• header

In tha caaaaaaaaar

Vi sitter i bilen påväg till nästa stad på vår castingturné med Modelljakten/Kanal 5 – nämligen Östersund! Vi har åkt i någon timma nu och det är väl typ 1,5 timme kvar så jag hade tänkt titta på en film nu för att få tiden att gå lite. När vi kommer fram ska vi checka in på hotellet och sedan sova… Vi får nog sovmorgon till typ nio så det är skönt! :)

Idag hade jag på mig mina absoluta favoritboots från Acne, har inte använt dem sen i höstas. Det är det enda roliga med att hösten kommer, att få plocka fram alla snygga höstplagg & skor! Men det är fan det enda, så nu har jag bokat en resa till värmen….haha. Behöver en veckas sol & bad efter denna turné, så att jag är utvilad och laddad inför inspelningarna i Stockholm i oktober!

Jag och Andreas tog ett bad på stan

105 Comments

Jennifer

Hej! Så himla synd att jag inte kunde vara med idag på modelljakten som ni hade i just Sundsvall.. Ville så gärna se hur det skulle ha gått för mig för detta är verkligen någonting som jag brinner för, och så missar man den chansen :( Förhoppningsvis hinner man kanske med då ni är i någon annan stad. :)

Reply
Alma.

Hah, precis!! Kläder och skor är hur kul som helst på hösten! Men annars sol, bad och sånt fint, tack! :)

Reply
Nina

Fantastiskt vackra människa.
Hur får du så perfekta lockar?
Spolar eller någon mirakeltång?
Själv använder jag trippeltång men då blir dom lite mindre.

Reply
HIHI

haha fan va häftigt det käns att se dig stå där vid ån i staden jag bor i. Såg dig idag. Hade gärna tagit en idolbild och snackat lite men orkade inte vänta tills allt la sig :)

Reply
emm

vad tyckte ni om s-vall Kenza? :D Drakarna ‘r ganska mysiga att ha tycker jag :D <3

Reply
Niki Tegeland ♥

Hej fina Kenza! Har du hört talas om weheartit.com? Det är typ världens största fotosida, går du in där och söker på Dubai kommer massa bilder från din Dubai plåtning fram på första sidan! Det tyckte jag var lite coolt hihi. Du är asball, glöm det aldrig!
Kram

Reply
johanna

haha otroligt roligt när man känner igen ställena i bilden! synd att jag inte han in och träffa dig. hade varit kul att se dig i verkligheten!

Reply
Johan Bohlin

Hej

Jag har kallats “akademiens adonis”. Går just nu psykologprogrammet men tänkte satsa på min modelkarriär vid sidan om studierna. Spana in min facebook för portfolio och tveka inte att tag kontakt för ett “shoot” och en gratis psykoanalys.

Mvh Johan Bohlin

Reply
anna

Haha, det tar 2,5 timmar mellan sundsvall östersund så så många timmar kan ni inte ha åkt;)

Reply
Sofie

hej kenza. :)
har en liten fråga: Hur blev du & andreas programledare i modelljakten? :) ♥
kiss’

Reply
ida

ska du resa igen?fan vad du är bortskämd!behöver en veckas sol och bad efter inspelningarna.ha ha rolig du!vart ska du nu då?grekland!!!!!!!

Reply
nathalié shelegi

såg dig igår på stan utanför guldfynd. jag och mina kompisar skjutsade varandra på longboard, du kanske ite såg oss men du är iallfall grymt fin! :)
älskar din blogg!

Reply
sanna♥

Kenza, du är verkligen bäst!
Om inte du skulle funnits så skulle jag inte fått den inspirationen som jag får utav dig. Jag älskar din klädstil och att du vågar vara dig själv, fortsätt att vara den roliga och fina Kenza !

Reply
Mikaela!

hej kenza! hoppas allt går bra och sådär med inspelningarna.. tänkte bara fråga, vart är jeansen ifrån? :) kram!

Reply
Hanna

Såg du mig igår i sundsvall med det tripplade svarta håret som glodde på dig:) haha med orange tröja ,skin jacka. När min lill syster 6 år gammal fick veta att jag såg dig, började hon grina ihjäl hon var så avundsjuk hon ville så gärna se dig! Hon är en stor fan av dig hihi:) ha det bra

Reply
sanne

haha vad fint :)
aså du är så grymt fin och jag älskar dina kläder och hår och ansikte och du blogg är supe grym :Dr

Reply
elin

grymt kul att se bilder på dig i staden man bor i :D drakarna på stan är lite roliga faktiskt, hehe.. har du inga bilder från castingen här i sundsvall?? vore kul att se :) vad tyckte du om sundsvall då? :D synd att du inte kunde stanna hela fredagen eftersom mohombi uppträdde på en krog mitt i stan! gina var där, men hade gärna sett dig där också :)

Reply
Vaiho~

Första reaktionen på första bilden: va faaaaaaaaaaaaaaan, vart känner jag igen det där stället?!?!??!?! :O
Kolla på andra bilden: SUUUUUUUUUUUUUUUUUNDSVAAAAAAAAAALLLLLL!
HAHAHHAHA, underbart att vi har drakkarna som symbol<3

Reply
Sara

Åh vilken fin outfit! Precis sådär vill jag se ut i höst. Vilken jacka är det du har, någon av dina väl? Väskan känner jag också igen, vet dock inte vilken det är. Skriv gärna vad det är för nåt, superfint var det verkligen! Du har ju alltid fina kläder förstås. Kram

Reply
C

Synd att jag inte såg dig när du var här i sundsvall! Visst gillar du våra drakar ? ;)

Reply
Elvha H

Fatta vad trött jag va igår, så trött att jag inte ens orkade ta mig in till stan i Sundsvall och heja på dig. Jag gillar din blogg och stil. Hoppas ni fick en bra dag i Sundsvall. Kram

Reply
Olivia

Haha jag visste inte att ni redan varit i Sundsvall, men när jag såg sista bilden insåg jag det direkt! Älskar dem där drakarna! :D

Reply
m'

en dag så ska jag bli lika stor som du inom bloggandet, eller någon annan part!!

för då kan jag köpa resor<333

Reply
Micah

Stackars lilla rika flicka jobbat för hårt Då måste du unna dig en resa. Väx upp!!!!!!!!

Reply
Johanna

Heeej! Var kommer jeansen/byxorna ifrån? Har länge letat efter ett par svarta som sitter tight och bra. Dem där ser ut att sitta PERFEKT! :-)

Kram!

Reply
Johanna

Hej! Jag måste bara veta vart du köpt din skinnjacka du har på dig nu! tacksam för svar! <3

Reply
manuella

hur fixar du ditt hår så fint och shit vilka snygga jeans,vart ifråån? och jackan är helt amazing ..vilken AFFÄR?:D

Reply
klara

din skinnjacka är heltfaboulus, jag letar efter en svart skinnjacka men hittar ingen fin ?! var hittar jag den du har på dig ? eller någon annan snygg?

Reply
moa

Min kompis såg dig i karlstad, på Klara Gymnasiet. Hon sa att du var liten i verkligheten, (inte kort eller så, men liten!) haha kan inte tänka mig de faktiskt :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*