• header

MALINA

Såhär såg jag ut igårkväll när jag var konferencier på Elite Model Look Sverige/Modelljakten-finalen på Berns! Jag hade på mig en vacker hallonröd långklänning från Malina, Gabbi sminkade mig och min vän Humlan fixade mitt hår. Jag som alltid annars kör på lockigt hår ville ha något annat kvällen i ära, så det fick bli en stram, hög & stor knut. Tack Malin, Gabbi & Humlan för att ni gjorde mig fin igår! ♥

285 Comments

REBECCA

Hej, jag trodde du hade sagt att du slutat röka? såg en bild på andreas blogg med ett ciggpaket i handen!?

Reply
Jennifer

Hej Kenza! Otroligt fin du var i den klänningen. Ligger i soffan och kollar på alla avsnitten av modelljakten nu. Jag undrar vad du använder för smink. Speciellt vilken mascara du använder. Vore kul om du kunde göra ett inlägg om smink. Eftersom du inte brukar skriva om smink.
Kram Jennfier

Reply
Lina

Hej Kenza , jag skulle vilja fråga dig om råd , mitt förhållande sen 2 år tog nyligen slut, han behövde tid ifrån mig /oss , jag som sitter med ett kontroll behov tycker det är jätte jobbigt att inte höra av mig och veta vad han gör, Jag tänkte du och din karl är ifrån varandra mycket och kan inte alltid höras , hur gör du / ni ?
hemskt tacksam för svar!

Reply
marj

wow! you’re so tall here.. i want to see what pair of shoes were you wearing?? Congratulations by the way!
kisses from Philippines..

Reply
K

Skitsnyggt! Kul att se dig i något annat än lockar, du ser riktigt “röda-mattan-aktig” ut ju! :D

Reply
Erika

klänningen är helt fantastisk! Jag ska på bal i maj och funderar på att ha den klänningen, men jag hittar inte din modell på hemsidan, vart hittar jag den? måste ha den! :)

Reply
anja

Hej=) jag undrar, jag går nämligen i 3an, ska snart vara bal… Känner inte för att gå men kan inte du visa hur du såg ut på din bal, kan du vissa en bild eller något i bloggen?=) skulle vara väldigt snällt, många jag känner undrar om du kan göra det med =)

Reply
Ellinor Bengtsson

Hejsan! Kan du kanske ge ett tips eller något på hur man gör
en sådan fin knut? :)

Reply
BEA

var kan man köpa din klänningen? kan inte du skriva mer om den? typ hur mycket du köpte den för och om det finns andra färger..

älskar klänningen!! skulle verkligen vilja ha den till min brors bröllop, så snälla skriv mer om den!! <3

ÄLSKAR DIN BLOGG!!! <3<3

Reply
Alcoolique

Har aldriv varit så tacksam att jag är hetero, hade jag inte varit det hade jag förmodligen varit förkrossad för att jag most likely inte hade haft någon chans på dig! Skitsnygg klänning också!

Reply
Malin Höse

Hej!
Skulle du kunna hjälpa mig?

Det är så att jag ska forska om tsunamis i Sri Lanka som projektarbete och har därför anmält mig till denna sida för att få stipendium. Men eftersom jag inte känner jätte många människor men vet att det här är en bra sak så behöver jag hjälp..
Skulle vara otroligt tacksam om du ville lägga ut den här länken på din blogg.

http://www.dromstipendiet.se/276

MVH
Malin Höse

Reply
sara

oj, ett tips , du borde inte spänna din hals så mycket (även fast det kasnke är snyggt att nyckelbenen visas lite mer) för det ser jättespänt och konstigt ut. annars är du jättefin =) kram

Reply
Amanda

ÅÅÅH va du är vacker Kenza!! Jag tror verkligen inte att det finns någon vackrare än dig! Skulle bli hur glad som helst om du ville kika in på min blogg, skriver om livet som en tonårs tjej som går i en Amerikansk high school i Qatar dit jag precis flyttat, och innan dess så bodde jag 11 år i Dubai där jag vet att du modellat :D Skulle iallafall bli vääärldens lyckligaste tjej om du ville slänga iväg en snabb kommentar eller tillochmed länka… Hihihi. Vet att jag inte borde hoppas på så mycket iochmed att du är så poppis och säkert har 109357289 tjejer och kanske killar med som frågar dig det varje dag, men det va värt ett försök! Never give up som dem säger haha ;) Nu babblar jag på som aldrig förr… Ha det så bra finis!! Massa soliga varma kramar ifrån Qatar!

Reply
A (:

haha lite kul att klänningen är hallonröd och kommer från Malina för “malina” betyder just hallon på bosniska/serbiska/kroatiska ;D

Reply
Märta

Hur lång är du Kenza?
Vill veta för du ser lång ut på alla bilder med olika läsare. =) jag är också lång ;)
<333333333

Reply
whateevs

Dina höfter ser breda ut i den klänningen… Diss
+ Du tar din inspiration från andra bloggare och du tror att du är fin :D

Reply
CLARA-kingbed

Haha jag trodde det var två långa hårstrån i din armhåla på mittersta bilden men det var sladdar!
Menar inget illa! Du är superfin Kenza! <3

Reply
Alba

Hej, jag var inne på Nelly.com och kollade lite, hittade ett par byxor som såg ut som ett par från din kollektion, och jag tror det var du på bilden, men det stod inte att byxorna var från Jofama?

Gå in på nelly.com, sedan Byxor & Shorts, sen välj (på Märke) Nelly Trend så dyker de upp där ;)

Reply
Molly

Hej kenza! Jag är så nyfiken på hur din frisyr såg ut bakifrån!! Finns det några bilder?:)
Älskar klänningen btw, Kram Molly

Reply
röd

*dör* åh älskar malina. malins klänningar är som konstverk. var och en för sig. fantastiska mönster. luuuv. (:

Reply
ESCONDIDAS EN TU ARMARIO

AMAZING wiht the pink dress!!

i´ve been following you for more than a year! and now i´ve create a blog with a friend!! i´d really like you to check it if you can! thank you a lottt!!

huge kiss

Reply
Tania

Hej undra bara om du kanske kunde lägga upp någon bild eller video på söta Armani? :D

Reply
eMa

Vad vacker du är, och guud vilken fin klänning! Snälla länka till den, jag hittar den inte. Kram!

Reply
Ellen

Du är så jäkla snygg Kenza!!
Hade offrat min högra hand för att se ut som du!

Kolla in tävlingen på bloggen, puss :*

Reply
Dijana

Rubriken till det här inlägget, “Malina”. Ja, den klänningen hade en jättefin hallonröd/rosa färg! :)

Reply
Jessica

Jäääävlar vad lång du var på första kortet! Du måste ha en pall där under som du står på?! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*