• header

Dagens inspiration

Tommy Ton/style.com

Skjorta under kabelstickad tröja – HETT! Just kabelstickat är väldigt trendigt i höst och jag gillar verkligen looken ovan, det ger det annars rätt tantiga & tråkiga plagget en cool touch. Ska rota lite i mina garderober efter en sån tröja, men jag tror fan inte att jag äger en!

53 Comments

Lejla

Hej Kenza. Tänkte bara informera dig om att nån tjej har dina bilder på facebook och förmodligen låtsas vara du. Namnet är Valentina Zekaj. så du vet :) Kramar

Reply
karro

kabelstickade tröjor fanns/finns på cubus.. köpte en rosa fin i början av september :D

Reply
Carrooo

Nä, jag håller då inte med att det är hett :P är för gammal stil för min smak..visst om man kanske jobbar på kontor och ska se supervuxen och jobbinriktad ut (typ)..men till vardags..nej tack xD men det är min åsikt…

Reply
becca

Första bilden, de där är riktigt snyggt.
Men jag här väldigt svårt för de på andra bilden. Tycker du att det är snyggt och hur tycker du att om man ska testa på de, hur ska man kombinera allt?

Reply
my

tycker också det är skitsnyggt med kabelstickat! måste hitta en snygg budget variant :D

Reply
Ilona

Hejsan Kenza, jag kom på att du inte har visat din senaste tatuering :)
Kan du inte göra det då vissa av dina senaste bilder visar lite utav den? Svalor ser det ut som? Är det så? Puss och kram!

Reply
Sylvia

Hade själv på mig en v-neckad stickad tröja och en skjorta under för några dagar sen! :) Bra att man är ”fashion-forward” då ;)

Reply
Cecilia

Tänkte bara tipsa dig om att Zara typ har exakt sådana där tröjor för endast 299 kronor :)

Reply
Fanny

Tyckte snarare det gjorde looken tantigare och… Hmm löjligare? Med skjortan under, särskilt på sista bilden :p

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*