• header

Plåtning i Göteborg

Ikväll åker jag till Göteborg för plåtning! Jag skulle egentligen åka tidigt imorgonbitti men call time på plåtningen är 7.30 och det fanns inte något så tidigt flyg.

Det ska iallafall bli jättekul att träffa Nelly-gänget igen! Jag trodde att vi skulle plåta i deras studio i Borås men vi ska plåta ute på location i Göteborg. I ett slott! Det kommer bli sjukt ballt. Vi ska plåta modereportage – underkläder, fast lite mer påklätt och romantiskt.

De här bilderna skickade de som “inspirationsbilder”. Jag tror det kommer bli jättefint! :)

24 Comments

Evelinn

Åååh vad kul! HAhaha jag älskar att kolla in på nellys hemsida och kolla speciellt på klänningar, ni bär dom så fint! :)

Reply
Michelle

varför visar du inte din tatuering?:p ser att det är väldigt många som undrar. blev du inte nöjd? kan du inte visa den eller i alla fall berätta varför du inte vill visa den? Kram!

Reply
Amela

Sounds cool! I am going next week to Goteborg, to visit my cousin who is living there & to discover the city.

Reply
Frida

Det lät ju jätte kul! Kolla gärna in min mode/skönhets/vardagsblogg som drivs av mig snart en 15årig tjej :)

Reply
anneli

Jag förstår att du har fullspäckat schema och att det är mycket skönare att bara sätta sig på ett flyg, men seriöst, inrikesflyg är bland det värsta för miljön. Det släpps ut som mest koldioxid när man lyfter och när man landar, så när man flyger inom Sverige, då består resan i stort sett bara av en start och en landning.

Klart det är skönt att slippa spendera så mycket tid på resor, men tåg är bland det miljövänligaste man kan åka och det tar endast några timmar längre och dom timmarna kan du ju ägna åt arbete eller kolla på serier eller vad som helst.

Du når ut till så sjukt många människor och jag hoppas du förstår att varje val du gör påverkar även dom. Om du flyger till Göteborg, nästa gång dom ska dit vill dom, medvetet eller omedvetet, också flyga för att du har gjort det. Varje gång du tar ett varmt bad vill dom också göra det.

Alla har en skyldighet att göra vad dom kan för att hjälpa miljön och du har världens möjlighet! Det enda som behövs är ett litet inlägg där du skriver om vad alla kan göra för att bidra och sen själv göra det. Hoppas du tar till dig :) tänk på dina och aleks framtida barn och barnbarn ;)

Reply
♥ Tingeling ♥

Jag kan inte vänta tills du kommer till gbg! <3 Hoppas att man får en glimt av dig där för du är verkligen en underbar tjej :)

PS. Besök gärna min nystartade blogg
Den handlar om HUMOR, MODE, TEKNIK & PRYLAR m.m :)
Gå in på http://www.tingeling.tk/

MVH ♥ Tingeling ♥ *^^*

Reply
Sara

Hahah oj vad kul, trodde du skrev “sjukt kallt” först, tänkte ja det kan ju vara kallt om man bara har underkläder på sig. Och slott brukar ju vara lite kyliga ibland haha :) Men lycka till!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*