

Reply
Fanny

Snygg outfit du hade i Jönköping, älskar skorna. skulle vra roliga att lägga upp bild på finalisterna? =)

Reply
elisa

va roligt! synd att ni inte kommer till Västerås..
det ska bli riktigt roligt att se programmet sen iaf!

Reply
Elin

Två saker.

För det första – skorna du har på dig är så snygga! Var har du köpt dem?
För det andra så älskar jag din min när du ser spindelnäten. Jag hade antagligen reagerat likadant, haha!

Reply
E

Hej Kenza!
jag tänkte köpa en sån jacka som du har på bilden för den är så himla snygg. Jag har lite svårt med vilken storlek jag ska välja.. jag är ganska lång och smal, så jag undrar vilken storlek du har i din? är storlekarna små eller stora?
Tack på förhand!

Reply
Maddo

Hey!

Vad heter film teamet?
Jag läser tv-produktion och tycks känna igen ljud-kille och fotografen.
/Maddo!

Reply
Soma

hej snygging!
jag tycker du är bland en av dom snyggaste jag sett,typ literlly o jag undrar om du kunde skriva ett inlägg som handlar lite om självförtroende?haha liksom..du verkar ha det och jag undrar hur?o då menar jag inte utseendemässigt,själv är jag nöjd med hur jag ser ut, det handlar mer om jag själv som person..har lite svårt med hur jag ska vara oså.vore grymt om du kunde ägna dig nåra minuter åt att publicera ett inlägg som handlar om det!puss
/lost tjej

Reply
Amanda

Riktigt fina bilder ifrån fina jönköping.
Såg dig och Andreas igår på A6 center efter castingarna! Men vågade inte gå fram till er.
Ångrar de grymt!
Jag älskar dig och Andreas jätte mycket!

Kram Amanda <3

Reply
Lina Ambjörnson

Hallå där, ville bara säga att det var så jävla kul att se din reaktion när jag såg dig på A6 i Jönköping. Jag såg att ni var påväg att lämna och fick en impulskänsla att jag bara kände att jag var tvungen att nudda dig (bara för att säga till alla att jag nuddat Kenza liksom, haha). Så jag sträckte fram min hand och sa högt “jag bara måste nudda dig”. Du ba: ooouuuh! Haha, du blev helt chockad. Jag hade min chans och jag tog den och det är jag stolt över idag :D Vill bara säga att du är mycket snyggare i verkligheten och man bara förundras av din skönhet. Insidan verkar vara lika fantastisk som utsidan! Du är en stor förebild som jag tror väldigt många, inklusive mig själv, ser upp till.

Keep up the good work ;)

Reply
Felicia

Håller med alla tidigare kommentarer, klänningen är 2 die 4! skulle man kunna få veta vart den är ifrån? :)

Reply
clara

kan du inte berätta hur man får tag i den klänningen, har sökt lite på dagmar men inte hittat den? :) älskar hur den är skuren!

Reply
Emilie Jensen

Hej Kenza,
I literally love your dress, and I was wondering where I could possibly get it? I’d do anything to get this dress!!
Hope you can give me the answer :-D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*