• header

MULBERRY BAYSWATER

Här har ni min finfina väska jag köpte igår! Köpte den inne på lilla Mulberry-butiken i NK. 8000 kronor fick jag betala för den, men den ska fan följa mig i graven! Så klassisk och snygg!

152 Comments

erika löthgren

Hej. Måste bara säga att du är den finaste bloggaren som finns! Förstår inte hur man kan vara så fin…
Jag drömmer också om att bli modell, när modelljakten var i Örebro var jag för feg och vågade inte söka. Men nu ångrar jag att jag inte gjorde det. Jag undrar om du vet hur man kan söka någon modell grej?

Hoppas allt är bra med dig!
Kram Erika Löthgren :)

Reply
Carros Beauty

Skitsnygg men jag skulle aldrig betala 8000 för en väska. Kanske för att jag inte ens har 8000 kr haha :(

Har en tävling i bloggen där jag tävlar ut massor smink.

Reply
Annelie

Jattesnygg och klassisk :-) Trodde att den skulle vara dyrare i Stockholm. Fa se hur manga klagomal du far for att du betalade 8000 kronor for en vaska :-) Grattis ialla fall…

Reply
JOSEFINE

Klassiskt snygg vaska! Synd att priset e sa saftigt! But then again, sa ar det ju inte HM-kvalle sa den borde ju halla i evigheter!

Reply
lotta

Om du bara känner för dig att ge den bort till mig tar jag nog emot den! :–)
Nejmen allvarligt talat jag dööör, snyggaste väskan!!

Reply
sanna johansson

åh, skit fin! :)
den är du värd! tack för att du gör världens bästa blogg som jag följer dagligen! :) puss & kram

Reply
sanna johansson

åh, skit fin! :)
den är du värd! tack för att du gör världens bästa blogg som jag följer flitligt dagligen :) puss & kram!

Reply
ida

Helt galet att du ger ut såna summor för en väska, och sååå snygg var den inte ens och sen skryter med hur mycket den kostar. Det kommer att svida i folks öron/ögon.

Reply
Anna

Bra köp! Jag har den i svart och den är väldigt gångbar. Fast lite tung ;-) Man ska använda impregneringsspray till den, men vill du smörja in den med någon fet kräm fungerar Elizabeth Ardens Eight Hour Creme mycket bra :-)

Reply
Mats

Har aldrig riktigt förstått mig på det där med väskor. Men den där var iallafall snygg så mycket förstår jag. :)

Reply
Johanna

Riktigt snygg väska! Du har bra smak må jag säga! Men oj så mkt med 8000 kr .. Om jag hade 8000 skulle jag köpa alla Disney klassiker och alla Astrid Lindgren böcker och filmer, och så skulle jag spara de till mina barn :) * om jag får några* det är intressant hur olika människor prioriterar saker ^^

Reply
Dixi Wonderland

Jag trodde dom väskorna kostade typ 100.000? Men de kanske var en annan modell då? Är inte så insatt haha men har för mig att kronprinsessan hade en väska av de märket :P

Reply
Louise

mulberry går aldrig ur tiden ! när min mamma var 14 fick hon en väska (hon är 40 idag!) och den är fortfarande superfräsch. Har fått tagit över den och mmm den är underbar !

Reply
Emma

Oh, du kommer verkligen aldrig ångra tid en sekund. Min svarta har fått hänga med på hur många äventyr som helst. O egentligen är det ingen dyr väska om du räknar PPT värde (pris per tillfälle). Kan komma på väldigt många väskor där prislappen visar avsevärt mycket mindre som blir betydligt dyrare i längden.

Reply
Cinja

soo pretty!!
i actually watched a part of the model hunt, haha swedish sounds so funny when you don’t really understand a thing ;)

Reply
michelle

Ååå, det skulle vara så häftigt att kunna träffa dig.. Du är en sån underbar männsiska och så snygg! Ingen människa kan vara som du. Du är min allra favorit modell. Skulle bli överlycklig om jag skulle kunna se dig som modell för Femina där min farbrors fru är chefredaktör. Älskar dig och ha en mysig kväll kramar din läsare, Michelle <3 :-)

Reply
hanna

Svin dyr men den var värd det men den skulle inte passa till mig!! Men på dig sitter den som en hanske på handen SUPERSNYGG!!

Reply
maria

varför köpte du inte i orange dt e mycket finnare dt pimpar upp outfiten , men den va också snygg :D köp en i orange snälllaaaaa !!!

Reply
Mimmi

Är du lång?? Hur lång är du? Kan inte du skriva det i ett inlägg så jag får veta? :)
<33333333333333

Reply
Nathalie

Kan du slänga så mycket pengar på matriella ting varje jäkla dag så tycker jag att du absolut kan göra nånting för de behövande också, När du nu glider på en räkmacka och tjänar pengar på ditt utseende så tycker jag faktiskt att du kan skippa nästa väska för 8000 och ge det till någon behövande istället

Reply
Caroline

Så himla snygg! :) Jag fick en Plånbok från Mulberry av min sambo för en vecka sedan när jag fyllde år. <3 Denna väskan har länge stått högt på min önskelista, nu när jag har plånboken så vill jag bara ha väskan ännu mer. Ska nog börja spara till den nu, inom ett år ska den vara min (det är mitt mål). ;)

Reply
Amanda

Jag har en svart bayswater och ska nu köpa mig en brun Alexa. Mmm kan inte få nog av Mulberry!

Reply
madurk

Kenza, jag tänkte tipsa dig om en sak jag fastnade för i helgen: Japanska & Koreanska draman!
Jag har aldrigt riktigt gillat sånt, men efter att ha kollat några minuter så var jag fast! Jag tror verkligen seriöst att du skulle gilla det, jag känner dig ju visserligen inte. Men på det sättet som du kommer ut på bloggen så känns det som om det här vore något jag tror du skulle gilla.

Give it a try, I did and it was awesome! ;)

Reply
Li Teir

Men aaaahhhhh!
Det är WONDERBAR!!!
Timberland hade en liknande för något år sen som jag blev dökär i, men hade inte råd! :(
Kolla in min blogg så kan du se min Dagens VILL HA!
Dom är så jäklans snygga!!
Ta hand om dig!

MVH Li

Reply
JOHANNA

Idag måndag har jag “BOOST” tema på bloggen. Skulle vilja att du gick in och skrev vad som är bra med just DIG. Kram

Reply
Sara

Hej kenza kan man ha den nya höst jackan som en vinter jacka eller blir det för kallt?. Om man inte kan (okej det klart man kan, man kan ju ta på sig vad man vill men blir det kanske för kallt) då kommer inte du designa vinter jackor by jofama! :D

Reply
julia

Hejhej.
Jag har brist på bra låtar så om du har en spotifylista eller vet några bra låtar får du gärna dela med dig :)

Reply
Andrea :D

Hej Kenza! Såg dig och Andreas idag på Skeppargatan! Fast jag vågade inte be om autograf,så jag sa bara att era bloggar är bra :P Fast det kanske du hörde!
KRAM

Reply
Lu

Haha, översatte sidan till engelska för skojs skull. Enligt den engelska översättningen ska din nya väska “fuck with me in the grave”….hahaha :) Tokigt det kan bli…

Reply
Evelina

Mår nästan dåligt när man ser hur mycket pengar du kan köpa en väska för. 8000 är vad jag får i månaden och då är ändå över hälften av pengarna lån som jag ska betala tillbaka. Jag kan inte göra något mer pengamässigt denna månaden för att jag ska betala en avgift till tandläkaren :P Haha usch ibland känns livet orättvist hehe !

Reply
Andy

Det finns väskor och fodral till Macbook Air på Apple Store och andra ställen som kostar max runt 1000 kr. De fungerar säkert lika bra som en Mulberry Bayswater och är dessutom mindre stöldbegärliga.
Att betala 8000 kr för en väska som har kostat några hundralappar att tillverka borta i Asien är faktiskt inte särskilt smart. Vill man unna sig något är det bättre att köpa något som också är värt det belopp man betalar.

Reply
Darya

hej Kenza!!!
Uttalar man ditt namn Kenza eller Kinza?? <3 :P
kan inte du skriva det i ett innlägg så alla vet hur man igenligen uttalar ditt namn rätt.
För vissa säger Kinza och vissa säger Kenza<3

Reply
röd

jag döööör så snygg. en mac får dessutom plats perfekt i den.. det är min drömväska no. 1, just i oak med. åh gosh!

Reply
hanna

skit snygg väska, jag är väsk galen har säkert 100 st om jag väl kollade igenom alla. men skulle nog aldrig köpa en väska för 8000, fast det är det ju värt om man har dom pengarna :)
kram!!

Reply
Agnes

Supersnygg! Men köpte en nästan PRECIS lika dan från tiger of Sweden och den kostade bara runt 4000!! :)

Reply
Ksenia

Fy fan vad dösnygg den är! Önskade att jag hade möjligheten att köpa en Mulberry eller Marc by Marc Jacobs väska själv också… Man blir ju inspirerad till att börja spara! ;) <3

Reply
Katja

Så sjukt värt Kenza! Jag förstår dig! Kolla in mina nya skor, 14 cm som man lätt kan miss ta för ett par J. Campbell!

Reply
Jasmine

En klassiker och kommer alltid att vara men du borde ha satsat på en Givenchy eller en Celine. Mulberry är lite uttjatat likväl Louis Vuitton. Inget personligt. Alltå jag själv har en Mulle och skulle gärna vilja uppgradera, men det får vänta tills jag pluggat klart.

Reply
Jasmine

Varför tycker alla priset är saftigt? Det är inte så mycket för en designerväska alls egentligen. En Bottega Veneta kostar ca 30 000, det är mycket pengar dock. Chanelväskorna startar på 14 000. Men så länge designerväskorna är under 20 000 tycker jag det är värt det. Jag är inte alls rik eller så men det är min åsikt liksom. Drömmen är ju en Hermes men dem startar ju på 50 000 så nja när jag är 100 kanske jag har råd haha.. Skämt åsido.

Reply
Malin

Seriöst, hade jag blivit en så framgångsrik bloggare som du är så är en bayswater det första jag hade införskaffat när mitt konto mådde bra…. Kläder och resor hade varit långt nedprioriterat jämfört med den, men så är jag ju galen i väskor också ;) Passade på att köpa en fin fin Longchamp när jag var i Paris… 17 år och väska på 2000 kr, gissa om jag hade sparat :)

Reply
Sara

Jag förstår inte varför alla människor är så bittra och gnäller. Hon får väl köpa en väska för hur mycket pengar hon vill. Starta en blogg och tjäna egna pengar. Och vadå att hon skryter, hon skrev bara vad den kostade, det skriver hon ju alltid, även om den kostar 49 eller 300 eller 2700.

Reply
Jenny

Kan faktiskt hålla med Natalie, att man kan ge mer till behövande människor! Här läser man mest vad som köps inte vad som ges bort?

Reply
aaaaa

orka gnälla! man köper vad man vill!
jag har 2 st bayswater så då kan ni ju börja döma mig också, idioter

Reply
louise

Asså jag fattar inte den typen av väskor..så jäkla jobbigt att behöva vrida upp låset och ta upp fliken varje gång man skall ner i väskan..hatar att d inte har en blixtlås…jag har kastat in min i gardroben..orkar inte med den…o så går du o köper en liknande väska för ett antal tusenlappar…:S

Reply
izabella

hej, dina jeans från carlings sitter som en smäck!
vill så gärna ha dom, har letat på alla carlings jag kan hitta, men hittar inte dom du har. skulle du kunna visa en bättre bild på dom? hur dom ser ut bakifrån också (haha, misstolka inte). ha en bra dag kenza! :)

Reply
mona

och så finns det folk som svälter och knappt har vatten..visst folk får göra vad de vill med sina pengar..världen e bara sååå orättvis

Reply
P

Googlade väskor..
Uppstod så många frågor av nu när jag såg ditt inlägg. Har du kvar väskan? Kommer den få följa med till graven?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*