• header

Behind the scenes – part 1

 Här har ni några behind the scenes-bilder från plåtningen i Göteborg i fredags! Jag plåtade ett modereportage i vackra underkläder för Nelly Magazine. Under underkläderna hade jag nipplecovers och ett par hudfärgade tunna trosor så det är ingen idé att zooma in och leta bröstvårtor m.m. (vissa brukar ju göra det…)

Har lite mer bilder, de kommer upp någon annan gång! :)

159 Comments

Dixi Wonderland

Fan också jag som hade tänkt börja leta ;) HAHAHA
Nej då. Ska bli jätte kul att se resultatet, tror de kommer bli mycket bra då Nelly är grymma samt att du är väldigt duktig :D

Reply
Maria

Hur gör de med dina tatueringar? Vid en sån här fotografering syns de ju ganska väl. Är det okej eller retuscherar de bort dem?

Reply
Isse

Tycker inte du att jag känns lite obekvämt när det är så genomskinliga underkläder? Inte för att du har nåt att skämmas för, men känns det inte knasigt att folk ska se dig såpass (förhållandevis) avklädd? Tror förresten att bilderna kommer bli jättefina :)

Reply
madeleine

Hur blev du en känd modell och fick så många modelljobb? :) hade varit intressant att höra den historien!

Reply
sara

Hej, jag undrar vad du använder för nipple covers? har en helt värdelös sportbehå och nipple covers verkar ju vara helt perfekt! jag kollade nyss in nellys egna, men de hade inte fått så bra recensioner.. något du kan rekommendera? :)

Reply
Lisa

Har jag missat nått här nu eller är det så att du glömt visa din nyaste tatuering?! För visst gjorde du en till efter den tatueringen “Be strong, girl”?

Reply
Erika - solklar.webblogg.se/

Hej Kenza! Hoppas allt är bra med dig, du är sjukt vacker! :o
jaja, här kommer mina frågor jag har till dig, vad använder du för smink har du något sminktips?
och har du tips på hur man blir en bra bloggare?
BTW, din blogg är sjukt bra!

Reply
amanda

Vad vacker du är! Dock tycker jag att du skulle va ännu finare i mörkt hår, som du hade det för nått/några(?) år sedan. Det var så himla snygg på dig!

Reply
N

Hej! För det första vill jag säga jätte fina bilder! För det andra, fick en lite skymt av något på din vänsterarm? Har för mig att du tatuerade dig för ett tag sen men inte ville visa förrän d hade läkt? :)

Reply
Sara

Jag måste bara få yttra mig lite idag Kenza! Jag älskar dig och din blogg. Jag kikar här inne 2-3 ggr per dag. Du har något som andra bloggare inte har: något nytt och spännande varje dag!!! Men men men… Jag önskar att jag slapp säga det… På sistone tycker jag att du blivit alltmer självupptagen och kaxig i bloggen. Missförstå mig inte, du ska ha ett liv vid sidan om bloggen också! Men ibland skriver du liksom ut detta i bloggen precis som om du vill klandra oss läsare och säga att vi är jobbiga som kräver lite uppdatering från dig. Som i söndags: “hej idag har jag bara haft ett liv” precis som att vi ej tillåter dig ha det??? Nej, nu ska man känna sig dum över att man så gärna ville ha ett inlägg på söndagen och satt och väntade. Detta är ditt jobb, dessutom inte vilket jobb som helst. Du bloggar!!! Folk har det värre och du har valt det här jobbet själv Kenza! Jag blir så ledsen bara… Brinner du inte för bloggandet längre eller tycker att det eller “vi” tar för mycket tid av dig så säg stopp för det istället.

Reply
Lovisa

DET BORDE VARA OLAGLIGT ATT VARA SÅDÄR JÄVLA SNYGG ;) Jag förstår att dom vill ha dig som modell, jag vill fan springa och köpa det där snygga nattlinnet direkt, haha ;)

Reply
malin

hej kenza! fina bilder!

Jag vill inte låta “desperat” men det är väldigt viktigt att du svarar på det här! antingen som svar på kommentaren eller i ett inlägg, men svara gärna på kommentaren!!

Om man beställer något från Nellyrean, kan man, trots att den är reaköpt, lämna tillbaka det om man inte är nöjd? Eftersom man inte kan göra det i vanliga affärer kände jag att jag behövde fråga!
Kram

Reply
anonym

åh vilka underbara bilder! får sååå mycket inspiration!

och till dom som skulle säga att dedär är att vika ut sig eller liknande… det kenza har på sig skulle man lika gärna kunna ha på sig som bikini i stranden! så oskyldigt är det!

kram kenza

Reply
Monika

Hej :) det blev jätte fina bilder , romantiska, proffsigt gjort..och se ut så där som du gör och göra så vackra bilder när det springer massa folk med massa grejer runt omkring

Reply
Alva

Vilket fint hus du plåtade i! :)
Förresten, kan vi kanske göra länkbyte eller nåt?
Jag fyller år snart så det skulle bli världen finaste present! haha! :D
Men jag blir inte ledsen om du säger nej bara så att du vet!
Kram!

Reply
Gilla REA

Behind-the-scenes bilder är mycket roligare än färdiga pressbilder,

Det är lite märkligt att det är så vanligt med att folk letar intimdetaljer i bilder att det ska behöva läggas in en disclaimer om att det inte kommer att synas några bröstvårtor.

//
http://www.gillarea.se – Sverigers bästa ställe för att hitta kläder på REA. Lansering i november!

Reply
Bella

Hej! Har en fråga angående dina tatueringar, vart och hos vem har du gjort dom? Letar efter någon som är bra på text och detaljer i Stockholm. Om du vet någon får du gärna tipsa mig!:)

Reply
Mikaela

Hej Kenza,
Jag undrar om du skulle kunna göra ett videoinlägg där du visar hur du sminkar dig och hur du fixar ditt hår så himla fint. Jag har alltid undrat om du lägger ner mycket tid på ditt utseende eller om du bara är så fin naturligt!

Reply
Mikael Gonzalez & Hans vän

Fan vad elakt. Vi satt precis och zoomade in i hopp om att få oss lite runkmaterial. Tack som fan för den Kenza. Egoistiskt!

/Vi som brukar zooma

Reply
em

gud va fina bilder! vart kan man få tag i det vita nattlinnet på de första bilderna??

Reply
My

Jättefin på bilder Kenza!

Ville bara fråga dig en sak, om du kunde visa din lägnethet? Du har bra smak på kläder, ville bara se
hur ditt hem då skulle kunna se ut!

Reply
:)

Din tattoo har väl läkt klart nu :D?
Man har ju sett den långt ifrån på bilder, men skulle va kul att se den på närmare avstånd :)

Reply
emma

Riktig fina bilder, men tycker inte att din kvinnlighet framhävs i bilderna!! Det kanske kommer när du når 25:s åldern eller ngt:) puss och kram

Reply
Lelaw

hi :) wondering how you do your hair, can you pleas answere my comment and show uss how you do it! you are always good looking.

Reply
Linda

det är sjukt hur vacker du är! :) dom sista bilder i de svarta underkläder var sexigt i de vita hade du mer oskyldig blick haha. jätte fina bilder

Reply
nas

hur känns det att vara perfekt?!?!?! har följt dig sen början, brukar dock inte kommentera så mycket men måste bara säga att du är världens vackraste men inte bara utsidan utan även insidan! :D du har humor också de är ett plus :DDD fina du, hoppas du får en fortsatt bra dag!

Reply
Elsa

Du är så himla fin alltså!Och du är en sån himla duktig modell!♥Älskar verkligen din blogg!Puss och kram!:)

Reply
Katarina

Fortfarande ligger INTE Nääs slott i göteborg! Utan vid floda/tollered som EJ tillhör GÖteborg. Läser du inte vad dina läsare kommenterar? Alla påpekade detta i förra inlägget du skrev Göteborg.

Reply
Julia

Måste bara säga att på bilderna där du bär svart är du sjukt lik hon som spelar alex duprey i OTH. Med andra ord sjuuukt vacker =)

Reply
H

du var så vacker, men lite överdrivna foto vilket man kanske inte förväntade sej av just dej, men vacker var du iaf.

Reply
Amanda

Du skrev tidigare att det var på Nääs i Göteborg. Detta är ju helt fel fel fel fel. Långt utanför Göteborg ju. Snarare närmare Floda och Alingsås.

Reply
Carro Dickson

Gud så snyggt.
Jag undrar vad slottet heter där du plåtades? Om det är Tjolöholm i Kungsbacka är det roligt för det är min släkts gamla slott.

Reply
Jamie

Hej kenza! Bara en snabb fråga, men vad gjorde du för att bli en sån stor bloggare och sån bra model? Dina bilder är guld värda, dom är verkligen jätte bra! Hoppas på svar :)

Kolla gärna in min blogg, du ger mig inspiration, har skrivit om dig någon gång! http://Www.fredsonjamie.devote.se!

Puss

Reply
Jessie

Håller med Sara om att du har blivit lite väl för självupptagen och kaxig i din blogg. Sry, men jag upplever det också så. Och det är precis som hon säger; du har valt detta jobb, skulle du vilja gå vidare är det bara till att lägga ner – säkert på att vi läsare kommer att förstå; man måste ju kunna ta nya kliv mot framtiden någon gång, inget fel med det. Men som sagt, har du ju valt jobbet själv. Och tänk dem som har ett dubbelt så jobbigt arbete(det är ditt säkert också ibland men med jobbigt menar jag typ liknanade “slavarbete” och “jobba-ihjäl-sig” arbeten) och i jämförelse med ditt är ditt nog en aning chill så att säga.

Japp, ville bara få detta sagt med, tog chansen att uttnytja yttrandefriheten för ett kort tag.

Reply
malin

“Under underkläderna hade jag nipplecovers och ett par hudfärgade tunna trosor så det är ingen idé att zooma in och leta bröstvårtor m.m. (vissa brukar ju göra det…)” Asså what?! Hur sjuka är folk?????

Superfina bilder! :D

Reply
Eira

Så fine bilder! Hvilke parfymer er det som står på bordet? Hva heter den med dusken? den med tassels saken på, den gammeldagse :-) veldig pen å se på!

//Very nice pictures! Which perfumes are standing on the table? What is the name of the one with the tassel(atomizer), the old-fashioned one? :-) it looks so pretty!

Reply
Mikaela

Du är med stor sannolikhet Sveriges vackraste kvinna. Så naturlig och charmig

Reply
Stephanie

Hej Kenza! Jag heter stephanie och har följt din blogg väldigt länge nu och varje gång jag ser en bild på dig tänker jag på hur otroligt vacker du är och om du nu inte redan visste det så är du en utav dom snyggaste människorna i världen. Bara så du vet !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*