• header

25e september 2011 – i Turkiet

God morgon! ♥

Åh vad härligt att vakna upp tidigt pigg och glad. Till skillnad från de senaste tre kvällarna så tog vi det lugnt igår. Vi var ute en sväng och drack nån drink men vi var så trötta så vi gick hem tidigt. Klockan är nu halv tio här och vi har fått sova ut, nu är vi redo för en heldag på stranden! :)

Här kommer tre bilder från fredagskvällen! Vi hängde en stund med två jättetrevliga tyskar. Det är nog det jobbigaste (men ändå lite roligt haha) med att vara ute med sina snygga singelvänner. Jag blir ju alltid automatiskt “ihop-parad” med den andres vän och det är ju minst lika synd om honom som blir tvungen att sitta hela kvällen med en tjej som typ är halvt gift liksom haha.. Sitter som en morsa och visar bilder…. “häääär är min hund!! aaw gullig va!! och här är jag och min karl i Thailand!”

Nåja, jag försöker ju alltid vara glad och trevlig ändå och försöker prata så mycket det bara går, så jag hoppas att jag inte är allt för tråkig att hänga med… :P

 

Killen till höger är en supertrevlig kille som jobbar på ett av ställena här!

82 Comments

Ida

Tror du är jättetrevlig så de får nog en kanonkväll, även om du är upptagen redan :)
Skönt med en heldag på stranden, hoppas det är riktigt varmt o härligt!

Reply
Sandra

Ååh killen till höger är Ashill. Han har min bästa kompis Ofelias namn tatuerat på bröstet. Ashill är bäst å sååå godhjärtat <3

Reply
Lina Andersson

Ha en bra dag nu Kenzas, Här i sverige är det Kallt ute nu tycker jag och kl är 9:23 här. Jag skulle vilja också flytta ut till ett annat land, Har du några tips hur man kan flytta ut och hur man ska göra om man är typ känslig mot någon drycker eller så? I thailand? skulle de vara skönt och bo där?
Hur är det i Turkiet? är det varmt?

Fick se på din blogg, precis när det blev sommar där du är så blev det Höst.

Men hoppas jag får svar på min kommentar.

Tycker väldigt mycke om din blogg, följer den och tittar varje dag.

Kram på dig

Reply
Sandy

hur är det att vara singel nu från att ha haft ett långt förhållande…? måste vara en omställning.

Kram söta Kenza

Reply
brooklyyn

asså shiit fattar inte hur din kille litar på dig så mycket!
(menr inget illa kenza men känns konstigt på något sätt)

Reply
Emelie

Hej Emelie heter jag. Och jag har precis börjat följa dig tack vare min kompis! Tycker om din blogg!! Kram! :)

Reply
frida

Han var min och en väns favvo servitör på Robin Hood :) Va man längtar tillbaka när man ser att ni vart där!

Reply
mersiha

Hahahah du påminner om Alan i 2 and a half men , han är ju typ likadan som visar bilder osv :)

Reply
Loovisaa

KENZA!!!! du måste visa din nya tatuering!!!! Du har helt glömt bort det!!! Kramar!

Reply
Elle

fina bilder! haha på sista bilden han åt höger, ser ut som om han tar på ditt bröst. eller att han försöker ta upp ditt svarta linne eller vad det är… hahah. kram!

Reply
bella

Hej Kenza!
Skulle inte du kunna lägga upp en bild på din nya tatuering?
Kram :)

Reply
Marie

Hej.

Tänkte bara tipsa om Palm Beach i Alanya. Riktigt sköna solsängar och ingen stenig botten. Testa!

Kram

Reply
Josefine

Han jobbar på Robin Hood :D känner igen honom, hihi! Kom hem från turkiet i torsdags tråkigt nog.

Reply
ida

Ja, det där är ett svårt dilemma. Att hänga med en singelkompis som raggar kille så får man automatiskt hans vän på sig. Men varför raggar din vän kille där?! Dom ser lite sliskiga ut och killen till vänster och högst upp är definitivt ute efter dig…Det syns ju! Och jag vet själv när jag varit där att dom skiter i att man är upptagen!! Så dumt att hänga med dom, då kan det ju lätt hända att dom försöker med saker som du sa nåt liknande hände dina vänner sist.
Synd om din pojkvän att se kortet högst upp. Hade du gillat se honom och den tjejen han vart ihop parad med på bild??

Reply
Ylva

Heeej :) Jag kom hem från Alanya igår morse och vill bara tipsa dig om en underbar restaurang med kalastrevliga killar och yyyyybergott kött (pepparbiffen är gudomlig!!). Den ligger på vägen vid stranden (kleopatrastranden) och heter Gratzi. Gå dit och hälsa från mig :)

Reply
Johanna

jag tror inte ce är riktiga tyskar , de är säkert ursprungligen från ett annat land tror jag , de ser ut som det . hahaha kenza du är bäst <3 <3 <3

Reply
belle

haha äsch då. Förstår inte EGENTLIGEN varför vissa är ute efter någon man bara har en chans att “hooka” med lixom, man kan ju bara umgås och ha trevligt ändå. Och tror nokk att han tyckte det var jättekul att se alla dom där bilderna från lil´ma´KenZz ;D Själv så var jag på en bar en gång med mina vänner, så hälsade vi på en väns två killkompisar och så satt jag och snackade lite med dom, och visade han ena bilder på bästis som jag hade på min mobil, som jag tagit när hon satt på toan och sket så de var lixx.. ja… ganska roliga. Jag tyckte det iaf. Men trots dom där avskräckande bilderna så är hon yet to this day tillsammans med killen vars första intryck av henne var när hon satt på toaletten med rumpan bar och skrattade : D
ANYWAYS, är humlan singel? ;O hade för mig hon hade pojkvän, men sådana grejer ändras ju titt som tätt de också :)

Reply
Sana

hahah i guess i know this person on the second picture :) His name is Tayfun,do you remember ? =)

Reply
sabina

Åh vad fin och brun du är! :)
Hur varmt är det i Turkiet nu? är lite sugen på att åka. Tacksam för svar!
Kram/S

Reply
Anna

Oh jag känner killen som du pratar om på sista bilden! :) Jag & Yunus jobbade tillsammans på RH 2009 :)
Hoppas du har det underbart i Alanya, jag bor där vanligtvis men åkte hem nu för en vecka sedan för att hälsa på familjen. Om ni vill ha tips på bra restauranger så tycker jag ni ska besöka Barcelona (supergod tapas) & Kordon, deras “Chicken Special” är helt underbar :)

Reply
jaja

Seriöst stackars din kille, undrar om han är med tjejer lika mycket som du är med killar.

Reply
Linnea

Om ni går till en restaurang som heter Queens garden och äter en sen middag och kanske tar en drink där runt halv 11, 11 tiden så kan jag garantera att det blir en kanonkväll! Personalen är så himla charmig och dom har sina små turkiska danser med jämna mellanrum som underhåller till max. Jag hade ont i ansiktet efter en kväll där för jag hade lett och skrattat så mycket! Ni borde också besöka The doors, det är alanyas bästa uteställe! Utan tvekan!

Reply
rebecka

hahahaa klockren du är kenza! Han tyckte säkert du va rolig att hänga med ändå:p

Reply
Hejhej

Vad tråkigt å bara ligga på stranden HELA dagarna. Om man åker till något nytt land vill man väl ändå utforska det? :S Tråkigt..

Reply
..

kenza varför klänger du på killarna du har ju alek, gör inte han avundsjuk! :S

Reply
lina

haha brukar oxå visa bilder på min hund för killar, dom tycker säkert det är skit tråkigt men whatefalls:)

Reply
Fanny

Vad säger din pojkvän om att sliskiga turkar hänger över dig haha? Verkar som du inte har så mycket tid med honom. Eller nja..men flörtar du mycket med andra? För man ser ofta många hänga över dig och så. Du är liksom vacker, så det är klart man blir glad för dig haha.

Reply
Johanna UMEÅ

ååååh Ashill! Älskar verkligen kille han gjorde våran resa i Turkiet! :) .. Hälsa honom från Marre och Johanna! :)

Reply
miri

jobbar killen till höger på robin hood? för jag tror att jag och min kompis blev serverade av honom när vi var i alanya i somras! :)

Reply
T

Jag tror att den mörka killen är kurd för turkar brukar vara ganska ljusa , aja , den killen på mitten var söt

Reply
SEVDA YETIS

har sjukt många bilder från alanya från juli i år, april i år å augusti förra året :D! världens bästa land <3 kolla in om du vill! sevda.se!

Reply
matilda

Tyckte väl jag kände igen killen längst till höger, så när jag kollade kommentarerna så kom jag på att han jobbade på Robin Hood! Shit vad jag minns han nu :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*