• header

3e september 2011 – Modelljakten

God morgon allihopa!

Sovit gott? Jag sover alltid så himla skönt i hotellsängar, antar att det är för att jag är så trött efter inspelningsdagarna.. Nu sitter iallafall jag och Andreas och käkar frukost! Vi blev överlyckliga när vi såg att det fanns kalaspuffar!! :D År och dar sedan man åt det..

Nu ska vi upp till rummen och göra oss i ordning. Idag filmar vi hela dagen här i Östersund! Dagens casting äger rum i Salongen Hotell Gamla Teatern, klockan 14 (!!) till 16. Ses vi där? Vet inte ens om jag har mycket läsare här hehe..

Got to go.. Ta hand om er! Kram!

116 Comments

Ines

Hej Kenza!! Älskar dig, du är så söt och jag beundrar dig. Du är min förebild i livet :)
Ha det så suuuuuuuper bra! ♥

Reply
Lovisa

Hej kenza !
Jag undrar vilken storlek du har i din ziperrall, ska köpa en snart och iochmed att man beställer den vill jag att det ska bli rätt !
Kram ♥

Reply
Cornelia Strängby

Fan va less man blev nurå! Åkte hem därifrån igår för jag var störtsäker på att du kom i veckan.. hoppas man ser något av dig någonannangång!
längelevande läsare sen 2008

Reply
annica

Jo då du har säkerligen många läsare här varav jag är en.
Dock är jag 155cm så jag kommer inte att delta idag… :(

Reply
denise

Hej, kommer nog och tjuvkikar på castingen här i Umeå efter skolan på måndag. Är för kort och tjock för att bli modell men nyfiken och väldigt modeintresserad:)

Reply
Elin

Vad glad man blir att du visar upp att du äter bra och hälsosamt mycket! Det är stärkande för många oroliga tonåringar!

Reply
therese

yes!! vi syns där! :D ska dock inte söka för att jag inte har rädd längd, men jag ska dit och kolla! :D OCH JOOO, DU HAR MASSOR AV LÄSARE HÄR I ÖSTERSUND! :D

puss

Reply
ÖSD'are

kenza, du har sjukt många läsare här! A.L.L.A. här läser din blogg! om det inte dyker upp många idag äre bara för att folk inte vågar. så nu vet du, puss!

Reply
ingela

du har läasare här!!!:) men ja kommer dock inte vara där, det törs jag tyvärr inte:S! fast jag gärna hade velat:) men lycka till jag hoppas det är många som pallrar sej dit! kram påre och tack för en toppen blogg!

Reply
emelie

jag bor i östersund och läser din blogg ;) är dock för kort för att söka och har inga modelldrömmar, men annars så hehe

Reply
BLOGGFÖRSLAG

HEJ KENZA!
Jag vet att detta inte kanske är det bästa tillfället att ge ett bloggförslag, eftersom du är upptagen med modelljakten mm. men jag skulle jättegärna vilja se dina gamla headers? Typ dina första och så?:)

Reply
sagha

Hejhej, läs gärna mina två senaste inlägg om mobbning/skitsnack och att inte våga vara svag för dom man känner. Titta gärna in och säg vad ni tycker och tänker ! :) annars ha en bra dag <3
Ibeliveinyou.blogg.se

Reply
josephine

åh jag hade så gärna velat gå & titta när ni kommer hit! men jag åker bort :((((( du har iallafall asmycket läsare här bara så att du vet! :)

Reply
mia

hej!
skulle va jätte kul om du la upp bilder från din lägenhet och bilder sen när du var 14-15 år :)

Reply
emma

jag bor i östersund men jag är inte 14 men kan jag komma ändå och bara få en autograf älskar dejj

Reply
Vickan

Hehe, du sa en gång när du svarade på en läsares kommentar att du aldrig skulle ta på dig en one piece, (okej, det där är väl en ziperall) för dom såg så hemska ut, hehe :D

Men du var ju fin t.o.m i den där :)

Dom är ju rätt mysiga vad jag förstått..
Jag köpte en japansk istället. Kigurumi som ser ut som en räv.. :) sambon vägrade låta mig ha en sparkdräkt på mig ;D
haha, men den japanska går bra. fast han skrattar åt mig när jag har den på mig :)

Reply
Ella

Heeej kenza jag måste bara tipsa dig om ett par skor som du kanske skulle gilla!!Dom ser ungefär ut som dina jeffrey campbells skor med klumbiga klackar fast dom är skorna ser ut som usas flagga:)gå in på melba.se sen skor sen ankelboots hoppas du gillar dom kram1:)

Reply
Jenny

Heej! jag är en läsare från östersund! och veta att det finns så många fler! :)
är dock bara 1,60 så jag kommer inte att delta idag :(
men ha det toppen i östersund! :)

Reply
Sanna

va mysig och söt dräkt du har på dig :P Jag älskar hotellfrukost, det är ju det bästa med allt förutom att man måste upp lite för tidigt för att hinna.:)

Reply
Emma

ååh vad god frukost! klicka gärna in och kolla på min blogg där jag skriver mycket om känslor och livet! :)

Reply
Sofia

oroa dig inte, jag bor själv i östersund och jag kan lova att du har en himla massa läsare härifrån, haha! :D

Reply
Emelie.

Snälla Kenza, kan du lägga upp ett klipp där man ser beyonces framträdande och när hon berättar att hon är gravid (ivma 2011)!
Jag ska förresten oxå bli moster snart. kram <3

Reply
Lolle

Jag har en fråga, skulle du kunna tänka dig bli tillsammans med Andreas? Ni verkar så gulliga tillsammans! :D

Reply
sara

Hej kENZA jag älsvar din blogg .. har inte fölt den så länge men älskar den redan:P Frukosten ser underbar utt och jag hoppas inspelningen går bra för er i dag ?? :P Skulle du kunna hjälpa mmig me en sak?? i min klass ska vi starta en klassblogg å jag vet inte vad jag ska skriva.. den ska handla om de svenska språket och ungdomarsspråk :S snälla hjälp mig hur ska jag skriva vad ska jag skriva?? snälla kenza hjälp<3 <3 <3

Reply
frida

whoho du har läsare i Östersund!! hoppas du får det trevligt i lilla östersund :D

Reply
frida

vad snyggt ditt iphoneskal är!!! kan du inte visa en bild på det och skriva vart det är ifrån ? och likaså din snygga one pice :)

Reply
Anna

Jag lovar du har massa läsare här uppe, jag är en av dom! ;)
Jag är 174 cm men ligger hemma och äter pencelin därför är jag inte och söker idag.. Hoppas ni kommer tillbaka nästa år! :)
Ha det super! Kram

Reply
ÖSD'are

åååh, jag va i stugan hade ingen aning om vilken dag de va ni skulle komma hit..
Missade allt :( hoppas du kommer hit något mer!
kram!

Reply
Caroline

Så mysig one piece! Är det den från stadium?! De har ju fått in riktigt mysiga och fin där :) kram

Reply
Amanda

Du har hur mycket läsare som helst i Östersund kan jag lova! :D
Jag kunde tyvärr inte komma och kolla, fan också…! <3

Reply
Emma och malin

vi bor i östersund, du har sjukt mycket läsare här. Bor i närheten av där du ska vara idag :) Fast är inte 14 än, men hade varit sjukt roligt att träffa dig, du verkar grym! gillar du östersund haha? :)

Reply
Lina

Undra om kommentaren om att du åt en nyttig frukost var seriös. Sen när blev vitt bröd och framförallt kalaspuffar nyttigt liksom? haha

Reply
Djurälskaren

Hur gör man en eget tema? Fatar bra en så länge
hur man har dom vandliga teman man får i början.

Blir väldigt gald för ett svar :)

Reply
Kajsa:)

precis en sådan onepiece/ziperall (eller vad det nu är) har jag velat ha länge, men vilken storlek har du på den? skulle bli jätte tacksam för svar <3

Reply
ida

Haha klart du har läsare här, typ varenda invånare! ;) Jobbade idag så kunde inte komma förbi, annars hade jag kommit och kikat :D

Reply
Magda

Hej!<3
Jag är ganska less vill träffa dig vart havundsjuk när du besökte alla andra städer o inte östersund så när du kom så missa jag dig:'( hoppas att du kmr hit nån annan gång så jag får träffa dig:)<3

jag älskar dig,din blogg och jag ÄLSKAR din stil:)<3

Hoppas du läser denna kommentar:)<3

Reply
Patte

Tjingeling! skaka hand med dig vid toan på marité tidigare ikväll…kan säga det att mina två tjejkompisar som jag var med då ville bli lesbiska efter att dom såg dig, du är sjukt söt så keep it on!;) Natti Natti<3

Reply
Elemina Karlsson

Keeeeenza! Haha fan va fett att du också äter kaviar till ägget, trodde verkligen jag var den enda eftersom alla mobbar mig för det! Naaajs! Kramers

Reply
Stina

Men alltså Kenza, hur kan du uttala dig så dumt? Varför skulle du inte ha läsare i Östersund? Ursäkta, men jag tar illa upp. Jag kommer från Östersund och jag har läst din blogg sedan 2007. Alla dina läsare kommer inte från Stockholm och andra storstäder, vi läser dem faktiskt från småstäder också.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*