• header

Pressdag imorgon

Imorgon har jag pressdag! Ska träffa en massa tidningar & även radio (NRJ) för att snacka om bland annat nya tv-showen. Ska vara på plats hos Kanal 5 strax efter nio så jag ska snart gå och lägga mig så att jag är pigg och glad imorgon.

Har iallafall haft en jättemysig kväll med vännerna. Vi funderade på att åka in till stan och ta ett glas för att fira Tillans första tatuering (och min sjätte haha) men såg sedan att jag hade lite vin hemma, så vi satte oss ute i kvällssolen istället. Tillan är så rolig haha, hon är så nojig att det inte är sant. Typ “men vad fan nu skiner solen på min rygg! Nu kommer den blekas!!” och vi alla ba… Tillan, den är inplastad OCH du har tröja på dig. Så var jag också när jag gjorde min första för några år sedan! Man blir så glad och så rädd om den att det inte är sant. Sedan blir man beroende! Har redan varnat Tillan! :D

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok. Kram och godnatt! ♥

(PS. Yep, i’ve seen what Perez Hilton wrote about me. The most important thing is that I know what happend, or more like what did not happend, what’s true and of course that I, and the people who know me, knows what kind of girl I am)

137 Comments

victoria

kollade in på andreas wijks blogg nyss och såg bilder från att ni hade köpt pizza och jag tror du håller i ett cigg paket, så frågan är; röker du? jag bara undrar.

och tack för en super fin blogg och all inspo jag får av dig! kram!

Reply
Gabbi

Oj busy girl som vanligt!

Jag tänkte på dig och alla andra hundälskande brudar, jag har några inbjudningar till ett exklusivt event, för den nyfikne finns det mer info på bloggen.

Reply
Hania

Såg din kommentar på Perez blogg. Kul att du ångrar dig om inlägget nu i efterhand och ser vilken korkad beslut det var att publicera det inlägget och INTE tro att folk skulle gå helt crazy.

Men grejen är ju att det känns lite som ett pr trick med tanke på att du fått så himla mycket attention från amerikanska stora skvaller bloggar. Tex: http://ohnotheydidnt.livejournal.com/62659025.html etc

Du framstår ju bara som en kåt liten groupie…vilket är ganska tragiskt.

Kenzas svar: Jag förstod att vissa läsare skulle reagera starkt, men jag visste inte att min mobil skulle bli bombad av svenska (och utländska) journalister som suktar efter skvaller och vill köpa mina bilder (jag svarar inte ens när det ringer längre), och inte heller att jag skulle hamna på Perez Hilton’s sida och framstå som någon som ligger med kändisar inför hans 6 miljoner läsare. Jag vet inte om du läste vad jag skrev i slutet på detta inlägg men det är iallafall det enda jag har att säga. Nu tänker jag sluta försvara mig. Kram!

Reply
Becky

OMG, who cares what Perez thinks of anything! Simply more press for you girl x)

Reply
Mersa

men han försöker bara få läsare genom att skriva en massa skit. Hälften av det han skriver är ju inte ens på riktigt. Han tolkar bilder som han vill. Rätt dumt.

Reply
hanna

Du är verkligen hur fin som helst Kenza! Undrar bara om du har löshör eller om det är ditt äkta hår.Och så undrar jag hur du får så fina lockar?

Reply
maria

Men asså va leeeker du, de räcker nu. Du visste EXAKT va du gjorde som la upp bilden på dej o Kanye o skrev sådär.Det är inte ens värsta grejen men du e patetisk som drar ut på de

Reply
Hania

Perez hilton är ett svin och det är riktigt synd att han hängde ut dig sådär. Dessutom så finns det i princip inga negativa kommentar angående dig (inte mer än “oh is she more than a friend?” frågor osv). Här på bloggen får du en massa hat kommentarer om att du är vän med kanye medans du endast framstår som världens snyggaste kvinna på de amerikanska skvallerbloggarna. Haha. Typ som inlägget jag länkade ovanför. Typ 200 “OMG SHE’S SO PRETTY!!” kommentarer :)

Reply
Maja

Kenza, jag tycker inte att du ska gå och gräma dig och ångra att du skrev upp det om Kanye på din blogg. Folk blir avundsjuka, helt klart! Du som ändå är en så stor bloggare, som bara blir större lär vara van vid det. Ge din pojkvän lite extra kärlek bara, han om någon måste veta hur det ligger till! Och om ni två älskar varandra kommer alla fatta det tillslut. Dessutom är det ju bara er kärlek, inte alla andras avundsjuka, som betyder något. Eller hur? Håll ut.

Reply
tack o hej

ha ha ha!

Du skriver på hans blogg att du inte trodde folk slulle reagera som de gjorde.
Du vet kanske inte vilka dina läsare är ännu. Tjejer från 10- 30 år är majoritet. Vanliga tjejer som inte träffar kändisar, tjejer som inte designa, tjänar 100 tusentals kronor. Du förstod väl att de skulle reagera som de gjorde då det är en världsstjärna du sitter med. Om du inte trodde att folk skulle reageram varför har du inte skrivit om honom innan. Du skriver att det inte är något speciellt med kändisar. När du var programledare på mtw tyckte du nog att det var ganska speciellt, ta kort med känidsarna osv. Försök inte vara någon du inte är och säg saker som inte är sant. Trodde du hade fötterna på jorden, men icke.

Reply
Dixi Wonderland

Fattar inte varför alla ska vara så elaka mot dig bara för att du känner honom. Visst jag skulle väl bli galet avis om de hade varit Britney på bilden men jag tycker det är så lågt av alla att säga att du ljuger osv samt de som Perez skrev så får man ta de med en nypa salt. Han brukar vara riktigt elak mot de flesta kändisar och bara att du syns på hans blogg kan ju göra mycket för din egna blogg (även om du själv kanske inte bryr dig om de).

Reply
Erica

“Jag visste inte att jag skulle bli kontaktad av svenska och utländska journalister” Det svaret som du hade till en läsare gjorde dig ännu mer patetiskt. Usch.

Reply
omg

Du håller på att blir världskändis. Tänk, snart kommer du nog inte kunna bo där du bor och inte gå ut med din lilla armani osv som du gör just nu :p

Reply
elin

Fattar inte heller grejen varför alla blir så crazy så fort det är en kändis, det spelar ju ingen roll för en del ens att dom vet vad människan gör bara det är någon som är känd :P Alltid lika kul att träffa drivna, ödmjuka och intressanta människor, oavsett hur kända dom är. Så skit i vad andra skriver. Huvudsaken är ju, precis som du skrev, att du och de som känner dig, vet att du inte är sådan. Kram

Reply
joanna

fuck all those haters kenza! du vet hur du är och vem du är folk som inte känner dig ska inte döma eller yttra sig om något dom inte vet ett skit om ! det är vad jag tycker iallafall fuck those jealous bitches säger jag bara !

Reply
Honan

MYCKET VILL HA MER. SMART DRAG KENZA MED DETTA PR-TRICK…PENGARNA RULLAR IN SNART..KUL FÖR DIG..

Reply
Louise

Gud vad jobbigt att det är så många journalister och annan skvallermedia som försöker få tag på dig efter en sån grej! Starkt skrivet som förvar i Perez inlägg! :)

Reply
Christine Ekman

Du är så vacker!

Förresten, när kommer vinnaren av RHCP-tävlingen?
Kram!

Reply
Felicia

Har aldrig någonsin kommenterat någon blogg.. kan bero på att jag endast läser din, på grund av att du är en stark, smart & en förebild, inte som alla andra, & det menar jag!

När jag läste inlägget om Kanye blev jag inte direkt förvånad, visst tänkte jag wow, han är stor.
Men du är du & vem skulle inte bli smittad av din glädje o.s.v & vilja ha kontakt med en sådan tjej som dig.
Svårt att förklara, men jag ser upp till dig, jag tycker då har båda fötterna på jorden & verkar vara en helt underbar tjej!
Fortsätt Kenza, var den du är för det är då som du är som bäst!

Reply
Lucia Barza

Men du! Du är en vacker smart tjej med ett fint inre! Du får helt enkelt suck it up och ta och tänka att “haters make me famous” för så är det ju uppenbarligen. Jag tror att du kommer nå ännu större framgångar efter det här, han har liksom satt dig på världskartan, vilket du är MER ÄN VÄRD!!! Ta hand om dig!!! :)

Reply
Emma

Bra Kenza!!! Håll huvudet högt och skit i dom negativa kommentarer, jag fattar lätt varför kanye skulle vilja hålla kontakt med dig, du verkar hur gullig som helst! Perez är skabb som fan, och det är klart att du ska kunna lägga ut lite bilder utan att kaos bryter ut.
Håll huvudet högt, som du skrev dom som verkligen är viktiga vet att du aldrig skulle göra något sådant. Ush vad jag blir less på skvaller..
Hur som helst, DU ÄR GRYM KENZA! Låt INGEN klanka ner på dig och det du står för du är en bra förebild för massvis av unga tjejer. Och du hanterar det här moget och med klass!
Kramis :)

Reply
j

Så länge du själv & din pojkvän vet hur du är så skit i vad folk tror! När du la upp de bilderna var inte min tanke att du ville ha mer publicitet osv utan bara tyckte det var fräckt att ni typ känner varann. Tror det är fler folk som tycker så än att du vill ha uppmärksamhet iaf.
Det är ju synd om du inte ska kunna skriva sådana saker & visa såna bilder eftersom det är kul att se.
Synd med folk som ska förstöra en massa hela jävla tiden!! Blir så trött, avundsjuka i många fall & sjukt störigt alltid!

Reply
Ida

Fy søren, så mange slemme kommentarer du har fått. Folk kan virkelig være ondskapsfulle!

Men må innrømme at jeg tror det var noe mer med denne historien enn du skriver, og jeg lurer på hvorfor du postet et slikt innlegg… Du er ikke samme person som du var for to år siden, da var du mye mer ydmyk og down to earth.

Håper du ikke mister deg selv i kjendistilværelsen. Og jeg håper bloggen går litt mer tilbake til samme stil som du hadde før.

Hilsen trofast, men skuffet, leser gjennom flere år, som etter de siste dager har fått et nytt syn på deg..

Reply
ehej

betalade dom för att använda dina bilder? hoppas det, känns typiskt den sidan att bara sno & ta egen kredd

Reply
Linn

Får man fråga hur du har lärt känna Kanye? Och vad säger din pojkvän om allt detta?

Reply
petra

Men fuck him.. Perez är en sån idiot, och alla andra också som håller på pratar massa skit, det är bara ren avundsjuka. Jag fattar inte varför folk ska haka upp sig på att du är vän med Kayne.. Snälla. Orka förstora upp det hela! Stå på dig Kenza, huvudsaken att dina nära och kära och din pojkvän vet hur det ligger till, det är det som betyder. Skit i resten av folket! Kram

Reply
sara

Hahaha.. Det är så jävla typiskt USA! Att så fort någon sitter nära den andra – då är de automatiskt ett par? Eller har en affär osv. Skrattretande löjligt! Och alla som kommenterar elakt om dig och Kanye – du om någon borde veta Kenza – dom är bara svartsjuka :) Du rockar!

Reply
Susanna

du verkar vara en sån fin människa Kenza, släpp det bara. det är inte ens värt din tid, som du skrev, DU vet vad som är sant och inte.

Reply
Hmm

ah du gillar att han skrev om dig.. ibland behöver du inte vara dryg. du skulle inte eblivit bloggerska aka d-kändis om du inte gillar uppmärksamhet.. var ärligare ibland..

Reply
Persikan

Perez skulle inte funnits på världskartan om han inte kunde skriva dumma saker. Han har ingen talang och därför skriver han dumt om andra. Bara att strunta i, även om det säkert inte är det lättaste. Lägg ut de bilderna du känner för och krama din pojkvän en extra gång idag. Slösa inte din energi på detta. Den kan du lägga på något mycket roligare. Keep on going strong! “be strong girl”

Reply
Christina

God, your English is bad.

Don’t you think you should work on that? Especially now that you are going to be a singer and all…

Reply
Behnaz

JAG TYCKER DU ÄR HUR COOL SOM HELST KENZA, OCH DU HAR ABSOLUT INgET ATT FÖRSVARA DIG FRÅN!! FORTSÄTT VARA GRYM, JAG BEUNDRAR DIG :D

Reply
Maria

Varför i hela världen tror människor att de känner Kenza (bara för att ni läser hennes blogg, som hon typ skriver 6 % av hennes liv i)? Att de känner henne såååååå bra att de tror att hon typ ljuger om att hon är vän med Kanye?!?!? LÅT FÖR FAN I MIG HENNE VARA! Stackarn hon ÅNGRA skiten ur sig pga det där inlägget. OCh KOM IGEN ALLA LÄSARE! KENZA ÄR FAN I MIG DEN SISTA BLOGGERSKAN SOM SKRYTER OM SAKER OCH TING (HON KAN MEN HON GÖR INTE DET)!.. istället för att vara glada att en svensk ung tjej har kontakt med en världskändis, så trakasserar ni henne med er avensjuka.

PS ÅNGRA DIG INTE FÖR INLÄGGET KENZA OCH STRUNTA I ATT DEN DÄR PEREZ SKREV SÅDÄR OM DIG (DET ÄR HANS JOBB ATT VARA SÅ JOBBIG)…

Reply
sally

Kenza va san mott dig själv det är det viktigaste folk kommer att göra allt för att trycka ner dig speciellt nu . Du håller på att bli en värds kändis så låt hatarna hata på och Perez gör sitt jobb bara vem fan är han skit i honom just do u

Reply
Hanna

Åh shit vad tråkigt att människor reagerar så starkt på ett helt jävla vanligt vänskap mellan två människor! Ni är fan vilka personer som helt som kan va vänner förutom att ni båda är kända, men vafan, fan vad sur jag blir på alla fördomar människor har och hur korkade folk kan vara.

Jag tyckte iaf det var jättekul att du skev om något annorlunda! Annars brukar inläggen vara ungefär detsamma, vilket detta inte var, och det var så mycket mer intressant att läsa och framförallt roligare!

Skiv precis vad du vill och skit i folks reaktioner, det säger bara så mycket mer om dem än dig!

Kram! :)

Reply
- | | Carro | | -

Som många skrev i inlägget med Kanye så lät det lite “hej jag vill ha uppmärksamhet” när du skrev att han var din vän. Ja visste att många kommer rasa, men såklart inte USA-media haha (iofs är han en sådan kändis som skapat skandaler men har ej till saken…)

Anyway. Jag började undra då för skojs skull (utan att va negativ) hur ni träffades och hur ni haft kontakt efter det just för att jag verkligen undrar hur man har kontakt med kändisar, speciellt från andra länder..är det telefonsamtal/sms/msn osv? =) sen undrar man ju hur mycket ni haft kontakt under året, hur mycket HAN hört av sig.. vänner hör man ju av ofta liksom.. but we will never know now right ?^^

Bra att göra misstag ibland för då lär man sig saker, ta det inte som en dålig sak..ta det som en lärdom. Kram

P.s..kommer du lägga upp bilder från modelljakten i Uppsala :O?? please :)

Reply
Christie

It’s Perez’s job to create smoke when there’s no fire – pointless, baseless gossip. All you did was take a couple of photos with Kanye. How many hundreds of people do that with him every year? The only reason they focussed on it is because you’re pretty, so it’s easier for them to create silly rumours.

Reply
Zainab

HEY KENZA!!!!

I was reading perez and I couldn’t believe that YOU were on it, it was crazy! Then I read his post and I was upset about what he wrote about you. Perez is a jerk and needs to do his research before saying anything. Doesn’t matter what others think, as long as you know what happened.

I hope all is well with you and your family! I haven’t seen you in like three years haha! It look’s like you have a bright future. Take care.

Kiss

Reply
Anna

Gud vad folk överreagerar. Där sitter du pa nagra bilder med en kändis och plötsligt maste ni ligga med varandra?! Trodde att folk hade kommit längre än sa i sitt tänkande, man kan faktiskt umgas. Skit i alla kids och omogna människor som bara kan snacka skit, det viktigaste är ju att DU vet vad som stämmer och inte stämmer.

Reply
Natalie

Åh Kenza! Se det som något positivt och var inte ledsen:( det är sjukt vad man gör för att få lite svallet om en kändis men du lever en gång så istället för att vara leedsen var istället glad för det du har, jag menar du har ju familj, lägenhet, du är ju modell, programledare och ja du vet ju mer än jag vad du har. Du är så himla go på vad du gör puss och kram !!!! /natalie

Reply
LISA

hej Kenza! måste bara berätta, jag och min mamma var och handlade i en liten stad, och i en av butikerna såg jag en skinnjacka som jag letat efter -även denna prova jag, alla har vart förstora trots att det är min storlek alltså det kan va armarna är för långa eller så har dmo itne suttit bra, men den här jackan satt helt perfekt! och så kolla jag priset, tyvär har jag inte råd med 2020 du jag vid förra köpet köpt ett par hunter, och ändast lever på min månadspeng och lite bidrag av mamma till allt nödvändigt, men önskar mig dock denna otroligt snygga perfekta skinnjackan till jul -varför skriver jag det till dig? jo, det stod by Kenza på prislappen, gudans vilka snygga jackor du gjort Kenza!! det ska du veta!

Reply
anna

well, looks like you got what you wanted in the first place, lots off attention!! really kenza, is that the kind of blogger you are now?? i miss the down to earth kenza, who wore leather jacket, and smiled on pictures instead off puting a “oh im so sexy” look on.. i hope you realise the readers you had when you started, the loyal readers, there gone now!!

Reply
Anja

Gu va vacker du är kenza!:) du verkar vara en så varm och godhjärtad tjej och du har lyckats så bra.jag beundrar dig och hur stark du är.ta inte åt dig av negativa kommenterar såna personer är bara avundsjuka för att du lyckats.du är grym tjejen och har verkligen en superfin blogg,du är sjukt fin som du är Kenza.tusen tack för en sån fin och härlig blogg.du är så fin som du är glöm aldrig det:)

Reply
belle

man var ju tvungen att kolla vad han skrivit, och det är ju ingenting, haha. Lite patetiskt till och med. Så vadå? Kayne kan inte ha vänner som inte är stora Hollywood-kändisar? Jag dör… Dessutom så ÄR du ju kändis i Sverige, och han har väl träffat dig när han var här eller nåt? Oavsett så har du ju haft tillgång till alla “vip-places” han kan tänkas ha varit på. Tycker heller inte du gjorde nåt fel att lägga upp bilden, du bloggar ju om ditt liv, sedan i hur stor mån är ju och har alltid varit ditt beslut, men att du hängde med Kayne är liksom… hm, inget speciellt för mig. Intressant att se, men som du skrev själv så är jag ingen kändisgalen person som vissa kanske är. Så, intressant och kul att du känner honom men han är ju en människa precis som alla andra. Pfft… kan inte ha vänner som inte är kändisar… idiotiskt.

Tror ingen tvivlar på dig heller, ingen som läser din blogg iaf :)

Så skit i det och ha det nice och ta på dig dina boots :D
Måste också fråga; de skrev att du/någon skickat en kommentar till perez eller vad han heter, som svar på tal. Var det du? Och i så fall, hehe, bor du och alex tillsammans? : >>>

Aj, nu har jag ont i axlarna. Kom och massera? Heh heh heh, näerrå. Nu ska man till arbetsförmedligen (yeeey) så ciao och peace!

Reply
SARA

amen seriöst orka skryta jag har haft kontakt med kanyee i ett år..? Snälla har ni hörts regelbundet ett år eller? det låter ju som det. Du är sjukt starstruck!!!! get over your self!

Reply
hej

Synd att det blev så. Men du vet, det kommer inte bli enklare nu. Precis som någon nämnde ovanför, du håller på att bli riktigt stor. Och då kan du kyssa ditt privatliv adjö. För vi lever i en idiotisk värld.

Reply
Fluffy

Grejen är helt klart att folk kommer att reagera på detta sättet… eftersom man inte vet hur det ligger till egentligen, typ: “man vet aldrig det kan vara sant” scenario, ingen av dessa människor känner dig och du ska inte känna att du måste ta den här skiten bara för att du valt ett yrke som sätter dig i ramp ljuset.
Men det som jag tycker är så J***A synd är att du gör inget “out of the ordinary” annars. Folk sitter liksom och väntar på att ha något att klaga över!! eller typ kunna säga “aah shit hon är inte så perfekt den där Kenza.
Fuck that gumman! Jag tycker du verkar skit gullig, öppen tjej men en stark personlighet som jag tycker verkar vara sig själv till 100%, så mycket du kan.
Ta det här som ett steg längre i din karriär och på något sätt gör det till ditt advantage, du kan inte göra rätt beslut hela tiden… what does not kill you makes you stronger!!
Hoppas verkligen du ALDRIG förändras keep doin ya thang och snälla ändra dig inte för någon! massa stöd och pepp från en libanes I din grannstad U-A

Reply
jennifer

HERRE MIN SKAPARE! det osar avundsjuka här! shit JAG skulle läättt skryta om jag var vän med kanye! sen skit i skvaller! bara för han är känd betyder det inte man har sex med varandra. då kan man lika gärna säga att de har gruppsex på alla galor! för kändisar kan inte hålla sig! pleeease.. ge upp nu folk!

Reply
mm

folk reagerar starkt kanske för att kanske fler känner kanye o vet hurdan han är… så kanske de handlar inte alls om kenza i sig? men men..

Reply
Ida

Åh vem bryr sig? Ingen höjde ögonbrynen när du la ut bilder
Med Bruno mars! Bry dig inte om det… Folk som lägger energi på att klaga på dig borde uppenbarligen hitta något annat att lägga energin på. Keep it going!!

Reply
Malin

Vem skulle tro på det Perez säger? Löjligt att till och med han ska vara avundsjuk för att du umgås med Kanye West. Ta inte åt dig! Kramar :)

Reply
ebba

Du är bäst Kenza, glöm aldrig det! Din blogg och hela du äger ju, så ta inte åt dig av dem idiotiska kommentarerna. Be strong girl! Kram :))

Reply
Mire

Palla bry dig om vad andra säger, vi verkar ha samma problem.. eller nää.. joo.. typ.

– Det är en fucking ul jtje som alltid ska lägga sig i a nadras problem.. läs inläggetp å min blogg för att förstå .. o hon är inte vilken jävla tjej som helst.. hon är min fucking kusin. Helt sjukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
johanna

då återstår bara frågan, vem hade inte gjort likadant?

och vem hade inte mer än gärna ljugit att dom kände personen mer än ifråga..

skärp er, sveriges avundsjuka går så jävla överstyr att jag vill spy på er,

Reply
Ayim

Stå på dig o va stark. Detta kommer inte vara första och sista gången du råkar ut för sånt här. Men som sagt, så länge DU och dom du bryr dig om vet vem du är så är det det viktigaste av allt. Låt folk tro vad dom vill, du vet vad som är sant och inte! Kram

Reply
Bianca Gaudet

Jag blir så gud förbannad på sånt här. Vem tror Perez att han är då?

Hadet du haft Britney Spears på bilden, eller någon annan KVINNLIG kändis hade ingen brytt sig, då hade folk bara varit jävligt avis och tyckt det hade varit asballt. Men bara för att han är en man och du är en snygg ung tjej från sverige ska folk börja. Så himla patetiskt!

Stå på dig, du gör ett underbart jobb och som du säger, så länge DU vet hur det är så ska resten inte bry sig.

Stor kram.

Reply
Marie

Jag Tycker det är bra av kenza att reagera som hon gör, nämnligen självständig och ärlig, och jag tycker inte alls att något av dethär har gjort henne patetisk. När jag läste ditt näst senaste inlägg där du skrev “Yep, ive aren what Perez Hilton wrote about me…” hängde jag inte med alls och var tvungen att Googla upp allting och sen tänkte jag liksom “var det allt?” jag tycker inte du ska bry dig kenza!! Jag tror nog att du vet mer om vad som inte hände än någon papparazzi bloggare som inte ens känner dig?

Ok, kenza, som är känd (vilket ni inte kan säga emot för hon ligger uppe på kändaste bloggen i världen över ingenting dessutom), är kompis med en annan känd person SO WHAt liksom?

så kenza, sluta inte med en så bra blogg och framförallt, sluta inte va så fin :D kram!!!

Reply
M

Bra att du lär dig av dina misstag och nu inser att inlägget inte var så smart! Det måste du ju förstå att det sticker i ögonen – inte att du känner en kändis – utan att du var så nonchalant kring det, precis som att det är hur normalt som helst. Det är inte så vardagligt för tusentals av människor som skulle göra mycket för att få en pratstund med en så stor världskändis, så det var ganska uppenbart att inlägget skulle provocera.

Aja, vad som är gjort är gjort och det kommer blåsa över snart. Kram på dig!

Reply
Linda

Nog med att jag har svårt för Kanye, men alla ska ju få vara vänner med vilka de vill. jag förstår inte skillnaden mellan att du har en bild på en kändis/icke kändis?
Se det positiva Kenza, du är känd, älskad, vacker, intelligent, ambitiös och en drivande tjej som skriver om DIG, dina vänner och din vardag. Medans han har blivit känd på att snacka skit om andra.
Folk läser din blogg för att lära känna dig, medan de läser Perez för att höra skvaller om andra. Du är så jävla mycket mer intressant är han är!
Och tänk, det var knappt någon negativ kommentar om dig på hans sida = det är fler än bara du och dina närmsta som vet vilken underbar tjej du är! :)

KRAMAR!!!

Reply
hej

Inte för att såra någon men varför skulle KANYE WEST hålla kontakt med dig av alla i världen/hans vänner, bara för att vara “vän” med dig? Verkar ju weird…

Reply
Louise

hej kenza, jag tycker det är hur coolt som helst att du träffat honom, det tycker nog många fler med! så är det bara. vad ska du göra åt det? du lever ditt liv, träffar dem du kan och vill och skriver om preeeeecis vad du vill i din blogg! jag älskar verkligen din blogg! bara va dig själv, det är du bäst på! :)

Reply
S

Ni som kommer med negativa kommentarer- snacka, om att ni inte har något bättre för er? :) Om inte ni är villiga att tro på det Kenza säger berättar ju bara mer om er själva än henne. Det är ändå hennes egen blogg och förr eller senare kommer man veta vilka som är förlorarna. Ta kontakt med Kanye själva så får ni se hur “lätt” det är ;) Patetiska ungar :) Du rockar, Kenza!! Stå på dig.

Reply
emily

Du sa ju bara att ni var vänner. vad är det för fel med det? Jag har inte märkt att de försöker få dig att framstå som något? Och förlåt för det jag skrev sist. kram

Reply
Amanda

Du har nästan hela Sverige bakom din rygg som backar upp dig och kommenterar på Perez inlägg, tänk på hur många som har så stort förtroende för dig, det är riktigt coolt. Ta ingen skit Kenza, du är den snyggast personen jag någonsin sett, du har grym humor och verkar vara en underbar människa!

Önskar dig all lycka med musiken!

Reply
M.Persson

att folk ska hålla på och klaga och grejer att du skulle tänkt innan du la upp bilderna osv. men som om dom inte gör fel? detta är något som jag tycker förstoras enormt. alla vet ju att du har pojkvän och grejer. och bara för att man har pojkvän så slutar man ju inte att umgås med det motsatta könet. och folk kan väl hålla kontakten? det gör man ju hela tiden nästan med människor man tycker är trevliga. no big deal. hela grejen är som när man gick i dagis. perez är avundsjuk för att du har en fin spade, vilket gör att han måste kasta sand på dig. patetiskt. men glöm detta, alla kommer ha glömt det tills någon sätter på sig fel skor med fel klänning eller äter en kanelbulle!

Reply
Sofia

Big deal, vet inte ens vem den där Kenye är. En vanlig människa bakom kändisskapen, antagligen.

Reply
emilia

Jag vill bara säga tack Kenza. Tack för att du är en så bra förebild. Du är positiv och är en bra förebild för många tjejer. Du ger en inspiration och glädje. Du är en stark tjej och fortsätt alltid med det, med detta. Du är så otroligt fin, och det är nästan sjukt hur du kan göra så många tjejer glada genom bara en blogg sida. Så jag vill bara säga tack, du får mig alltid att le, du är min största förebild!

Ps. Glöm aldrig, “be strong girl” !

Reply
Mayaa

Måste säga du gjorde rätt som sket i snacket reagera inte ens för det är det dom söker. Skit i dom och tänk på din hälsa och att du mår bra det är viktigast och att folk vill vara som dig är självklar sak. :) ta hand om dig.

Reply
Amanda

Anledningen till att folk tror att det hände mer är för att folk vet vem Kanye West är och vad han står för! No offense Kenza, du är en jättegullig tjej, men vad skulle Kanye gör med en snygg modell/bloggerska förutom att sätta sig på henne.. Prata om kläder, jo tjena. Han stirrar ju på dina bröst i en av bilder! Wake up girl. Kanye är ingen du borde vara vän med. Och det vet alla som vet vem han är.. :/ Inlägget skrek attenttion whore… du är inte som du brukade vara, Kenza.. du är fortfarande jättegullig och en av de bättre bloggerskorna, men det börjar gå upp över örona.. :(

Reply
Tina

Jag gillar det jag har sett av dig Kenza, men hörru det är klart att du visste att du skulle bli kontaktad av journalister, du är ju inte ny i branschen direkt :P

Reply
Ava

Åh vackra Kenza!!
Ta inte åt dig vad andra säger du vet redan att du är en jätte vacker och snäll person så varför skulle kanye west inte vara vän med dig!!!
Vi står på din sida forever<3
ha det bra

Många kramar och pussar

//Ava

Reply
louise

Alla som någonsin hört om Perez, är välmedveten om att allt han säger inte är någonting att lita på. Du Kenza, vet vem du är och vad du har lyckats uppnå. Att du har funnit kontakter, bekanta och vänner som även har större namn är ingenting du ska ursäkta. Folk lever tyvärr med avundsjuka. Du ska vara så stolt över att du kommit så långt, för du har kämpat länge och du har kämpat hårt. Du är förtjänt av livet du har. Sådana här saker händer ju tyvärr, just större man blir och någon gång ska man behöva möta en sådan här motgång.. men se på alla de största kändisarna.. De har alla lyckats ta sig igenom det. Även du.

Lyssna inte på andra. Utan på dig själv. Se på ditt liv. Se på hur bra du har.. och kom ihåg hur bra du lever. Det finns ingen som ska ta den känslan ifrån dig.

Stor kram

L.

Reply
linaaa

ENGELSKA LEKTION
nu hoppar jag bara in här men var tvungen att rätta till kenza )xxx det stavas happened,I know what happened,what did not happen (för att du använde did) ..the people who know me know (en gubbe knows,många gubbar knows)what kind of girl I am.

Reply
Issa

men herregud kenza berätta då hurfan ni känner varandra det låter så jävla overkligt så jag dör , innan gillade jag denna bloggen och dig kenza men nu får du förfan ge dig seriöst ? Jag håller med Perez hilton varför skulle han hålla kontatken med en lite blogg i SVERIGE ? Du hör ju själv hur det låter ? Det låter även som om de ni ”gjort” är så hemligt , de flesta ligger ju bara med kändisar för att få kontakt , det låter nästan som de är de ni gjort efter som du inte vågar berätta hur ni ”lärade känna” varandra !!! :@

Reply
Jasmin

Jag sitter här och skrattar högt åt folks kommentarer. Dem är bara avundsjuka och tror att det hjälper att posta elaka kommentarer. Du är grym Kenza och jag tror stenhårt på dig. Längtar efter att få höra dig sjunga och att få se modelljakten :) Kämpa på Kenza :) <3 <3

Reply
ELIN

Asså konstigt att folk får den uppfattningen när vi vet och kan ofta läsa om hur du och din pojkvän älskar varandra så mycket :) Det enda jag tyckte att det kändes lite som skryt att du kände honom haha, men skulle aldrig tro något sånt om dig, du älskar din pojkvän och han dig, det märks.

Reply
nn

ååh då människor ska vara så himla jobbiga ibland…skit i dom kenza!! du äger!:) kramis

Reply
Luisa

hejsan kenza!
Jag undrar om du röker?
för som en annan skrev så håller du i ett cigarettpaket på en bild.

Hoppas iinte det, älskar din blogg i alla fall! :)

Reply
AAAHHHHHHHHHH

Han skrev ju fan bara som det var! Du har inget att försvara dig mot.. för det finns inget att försvara sig för. Lägger du upp något sådant får du FAN TA KONSEKVENSERNA! herregud!

Reply
ida

ja, dumt att skryta med den bilden och det du skrev men samtidigt inget att bry sig vad folk tror och säger/skriver!

Reply
felicia

du är den vackraste människan jag någonsin sett. så jäkla coolt. tack för din blogg asåå <3

Reply
Emelie

Du är för ball för att behöva bry dig om sån här skit. Skriv vad du vill, det blir bäst så!

Reply
Sofia

Bruden här, Kenza är den roligaste och den skönaste bloggarn. Ni läser den här bloggen varje dag, precis som jag. Ni borde veta vad för tjej ni läser om? Eller hur? Även hon bara lägger upp en liiten del i sitt liv. Hon är bara en vanlig tjej som du och jag som har lyckas i livet och en bild som får er att nästan hata henne. Hon gör PR för sin blogg? Är ni goa eller?

Reply
aaanja

Kenza bry dig inte om honom. Han är en skvaller boy som ljuger och som hela usa hatar. han säger massa om alla kändisar. han sa massa skitsaker om jennifer aniston och på en intervju så berättade jennifer aniston att hon träffade honom på en parkering en gång och att hon stannade bilen och sa till honom varför han håller på med såna grejer vad meningen med hela är. Bry dig inte om honom han är bara avensjuk puss kenza you are nice<333333

Reply
Rebecca

Jag reagerade inte ens på att du hade träffat Kanye West, vad är grejen? Du får väl träffa vem du vill, när du vill? Jag tycker att du verkar vara en toppen tjej med båda fötterna på jorden :) Du ska inte behöva försvara dig..
Stå på dig och ha det bra!
Kram

Reply
linda

HAHA jag håller med Perez Hilton och jag skrattar åt alla dina fjäskare till fans men alltså seriöst vem är INTE avundsjuk på att hon e “vän” med kanye west? och förresten så tror jag HÄLFTEN av alla dina läsare tror att du e uppmärksamhetskåt o inte att du ligger med honom, och måste du vara en sån dramaqueen över saken? du fick uppmärksamheten du ville ha, och lek inte att kändisar inte e wow när i verkligheten blev du jävligt starstruck, va det inte så att för ett år sen ville du ta bild med honom men de blev inte nåt så du kallade hans entourage för bimbosar? haha du e så jävla seethrough men jag måste beundra dig för att du e jävligt bra på att provocera diskret:)

Reply
Jessi

Perez önskar han visste något som inte hänt. Då jag känner hon som var med Kayne över natten, och det inte var du blir ju detta verkligen uppenbart vad rykten verkligen bara är RYKTEN. Sjukt!

Reply
Michaela

Kenza, du vet inte hur många gånger du hjälpt mig när jag mått skit. Vissa gånger har det varit riktigt illa. För mig verkar du vara en bra person, och det räcker för mig. Synd att det inte gör det för andra. Men, som Monthy Python säger:

“nobody expects the Spanish Inquisition”.

Reply
Lotta

Jag reagerar inte ett dugg på att du är vän med honom, varför reagerar ni alla korckade människor på de sättet? Shit man är inte kändiskåt eller vad ni nu har skrivit bara för att hon råkar vara vän med honom??? Snälla det kunde ha varit DIG som alla pratade om. Och bara DU känner till sanningen.

And for those who is complaning about her english, give up not either an american guy can spell god english. Not even me I know. And those singers who sings in english tust me not even them are saying the meaining right, it might be more simpel for her to sing in english, and harder to write in english. GIVE UP!!!!

AND I guess that guy Preez or what ever his name was is probably yellus? Just because some people hate him and more people love Kenza.

Keep it up Kenza.

En glad läsare:D

Reply
anna

Alltså jag fattar inte… varför skulle han ha bilder (som du skrev i inlägget) på dig om det inte… var nåt? Öhm. Märkligt… Jag tycker det är synd, för du ville ju satsa på en sångkarriär efter att ha tagit sånglektioner med experter i ett år, och nu framstår du som en som ligger runt med kändisar. Undra, oma såsngkarriären hade gått bra, om du hade fått många fans i usa efter det? Tror de hade jämfört dig med gaaanska så många mindre bra typer… Fast å andra sidan, jag tycker inte du verkar speciellt upprörd över det, du älskar att få så mycket uppmärksamhet jämt och ska jämt jämt “skryta” om alla kändisar som är dina kompisar. Fast du kanske bara träffat dem en gång i ditt liv. Weird. Jag tror att du ville att det här skulle hända, varför gör man annars nåt sånt, inte för att vara snäll, för att provocera. Ja nu vet ju många vem du är och din blogg kanske växer, och du kanske får sälja mer om du gör musik. Grattis! Eller… Patetiskt :P Tur att många några fjäskande fans ställde upp för dig (även om de ljög och överdrev nå så jävulst, men de vill väl vara din kompis :P), annars hade det blivit ännu mer pinsamt. Jag tycker inte heller “jag har pojkvän” är ett bra skäl till att inget skulle ha hänt. Tycker att du är egentligen väldigt provocerande, dryg och korkad och jämt försöker framstå som perfekt, gillar inte sånt, man blir bara irriterad, även om jag kommer ångra att jag skrev det säkert så vill jag bara att du ska fatta. Gillar inte kissie-typer. Du blir mer som hon hela tiden. Trist. Därför jag sällan nuförtiden läser din blogg. Önskar bara du hade varit lite mer ödmjuk.

Reply
melica

I think in the post you posted (about Kanye and the pictures of you two..) you wanted to tell everyone “ha-ha, I’mma friend of Kanyes, we’ve known like for so long time.. suck that!” You sounded so arrogant … I’m sorry Kenza, but I thought you would not do things like that… I hated that post, it made me sad. because I thought that you were the nicest,prettiest girl in the world.
No, I do not think that you would be a groupie or something like that, NO-NO! But the post just made me see you different than you were. Sorry…that’s the way I (and propably the others) felt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*