• header

Gårdagens

Jeansväst (avklippt skjorta), Ginatricot. Jeans, Carlings. Boots, Jeffrey Campbell. Halsband, Cocoo.se. Väska, Miu Miu. Brillor, RayBan. Silverringar från Guldfynd & Guldfynd by Kenza.

61 Comments

Matilda

Jag ber om din åsikt angående en grej eftersom du är en inspirationskälla för mig och många andra :) Det är såhär, jag ÄLSKAR höga klackar, 13 cm och platå framtill ska’re va. MEN (här kommer det stora men:et) Jag är 180 cm UTAN skor och blir alltså över 190 cm med klackar. Anser du att det är fint att strosa omkring på stan i klackar som gör en över 190 cm eller ser det bara ut som en jätte-kvinna har ivaderat stan? Snälla svara! :)))

Reply
S

Snygging! tänkte precis fråga dig om du kunde publiceragårdagens outfit, tänk vilken tur man hade :P

Reply
mia

Hej kenza jag har två frågor jag undrar över.
Nr.1 Hur klarar du av o gå en hel vecka med högklackade skor utan o få ont i fötterna?,tips.

nr 2. Kommer du någon gång i framtiden färga håret helt mörkt toning och mer kortklippt look? tror du skulle passa jätte fint i det.

Mvh Mia

Reply
kajsa

hej kenza! jag bara ÄLSKAR ringar, men hittar sällan några. skulle du inte kunna tipsa om någon bra affär som har fina ringar, och visa bilder på dina favorit ringar o vart du köpt dom eller något?:) skulle vara jätte kul att läsa!
kram till världens snyggaste bloggare! all lycka till dig :D

/ kajsa

Reply
E

Jag förstår inte varför du inte kan visa din tatuering? du har ju sagt att den har läkt, kan ju inte ta så lång tid att bara ta en bild på armen liksom?

Reply
felicia

hahahah det låter så kul när man säger “silverringar från Guldfynd” XD <3

Reply
Sofie

Bara jag som tycker det ser ut som att benen på sista kortet sitter ihop med kroppen på andra kortet? :P Hihi

Reply
Sara

Älskar skorna! Äger själv 5 par Lita från Jeffrey Campbell och funderar på att beställa Everest! :)

Reply
hanna

Jag kan inte hjälpa det, men jag får verkligen bara mattantsvibbar av jeansvästar :S

Reply
ebba

Hej!! Jag har två frågor som jag skulle så gärna villa ha svar på.

1. Hur gör du för att det ska bli två av dig på samma foto och iaf hur gör du när den ena av dig tittar ner på fotot och den andra rakt in i kameran men att det fortfarande är samma bild? Hoppas du förstor, menar det första fotot på detta inlägg.

2. När visar du upp den nya tatueringen? Det var ju ett tag sen du gjorde den och tänkte då att den borde ha läkt nu.

Och sen tänkte jag bara skriva: bösök gärna min blogg ebbaekstedt.blogg.se som har en massa outfits och sminktips men även en massa inspererande

Reply
ebba

Hej! Skulle gärna villa veta hur du gör för att samma foto får två av dig och att du gör olika saker på fotot??

Och sedan tänkte jag bara skriva: Besök gärna min blogg ebbaekstedt.blogg.se som har en massa outfits, inspirerande foton och sminktips (skönhet).

Reply
tk

Det är rätt ohygieniskt att låta hundar slicka människor i ansiktet

Med tanke på var dom tvättar sig…

Reply
Vera

Hur snyggt som helst! :D Det är när du lägger upp så snygga outfits som man bara vill kasta ut allt man själv har i garderoben… xD

Reply
kim

haahahaha måste bara säga att när jag kollar på dom här skorna så tänker jag på “kvinnan med jätte ben” jätte konstigt jag vet :S

Reply
Nina

jag bara ääääääääääääääääääääääälskar din stil Kenza!!!! love you

Reply
Jenna

Du är alltid så snygg och ser alltid så fräsch ut. Men varför ska du alltid ha solbrillorna på dig? förstår inte!

Reply
Sofia

Jag måste bara säga att jag fastnat för dina boots(sjukt snygga)! Måste även säga att du är sjukt fin! Precis börjat följa Modelljakten här i det stora landet i väst(USA), gillar det som satan! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*