• header

14e oktober 2011

Gäääääääääääääääääääääääääääääääsp, god morgon Göteborg!

Vaknade precis upp här i sköna hotellsängen. Får ställa mig i en iskall dusch för att piggna till för nu kan jag inte ens hålla ögonen öppna! Sedan blir det frukost. Klockan 7 blir jag upphämtad för att åka ut till stället där vi ska plåta idag, och sedan ska jag göras fin med smink & hårstyling innan vi börjar plåta.

Vi kommer hålla på hela dagen idag, planet hem till Stockholm går strax efter sju ikväll så vi håller på tills dess. Det ska bli så roligt!! Vi ska som sagt plåta ett modereportage med vackra underkläder (som jag skrev innan så blir det lite mer påklätt än bara trosa och bh) och bilderna ska kännas romantiska och fina. Jag är så peppad! Det kommer bli sjukt kul! :)

Nu måste jag skynda mig här. Ha en underbar dag! ♥

En “gammal” bild. Hjälp vad smala ögonbryn jag hade! Det tyckte jag inte alls då. Jag älskar tjocka ögonbryn och har låtit mina växa ut lite på sistone och det har faktiskt flera make up-artister (som sminkat mig förut) märkt.. Medan jag själv knappt märkt någon skillnad! Men när jag såg denna bild så ser jag verkligen skillnaden. Alldeles för smala, som jag har nu tycker jag är lagom och passar mig bäst!

71 Comments

Defne

SERIÖST!? Hur snyggg får man va egentligen?? Kolla ditt utseende på bilden liksom. Dör sååå snygg! <3

Reply
carro

Dina ögon bryn är jätte vackra. Som du också är. Jag har bara en fråga. Hur blir man fotomodell? puss hei <3

Reply
Michelle

Var har du löpgrav rosa/lila bikinin som du har på dig på flera utav bilderna från Turkiet? :)

Kram

Reply
Anna

Nu när du skrev det och jag kikar tillbaka på lite bilder så ser man det faktiskt! :) Du ser mycket mer exotisk och snygg ut med de tjockare brynen faktiskt :)

Reply
Anja

Håller med dig i din text du skrev under bilden, mycket finare med sådana ögonbryn som du har nu :)

Reply
Sara

Tänkte bara tipsa dig om att LOREAL har ett solskyddsspray för håret, du som är utomlands så ofta och inte gillar att ditt hår blir så blekt :)

Reply
Caroline

Jag skulle göra allt för att få se ut som du!

älskar din blogg och du gör ett underbart jobb på modeljakten!!

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Elle

Hej, jag läste om att dina statusar läckt ut i skvallerbloggarna. :(

Ett tips är att lägga alla dem du verkligen litar på i en “grupp” på facebook och sedan bara publicera “hemliga”/privata statustexter så bara att dem ser dem (Man väljer det… Då finns de ju ingen risk att de läcks ut menar jag! Bara ett tips! Tråkigt att sånt ska hända! Kram

Reply
Miia

No i think they were not too thin :( you looked cuter and more beautiful with those :(<3

Reply
Wee

I’ve been noticing your eyebrows alot too lately. I think it suits you and compliments your face so much more when your eyebrows are thinner though! :-)
You look more feminine that way too.

Reply
Jasmine

Du är så vacker!!! Du är min inspiraton när det gäller kläder!! Jag skaffade min blogg tack vare dej!! Älskar dej :)

Reply
amalia

Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar lite hur du sminkar dig? hur du fixar dina ögonbryn? och vilka produkter du använder? skulle verkligen vara jätte kul :) kram!

Reply
cicci

håller med! Du ser mognare ut nu. Ett par välformade ögonbryn som samtidigt ser naturliga ut är bland det snyggaste som finns ;)

Reply
sofia

vet du var det finns liknande läppglans som det du har på just den här bilden? :)

Reply
Tess

Yes I think a bit fuller brows ALWAYS look better <3 skinny lines as eyebrows are for prostitutes lol

Reply
Fanny

Tycker det är bra mycket finare när ögonbrynen inte ser ut att vara ett lager ögonbrynspenna bara, blir lätt för mörka då med, lite ögonskugga är mycket bättre än penna om man vill ha ögonbryn som ser naturligare ut :)

Reply
Mana

Hello kenza! How do you make up your eyebrows? We’d like to know! you’re cute. bye

Reply
jessica

MEN OMYGOD du är ju scarlett johnson på PRICKEN på den här bilden?!?!?! :O kolla läpparna liksom oommyyyy!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*