• header

Tack <3

Jag fick nyss ett samtal från en vän om att jag vann pris ikväll på Blog Awards för Årets Elite-blogg. Jag har inte alls varit insatt i detta och trodde absolut inte att jag skulle vinna, så jag är såklart väldigt ledsen över att jag inte var där och tog emot mitt pris. Det känns ju jäkligt taskigt mot er nu och jag känner mig väldigt dum… Men jag vill iallafall tacka alla er som röstat på mig. Ni är helt fantastiska & otroligt guldvärda allihopa! ♥ ♥ ♥

101 Comments

anja v

Stort grattis Kenza :D Du är så värd det,du är grym :)
hoppas du får en super trevlig kväll :)

Reply
malin

du är värd det kenza, du är en sådan stor förebild för så många unga tjejer runt om i sverige & utomlands. Så vi kan bara ge något tillbaka genom att rösta på dig! Så grattis Kenza. :D Fira ordentligt nu, för din skull & för våran! :D

Reply
christina

i voted for you too! and i understand your reasons for not being there.

so even if you werent there to take the prize, still nobody else should have got it because only youuuuuuuuuuuu deserve it! love you kenza!

greetings from germany

Reply
Marina

Our russian fan-page helps to do this!
Grattis Kenza, you are the best blogger ever

Reply
nellie

Jag röstade på dig! Du var verkligen värd det. Du borde vunnit årets insperatör ( elr vad det nu hette )! Jag är elva år och du inspererar mig varje dag till att jag kan vara mogen, jag kan bära smink o jag kan gå i högklackat utan att känna mig som en idiot. Vill säga tack. Tack för alla dagar du inspererat mig under 1 år. ( har läst din blogg så länge ) Tack. Och grattis såklart till priset du vann :D

/ Nellie- tjejen som ÄLSKAR din blogg och AVGUDAR dig!

Reply
julia

det var en självklarhet att rösta på dig! gör inget att du inte var där, älskar dig ändååå

Reply
Elin

Åh, härligt att du vann Kenza, det var du verkligen värd! :D
Jag röstade på dej, för att din blogg är så inspirerande, fin och helt enkelt underbar! :D

Reply
Frida :D

Jag röstade på dig på tre olika datorer, ville verkligen rösta på dig! För du förtjänar att vinna det priset! <3 :)

Reply
Paulina

Du är verkligen värd priset, Kenza! Synd bara att det blir lite divigt från din sida och du inte riktigt vill förlika dig med hur stor din blogg är. Det verkar som att du gillar bloggen när det passar dig. Det blir lite som ett hån till dina läsare när du säger att du inte har varit insatt, när vissa av dina läsare är sjukt insatta och röstar flera gånger till och med. Tråkigt. Men jag kommer fortsätta läsa din blogg och jag tycker du är sjukt värd priset!! Tona ner divalaterna bara ;)

Reply
Valentina

Klart man röstar på den enda bra bloggförebilden för barn/ungdomar! du är så värt priset Kenza, du är verkligen bäst.

Reply
Niki

Jaa det va lite synd att du inte var där, hade hoppats på det nu när man hade röstat o så :) men grattis, jag blev asglad över att du vann! :D

Reply
Sanna

Din blogg var bättre förr. Det här visar bara på att du inte är speciellt intresserad längre.

Reply
V.

skojar ni? Vad har Kenza gjort för att förtjäna det + att hon bara smörar för att behålla sitt sjunkande antal tittare varje vecka… pinsamt

Reply
Anonym

Stort grattis =) du ger mig så mkt styrka, när de gäller privatliv, pojkvän osv… skönt att höra att du och din pojkvän är så lyckliga. så himla avundsjuk =)

Reply
Geesche

Wow! Congrats! You definitly deserved it…but i had preferd this amazing house party as well.Hope you had fun!

lovegeesche.blogspot.com

Reply
Alexandra

Jag röstade på dig och klart att det hade varit roligt om du hade kommit… Hoppas ju då så klart på lite mer respons tillbaka som ett tack.

Reply
ida

Så jäkla dåligt att du inte ens var där! Känns som du blivit lite högfärdig. Annars tyckte jag du skulle vunnit, men inte när du inte verkar uppskatta det!!

Reply
Clara

Grattis! Du är såå värd det! Tycker inte du ska känna fåligt över att du inte är där. Det är ju Axwell för fasen! Han är bäst!!! Hoppas du festade riktigt ordentligt;)

Reply
Cecilia Butterfly

Man kan inte vara överallt hela tiden stumpan! =) Du är så värd priset, vi följer ditt liv i bloggen o då ska du få leva ditt liv. Tycker det är bra att du var på Axwell och hade kul =)

Stort grattis!! Kärlek//C

Reply
malin klaar

Grattis, grattis, tänk att få vinna ett sådant pris, att andra har röstat fram just mig, vilken härlig känsla. Så grattis!!!!

Reply
maria

Du är en värdig vinnare helt klart! du har inspererat folk och folk gillar dig för den du är och inte för den du försöker vara! fortsätt så du är en sjukt fin tjej och alla som or ihär i mitt område vill seriöst likna dig ahahah men men grattis för priset och kolla gärna in min blogg de skulle vara hur häftigt som helst.

Reply
Amanda

Håller med de som säger att du ska tona ner attityden lite.
Visa uppskattning till såna här sammanhang och till dina läsare som faktiskt röstat på dig, man hade velat sett dig på Blog Awards..
Divigt, pinsamt & förnedrande, sorry.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*