• header

ÅHLÉNS/30 SEP/15:00

När jag kommer hem ska jag ha ett event inne på Åhléns City (t-cen) för att fira att de köpt in Jofama by Kenza till deras sortiment. Den 30 september klockan 15.00-18:00 kommer jag finnas på plats där för att hänga lite med er! Och det vore så sjuuuukt kul om ni alla som äger en Jofama by Kenza-jacka kan ha på er den, så tar vi en astor gruppbild!! :)

Hoppas vi ses där?? ♥

En utav de nya jackorna. Redan har jag sett massor med tjejer med denna! Och den populära bikerjackan (speciellt Kenza 3 svart) ska vi inte ens tala om. Jag ser nog minst 20 tjejer med den varje dag! Jag blir alltid lika stolt och ofta kan jag inte låta bli att slänga ur mig ett “snygg jacka på snygg tjej!!!” till dem haha :)

102 Comments

emelie

om jag hade haft pengar hade jag köpt den! men när man går i gymnasiet så är det bara studiebidrag på tusen kr, vilket e ingenting :P men aa..skitsnygg jacka iaf!

Reply
Frida

Hej Kenza !
Grymt snygga jackor. Jag äger två Jofama by Kenza och vill nu ha en tredje ! ;)
Vad heter denna senast modellen ? Den som är på bilden här ? :)

Reply
Ninoz

Den är jättesnygg! Passar med allt :)

Kika även in min tävling där man kan vinna en inredningsskylt ^^

Reply
Rebecca

Åh, så kul att de köpt in dina jackor! :D hade önskat att jag hade den nya höstjackan som du har på bilden plus kenza tre, men tyvärr är de lite dyra för min plånbok för tillfället :/

Reply
Ajda

Älskar verkligen jackan! (:
jag provade den förut & jag blev kär i den! så jag ska få den jackan, as glad ! :P längtar verkligen att ha på mej den & gå och köpa den! EN JACKA MAN VILL BO I SOM DU HAR SAGT! :D

Reply
milla

Jättekul att det går bra för dig, men en liten fråga bara… Har haft en jacka som det är på bilden i kanske två veckor nu och tycker den är skitsnygg (fått massaaaa komplimanger) men det känns som om ALLA kommer gå runt med en sådan så småningom om de kommer till åhlens och så också…
Känns inte kul att ha en jacka som alla andra :(

Reply
Carina Thorvaldsen

I love your blog Kenza, it’s better than all the norwegian blogs!

I only have one question for you. Can you please show your latest tattoo soon? I’m really looking forward to see it! :-D

– your biggest norwegian fan!

Reply
Michaela

Jackan är skit snygg och jag funderar att köpa den till vintern!! Men min enda fråga är, är den tillräckligt varm att ha på vintern? För det känns inte som någon större idé att köpa den om den ändå inte kan användas.. tacksam för svar!

Reply
ebba

Köpte kenza 4(?) i fredags. Gick ut en runda idag bara för att få ha den på mig en stund. Det är verkligen den perfekta skinnjackan!!!!
Synd jag inte bor i stockholm annas hade jag garanterat kommit!!! Du får tänka att jag är där:P haha

kram

Reply
Naomi Jensen

Kenza jag undrar om du har Twitter? Har för mig att du sagt något förut om att du inte har det men nu finns det ju några på på twitter som heter Kenza och skriver som om det vore du, så jag undrar lite om någon av dom kanske är du?
:)

Reply
Hu

Hej hej av va med min mamma på afären idag då titta vi på en jacka av dig men jag fick inte köpa den för hon tyckte den kosta för mycket men om ja skulle få välja på att få en jacka av din designe och inte få några andra grejer skulle jag välja en jacka .jag har lagt ut två bilder av dig som är mina favorit bilder på dig p min blogg titta gärna http://www.lovealicia.devote.se kram

Reply
Felicia

Jag har letat efter din nya bruna jacka i alla affärer men dom har inte fått in den än, men börjar dom sälja den på Åhléns City i Göteborg i nordstan ?:)
Jätte tacksam för svar

Reply
Isa

Självklart att jag kommer!! Men har tyvärr ingen jacka.. :(
Måste vänta tills jag har lite pengar innan jag kan köpa, och det lär ta ett tag haha! Kram på dig! <3

Reply
Vickan

jag älskar din Kenza 4 iaf, med kragen, och den slitna looken och kedjorna.. jag kan knappt få nog av den haha, älskar att ha den på mig iaf :D haha.

Hade jag varit nära Sthlm hade jag absolut kommit, men jag är ju i Umeå tyvärr :)

Men hoppas ni får ihop en stooor gruppbild :D

Reply
Natalie

har precis köpt en 3:a i svart och verkligen älskar den!
ska snart köpa 7:an med! älskar verkligen dina jackor!
ska försöka gå och kommer verkligen ha min 3:a då! :—-))
<3

Reply
ida

vill ha din jacka från föra året, vanliga skinnjackan! SÅ SNYGG! den här också! :D synd att man inte hade lite extra pengar över till en.. :'(

Reply
nathalie

Du är så himla fin, och lika så jackan!
Hoppas du har det bra, puss <3

Min blogg är mondoblog.se/nadie!

(Har frågestund så ställ en massa frågor om vad ni vill! ) =)

Reply
Hanin

Hej! Jag undrar varför inte dina jackor finns i plussize? Jag har storlek 48 i jackor och vill gärna köpa en av dina, men det finns inte i min storlek! Måste jag verkligen behöva gå ner i vikt bara för att köpa din jacka?

Reply
RONJA

Dina jackor är ju bara för snygga! Och det är som du säger, man ser hela tiden folk med din Kenza 3! Har själv inte en sådan… men faaakk vad jag vill ha den alltså!
Vad kul att man kan träffa dig 30 September, det är min födelsedag då! Skulle vara jäkligt kul att träffa dig då :) Kram kram

Reply
kiba

Jättesnygg jacka, har dock köpt redan 2 jackor som jag trivs med…eller, ja jag har ju inte använt den ena. Den ska jag använda när det blir lite mer kallare, i Oktober. :D

Reply
MATILDA

Dina jackor är så sjukt snygga och jag har själv haft en
men tyvärr så var den nån jävel som snodde min för några
veckor sen så nu är det bara att spara ihop till en ny
för jag kna inte leva utan min Jofama By Kenza <3 hahaha

Reply
ellen

jag har precis köpt den du har på bilden! så sjukt snygg! men jag kan tyvärr inte komma till stockholm för jag bor 20 mil bort :( kram!

Reply
julia

Såg att någon kommenterat något liknande längre upp så jag hoppas jag får svar:)
Räcker jackan att ha som vinterjacka eller är det mer bara en höstjacka?
Och isf var finns den att köpa?
Tacksam för svar :)

Reply
Yanmay

Hej Kenza!
Jag har köpt en Kenza 3. Men tyvärr så bor jag inte i Stockholm så jag har svårt att komma:( Men jag hoppas att det kommer bli en bra dag för dig och de andra;)

Reply
Matilda

Kommer! :)
Synd att jag inte har en sån jacka.. Ska bli kul att komma ändå, och ÄNTLIGEN få träffa dej på riktigt!

Reply
Adelina

Älskar min jacka! Har köpt den med vit päls. Den e supersnyyygg! Hoppas inte allt för många kommer gå runt med den bara.. Lite tråkigt :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*