• header

TEASER

Här om dagen kom nya proverna från fabriken.Vårkollektionen från Jofama by Kenza är klar för länge sedan, och nu även höstkollektionen! För 2012 alltså! Här ovan har ni en liten teaser. Jag är så nöjd, det blir så sjukt snyggt. :) (OBS, fuskpäls)

Och nu när jag ändå pratar om sånt här så vill jag berätta för er att min sista skokollektion (Wildflower by Kenza) nu finns ute! Sjukt snygga höstklackar. Klicka här för en smygtitt på några av modellerna!

116 Comments

Alicia

Du var köper du dina grejer kan inte du ge mig några råd om vilka sidor man kan gå in på. för du har sjukt snygga stil jag tittar på din blogg mins 20 gånger om dag :)

Reply
Elin Eklund

Kenza, måste bara säga att jag köpte en av dina jackor idag. Och ler fortfarande för att jag är så glad! älskar den verkligen, den är ju sjukt mycket varmare än alla andra skinnjackor. Jag vet ju att du har gjort flera men. Är verkligen kär i den här jackan! Lätt värd 2000 kr!

Reply
Jenny

Vad fin! :) Den ska jag köpa, vet du vilken månad den kommer ut?
Ville bara meddela att du skrev fel, 299kr kostar den skjortan då jag har den själv, men vilken storlek har du på din? Den satt så fint på dig. Kram<3

Reply
Emmy

Varför fuskpäls men äkta skinn? Varför tycker du att det är någon skillnad?

Reply
tilda

Guud va snygg den är!!!! Har länge velat köpa en by kenza jacka men ingen modell passar mej! De är för korta i armarna och för breda… :'( Men nya kollektionen kanske funkar bättre!

Kram

Reply
Ammeli

Åh! :D Jag ska börja spara pengar redan nu. Du ska vara väldigt stolt över din vårkollektion!
Jag har en fråga Kenza.. Dina pumps som du fick från din pojkvän från Zara. Har du en tydligare bild på dom? Är det dessa: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-W2011/118153/461684/L%C3%85GA%2BFINSKOR
Eller finns dom med på hemsidan? Har du något artikel nr?
Har letat väldigt länge efter sådana skor med spetsig tå, tacksam för svar. HUGS!

Reply
Emmi

Hej Kenza! Hur kom det sig att du fick börja göra olika kollektioner?? Hade du några kontakter eller va det någon som fråga dig?? <3 Älskar din blogg<3 den är den bäåsta <3 puzz<3

Reply
Twins

SJUKT BRA ATT DU ÄNVÄNDER DIG AV FUSKPÄLS :D

MEN………………HUR SER DET UT MED SKINNJACKAN, HUR VET DU ATT DINA LEVERANTÖRER INTE PLÅGAR OCH FLÅR DJUR LEVANDE FÖR SKINNETS SKULL???

KENZA DU HAR MAKTEN ATT HJÄLPA TILL ATT STOPPA DJURS PLÅGSAMMA ÖDE NÄR DE FLÅS LEVANDE!!!

Tänk på det…
kramar

Reply
Noor

Hej! Jag tycker att du är en sådan fin och bra person så jag bestämde mig föratt lägga ner lite tid på ett tecknarprojekt om dig. Jag är klar nu med bilden och jag ska lägga upp den på min blogg bland massa andra teckningar också den 9 november. Då bloggen förhoppningsvis kommer att vara klar. Jag skulle bli sjukt glad om du kunde kika in då och säga vad du tycker. Ha det så bra!/ Noor.
Obs. Bloggen heter http://www.drawings.devote.se

Reply
Liljan

Hej Kenza. dina skor är så häftiga,de har verkerligen fina detaljer, synd att du inte ska desugna mer….:)

Reply
Karin

Heej på dig! du är världens bästa bloggare, bara så att du vet. Men det var inte riktigt det jag ville säga utan vart har du köpt den ursnygga tröjan/koftan på den här bilden: http://www.wildflower.se/images/global/Kenza-650_270.jpg alltså på din “header” eller vad man ska säga på din wildflower by kenza sida! :D Massor va kramar från en tjej som älskar din blogg och inspirerar massor, haha (om du inte skulle finnas så skulle jag typ dö, för jag ha verkligen ingen fantasi så när jag har klädbrist så kollar jag alltid in på din blogg! kram igen!

Reply
Ida

Nu har jag tittat på alla modelljakten-avsnitten och jag kanske är lite fånig (för min ålder :P) men tycker det är sååå bra! Redan way better än svenska top model som kändes så “b”. Hoppas det fortsätter lika bra när uttagningarna är slut.
Längtar till nästa avsnitt och framförallt när ni sänder från gävle. Kanske får se nån man känner igen! :)

Reply
Astrid

ohh vad jag vill ha en jofama by kenza jacka!! jag har kollat på de jättemycket och nu vill jag bara haa! Men jag hare inte pengarna så jag kan inte köpa nån … :(

Reply
Monica

tjena kenza! Jag har en liten fråga, vilken dag och tid kommer ni till jönköping ? =) <3

Reply
Helena

Heej Kenza kollade precis på dem nya skorna och måste säga att din kollektion har förbättrats! :D .. Lucky skorna var TO DIE FOR!!:D puss!

Reply
Sara

jag gillar verkligen att du skriver att det är fuskpäls! det känns faktiskt bättre att köpa sånt än äkta (:

Reply
Karolina

kan inte du skriva lite mer om vilket smink du använder och vilka produkter m.m.? du är ju alltid så snygg! skulle vara jätteroligt! :) kram

Reply
Bitte Kråkbo

Förstår inte kommentarerna om äkta skinn? Skinnet tas väl ifrån kor? som slaktats för att vi ska äta dom?

pälsdjuren däremot äter vi ju inte, där har vi en jäkla skillnad

Reply
emelie

är inte jackan av äkta skinn..? undrar bara varför det är viktigt att det är fuskpäls när själva jackan är av skinn?

Reply
Lena

Tja, grym blogg men du måste få lite kritik för hur mycket dina skor kostar (wildflower) speciellt dom med syntet material. T.ex de rörda pumpsen för 899:-!! Rätt pengar för “dåligt” material :/

Reply
Erica :)

Nu om JACKOR?! Ginatricot.se Har kommit ut med nitjackor (röd eller Svart! Passa på att köp! Jag beställde nyss!
Snygg du är Kenza :)

Reply
Amanda

Hej Kenza! Fruktansvärt pinsam fråga, men jag undrar om du möjligtvis läst och kommenterat min blogg inom de närmsta 24 timmarna? Tvekar starkt på detta, vet nämligen inte hur du skulle ha hittat min blogg. Annars är det någon som kommenterar med ditt namn, vilket är sjukt dåligt i så fall. Hade varit jättesnällt om du kunde svara på detta, så att jag kan smälla personen i fråga lite på fingrarna ;) Och om det är du kan jag bara tacka och ta emot, och bli väldigt generad haha. Puss!

Reply
Julia

När ska du visa din “nya” tatuering? Eller är den fortfarande inte läkt?

Reply
Sara

Kenza har sagt förut att skinnet är avfallsrester,alltså att skinnet kommer från djur som slaktats för mat. Då är inte syftet att döda djuret för deras skinn utan för mat. Till skillnad från djur som man tar för deras päls, dom brukar man inte äta.

Reply
Annika

Godmorgon Kenza! Ville bara trilla in och tacka för en skön blogg som lyser upp den trista vardagen lite. Imponerande att du kör ditt eget race och samtidigt verkar vara en ödmjuk och härlig typ utan att köra med stockholmsarmbågar i detta Ikea-land med alla mellanmjölksmänniskor. Nä, kör på. Vi gillar dig.

Reply
Sara

Kan du inte säga vad de kommer kosta i alla fall så kan man spara pengar till dess å kan köpa en av jackorna när dom kommer!? :)

Reply
Julia

Hej Kenza! Jag älskar din stil och jag undrade bara vad du tycker är “inne” i höst?
ha en jättebra dag! kram

Reply
m

VARFÖR FUSKPÄLS? Vet du inte vilken otrolig miljöbov det är? Och har man äkta skinn kan man väl ha äkta päls också?

Reply
josefine

älskar den stickade tröjan du har på dig på bilden du länkade med dina skor!! var har du köpt den? :)

Reply
Emmy

Ser ut att kunna vara ngt riktigt snyggt, vilket jag tror det kommer bli! Köpte den snygga höstjackan med “fårull” inuti för 2 månader sen, så sjukt snygg och skön!

Reply
Isabelle

Som om det är någon skillnad på att döda djur för päls och döda djur för skinn? Pucko..

Reply
Sevgi

Keeenza ! Jag har typ aldrig sett dig ha på dig dina egna skor från din kollektion, varför? Dem är ju jättefina! Hooppas att du svarar <3

Reply
tanja

åh fy fan vilka snygga skor du har designat! jag dör lite här. nu hoppas jag bara att de är sköna att ha på också!

Reply
sara

förstår inte varför du skriver fuskpäls när du ändå använder dig av skinn som är precis samma sak om inte värre.

Reply
Elina Tagesson

Ser ut att bli en snygg jacka!! När kommer den ut? Den man får se lite av? Köpte din kenza 4 för någon månad sen, och är fortfarande lika stolt över den!

Reply
shejlutt

Hej fina kenza. Jag har en fråga som jag hoppas på att du kunde svara på. Ev ren nyfiken het undrar jag om du har hela din sko collectolion hemmela?? Kram

Reply
Ajda

men höstkollektionen 2012 kommer den ut nästa höst?
och vårkollektionen, när kommer den ut? (:

för har tänkt att köpa din Kenza höstjacka 2011! :D tänkte börja använda den nu när det är kallt. :]

Reply
Tilda

Hej Kenza! Älskar din blogg, men detta inlägget gjorde mig lite konfunderad. Alltså, dina skor/jackor/väskor osv som är Jofama by Kenza är ju ändå äkta skinn så att denna kragen är fuskpäls gör absolut ingen skillnad. Du borde känna dig lika bekväm i päls som i läder – Då det ändå tar ett djurs liv för att du ska kunna ha det på dig.

Kram, Matilda.

Reply
Bibi

BARA DET INTE ÄR ÄKTA PÄLS. Djur flås levande i kina pga sin päls. Det är inte rätt.

Reply
Lu

Hejsan, har funderat på att köpa en av dina skinjackor, jofama by kenza 4 men vet inte om jag ska beställa storlek 32 eller 34? undrar om en är stor i storlek, jag är ganska lång o smal, 170cm lång o väger 52 kg, vilken storlek borde jag ha? tack

Reply
Beatrice

Hej! Jag är jätte sugen på att starta ett eget skomärke:) Så jag tänkte om du ville dela med dig lite om hur du gjorde för att starta ditt och ge mig några tips eller så?:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*