• header

En gammal video

Jag hittade en gammal videoblogg som jag glömt lägga upp! Den är från när jag och min pojkvän var i Palma, Mallorca. Då jag var förkyld och hade öroninflammation haha.. Vi hade precis tillbringat några timmar på stranden och var påväg tillbaka in till stan för shopping! :)

46 Comments

Carolina

I wish I was there :( did you learned a little bit of spanish ? I speak spanish :)

Reply
Elsa

Snällasnälla snygga lilla Kenza. Kan du använda youtube ist när du laddar upp film klipp för man kan inte se dem i safari och de laggar skit mycket när jag ser dem i firefox. Jag vet att man inte tjänar pengar på youtube klipp men kan du inte göra det för dina läsare? Vore jättebussigt!
Ps Du är skit snygg!

Reply
bajs

Men gud, du låter ALLTID så jäkla obekväm när du videobloggar. Som att någon TVINGAR dig till att videoblogga och du bara vill stänga av så fort som möjligt!? Herregud..

Reply
Josefine

Elsa, det går ju alldeles utmärkt att se i safari? Aldrig haft något problem. Måste vara något annat på din dator som spökar

Reply
Tania

Varför gör du reklam för Sf med din video …. Helt sjukt ….. Never be here again ….

Reply
Fanny

Gillar verkligen när du videobloggar, känns som attt man får läsa känna dig på ett annat sätt då.
Du är grym

Reply
Emma

Hej Kenza! När du har klänningar eller tröjor med öppen rygg. vad har du för bh till då? :)
Kramis!!

Reply
emma

jag använder också safari och jag kan se alla videor som kenza och alla andra lägger upp så det måste vara något annat fel på din webbläsare, elsa.

Reply
Christina Aranja

Hei Kenza! Ettersom det nermer seg Rihanna konsert i Globen, og det helt sikkert er mange i den forbindelse som kommer til Stockholm, mange som ikke er veldig kjent i byen fra før, deriblandt meg. Kunne du laget en slags shopping guide, over butikker som er et MUST å besøke når man er der? Diskotek, café, restauranter etc. Har dere utesteder for de som er 18 år?

Takk på forhånd! :-)

Reply
Annellisaa

Tycker ni att det är rätt att höja skatten på fett för att få folk att sluta äta onyttigt? Och i så fall, tycker ni att vi ska göra det i Sverige? Läs mitt inlägg, “Blir smal, sluta äta smör?”

Reply
Hanna

Åhhh! du är så himla bäst! jag älskar din blogg och du är föör söt!! Ska du någon gång tillbaka till Mallorca – Palma? Säg till då, för jag bor nämligen där^^
Skulle vara superkul att träffa dig då :) <3 Puss harebra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*