• header

Örebro!

Nu kör vi Örebro!! :) Vi sätter strax igång med castigen så nu byter jag ut conversen mot high heels. Ses inne i Gallerian Vågen!

168 Comments

josefin

Hej! Ville bara säga att jag ÄLSKAAR din blogg, läser den flera gånger per dag. Och att jag tycker så otroligt mycket om din Dry lake klänning från nelly.com! Men jag hittar den ingenstans och jag skulle så gärna vilja ha en.. Snälla kan du hjälpa mig?

Reply
elin

Snabb fråga – kommer man kunna se modelljakten online någonstans, även utanför sverige? Känns som allt jag försöker se på nu för tiden är begränsat till sverige, hoppas inte det är fallet med det här! Kram : )

Reply
Tess

Hej!
Är det en vanlig locktång du använder till ditt hår? Är alltid så himla fint lockat jämt! =)

Reply
josefin

Hej! Ville bara säga att jag ÄLSKAAR din blogg! läser den flera gånger per dag. Och att jag tycker otroligt mycket om din Dry lake klänning från nelly.com. Men jag hittar den ingenstans och vill så gärna ha en… Kan du hjälpa mig?

Reply
Vicky

Very nice outfit :) I love your dress with the belt. Great combination.

Greetings from Germany

Vicky :-*

Reply
Sabina

Haha tänkte bara säga att du är så sjuuukt fin, såg dig inne på vågen innan du skulle äta lunch! Ja det var vi som ba: HEJ KENZA! när du gick förbi..hahah! vi vågade inte fråga om kort :(

Reply
LISA

åh vart kommer din JÄTTE GRYMT HELT SUPER fina jacka från?
(svara gjärna på min mail, det vore hur snällt som helst, taaaack)
och måste bara säga att du är himlans fin Kenza!

Reply
Sabina

såg dig i vågen idag när du skulle dra och äta! Ja det var vi som ba: HEJ KENZA! hahah vi tänkte fråga om kort men vi vågade typ inte…töntar jag vet! Tänkte bara säga att du är så sjuuuuuuuukt fin också!

Reply
karoline

er forelsket i hårfargen din! har du farget det hos frisør? :) kan du isåall væææææææææææææææææærsåsnill å skrive fargekoden??

Reply
Naghmeh

Love the white lace, looks great against your tan. And I’m a big fan of white converse, I just bought myself a pair :)
xx
Naghmeh

Reply
jessie

alltså.. vart ska man börja kenza!? du är en sån sjukt stor inspiration för mig och verkar vara så äkta! vacker,rolig,snygg.. slutar ju ingenstans!? imorgon kommer du till karlstad och min dröm går typ i uppfyllelse! jag åker dit direkt efter skolan och hoppas INNERLIGT att du får tid över till att träffa dina läsare!

tack för världens bästa blogg! kram!!

Reply
rebecka

ooommmmggg java där jag såg dig haha due för fiiiiinnnn jag vill också vara modell:( men jae för ful, älskar dig och din blogg!

Reply
f

Jag vill vara snäll, Kenza, men om du inte hoppar i den där jättestora sängen på ditt hotellrum vet jag inte om jag kan fortsätta läsa din blogg. Det är DEN ULTIMATA HOPPSÄNGEN!!

Reply
Anonym

Kenza när ska du säga vem som har vunnit i Nelly tävlingen? Du skulle egentligen säga det för 4 dagar sen ju :O

Reply
Emma

Vad var det för läppglans du använde idag under castingen? Tack så himla mycket för en trevlig dag i bästa staden Örebro! We <3 You

Reply
Anna

Hej! Jag och några kompisar funderar på att sticka iväg till Kreta när vi fyllt arton. Vet att du vart där så du kanske kan tipsa lite? Vart har du åkt och bott när du vart där? Något speciellt flygbolag du kan tipsa? Letar så billigt som möjligt med bra uteställen, stränder och sol! tack på förhand, hoppas du kan svara! :)

Reply
stort fan!

hej kenza! jag är ett jätte stort fan! vart är du nu i örebro? och hur länge ska du vara kvar?

Reply
seila

Jag har letat som en gaaaaalning efter skinnjackan “kenza 4” här i göteborg och det finns en affär EN som ska få in den om någon vecka :( Var mer i göteborg kan man hitta den? :) Älskar din blogg och dina jackor hahah !!

Reply
louise

stackare vad knökat det var och för mycket kamerablixtar!! å stackars mig å åhlens haha Jag skulle in på åhlens å köpa lite cupcakes piff, det var kämpigt måste jag erkänna tusenåen wannabemodels ivägen hihi!! hoppas castingen gick bra å att ni hitta en örebroare som ror hem det hela :)

Reply
frida gunnarsson

hej kenza!
jag var och kollade på dig idag här i örebro!
fy satan vad fin du är helt sjukt!
jag är verkligen en beundrare till dig!:)

Reply
Sandra

Snygg jacka :) Vart har du köpt den?

Svensk tjej flyttat utomlands läs om varför på min blogg :)

Trevlig kväll :)

Reply
E

Hejsan kenza.
Jag kan tyvärr inte komma till någon casting, så jag undrar om man kan skicka in bilder?

Reply
Kristin

några frågor om modelljackten: ska man ha på sig smink eller sminkar ni än där?
måste man ha klackat? (har aldrig gått i klackat förut)
kommer vi va på scenen i karlstad eller vad är det vi kommer göra?
kan man bara komma dit eller anmäler man sig nånstans? vill gärna ha svar så fort som möjligt! kram!

Reply
R

HERREGUDDDDDD!!!!! dina bilder ger dig ingen rättvisa människa.Katt är vad du är!

Reply
Alma.

Åh, vad länge jag har velat ha en sådan där grön jacka!! Måste börja leta efter en på riktigt och köpa en. :D

Reply
gina

Du ser brun ut om bena fast ansiktet och halsen är blekt. Hur kommer det sig? Använder du brun utan sol?

Reply
Ehlina

Såg dig idag & ville bara säga att du har sjukt bra klädstil, du inspirerar mig verkligen! Tack för att du finns! :)

Reply
Ellinor

Heej !! :)<33
Jag undrar bara om u har varit i Örebro förut?? Jag bor liksom en timme ifrån, men går ju i skolan så kan inte komma :(
Puss !

Reply
Nellie Förut frågetecken

Hoppas att du har det trevligt här i Örebro Jag tycker det är jätte kul att du är här!!:D

Vilket ställe har det varit roligaste eller trvligast?:D

Reply
Cassandra

Heisan Kenza!
Jag är en tjej på 12 år. Jag äälskar din blogg. ♥
Och du har superduper snygga kläder alltid! (:
När du har tid någon gång skulle det vara kul om du ville besöka min blogg och kanske skriva en liten kommentar? ;)
Gör som du vill, men skulle vara kul! :D
Ciao! ♥

Reply
KLARA

asså ååh stör mig grovt nu på att alla kommer ha de jackorna ,speciellt fjortisarna! Bättre att ha ngt som sticker ut och som man bara är ensam om, det är det som gör en unik. (Nu är denna kommentaren inte riktad mot dig Kenza :d )

Reply
Ida

var inne i gallerin för att tjuvkika lite snabbt på dig irl men det var så sjukt mycket människor så vi gav upp ganska snabbt :P Kul att se dig lite lite grann iallafall :)

Reply
Kaarmen

ÖRERBROOOO ÄR BÄST! BTW VVAR OCH SÅG DIG I VÅGEN! :) du var så fiin! :)

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!!!!

Reply
Yanmay

Hej Kenza!
jag bor i Örebro, och jag var och såg dig i Vågen i dag. Du var så fin och dina kläder var så söta de klädde dig verkligen:) Hoppas att du kommer ha en fortsatt trevlig resa med de andra i teamet också ;)

Reply
Antonia

Måste bara säga att du alltid är så fin på alla bilder , men idag när jag såg dig i Örebro så är du såhäääääär fin i verkligheten ! Synd att du jobbade så man inte fick någon bild , men älskar dig blogg !!

Reply
Saida Kamran

kenza gud va kul det var när ni kom hit :D jag vet inte om du kommer ihåg men jag var den som krama dig i slutet en kort tjej i svart hår och en blommig tröja, det blev ju en jätte stor gruppkram sen på slutet :D aja skit i det men det var hur amaziiiiinnnnnggg som helst att ni kom !!!!!:) och du hade en jätte fin byxdress på dig tycker jag :D<33333333 åhh juste du skulle bara veta hur mycket jag grät när jag fick en kram av dig jag mena att få en kram av ens egen idol på en vanlig vardag betyder verkligen jätte mycket <3 förstår att ni är riktigt trötta nu men ni klarar det här sista nu jag tror på er ;)<3333333 lycka till nu kram Saida

Reply
Sara

Hej! underbart kul och se dig i verkligheten i örebro idag! du var som vanligt otroligt fin och det är svårt att fatta att du är en helt vanlig människa för du är onaturligt fin!!! Men jag har en fråga om tävlingen! Tjejen som vann i örebro hade redan ett modellkontrakt, är det okej? jag trodde tävlingen var för “amatorer” och inte att ni skulle hitta en som redan är modell?

Kram till dig!

Reply
Annie

Såg dig inne på Vågen idag! :)
Om du har lust får du gärna kika in på min webshop Navelpiercings.se där jag säljer snygga&billiga navelpiercingar och även ringar!

Kram

Reply
malin

måste bara säga att det faktiskt blivit lite långtråkigt att bara läsa om modelljakten. :(

Reply
Ebba Lundh

Såg dig på vågen idag, helt otroligt hur fin du är! Synd att jag inte fick något kort med dig eftersom du var så upptagen innan jag behövde åka hem! Vill säga att du har en jätte bra blogg och du är verkligen så fin, kram ebba!

Reply
karolin

kenza,jag stog precis bakom dig häromdagen i vågen och liksom ropade ditt namn fleera gånger och du hörde inte ens mig jag stog precis bakom dig kunde till och med känna din rygg och plus så var det flera tjejer som trängde sig före mig och liksom mosa mig så att jag knappt kunde andas och sen typ försvann du bara när alla hade tagit kort med dig och jag fick inte heller ta kort med andreas för att alla trängde sig för mig igen så tillsist så stack jag bara iväg ville bara säga att du verkligen gjorde mig ledsen!:((ps. såg hur du valde att ta kort med dom döva tjejerna istället för mig och det är veerkligen ocshysst av dig)kram av den 12-åriga tjejen som aldrig kommer att få ta ett kort med kenza igen:(!!!***

Reply
Julia

Hej Kenza!
Kul att du ÄNTLIGEN kom till Örebro!!!
jag såg dig och vinkade, jag ville sååå gärna ta en bild med dig! Förstår att du är upptagen men det hade varit så himla grymt! Du är typ som en förebild för mig! Du är så snygg och har en underbar klädsstil. Hoppas du haft en bra tid i lilla mysiga Örebro och jag hoppas på att få se dig irl snart igen! Tur att det finns sånna gulliga personer som du, kenza. Massor med kramar till dig, du är bäst!

Reply
Erika

Angående modelljakten så tänkte jag bara fråga om man måste anmäla sig innan eller om det är så att man bara kan komma dit om man tänkt delta? sedan om du kan berätta lite mer hur det kommer gå till, om du nu kan göra det! tacksam över svar!!

Reply
amanda

Skulle bli super glad om du kunde svara på vart du köpt din snygga jacka? letat efter en likadan överallt men hittar ingen snygg :(

Reply
Linda

Stämmer det att tjejen som vann i Örebro redan hade modellkontrakt? Är inte meningen med denna tävling att ge okända människor chansen? Är man redan modell så är det ju faktiskt inte rättvist att man deltar tycker iallafall jag.
Förlåt, men först fusk och nu detta? Bra början, haha.
Allt jag kan göra är att skratta åt er! :)

Reply
Vicky

This is next to Krammaren! I miss Örebro a lot!

A Spanish with a Swedish heart

Reply
Linda

skulle du inte kunna skriva vart jackan är ifrån, letar efter en liknande :) riktigt snygg var den!

Reply
anna

ser att flera andra undrar precis som jag var jackan du har på dig kommer ifrån, skitsnygg, snääääälla svara!! :DDDDDD

Reply
emma

Hej jag har en liten anorlunda fråga till dig. Jag är en tjej som är 175 cm och älskar klack skor, tycker du att det är fult med tjejer som jag då skulle kanske bli 8 cm längre eller mer? Vill gärna veta din åsigt :)

Reply
Emilia Morén

Kenza, vart är din jacka ifrån? Och vad har du för storlek på den? Älskar den!!

Reply
J O+N+N+A

Hur gammal måste man vara,hur långt och hur mycket får man typ max väga för att vara med i modejakten?
Förstår inte, kan du göra ett inlägg om det är du snäll?:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*