• header

4e september 2011 – Modelljakten

Hej bloggen! Vi har precis packat bilarna och ska nu röra oss mot Umeå som är nästa stopp på vår castingturné. Bilresan kommer ta typ 5 timmar så nu har vi laddat upp med mackor och kaffe här, och jag har även några filmer att se på datorn. Vi kommer stanna om någon timme och käka lunch också… Roadtrips är ju fett kul!! :)

Jag gömmer mig i min sköna Ziperall idag, haha. Finns nog inget skönare plagg att åka i, speciellt inte när man känner sig sliten och seg.. Inte för att det blev så hårt inatt men det blev ändå ett par champagneglas och några shots efter maten (åt ÄLG!). Vi var ute hela gänget, dvs jag & Andreas + produktionsteamet + Elite. Det var kul men lite stor skillnad från ställena man går ut på annars, haha..

PS. Skicka gärna bilder från igår! ♥

137 Comments

vera

jag och mina två kompisar såg dig och andreas utanför stadium i östersund :) vi vinkade och vi ville ta en bild med er men vi vågade inte gå fram :p

Reply
Lovisa

Äter man inte älg i sthlm? Jag brukar ha det som tacoköttfärs o köttfärssås bla. Men är man norrlänning så är man :) haha!

Reply
Caroline

Hej Kenza!

Jag och en kompis ska till stockholm i helgen, och jag har inte varit där sedan jag var liten. Jag undrar vad du tycker att man inte får missa? Vilka stadsdelar är mysigast? Vilka nattklubbar är bra (vi är båda 21)? Vore jättetacksam för svar =)

Reply
Emelie

Hej Kenza! När ni kommer till Umeå måste ni verkligen äta på LOTTAS KROG!! det har lätt bästa maten i stan:) brukar va rätt fullt där men inte så många fans tror jag då de mer är en lite äldre åldergrupp runt 30-50:)

LOTTAS KROG alltså!:) lovar att du ej kommer bli besviken.

(de ligger på gatan mittemot biblioteket fast i andra hörnet, samma gata som buketten fast andra hörnet alltså)

Reply
Emma

Grymt ha en bra resa! :D Älskar roadtrips!
Förresten när ska du skriva vinnaren av RHCP tävlingen?? :D

Reply
Karlstad

Hahahha åt ÄLG, som att det va värsta konstiga saken! Haha :D här jagar vi och styckar vÅrat egna kött precis som back in the days ;) nerå

Reply
emma

Jag blir alltid lika förvånad när någon säger att de har ätit ÄLG(!!) som att det vore värsta grejen, här är det vardagsmat och vi har alltid älgkött i frysen :)

Reply
Elina

Älg är gott om den görs på rätt sätt. Personligen gillar jag bara älg när min mormor har lagat det. 8D

Reply
Micaela

Jag ska äta älg till middag idag.. haha! ;)
Välkommen till Umeå förresten, hoppas på att få se dig imorgon!! :)

Reply
Clara

när ska du utse vinnaren till Nelly tävlingen? skulle du inte gjort det den 26/8?

Reply
Sanna

När ska modelljakten visas på kanal 5? Den gör väl inte det än va? och finns det andra sätt att söka in på modelljakten om man inte kan vara närvarande på era castings ni har?

Reply
Mirjam

Hej Kenza! Vet att du har väldigt mycke att stå i med nu, men är det något som jag tycker du kan ägna dina extra 5 minuter till så är det detta; Ung Cancers kampanjvideo “Det är okej att känna” http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU&feature=player_embedded.
Snälla, kolla på den, sätt upp den i din blogg, och gör dina läsare en tjänst. Videon är så stark, gripande, väldigt viktig, och jag tycker verkligen att den borde uppmärksammas.
Kram!

Reply
Luucy

Jag har kommit på att vi har typ likadana läppar :P mina är också äkta eller vad man ska säga hahaha :D

Reply
Carolina

Vad har du för storlek i din zipperall? Är så sugen på en, men är osäker på storlek :-D tacksam för svar.

Reply
Emma

Åt älg? haha Kenza va menar du med det? :o
Det är ett ganska vanligt kött (älgkött) som man äter? Ofta du aldrig ätit det innan? :o :p

Reply
Nesslan

När presenterar du vinnaren för red hot chilipeppers konserten? :) Väntar med spänning!

Reply
Zeynep

Hej kenza! skulle bli verkligen glad om du svarade på den här frågan. jag vill nämligen köpa en jacka som du har designat. Jag tror jag ska köpa från italien, undrar om dina jackor finns där? :)

Reply
Hanna

Då kanske vi möttes på vägen då, för vi är precis på väg hem från Umeå efter att ha spelat match :) Så om ni mötte en fet buss det stod kvarnsveden ik på (eller om ni såg två tjejer i baksäte som moona) så var det vi, haha..

Reply
Sara

Hahahah tänkte först vem som satt där i bilen och töntade sig, så är det såklart du! Vem annars liksom? Härligt med Umeå, ska flytta dit om några år och plugga tror jag. Du vet lookbook.nu, det är nästan bara en massa tjejer från Umeå där! Alltså de är svenskarna som får flest hypes. Bara nåt jag har tänkt på.

Reply
Malin

Vad tyckte du om älgkött då? De är ju typ de godaste som finns!!! Så nu har du alltså varit i min födelseort, om åker genom Hoting så har du även varit i orten jag är uppvuxen i. Och du åker till Umeå där jag bor!:P hehe

//malin

Reply
kristin

älg, det som är så gott – första gången du äter det ? BTW, en grej du borde testa, tjälknöl gjord på älg – SKITGOTT!

Reply
Sofia

Går det att beställa dina skinnjackor på nätet? var i så fall? Snälla Svara :)Vill så gärna köpa!!!!

Reply
Hilda

Aldrig ätit älg förut? Jag äter det varje dag…
Vad var det som var annorlunda då?

Reply
Elin

Oh, nu blev jag nyfiken! Vilket ställe besökte ni? Marité? Och varför var det så annorlunda? :D

Reply
NATTIS-PATTIS

Hahah kan tänka mig att det är liiiiiite skillnad ;) Men grymt mysigt iaf med ziperall!! :D KRAM(L)

Reply
erica

Haha. Jag har typ älg till allt… köttfärs, tacos, biffar, ja det mesta… men det kan vara för att alla (förutom jag) i min släkt jagar älg, så det är det som alltid finns hemma i frysen, hehe;)

Reply
Maja

Hej! Är det någon som har varit på någon av castingarna eller som vet om alla som kommer dit för att söka eller träffa kenza ser dom som ska “prov-gå” inför juryn? Tacksam för svar så snart som möjligt! :)

Reply
östersundare

Vadå vardagsmat? Jag har aldrig i hela mitt liv smakat älg & jag har bott i Östersund i hela mitt liv.. :)

Reply
Frida

vad menar du med skillnad? sämre eller bättre? låter lite negativt när du säger så men jag kan ha fel :)

Reply
stina

haha, jag äter älg jätteofta xD och man köper ju inte på resturang lr i affär, hos mig så jagar man ju och får kött sen :p

Reply
Carolina

Människorna i Östersund är ju sjukt dryga, festat där, gör det aldrig igen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*