• header

Sitter på ballen med en kall cola

Jag har hittat internet ute på ballen! Inte så stark signalstyrka dock så det går lite segt… Vi sitter iallafall här ute, lyssnar på musik och dricker cola. Så härligt!!! Och idag var vi på stranden hela dagen. Åååh jag mår så bra utomlands! :)

Vi ska strax ner och käka något innan vi börjar göra oss i ordning. Och lite senare ska vi förfesta med våra snälla grannar innan vi drar ut och dansar. Vi ska på en stor klubb en bit bort, det ska bli sjukt kul! Parteeey!

Jag & Humlan (och hennes lilla minihuvud haha) idag på stranden

214 Comments

Johanna D

Vart i Turkiet är du? Du har inte nämnt det?? Var själv där i augusti, varmt men härligt!!

Reply
Therese

Hej!
Jag undrar va du brukar ha för högtalare med dig till iphonen när du reser, tex då när ni sitter på hotellet och lyssnar på musik. För ja gvar i alanya i juni och då hade vi detta problemet, vi spelade baar ifrån min iphone vilket inte gav det bästa ljudet x) Har du någon dockningsstation(högtalare) som du kan rekommendera? :)
Kan inte du svara lite snabbt på frågan i ett inlägg för jag har ingen blogg!
Kramis

Reply
johanna

haha, blir nog skit bra översättning till engelska för dina internationella läsare i detta inlägget! XD

Reply
Jenny

Jag blir lite irriterad på dig när du säger att du ska åka på semester och “vila upp dig” för att du har det såååå körigt hemma i Sverige och det är så synd om dig, blablbla…, och när du väl är på semester så festar du heeela tiden. Skyll dig själv säger jag bara…

Reply
alice

DET SER JU HELT FANTASTISKT UT! :D

TÄVLINIG PÅ BLOGGEN!
är du trött på finnar och oren hy?
kika in på bloggen och var med och tävla om beautysticks!
Krävs bara en kommentar!

Reply
Malin

Åhh vad härligt det låter!! :D var i Turkiet är ni någonstans? Ska också fara dit snart, den 5:e oktober sticker jag och 2 vänner till Alanya en vecka!

Reply
Josefine

Du måste gå till kleopatra beach, lätt finaste stranden! =) Ha en bra semester! var där för ett par veckor sen, bilder finns på min blogg =)

Reply
Madeleine

Låter som en härlig start på semestern. Ska själv dit om 2 veckor. I slutet av din semester kan du väl göra en resume? Tips på vad man kan käka/ göra? Eller under tiden du är där nere, your choice ;) ha det bäst!

Reply
Malin Klaar

He he var där i somras, kände direkt igen stället, det var där vi hängde på stranden hela tre veckor. Turkiet är bra :)Hälsa alla i Turkiet :)

Reply
viccan

Ååååh jag vill också utomlands till värmen där man bara kan sola, shoppa och festa dagarna långa… Men istället för det sitter jag här hemma i Helsingfors och utanför mitt fönster är det ganska mörkt redan + att det blåser och regnar :D Du har det nog lite bättre där än jag har det här! kram :)

Reply
Jasmine

Hej Kenza hoppas ni har roligt o trvligt där i Turkiet!! :) önskar dej en trevlig resa! Gumman ! Puss O Kram// Jasmine Jag väntar på svar,förresten jag e typ den första som Kommenterar ;D Hehe

Reply
Kim

Vart i Turkiet är ni? Vill åka men har verkligen ingen aning om vad som är bra.

Reply
emma

HEJ kenza, skulle du snälla snälla snälla kunna berätta var ni är i Turkiet och vilket hotell ni bor på? Kanske kan du berätta det när du kommit hem om du inte väl säga när du är där? Men jag skulle verkligen villa veta eftersom jag och mina kompisar kollar på studentresor! :)

Reply
E

AAH! Hängde på den stranden med min man för en månad sen, längtar tillbaka så!

Reply
Louise

Haha, det känns som att du är utomlands typ hela tiden!:O hur många gånger har du varit utomlands i år? :)

Reply
E'Jeremy.

Heeeeej kenza !
Har en fråga till dig. Hur såg du ut i din bal? ifall du nu hade det:) undrar verkligen!!

Älskar din blogg :*

Reply
Ella

Hej Kenza <3!
Jag älskar dig och din blogg så jäkligt mycket och jag har en fråga till dig: Hur kan du ha så smala ben, har du någon sorts träning som gör att du får det?
men jag får väl inte glömma att säga grattis till er två ni är ett jätte gulligt par!

Reply
A :)

glöm inte besöka ROBIN HOOD, HAVANA CLUB, LATINO BAR, CLUB ISTANBUL, BISTRO BELLMAN, FAN VAD JAG SAKNAR ALANYAAAAAAA :( fest åt mig med så äru snäll :)

Reply
Laila

Hej Kenza! Skulle bli superglad om du svarade på denna kommentar! Jag undrar om det fortfarande är mycket turister i alanya och klubbarna fortfarande är fulla med massa svenska osv! Skulle va jättebra om du kunde svara på dethär!
Ha en underbar resa! Kram!!

Reply
natischa

hänger med kommentaren där upp asså shit!!
asså vf har du inga bilder på dig och din kille det känns som om du bhandlar han som han inte finns du kanske brättar 2-3 meningar om han sen inget mer fan lägg bilder på han och dig. tycker synd om han på något sätt=@ menar inget illa.

Reply
isabella larsson

jag är jättenyfiken på din nya tatuering!! när får vi se den? :)

Reply
blatttarr

eyy alla kommentar ger kenza för mycket lufft skriv inget jag ber er ni ger bara henne lufft!!

Reply
sanna

ÅH ÄLSKA TURKIET! Det är så sjukt nice! Var där i början av augusti och skulle kunna åka dit hur många gånger som helst till. Om ni är i Alanya lär iallafall festkvällarna bli underbara, det var dom när vi var där! Hoppas ni har det bäst!

Reply
Ida

Hej, super-blogg måste ja säga att du har! Tänkte fråga vart i Turkiet du är, ska själv dit i morgon, till Alanya. Ska bli skapligt soft!

Reply
Sanna

Är du inte alls intresserad av att upptäcka de olika länder du varit i? Förutom stranden och klubbarna alltså.

Reply
sofie

KOMMER DU IHÅG EN SÖT TJEJ MED FLÄTOR I HELA HÅRET OCH EN BLÅ BIKINI FRÅN STRANDEN IDAG?!?!?!?!?! det är min lillasyster :D:D hon var överlycklig att få träffa dig och la ut bilden på fb, om du vill blogga om den skulle hon bli huuuuur glad som helst, bilden hittar du på min blogg som jag länkat här, pusspuss!

p.s. jag tycker verkligen du ska lägga ut den på din blogg eftersom du gör det när du träffar läsare ibland och hon är så sjukt go och följer dig blogg lika ofta som jag gör , så hon är värd det! <3 d.s

Reply
Isabelle Hedin

Gud vad advunsjuk jag är på dig :( men jaja vad ska jag göra åt saken. Min syster åker åfta till turkiet (alanya) hon säger att om man åker dit vill man inte komma tillbaka och hon trivs jätte bra i alanya du kanske också kan åka dit nån gång?

Reply
Åsa

Åhh ni borde testa bellmans de är galet där. Se upp gör bardisken den är lätt att ramla från

Reply
HOOUU

kan du beskriva vart du är någonstans i stardanden

är de backom en bar och du har trä ingång

Reply
mana

oj vad härligt de ser ut att vara!vad heter hotellet ni bor på förresten?var i turkiet för ett litet tag sen och de liknar stället vi bodde på,,,:)

Reply
nelly

hej kenza!
´är verkligen intresserad av att köpa din bruna skinnjacka,den med pälsen på men vet inte vart den finns att köpa skulle inte du kunna göra ett inlägg med vart man kan köpa den och hur mycket den kostar?
tack på förhand!
förövrigt älskar jag din blogg.
kram

Reply
papis

Hej, en väldigt annorlunda o konstig fråga

vet du nåt sett man kan söka pengar?
jag har hittat min familj från colombia är adopterad därifrån
hittade dom på facebook, har inte råd att resa men de är min dröm verkligen

tack för hjälpen

Reply
Linnéa

Har med tänkt på det där med din pojkvän som jag såg någon annan undra över.

Jag har själv pojkvän och vi har varit tillsammans 1 år ungefär. Och självklart skulle man ALDRIG göra något för att såra sin kärlek! MEN, liiiite svartsjuka (tror bara det är hälsosamt i lagom mängd) brukar det ju alltid finnas trots att man vet det.

Hur har ni det? Med tanke på alla resor och ditt jobb och hur mycket ni är ifrån varandra och så. Blir ni aldrig lite svartsjuka på varann? Yttepytte liksom. Det blir t o m jag. Man är ju protective när det gäller ens man! ;)

Reply
Pia

Du:
*är snygg
*har jättefint hår
*har bra klädsmak
*har en snygg pojkvänn och bra kompisar

det finns säkert hundra fler saker om dig som är bra, men jag orkar inte skriva så mycket:)

Reply
soso

om du vill se mer av alanya så rekommenderar jag att ni åker på en båttur, väldigt roligt!! om du vill se hela utsikten på alanya gå upp till slottet som ligger på berget ;D

Reply
Gaby

hej Kenza! sjukt bra blogg!
skulle du inte kunna säga vart i Turkiet du är? Är där varje sommar så det skulle vara lite kul om man vet där du är :P <3

Reply
linnéa andersson

Hej kenza! jag var i turkiet i sommras, är det i alanya ni är i? Ifall ni är där måste ni bara besöka robinhood som ligger i hamnen. Ha det super gött och sola lite extra för oss här hemma i kalla sverige. Kram på dig :D

Reply
Hanna Pålsson

om ni är i alanya så måste ni åka till elite resturang världens snällast personal och bästa maten! trevlig resa :)

Reply
ellen

ohh :D jag var i alanya för några veckor sen och det var 40 i skuggan.. lite för varmt kanske men älskar turkiet :) lite tips på restauranger

cikla vid hamnen just brevid robin hood och marco polo

Reply
Mickan

va härligt det ser ut, hade inte varit helt fel att åka till ett varmare land nu! men är det inte dags för en ny logga snart? hoppas ni har det skönt resten av tiden :)

Reply
D

Om ni är i Alanya så kan jag rekommendera er att dra till en club som heter “Havana Club”. Sjukt bra musik! :)

Reply
Sofia

Har aldrig kommenterat förut och alltid tänkt att du väl endå inte ser ens lilla fjutt kommentar här. Men ville iaf skriva att du verkar vara en sån himla fin person, både på insidan och utsidan :). Hihi kram!

Reply
Stina

Nu vet ju jag inte om Kenza syftar på något helt annat men i skåne e ballen iaf rumpan så då blir rubriken lite mer logisk ;)

Reply
ida

Precis!!!!!!!!!!!!!fattar inte att hennes pojkvän går med på allt hennes festande med andra killar hela tiden!!!!!!!!!!!!

Reply
Elina

Hej kenza! Måste tipsa om ett par grymma ställen! Vid östra stranden. Leta efter bistro Bellman, James Dean, the Doors spelar grym musik tex eye of the tiger osv, crazy Doors och robin Hood. Gillar ni att dansa? Då är robin Hood tha place! Dock ska ni inte dricka på robin Hood eftersom dom är känd för att använda droger! Ha en grym semester, kram!

Reply
SeymaBetul

Welcome to Turkeeey!!
I am living in Antalya, where have you been?
Have fun! Do not forget to eat kebap, döner and baklava :)

Reply
elisabet

TIPS!
Min favorit klubb i Turkiet var lätt The Doors. Jätte goda drinkar, massor med scandinavisk folk och bra musik (Y)

Reply
Isabella

Vart i Turkiet är du? Känner igen stranden, då jag själv var där i somras. Om du vill gå på bra dansställen där så gå till “Robin Hood” & Havana Club! Dock ligger dom i Alanya. Men dom har jättebra uteställen i alanya :)

Reply
Mrs Gibbs

Blev sugen på en Pina Colada nu……

Kika gärna in på min blogg, bor i MIAMI i USA, Florida och bloggar direkt därifrån! Missa inte guys!

Puss och kram från
The sunshine state of U.S!

Reply
Jenny

Åhhh så skönt med värme, bad, strand och hav! Var själv i Turkiet i somras, i Side. SAKNAR!! Hoppas du har en awesome semester!

Reply
cammie

Åh vad härligt!! vill tillbaka till Turkland, hade en skit bra vecka där i slutet på Maj. Vart i turkland är ni?? :) kram på fina du <3

Reply
Andy

Som några redan påpekat är det tveksamt att kalla balkongen för “ballen” eftersom ordet ger andra associationer. Vet inte om det är en generationsfråga men i mina öron betyder “ballen” inte “balkongen” i alla fall…

Reply
sabina

Hej, bara älskar alla dina bilder på bloggen! :) Men en sak undrar jag, HUR kan du vara sådär smal och festa typ varje vecka? dricker du alkoholfritt när du är ute och festar? eller har du typ världens bästa ämnesomsättning? :D för det är ju så himla mycke kalorier i allt alkohol.. Tack för en fin blogg! :) Kram

Reply
Sofia

You guys travel A LOT :P!! It’s really cool and must feel awesome to be able to take a brake from everything every once in a while! Have fun :)

Reply
Celina

Er dere i Alanya? Hvilket utested var dere på i går, Summergarden? et stykke unna? :)

Reply
Klara

Ser att det är Alanya! Vart bor ni?
Jag tror ni ligger vid dom orangea dynorna som det finns en snubbe som är hur schysst som helst. Om man beställer något kommer han med det! Fråga efter Sugar (som han kallas)..

Reply
julia

gud vad härligt! Vill också åka iväg nu!!! ..får väl ta bilen till solariet snabbt nu för jag är vitare än ett spöke!

Reply
Niko

Jag heter Nikoline och är 21 år gammal. I min blogg hittar du massa kläder, styling, inredning och självklart kommer det skrivas om tattuering och piercing då det ligger mig varmt om hjärtat. För tillfället är jag studerande på komvux där jag har som mål att skaffa mig högskolekompetens. Jag bor mitt inne i stan i Kalmar med min pojkvän Philip, våra två katter och en vildkanin. I mitt liv är det tempo som gäller, detta gäller även bloggen. Jag är sjukt impulsiv så man vet aldrig hur dagen
Slutar med mig:) det vore jätte kul om du tittar in och jag hoppas du stannar kvar. Lämna en kommentar så kollar jag in din blogg med.

Reply
amanda

de kanske är du som har ett stort huvud . äckel …. läs dani karlssons blogg eller nått o kom till verkligheten

Reply
emelie

Hej jag ser att du är på kleopatra stranden i Alanya. Jag var själv där i somras och vilket jävla guldställe! Jag älskar det!

Reply
milla

Gå till Blue Night Reataurant, jättetrevlig personal. Sötaste bartendern också som heter Darin, hälsa honom ifrån Milla;) Men det är verkligen superhärligt i Turkiet vilket du säkert märkt:) Ha en bra semester!

Reply
anna

Hej Kenza,

Hoppas ni får en härlig semester. Var i turkiet är ni?
Jag ska nämligen till turkiet i nästa vecka och är nyfiken på om vi kommer ha lika tur med vädret som ni verkar ha :)

Ha en grym semester!!

Reply
Annie

Hahahha, palla att alla ska klaga på att du jämt festar utomlands.. men det är väl det man gör? Och relaxar? Hahaha :D

Men sen så kan jag hålla med dom liiiiiiiite faktiskt!

Och vilken balle? ;)

Reply
Josefine

Hej jag ska till Alanya på söndag så du får gärna rekommendera några sköna uteställen! (:

Reply
Matilda S

Hallå!
Va i underbara Alanya för två veckor sen!
Va det på Summer Garden ni va igår?
Det är den fetaste klubben, ligger lite utanför Alanya – men värt att ta en taxi dit! Den rankas som en av Turkiets 5 bästa klubbar! Spriten på the Doors är den enda i stort sett som är riktig (där blev vi fulla, haha). På de flesta andra ställen blandas den ut rätt rejält :)

Ha kul!

Reply
Jonna

Hej jag har alltid undrat varför du kallar humlan för Humlan?
tacksam för svar!:D

Reply
Anna-Karin

heeej kenzsa!
jag undrar om du är bakom en bar och om du går igeenom en park när du går från och till stranden och om du har en
trä entre

KAN DU SNÄLLLA SVRA!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*