• header

En bild från Palm Beach

Åh, längtar redan tillbaka till värmen!! Här är jag på Palm Beach i måndags, med nya bikinin på! Trosan var lite stor men älskar den ändå! Gick tillbaka och köpte en till. En svart/vit, även den med guldiga detaljer. Så snygg! :D

Men nu blir det att packa ner alla bikinis för vintern.. Förutom en jobbresa till Bangkok i början på november så blir det inge mer värme för mig förrän jag och älsklingen sticker iväg på vår årliga vinterresa. Vi har kört Thailand i två år nu men i år funderar vi som sagt på att åka till Sydamerika istället!

151 Comments

Emilia

Hej kenza!

Jag älskar din blogg och du är grymt snygg !
Men jag har en fråga hur kan du vara så brun hela tiden ? Har du några tips så sin solbränna stannar längre? Skulle uppskatta om du svarade :D
Kram

Reply
Agnes

Hej! Måste verkligen hålla med om att den där bikinin är supersnygg! :D
Kollade precis på de två första avsnitten av Modelljakten och jag måste bara säga att ni är grymma, så häftigt med såna här tävlingar/program. (Sökte i Stockholm men gick tyvärr inte vidare…men vad gör det när man kan kolla på programmet istället haha ;)
Tack! :)

Reply
Zarah-Lou

Ajsing vajsing! Jag kommer inte få se dig på gatorna i Mexico då med andra ord? ;P
Har för mig att du/ni var inne lite på Mexico, men det är ju nordamerika.. =S

Reply
Leyla

Första komentaren =) <33333 Det är jag en av tjejerna som träffade dig i turkiet jag i brunet hår =) <3 Snälla kolla in min blogg =) shecka in en komentar oxå e du gulllig ditt älsta största fans =) <3 love you

Reply
Malin

Sydamerika är FANTASTISKT!! Har varit där två vintrar nu och ska tillbaka en 3D gång, har varit i fem länder där så hör gärna av dig (via mejlen) om du har frågor om länder och så, kanske är de är bäst o åka och så :)!! Kram

Reply
Josefine

Dra till Kuba, underbart där och härligt folk! Sen så är öarna utanför venezuela av en annan värld! :)

Reply
Anna

Allstå gud det är ju rena skämtet hur mycket halv-nakna bikini bilder du lägger upp! Kenza jag tycker du har jättefin klädstil och du verkar jättemysig, men varför måste du hävda dig hela tiden med att visa upp din kropp?

Reply
Linnéa Carlström

Gud jag måste säga att den bikinin var skitsnygg!
Jag måste verkligen fråga hur du håller dig i en sådan fin form? Tränar du ofta? Du har en supersnygg kropp, det måste jag säga! Älskar din blogg och jag längtar såå mycket tills modelljakten börjar på tv:n!
Jag får en sån inspiration ifrån dina kläder och hela dig, du är grryyymmmm MVH Linnéa !!

Reply
Linnéa Carlström

Gud den bikinin är så himla snygg!
Tränar du ofta? Hur håller du dig i en sån fin form? mvh Linnéa! DU ÄR GRYYMMM!

Reply
Carrooo

Hehe måste verkligen vara jobbigt för dig att behöva packa ner bikinis ett tag och inte använda dom förrän på 2 resor i vinter ;) en annan har ju lagt undan dom till vår sommar i Sverige kommer igen..haha vissa har det bättre än andra alltså =P ;)

Reply
BK

kenza, du är jätte vacker och har en jätte fin kropp. Men bara så du vet så vet nog vi alla hur du ser ut i bikini nu, min pojkvän som tycker också som jag tycker att du kanske inte ska ALLTID lägga ut sådana bilder. Visa lite bilder från resan? Vad du hart ätit och druckigt ? Du är nog en övergo tjej, men man får intrycket att du är lite egenkär. Ta inte illa upp, jag har fått höra det också om mig själv. Men annars, keep up the good work.

Reply
josefine

Fy vad härligt! Och bikinin var ju sjukt snygg, ahh, man kan verkligen inte ha för många bikinis, såå kul att köpa :)

Reply
Susanna

haha så rolig du är. “Men nu blir det att packa ner alla bikinis för vintern.. Förutom en jobbresa till Bangkok i början på november och sen Thailand eller Sydamerika i December/Januari” hahaha, alltså det är ganska mycket resor för vintern! De flesta reser ju inte så mycket. Detta är absolut ingen elak eller sarkastisk kommentar (även om jag upptäckte att den kanske kan uppfattas som en sådan) tyckte bara det lät så kul.

Reply
soso

asså shit va lyx du måste ha d om du reser minst 4 gngr utomlands varje år…

Reply
Ida Hjortsberg

Hej Kenza!
Jag måste bara säga att jag blev så irriterad nu när jag såg en reklam om en klädaffär som sålde dina jackor och de uttalade ditt namn KENZA inte KINZA, haha! Gud vad dumma de måste känna sig nu ^^

Reply
Ellie

Hej! Är det ett “C” du har på handleden..? Svårt att se på så långt håll dock.. Aja, hoppas ni har haft det bäst där nere! :)

Reply
lovisa

ni borde verkligen åka till sydamerika, jag var där för två månader sen, i rio de janeiro i brasilien och även om det var vinter så var det så jävla underbart&fint jag älskade det, så det e verkligen värt att åka dit!

Reply
Anna

Jag röstar för SYDAMERIKA!!!!!!! Har varit i Peru 2ggr 2009 och 2011.
Nästa år ska vi åka runt lite i Sydamerika, vill så gärna till Brasilien & Colombia.

Vi har hus i Peru (Lima), kom dit o bo med oss så guidar vi er =)

Ni får INTE missa Machu Picchu o Mancora =) THATS LIFE!
Kolla min resedagbok: anneng84 =)

Reply
malin

VAD HETER AFFÄREN OCH VART LIGGER DEN NÅGONSTANS(där du köpt bikinin alltså) ? KAN DU FÖRKLARA LITE, SKA DIT OM 2 VECKOR OCH SKULLE JÄTTE GÄRNA VILJA VETA :D

Reply
Geesche

South America is incredibly beautiful…have been there last year. Made a little 4 weeks tour through Peru&Chile. It’s totally different there…countryside is breathtaking!

hugs.

Reply
belle

kvinna, du är så snygg och din kropp ge rmig orgasmer bara att se på typ. M U M S. Och bikinin satt jättebra på dig :) Ibland är det bra om trosorna är liiiite större för det kan få rumpan att se mer lucious ut ;)

ps. jag älskar hösten och tycker det ska bli hur mysigt som helst med vinter och kyla : >>

Reply
v

Riktigt snygg bikini! Men din kropp blir man lite avundsjuk på, men det är väl bara att sätta igång och träna! :P

Reply
Frida =)

Heej Fina Kenza!
Jag har en fråga.

Jeffrey Campbell skorna finna på Henrykole och melba (och säkert många fler)
På Melba kostar dom ungefär 600, på henrykole kostar dom ungefär 1600. Men Melbas skor kanske inte är lika sköna.
Vad skulle du gjort? Vad tycker du att jag ska göra?

Jätte tacksam för svar =)

Reply
Fanny

Gud vad kul att du reser så mycket! Det ska jag bannemej också göra när jag är i din ålder. Roligt att ni ska åka till Sydamerika, det är typ ett av mina livsmål. Se bara till att kolla upp stället ordentligt och var försiktiga för det är jävligt farligt där oberoende på vart man åker…
Hoppas ni får det så kul!!

Reply
Vanessa

du har nt sett en bra del av turkiet :D du va på dåligaste stället, du ska åka till ANTALYA <3 bästa stället eveeeer! det är paradis.com där hahah :P lycka till <3

Reply
melica

Are u going to Bangkok because of the “traditional” Searching the next Top model- trip? haha lol

Reply
sanna

Hej!
Super fin bikini!
Du skulle inte vilja tipsa om vad hotellet hete som ni bodde på. Har varit i Turkiet själv några gånger och vill gärna dit igen och lite tips på fina hotell skadar ju inte!

Kram

Reply
Maria

Snyggaste bikinin jag sett på länge. Ett bikinifreak som mig skulle gärna haft den i garderoben. Så snygg färgkombo!

Reply
Jennifer

Hej Kenza, din blogg är grym och du är så himla fin!!
Om du ska åka till Sydamerika så rekommenderar jag att du ska åka till Colombia. Jag är själv därifrån och vart där 5 gånger under vintern, jag lovar du kommer inte ångra dig.
Colombia har massa fina stränder som t ex: San Andres och Cartagena. Man upplever massa saker där och jag lovar du kommer inte att ångra dig om du åker dit. :))

Här är en låt om hur kulturen i Colombia är och hur festivalerna/festligheterna är och maten mm:
http://www.youtube.com/watch?v=8hSuUrK53io&ob=av2n

Reply
jag.

snyggaste kroppen!

en fråga: jag har hört att ni i modelljakten har sagt åt endel av tjejerna som gick vidare till finalen i stockholm att de ska banta/gå ner i vikt? varför valde ni dem då om de inte dög…? och det är 16 åringar som är finalister blandannat, jag känner en av dom. tror ni inte dom får dålig självkänsla? man skulle väl VINNA något om nu vinner tävlingen i staden man bor, en plats till finalen, inte FÖRLORA självförtroende?…

Reply
Ellinor

Hej, jag måste säga att jag älskar din bikini och du är sååå snygg!
Men du är ju en stor förebild för många unga tjejer. Så jag undrar om du inte kunde lägga upp åtminstone ett inlägg om “träning”. Om hur du gör för att hålla formen och lite om vad du äter, övningar och typer av träning. Och vad du tänker på för att hålla din kropp som den är.
Du är en stor insperationskälla och det hade varit kul att veta vad man kan vänta sig om man verkligen jobbar hårt!
Tillskillnad från alla artiklar om en snygg rumpa, mage och sånt utan att se vad man kan vänta sig.
Kram och tack för en jättebra blogg!

Reply
Inga

This bikini is really nice! I was wondering what do you do to stay fit?? can you share your secret and give the rest of us some tips? Maybe you can do a blog about your fitness? :)

Reply
Olivia

Du är skit fin! Men jag håller med vad vissa skrivit innan, hade varit kul att se lite fler bilder från resan och inte bara 200 bilder på dig i bikini :)

Reply
Rebecka

Du klagar på att du jobbar så mycket. Jag skulle lätt vilja jobba som dig. Som när du klagade lite på när ni spelade in modelljakten, det lät verkligen inte jobbigt. Och då säger du “jo klart det var jobbigt osv.”, men du, vet du hur riktiga människor sliter för pengar till mat? Euuuw du är precis som Foki, hon klagade på att hennes studiebidrag var för litet och att hon knappt kunde göra något med hennes pengar, nu är hon med i “Svenska miljonärer” på kanal 5 :)

Reply
Patricia

kan du förklara lite varifrån din bilina är asså varifrån (butik) vilket hotell ni bodde i älskar dig kenza !!!!! :)
tacksam för svar :)

Reply
Monika

undrar om den var dyr -den ser ganska dyr ut
snyggt snyggt :)..vackra färger till den bruna kroppen.Kul ni hade trevligt där borta då
kram

Reply
Heidi

Hejjsan! :)
Jag har ett litet tips:
Nångån, när du ligger hemma och tänker “jahapp, va ska jag nu blogga om??”. DÅ kan du ta fram alla dina bikinis å fota dem och sätt dem hit på bloggen! :]
För du lyckas ALLTID hitta faan-så-snygga bikinis, just so you know ;)
Dum idé, men det skulle vara jätte kul att läsa om minnen med just de bikinisen, och varifrån de är o.s.v ..
Kramar :)

Reply
Angelica vaxhed

Åååå sydamerika!<3
Det är ju inte så jätte många som åker till Brasilien, iaf känner jag typ bara 1 haha.
Men det är så himla VACKER DÄR! ett tips är att åka dit!
Alltså värmen, deras stränder, folket och allt och festivalen som är däremot i februari. Asså det är verkligen helt under dunderbart och VÄRT att åka dit!
För att se lite annat än typ vanliga Thailand som alla åker till så är det otroligt kul att få säga: Jag har vart i Brasilien.
Liksom inte så många som jag känner har vart där, så det är lite kul! :D
+ att är verkligen super fint och OTROLIGT mycket finns det att se och göra!
Ha det bra, kram!

Reply
eve

Vaaaa?! Måste du packa ner bikinin en hel månad???? Stackare, måste vara riktigt jobbigt…. Själv måste jag packa ner den till nästa sommar. Du inser väl själv hur bortskämd du framstår som?!
Jag menar, visst att du reser mycket och så men att få två tropiska resor inom loppet på en månad att låta lite är fan inte klokt. Bortskämt och.pinsamt skulle jag kalla det! Fasiken alltså. Vilken liten brat.

Reply
Ronja

Hej, har en fråga! Alltså du har en galet fin kropp, hur har du fått den som? :-o Jag vill också få fram magmusklerna så att de syns lite, det är så snyggt, har du något tips, snälla? :)

Reply
Zeynep

Hej Kenza,
En sån bikini har jag också från alanya fast inte exakt samma den e svart o röd, så jävla snygg<3;)

Reply
Ida

Jag älskar din blogg men det enda jag inte gillar är att man mår dåligt när man ser dina bilder för att du är såååå PERFEKT!!! <3

Reply
Ida

Jag älskar din blogg men det enda jag inte gillar är att man mår dåligt när man ser dina bilder för att du är såååå PERFEKT!!! <3
Gaaaaaaalet snygg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*