• header

Vi ses imorgon!!

Allt jobb idag med intervju, möte och inspelning har gått superbra. När jag kom hem röjde jag undan lite mer jobb innan jag värmde mat och gosade ner mig i soffan framför Idol. :) Nu kom min pojkvän hem så vi ska ha filmmys. Köpte med mig en massa godis i taxfreen som MÅSTE ätas upp ju!

Glöm inte att jag befinner mig på Åhléns City imorgon klockan 15 för att träffa er! Så kom gärna förbi för att ta en bild eller bara kramas lite! Som jag skrev förut vore det aaaaskul om ni som äger ett plagg från Jofama by Kenza kunde ha på er det, så tar vi en stor gruppbild ihop som jag sedan lägger upp här. :) Vi ses imorgon då?! ♥

En bild som en läsare tog under en av castingarna med Modelljakten

43 Comments

Amanda

Hej Kenza!
Jag har två frågor:
1. Skulle du kunna visa upp din vinröda tröja från Cubus?
2. Vart har du köpt din jumpsuit, den leopardmönstrade? Den verkar vara så mysig! :)

Reply
Sara Namik

Hej först vill jag börja med att du är sjukt vacker :) Men iaf när du var i Turkiet lärde du dig några ord isåfall vilka :)

Reply
emmie

skulle så gärna villa komma med mina nya jofama by kenza shorts och träffa dej,men dessvärre bor jag i andra delen av sverige och går i skolan ;(

Reply
Ebba

hejjj, ville säga att din blogg är sjukt bra, man får massor av insperation! jag undrar om du kan lägga upp en bild på din nyaste tatuering?
Många kramar<3

Reply
Louise

KEEEEENNNNZZAAAA!!!!!
Kan inte du lägga upp ett collage med många klänningar som är snygga och som följer modet i höst, och som visar var man kan köpa dem? :D

Reply
Alma.

Åh, skulle mer än gärna befinna mig där, men jag bor ett antal timmar bort!! Jaja, nån gång är det min tur. :)

Reply
Jenny

Du som har hoppat fallskärm – hur känns det? Jag vill så gärna göra det men jag vet inte om jag vågar, jag är väldigt höjdrädd, men ändå vill jag så gärna! Det skulle vara så häftigt! Gör det ont i magen när man faller? Känns det som man ska smockas mot marken? Haha, hur känns det? Vet att du har skrivit om det man jag orkar inte riktigt leta efter det inlägget… :) Är det inte så läskigt som man tror?

Reply
SARA malki :D

hejhej kenza kmr du komma imonrgon till jönköpings a6 eller vart ska du annars vara ville träffa d8g bor i råsldätt , kjönköping :)

Reply
kajsa

Jag skulle kommit och trängt mig fram för att få snacka med dig och för att få en autograf och en bild! Men tyvärr kom du inte till min stad ;( Hoppas i alla fall att jag har någon annan möjlighet att kanske få träffa dig!
Du inspirerar en Kenza Zouiten! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*