• header

Godnatt!

Shit, vilken dag! Vi höll på och filmade till klockan nio så jag är helt slut nu. Nu blir det sushi i sängen! Imorgonbitti lämnar vi Örebro och drar vidare till Karlstad. Godnatt fina ni!

Jag och tre glada läsare idag!

54 Comments

Alma.

Men åh, vad kul ni verkar ha det!! :D & det är så skönt att vara slut för då somnar man oftast snabbt och skönt. :D & godnatt. :D

Reply
kamilla wahidi

tack för att jag fick ta bild med dig, tyckte så synd när alla omringade dig men var verkligen tvungen att prata med dig. jag sökte in också men hade ingen chans haha, du är fööör vacker kenza helt sjukt att jag fick ta bild med dig, typ en dream come true hihi.du är bääst och har bästa bloggen tack!!

Reply
loveu

hej kenza, kan man skicka bilder till dig från idag som du kan ladda upp på bloggen? <3

Reply
julia

HAHAHHA JAG SVÄR DE ÄR DINA STÖRSTA FANS, HAHAHAHA de stod och hoppade av glädje så fort du bara vände dig lite mot dem! kram

Reply
elin

trodde inte det var möjligt, men du är fan snyggare i verkligheten än på bilder och dina bilder är helt gudomliga! fattar du hur snygg du är eller?!?! :D

Reply
emms

hej kenza!

jag tycker du är så otroligt duktig, keep it up :)
två saker:
1. vet du om man kan förbeställa nitjackan från gina tricot någonstans? har inte sett den i butik och hittar den inte på deras hemsida.
2. är andreas wijk singel? ;)

Reply
lisa

Hej Kenza, kul att du kommer hit till karlstad imorn! Jag har en fråga bara, har du twitter? För det finns minst två “kenza” twitters och då undrar jag om någon av dem är du eller bara folk som tycker att det är roligt att sno andras identiteter! Vill inte följa nån om det inte är du :)

Reply
Beatrice Kjellgren

När kommer du lägga upp vinnaren på bloggen ang Nelly.com tävlingen? Är sjukt spänd och nyfiken! Hoppas på en vinst denna gång, vinner ju aldrig :O Men nu la jag ju ner massa tid på att hitta en snygg outfit! Kram Bea :D

Reply
Olivia

Hahah vart så sjukt nervös när jag träffade dig idag så jag började skaka hand med dig ! Kände mig skitdum efteråt =P
Aja jag skickar iväg ett kort på oss :) (Råkade zooma ut så det vart en närbild ^^) p.s kommer läsa din blogg i mist 3 år till !
Pusss

Reply
sara

Jag kommer och kollar idag när du kommer till karlstad !! Om jag hinner efter skolan alltså.. Jaja kram !! :)

Reply
tilde

hej, jag bara undrar en liten grej, hur utalar man ditt namn?
en del säger att man säger Kenza, och en del säger Kinza, vad är rätt och vad är fel?

Reply
Dixi Wonderland

Super söt klänning!

Kenza har redan svarat på vem som vann Nelly tävlingen och jag har för mig att den tjejen hette Linn.

Och sen har hon också svarat på att hon INTE har twitter. Om ni läser hennes svar på vissa av hennes kommentarer så får ni reda på saker och slipper ställa samma fråga som många andra (:

Reply
Masina

När kommer ni till stockholm för att filma och så..? Eller har ni redan varit här? Skulle vilja få lite imformation om modelljakten.. =)

Reply
emelie

hej kenza!:D den där tjejen som står bredvid dig är en utav mina närmaste vänner och hon var överlycklig efter att hon hade tagit kort med dig! xd så tack för att du gjorde det! hihi ;) kram!

Reply
Malin

Hej! undrar bara var du har köpt din klänning du har på dig där, ska nämligen till Rhodos och skulle vilja ha en fin klänning :) mycket snällt om du svarar! Du är väldigt vacker! även i verklighet :)

Reply
Mathilda

Hej Kenza, måste först säga att din blogg är otrolig sjukt underbar att läsa!!
Har en fråga, vad tycker du om bloggläsare omkring dig asså te.x Foki, kissie, dessie eller amir. Har du något emot dom eftersom det är dina konkurenter??

Kraam Mathilda<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*