• header

11e oktober 2011

Hello! ♥

Jag orkade inte åka hem igårkväll efter middag och tårta så jag stannade natten här hos mami. Idag är hon ledig så vi sitter såklart och tittar på Våra bästa år nu efter frukosten! ;-) Om några timmar ska vi möta upp min syster, hennes man och min systerdotter som kommer upp till Stockholm för att hälsa på! De ska sova hos mig inatt så ikväll blir det middag hos mig med hela familjen. Mys!

Här kommer lite bilder från plåtningen igår. Vi lyssnade på julmusik, åt massa lussebullar och värmde oss framför brasan.. Härligt modereportage! Totalt blev det åtta bilder varav två st var endast på mig. Andreas stack iväg lite tidigare för att hinna med sitt tåg och jag var kvar en stund till. Väldigt fina och mysiga bilder blev det! :)

På fredag är det dags för nästa plåtning, nere i Borås.

93 Comments

Sara

Åh vad fint! Älskar brasan och ljusstakarna, jättemysigt. Får sån lust att också hålla på med sånt där, verkar så roligt. Kram

Reply
ALCOOLIQUES ANONYMES+-+Fyllehoran

Världen är så orättvis ibland. Du är fett snygg och du får umgås dagligen med en FETT snygg kille, även fast du har kille. Och vi vanliga dödliga har bara lame dudes runt omkring oss och blir bara snygga ibland när sminkningen sitter snyggt eller man har en bra dag!

Reply
Pernilla

Hejsan, tänkte på en sak! Kan inte du visa den “nya” tattueringen som du gjorde sam tidigt som din kompis? Det vore skoj att se! Kram

Reply
Elin

Snygg du är Kenza! Kan du inte visa din nya tatuering snart? Så sugen på att se den! Ska snart tatuera mig själv så jag älskar att se folks tatueringar :)

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Johanna

åh, alla bloggare kommer till borås på fredag :D
ska du ha läsarträff?:D

Reply
sofie

Varför lyssnade ni på julmusik? Varför åt ni lussebullar? Varför hade ni en julgran? Det är väl inte jul ännu ;)

Reply
anonym:)

kenza snälla eftersom du är i borås kan du inte typ berätta tid,dag o så sen typ ut vid åhlens på stan så kan man komma o träffa dig ta kort m.m:)

Reply
Malin

Hej Kenza. Vad roligt att läsa att du också ser på Våra bästa år :). Jag fullkomligt älskar den serien och har följt den ett bra tag. Trodde inte att det fanns någon annan i hela världen som tyckte om serien så jag blev väldigt glad av att läsa att du också gillar den :) Stor kram!!

Reply
Olivia

Lika vacker som vanligt Kenza!!! Gaaah man blir så sjukt aviiiiis! Hur kan man vara så snygg?? :O

Reply
Annelie

Ahhh vad jag ser fram emot julen i ar, da jag har min nya lilla bebis i famnen :-) inte langt kvar nu, runt tva veckor :-D
jattefina julbilder…

Reply
Sarah

Men gud vad kul att du kommer till Borås! Finally. Undra om man skulle hinna kunna träffa dig? Hugs!

Reply
Boråsare

Hejsan Kenza, det hade varit för jäkla skoj om du kunde ha en läsarträff här nere i Borås. Det hade nog uppskattats av väldigt många boråsare! varma kramar!:)

Reply
V

kan du snäääälla snälla säga vart halsbandet på den allra sista bilden kommer ifrån.

Reply
Lisa

Hei Kenza! :-)
kan du være så snill å lage er hårvideo? om hvordan du lager så naturlige krøller? hvilket produkter bruker du?

Reply
Sanna

Hej kenza!
Jag undar om det är försent att söka till modelljakten?

Jäääätte tacksam för svar!
Kram

Reply
Millan

Kenza, att få träffa dig när du kommer till Borås är ett MÅSTE!! hehe, typ de största som har hänt i så fall (a) Kraaaam!!:)

Reply
alva

vart ifrån kommer halsbandet till den gråa stickade tröjan från? svara gärna i ett inlägg
kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*