• header

Contagion

Vi har precis sett filmen Contagion på bio! Den var skitbra, väldigt spännande! Nu ska vi handla mat, ikväll blir det räkor (OBS! INTE tigerräkor) i gräddsås med pesto, cocktailtomater m.m i. Pasta till det. En utav mina specialiteter! ;)

20111023-182429.jpg

112 Comments

ida

Nej, du skojar vilken sammanträffande!!
Jag och min pojkvän var oxå på den igår och tyckte oxå den var skitbra!!

Reply
elin

Men sen tar det ju också lite tid innan alla kommentarer kommer upp. Tycker inte att folk som kommenterar om tigerräkorna är “DUMMA I HUVUDET & KIOSKMONGON” Som många av er vackert uttrycker. Det är väl ett bra sätt att sprida information och handlar inte om att stämpla Kenza vid något negativt.

Reply
Linnéa

Åh, är du anti-scampi? Kul att du propagerar för det i alla fall! Fortsätt så:)

Reply
hedvig

Snälla säg inte att det där är min pojkvän i bakgrunden med barbour-jackan? när är bilden tagen? han skulle vara bortrest i helgen och det där ser verkligen ut som honom… snälla söta kenza, svara jätte gärna. väldigt viktigt för mig!

Reply
Emily

Är detta verkligen ditt sista inlägg? eller så kommer det inte upp dina nya inlägg på min data.. höhö

Reply
Mona

Jag vet inte om jag ska säga tack eller förlåt. Hur som helst så blir jag extremt glad åt engagemanget här i kommentarstråden. Så många som bryr sig så där lite extra! Värme till er alla, särskilt till dig Kenza som gång på gång måste förklara dig.
Hälsningar från Mona som jobbar med Antiscampi-kampanjen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32