• header

Provar klänningar

Just nu håller jag på och provar klänningar inför ikväll! Jag ska ut och dansa med tjejerna, jag satt hemma som en gammal kärring förra helgen så nu är jag så taggad att jag skiter ner mig. Skuttar runt och sjunger samtidigt som jag testar klänningarna och gör mig i ordning lite smått. Snart kommer bästis hit för en romantisk middag för två, och såklart lite drinkar innan vi drar ut och dansar med de andra. :)

Här är några av klänningarna jag provar inför kvällen. En läcker röd klänning som jag bara älskar, ett tight marinblått fodral och en turkos liten bakelse. Det är dock bara fodralet som passar med strumpbyxor (svarta, har inga andra), vilket jag måste ha eftersom att det är så jävla kallt! Eller så skippar jag klänning och kör på jeans, någon snygg topp och skyhöga pumps.

Klänningarna är från Nelly.com

150 Comments

Evelinn

Du var riktigt fin i alla klänningarna! Den första och den sista är mina personliga favoriter! :D Vilken är din utav dom?

Reply
tess

jag tycker den första och den tredje vart snygga! Älskar verkligen din blogg kenza!! jag är ett stort fan!! ett av dina största! <3

Reply
ems

ta din leopardmönstrade klänning från zara(?) med svarta strumpbyxor o skinnjacka? :D

Reply
Sd

älskar den röda,var det längesen den var köpt på nelly.com?

tacksam för svar!

Reply
Dixi Wonderland

Klart du ska ha klänning!
Tycker det är så galet tråkigt med folk som går ut i vadags kläder. Önskar att Sverige var lite mer som de i Amerika som alltid klär upp sig. Förstår att det är kallt men de blir ju snabbt varmt när man tagit sig in i värmen och börjat dansa ;)

Reply
Linn

Den blå sitter underbart på dig och den turkosa var bara hur söt som helst! Inget fan av den röda dock, kanske mest för att jag inte gillar färgen. Annars tycker jag att din blogg är väldigt inspirerande och du är så galet fin.

Reply
jansson

Gå gärna in på min blogg! :-) <3
Skriver om allt mellan himmel och jord! Mycket musiktips och sånt.
Tyvärr inte värdens bästa uppdratering, men ju mer som går in och kommenterar desto mer bloggar jag. Och nu är det helg så nu kommer jag skriva mer eftersom jag inte har skola. :P

Kram JanssonT…hahah

Reply
Ana

Hi Kenza!
I just wanted to ask you something about Nelly.com. I’m from Spain and I’d like to order some dresses from the website but I don’t know if they sell to my country, too.
Thanks!

Reply
Nemo

kan du inte lägga ut länk till den blåa, den är hur läcker som helst och inte hittat den :(

Reply
Nala

Jag hatar färgen grön. Men den gröna klänningen va sjukt snygg…. Älskar modellen på den!!! Blir spännande o se vilken du valde :)))

Reply
Josefina

Åååh va snygg den röda klänningen var! Finns den kvar tror du? Och vad kostade den? :D

Reply
Oda

kan du inte lägga ut länk till den röda, den är hur läcker men jag hittat den inte.. :(

Reply
Alice

Bara en fråga; Har du lockigt hår och sen plattar du de ibland eller har du rakt hår och lockar de ibland? Tacksam för svar. Kram ♥

Reply
hanna

Varför är det kärring att vara hemma och ta det lugnt för? Det är inte okej längre att bara vara hemma och andas, varför skäms du över det kenzmenz? Du borde visa att det är okej, och inte tvärt om.

Reply
ida

hej kenza! gillar din stil skarpt! skulle inte du kunna ge förslag på vad man kan ha på sig på julavslutningen i skolan? kram!

Reply
MATILDA

Hej! Vad mysigt ni kommer ha det ikväll. Jag tycker den blåa klänningen satt mycket fint på kroppen ;) skulle sitta fint med en skinnjacka över :)

Reply
linda

tycker du ska köra på jeans och skyhöga pumps!
om inte, taden blåa imitten! :D kram

Reply
mona emilia

hej, läs våran nya blogg. Vi är på 2 olika ställen i sverige fast vi kan fortfarande hålla kontakten!
läs den!

fin blogg förresten :)

Reply
Sara

Åååh, heter den blåa klänningen Edit dress och har en dragkedja där fram?? Vill verkigen veta! Har nämligen funderat på att beställa den. Den satt ju som SMÄCK på dig!! Helt sjukt snygg:)

Reply
Nina

Hej, Kenza!
Jag undrar om du kmr ha en julkalender på bloggen denna julen??
Älskar dig kraaaaam

Reply
Pauline

men ey, den röda passar ju visst med svarta strumpbrallor till svarta klackar!! :) kör på det nu.

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
JOSEFINA

vad kostade den röda? tror du den finns kvar? :D sjuuuukt snygg! puss &kram

Reply
mathilda

Inte för att låta dum eller att det är något fel.
Men har du tappat några kilon under inspelningarna av modelljakten? Tänkte ni hade det så stressigt, svårt att hinna med och äta va? :)
Kram

Reply
Rebecka

Nu har du ändå b.u.s! Tänkte om du var så brun nu, men icke :) Tyckte om den längst till höger! Passade dig perfa :)

Reply
jessie

den blåa var ju döööödligt snygg! speciellt på dig! men finner den inte på nelly? så vidare den inte är mer marinblå egentligen? för gillar verkligen just den blåa färgen som är på fotot!:)

kraaaaaam!

Reply
Caroline

Jasså, så man är som en gammal kärring om man föredrar att stanna hemma istället för att gå ut? Du är ju konstig du.
Håller med om att det är lite fel bild att ge människor, speciellt unga tjejer.

Reply
jessica

Åh jag älskar klänningen i mitten! Så snygg! Har verkligen funderat på att beställa den, skulle vara ganska snygg till ett bröllop jag ska på i januari. Fast jag vet inte, det kanske har för mycket “party känsla”? Får se hur jag gör :) Fin på dig var den iaf!

Reply
MY

HEJ!
VAD ÄR DET FÖR MÄRKE PÅ DEN RÖDA?
SKA PÅ BRÖLLOP I DET SNARASTE OCH SKULLE GÄRNA VILJA BÄRA DENNA. JÄTTETACKSAM FÖR SVAR!!

MVH. MY

Reply
emma

Vart hittar man den röda klänningen? har letat men hittar den inte på deras hemsida :/

Reply
emma

Hej!
Jag undrar om du hade kunnat lägga upp en bild på den röda klänningen då man ser framsidan! hittar den nämligen inte på hemsidan :(

Reply
elin

funderat ett tag på o beställa den blåa, sjukt snygg! men undrar lite vad du tog för storlek? är så svårt o veta hur stora eller små dom är i storlekarna..

Reply
Josse

Jag älskar , och jag menar värkligen att jag älskar alla klänningarna , mest den blå men jag gillar dom värkligen !

Du har jätte bra sinne för mode !♥

Reply
sandra

älskar den röda och den blåå så himla fina exakt vad jag är ute efter till nyår. skulle bli så glad om du kunde länka hemsidan på svar vill så gärna pröva dom. tack på förhand gulliga du!

Reply
sandra

älskar den röda och den blå klänningen, exakt vad jag är ute efter till nyår. skulle verkligen uppskatta om du kunde skicka länken till dom så att jag kan beställa och pröva. Tack på förhand gulliga du!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*