• header

Nelly White Label

Say hello to my new boots. Svarta, mocka, 15 cm hög klack. Höga som satan men den höga platån gör de lite mer bekväma. Från Nelly White Label/Nelly.com! Plåtades i dem förra veckan och fick ta med mig dem hem efter plåtningen.

För er som undrar om storlekar (sånt kan ju vara lite knepigt ibland) så ligger jag mellan 37-38 och de här 38orna sitter som gjutet på mina fötter!

96 Comments

Anna Ericsson

Ännu ett par nya skor till din skoinsamling.. Dessutom så tittar jag alltid på Modelljakten och när det kommer till juryn och du sitter där bland de andra så har du typ alltid en massa papper och en läppglans framför dig hehe, vilket märke är det på den och vad är nr? Älskar färgen nämligen.
Kram på dig, du är så himla fin! <3

Reply
Sarah

Hej Kenza. Hoppas du kan svara på kommentarerna :) Har några frågor till dig:
1. Jag undrar ifall du har någon aning om hur mycket dina pumps kostade från Zara? De är så himla fina, och vet du ifall de finns med på hemsidan? Tror du att det kan vara dessa eller är det inte dom?: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-W2011/118149/461684/L%C3%85GA%2BFINSKOR
2. Vart hade du köpt ditt senapsgula halsduk som du hade på dig här om dagen?
Du är den bästa bloggerskan<3<3

Reply
Clara

Sjuuukt snygga skor!Kan man gå i dem länge utan att få typ kramp? :)
Förra veckans smygtitts bilder från plåtningen var helt underbara!
Kramar i massor!

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Linnea

Sjukt snygga, du kommer bli hur vacker som helst i dem klackarna! Måste bara tipsa dig om dessa två låtar om du ej hört dem tidigare:

Reply
Linnea

Haha nu glömde jag ju att länka! http//linneawesterlund.webblogg.se/2011/october/the-best-music-right-now.html#comment

Reply
Maria

Hey! What do you think about new design of your blog?
U can choose pics which you want to see and we are can doing design for you?

Reply
jennifer

OH… MY …. GOD!!!! Så himla snygga!! OHH… LOVE IT! :D<33
VILL OXÅ HA!!! vad sägs som att ge dem gratis till mig? mehehe… ;)

Reply
Erika Mårtensson

Hur lång blir du med skorna? Jag är själv 183 cm och livrädd för att gå i klackar, tycker jag blir alldeles för lång. Men skulle vilja ha klackar..

Reply
Maia

Domvar hur snygga som helst! skulle väldigt gärna vilja ha ett par skor med skyhöga klackar men det får inte var en sån smal klack för då kommer jag aldig att använda dom ;)

Reply
Andrea

Guud va fina skor! Önskar att jag också kunde ha så höga klackar för jag verkligen ääälskar att ha klackskor, men jag är så lång i vanliga fall och jag vill inte vara värsta giraffen.. :/
Btw, hur lång är du?^^

Reply
frida

sjukt snygga skor alltså!
Jag älskar dig och din blogg Kenza o du är så vacker och jag älskar din stil!

Reply
Lina

Hej, jag undrar lite vad du har för tips till oss som vill gå mer i högklackade skor? Jag har några som är toksnygga men blir fort trött i fötterna och att det behövs träning. Men ska man börja i lägre skor och sen jobba sig uppåt?
Tack för typ världens bästa blogg!

Reply
anna

Tänk på att klacken kan gå av och vad gör du om klacken går sönder så tänk innan du har dom på o vart du ska nånstans o vilka tillfällen du kan ha dom

Reply
johanna

super snygga hur lång är du ? jag är 1.75 cm och om jag får på mig en klack på 5 cm så känner jag mig som ett höghus :P

Reply
fanny

Omg, those are so beautyfull! I hope I could walk in heels too.. Some day soon, hopefully haha!

Kisses from Finland!

Reply
Amalia

Skickade tillbaka mina.. så jävla obekväma och mockan färgar av sig.. kändes inte värt pengarna för fem öre..
säkert mina “gamla” som jag skickade tillbaka, som dom skickat till dig :D (38)

Reply
Yurda

Kollade igenom dina kategori ”Kenza shoppar”, du har sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket kläder! Och de är liksom döööööösnygga! Kan inte du ha en bloppis på det du inte använder?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*