• header

Middag & Idol

Jag håller på och lagar middag för fullt här i köket! Det blir min underbara kräftstjärtspasta, tröttnar aldrig! :)

Middagen blir färdig lagom till Idol och efter det ska vi ha filmmys. Jag och min fina pojkvän. Vi tänkte se Hangover 2 eller någon annan rolig film. Eller typ World Invasion: Battle Los Angeles. Har velat se den länge nu men hört att den suger?

Imorgon blir det att packa och förbereda inför resan till Turkiet på tisdag. Röja undan lite räkningar, städa och så. Aaaah, det ska bli så skönt med sol & bad! Att resa är ta mig fan det bästa jag vet! ♥

158 Comments

minna

Hej kenza!

Jag måste bara fråga vad du använder för rouge på kinderna. Det ser bra ut! :) kram

Reply
S

Asså Kenza, det är så skönt att du tar vara på att du tjänar pengar och kan vara ganska ledig samtidigt, att du utnyttjar det och åker på resor eftersom det verkar vara något bland det bästa du vet. :) du gör något åt saken om man säger. luddigt jag pratar hehe!

Reply
Clara

Har läst din blogg länge nu Kenza, och snacka om att den gör nytta! Till exempel hade jag totalt glömt bort att att det var Idol ikväll, så tack! Haha :D

Reply
Alice

Åh skönt att åka iväg till värmen i den här lååånga och tidiga hösten! Ha det supermysigt tjejen! Det är du värd efter allt jobbande!

Reply
ida

Det är väl det bästa alla vet!!Fast inte så att du behöver det…eller?!Måste vara tråkigt att lämna pojkvännen och hunden så ofta??!!Jag har dåligt samvete varje gång jag lämnar min katt!

Reply
NATTIS-PATTIS

Asså skämtar du?! Ska du till turkiet på tisdag (sorry, har missat lite i bloggen)? Jag & kusin åker med våra morsor på fredag, till Alanya :) Hoppas vi träffas!! Vi är dock bara 15 & 16 men grymt stora fans utav dig! SKulle vara sjukt kul att få träffa dig, värsta Starstruck..hahah! :D PUss

Reply
josefine

Låter som en supermysig söndagskväll! Själv sitter jag och pluggar, men det funkar ju det med, med en kopp té och en filt :)

Reply
Victoria

Japp, då har du hört rätt. Riktigt löjlig film , definitivt inte sevärd ! ;D

Reply
Helle

har funderat på en sak, helt oskyldig fråga som du inte behöver svara på, men varför skriver du alltid min pojkvän och inte Aleks nu för tiden och varför är han aldrig med på bild längre? förstår om du försöker hålla ditt förhållande lite privat men undrar mer om det har hänt ngt speciellt på sistone.

Reply
Alma.

Låter mysigt! :D & så kul att åka till Turkiet!! Min fina bästis kom hem inatt därifrån och hon är så härligt brun att jag blir helt avis!! Är själv grå bredvid henne, hah. :)

Reply
Mkay

Ladda The perfect host annars, den var faktiskt mkt bättre än jag trodde :) Om du/ni gillar psykologiska thrillers dvs..

Reply
denise

HAHA, nej, den suger inte. Faktiskt något utav det bästa jag har sett :) Tråkiga människor det finns.

Reply
Emma

Att bara påstå att den suger är nästan som att ge den en komplimang. Det finns inga ord för hur extremt dålig World Invasion: Battle Los Angeles är. Tyvärr!

Reply
Della

Hej! Jag undrar hur det går med RHCP-tävlingen? Har inte hört om någon vinnare utnämnts :) kram :)

Reply
Alan

GossipGuy.se <- Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. GossipGuy.se var först i Norden med att publicera Scarletts nakenbilder!

Reply
Christine

Hej Kenza!Sätt på Battle Los Angeles så får du dig ett gott skratt!Haha jag höll på att dö när jag såg den,så dålig var den.Jag trodde seriöst att det var ett skämt och jag tror jag klarade mig igenom ca 30 minuter av den!Om ni sätter på den kan du väll berätta vad du tyckte? Kram på dig!:)

Reply
Charlie

Hej fina du!
Jag såg World Invasion: Battle Los Angeles för några dagar sen och jag älskade den, krig från första minuten. Verkligen att rekommendera! :)
Tycker att du borde lägga ut fler bilder från Modelljakten i Östersund!
Kram

Reply
Hana

Hej Kenza! Jag bara måste fråga! Kommer du att besöka Helsingborg för Modelljakten? Kommer det att vara på Väla Centrum då? :)

Reply
Eda

Hej Kenza! Åhh vad härligt det låter :) hoppas du får det bra i Turkiet! Vilken stad ska ni åka till? :) kram <3

Reply
Emma

Hej!!

Jag bara älskar din blogg. Älskar den verkligen du har blivit som en förebild för mig. :) Ha det bäst och var jätte rädd om dig. :) Jätte bra blogg. :)

Reply
A

Hej Kenza!!
Skulle du kunna lägga ut receptet på detta? den verkar så gooog!! pusspuss :)

Reply
Sandra

haha, jag och min tomma studentmage behöver lite goda recept på mat då jag har 0 insperation vad gäller mat och kunskap. Kan du inte lägga ut recept på din kräftstjärtspasta, den låter för jävla god! ^^

Reply
amanda

hej, jag har tänkt på en sak som jag verkligen inte får ihop. Du är lång o snygg, om jag inte kommer ihåg fel så är du lika lång som jag, 1,70. Men i dom skyhöga klackarna som du har på dig ibland måste du väl bli mycket längre än alla andra?? eller helt enkelt… hur lång blir du i de klackarna, hoppas du vet vilka jag menar, te.x jeffrey campbell skorna!
kraaamm!

Reply
emma

World Invasion: Battle Los Angeles, av den biten jag såg av filmen så sög den.. Hangover 2 är mer en good feeling film :)

Reply
Hanna

Hangover 2? Vart har du fått tag på den? Den har ju inte kommit ut på dvd än, ska inte göra det förren i december?

Och alla som finns att ladda ner suger i kvalitén, fast det kanske har kommit någon med bra kvalité nu?

Reply
Julia

Kenzaaa! Har letat och letat och letat i arkivet efter receptet till din kräftsjärtspasta men hittar det ingenstans. Skulle vara kanonbra om du kunde länka till det inlägget eller skriva ned receptet igen…
Puss!

Reply
linnea

heej, måste bara säga att det är en fröjd att läsa din blogg!
sen så är jag jätte nyfiken på hur in ny tatuering ser ut? läker den bra? hoppas att vi får se den snart! :) <3<3

Reply
Katarina

Min pojkvän som är producent jobbar med idol jafet jay samson. Kika in min blogg om vårt liv ihop

Reply
Emma

Reser ni till Alanya så se titta lite extra på havet innan ni dyker i! Båtarna som kör runt på turister tömmer nämligen sina toaletter här och där även om det inte är lov…

Är ni i Antalya området gå på Deepo och Migros 5M – åk till Phaselis utanför Kemer!

Reply
Nathalie

Vart i Turkiet ska du? :D Kom nämligen hem från Turkiet igår. Hade en jätte bra och varm vecka i Side. :) Hoppas du har en bra resa! :) Kram

Reply
Sandra

En snabbis bara! Jag har ett minne av att du var jäävligt flygrädd förrut? Men nu känns det som att du är iskall när det gäller att flyga eftersom du far och reser hela tiden. Har dina rädslor blivit mindre pga allt flygande? Jag är själv livrädd för att flyga så det kan ju vara ett litet framtida hopp ifall man “växer ifrån” det ju äldre man blir och desto mer man reser…

Reply
Ingrid

SKULLE GÄRNA SE ETT INLÄGG DÄR DU TALAR LITE OM HUR STOR MILJÖPÅVERKAN DINA RESOR HAR!

Reply
josefine

Åhh gud så skönt,var där för en vecka sen i kemer vart ska du vilken stad ?
Hoppas du får en grym semester;-)

Reply
razone

Hon har ju sagt att hon visar tatueringen när den har läkt färdigt och när skorporna e borta. och hon skrev att det är två små svalor. Ha tålamod..

Reply
Jonna

Vad heter läppglanset du hade på modelljakten som du penslade på med jämna mellanrum? jättefint var det! :)

Reply
Malin

Jag undrar när du ska åka till Marocko? Du har sagt i flera år att du ska besöka din familj, men iställt åker du på festresor flera gånger per år..

Reply
Emma

Det ser ut som du glömt torka dig runt munnen. Det där var inte så snyggt, på en annars snygg tjej.

Reply
Shade

Love Türkiye <3 Vart ska du? Jag var i Kemer i somras, fett nice, simmade med havsköldpaddor och grejer ;)

Reply
Nina

Hej Kenza!
jag undrar hur du gör så att man kan välja olika språk på din blogg?

Svara snarast gärna via mejl! :)

Reply
Caroline

Åååh, jag vill också ut och resa :) Jag håller på att längta ihjäl mig till vi ska ett gäng till Thailand i December!

Reply
Louise

Hej Kenza:)

Skulle du vilja skriva ut receptet på den pastan? Jag älskar skaldjur och jag älskar pasta så för mig vattnas det i munnen! Och det vore perfekt för mig att göra som precis har flyttat hemifrån:)

Kram på dig!

Reply
sofia

Har faktiskt lagat din kräftstjärtspasta för ett tag sen, men jag fick lov att inse att jag inte gillade kräftstjärtar. Men provade iallafall. ^^,

Reply
matilda ♥

haha värsta slumpen, för när du åkte till mallorca var jag där några veckor innan och nu när du ska till turkiet så ska jag också det några veckor efter! ;)

Reply
Susan

jadu, men tänk om du vaknar upp en dag helt PANK!? hade varit kul att se dig resa då.

Reply
Louise

Battle los angeles är väldigt bra, fattar inte de som tycker den är dålig men ok!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*