• header

20e september 2011

Hej bloggen!

Läget? Här är allt toppen! Riktigt taggad inför idag!! Det är några timmar kvar tills jag och Humlan ska mötas och åka in till Arlanda, så jag passar på att gosa med vovven här.. :)

Ska ta och göra i ordning en sen frukost nu (har varit upptagen hela morgonen och skjuter alltid upp frukosten tills jag är klar och kan äta i lugn och ro) och sedan ska jag fortsätta packa resväskan. Korta jeansshorts, virkade toppar & massa bikinis. Åh! 32 grader i skuggan och strålande sol, here we come!

PS. Grattis till Mikaela Nilsson + pojkvän som vann biljetterna till Red Hot Chili Peppers konsert!

Jag och vovven just nu. Jag erkänner, jag tyckte sånna här Ziperaller var skittöntiga förut. Sedan satte jag på mig en och blev fast. Jag använder dock bara min hemma och när jag går ut med vovven, men det är fan det skönaste plagget ever!

51 Comments

Sofie

När jag ser sånna kan jag bara tänka på att grenen lär “åka upp i” röven/ när man sitter ned osv eftersom det inte sitter åt något runt höfterna… Det håller mig rejält borta från dem :(

Reply
kim

Kenza. Toppen blogg. Tänkte höra vilken storlek du har i din ziperall och hur lång du är? Är de små eller stora i storlekarna?

Reply
Nana

Zipperall verkar vara väldigt mysiga, har sj aldrig provat dom. Men en sak jag undrar… hur gör man när man går på toaletten?? Tar man av hela ner till knäna? haha låter jobbigt…

Reply
Shade

Haha, jag fick typ en chock när jag jobbade i Norge förra året och såg vuxna män knalla runt i ljusblå sparkdräkter… Trodde jag skulle avlida, men nu trillar jag själv runt i Onepiece för jämnan (dock mest inomhus, går bara ut i den när jag är helt hopplöst lat…).

Reply
Sophia

Snygg du är! Skitfin Ziperall, var är den köpt? :)
Följer din blogg, läser den typ 24/7, du bloggar jättebra & kul.

Länkbyte? Behöver mer läsare, har inte bloggat så länge än. Skulle vara supergulligt.

ha en bra dag! kram

Reply
linn je

HEJ KENZA!
har du hört talas om STAR/MARCHING FOR LIFE?
det är en organisation som hjälper människor i AFRIKA.
om du skulle göra lite reklam på din blogg om det här så skulle det vara jättebra.
en konsert som turnerar runt i sverige,med kända artister & massa ungdomar som sjunger. Det går pengar till afrika,för att förebygga AIDS och HIV.
om du vill läsa mer: http://www.starforlife.se
här var lite som jag skrev: http://www.myteenagelife.devote.se/blogs/12256491/star-for-life.htm#WriteComment
och om du dessutom vill du gå på en konsert så gå in på ticnet & sök på marching for life och mitt “lösen” är: 10492

Reply
Mysan

Hej! Jag tänkte bara höra vad det är för textsnitt som du har på tatueringen i nacken ? :) Ha det bra utomlands!!

Reply
Emma

Du hade vell navelpiercing förut, hur lång tid tog det innan hålet växte igen efter du tog ut den eller växte de igen? :)

Reply
Dixi Wonderland

Äntligen skrev du ut de där om tävlingen. Hela ditt kommentarsfält har varit fullt med frågor xD
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom där. Sure det underlättar ju när man inte vet vad man ska ha på sig men njaa kanske skaffar en rosa i framtiden xD

Reply
Empa

Älskar min Ziperall också! Har den som sagt bara hemma eller om jag går ner till affären.. Hur skönt som helst :D

Reply
sofia

åh så härlig med semester. :) ska till spanien på fredag, men det ska ju såklart bli regn dit vi ska enligt yr.no. X) nåväl.

Reply
ns

Jag måste bara fråga hur du klarar av att lämna din vovve i flera veckor, träffa honom någon dag och sedan åka iväg igen? Tycker du att du borde ha skaffat hund?
Har själv skaffat mig en hund för 5 månader sen, och jag mår nästan dåligt varje gång jag lämnar bort honom för att arbeta. Skulle aldrig kunna åka iväg och jobba i flera veckor utan att se honom och sedan välja att dra utomlands direkt jag kommer hem?
Hur tänkte du nu liksom?

Reply
Jennie

Fruktansvärt avensjuk på dig!!!!! Skulle göra mycket för att få vara i värmen en stund! :)

Tyckte det samma om plagget, men införskaffade mig en och nu älskar jag den :D

Snälla, ge mig ditt tips på gosaker som man kan byta ut i ställe för godis :)

Reply
celinne

Hej Kenza <3

Du är min favo bloggare du är mycket bättre än Foki och Kissie. Kanske du vill ta en titt på min blogg och säga vad du tycker om den jag skulle bli överlycklig då :)

Reply
Sanna

Snälla snälla svara mig! Letar ihjäl mig efter ett par snygga shorts, och du har det. Höga i midjan, levis eller något annat fint letat hela sommaren letar fortfarande men nu då efter ett par mörka. Men tipsa gärna om ljusa med om du har! Såå vart finns dom?!?!

Reply
celinne

Jag skulle bli superglad om du kunna ta en titt på min blogg. Din blogg är sjukt fin och du bloggar bäst av alla bloggare :)

Reply
Erica

Jag har en OnePiece och den är också superdupermegaskön. Tokskön att glida omkring med hemma. :D
Ha det toppen i Turkiet! :)

Reply
nora

ville bara fråga ifall humlan fick tillbaka sin mobil tillslut? samma sak har hänt mig och vet hur förjävligt de känns. så blev nyfiken och tänkte fråga =)

& du är underbar by the way! verkligen en stor inspiration till många, vacker i vad som helst och när som helst! gah

Reply
Jullee

Hej Kenza!! Du är otrolig vacker och en otrooligt bra förebild!! Jag undrar när du ska visa din nya tatooo? :)) Ha det bra i värmen!! :)

Reply
Paliiz

Hej! Jag har nyss besökt din blogg, men den är underbar! Det med ziperallen, jag har med en sån, fast till allt! Jag bara älskar den! Din var grymt snygg, jag har en sån fast rosa ♥

Kraaamar Paliiz

Reply
Mathilda ;)

Hej kenza vill först säga att jag älskar din blogg!

vilken storlek har du på zipperallen? för jag ska köpa en och jag är 1,50l ång och du kanske vet om en xxs är jätte
förstor.

puss o kram <3

Reply
Louisa

Hej Kenza!!!
Super mysig Zipperall och ganska snygg :) Så jag undrar vad du har köpt den?
Vill gärna ha en hemma som man kan myspysa i ;)

Reply
Fia

Hejsan, har heller inte riktigt förstått det där med onepiece och ziperall eller vad det nu kallas alla de där…men har dock inte testat ännu, men redigt sugen så nu blir jag väldigt nyfiken på vart den där snygga kommer i från????

Kram

Reply
Hejj!!

Hejj jag har också en såndär ziperall!! dom är ju as sköna!!!! Gu va roligt att fara utomlans!! <3

GILLAR DIN BLOGg!!! <3 <3 <3

Reply
Sofie

OnePiece.com har grymt mycket bättre och snyggare modeller. Ziperall är bara kopior!

Reply
Erik

Sofie@ Alla kanske inte vill lägga 1400 spänn på någonting som man bara skall ha hemma, när man t.ex. kan köpa en på Stadium för 600?? Köpte en på Stadium igår, och jag förstår inte vad som kan vara skönare, den är ju redan bäst ;)

Reply
Elin

Åh, en sån vill jag ha! Jag har önskat mig en sådan i födelsedags present (3 oktober) en oäkta förståss, och en kofta, en bok & gympaskor för nu måste jag and ända samma till vardag och gympan :/ Så jag måste tvätta dem typ en dag i veckan :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*