• header

Contagion

Vi har precis sett filmen Contagion på bio! Den var skitbra, väldigt spännande! Nu ska vi handla mat, ikväll blir det räkor (OBS! INTE tigerräkor) i gräddsås med pesto, cocktailtomater m.m i. Pasta till det. En utav mina specialiteter! ;)

20111023-182429.jpg

112 Comments

elin

Inte tigerräkor va? Inteinteinte bra för miljön!

Kenzas svar: Nej det är inte tigerräkor. Utan vanliga ishavsräkor dock lite större (på påsen står det stora räkor)

Reply
Aleksandra

Hej!:)
Älskar din blogg :)
Men kan du inte skriva ut det receptet på din blogg?:)
Vill testa göra en sån pasta”sallad” :)

Kram Aleksandra

Reply
Johanna

Hej! :D jag har en fråga, vore superkul om du svarade!:
händer det ibland att du sätter ihop snygga outfits bara för bloggen? för att ha en snygg outfitbild att lägga upp liksom? :P du är ju en stilförebild :)

Reply
maria

hej kenza
snälla snälla, jag blir så himla sugen på det du skriver att du ska äta..

kan du inte börja med att lägga ut recept och sånt igen?
kram

Reply
Tabita

varför skriver du aldrig om manligt mode? vore kul att läsa vad du gillar/ogillar osv. din kille verkar ju ha rätt bra klädsmak, lite är väl din förtjänst antar ja ? ;)

Reply
Sminkhörnan

Hahah, så roligt! Jag tyckte det var en av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Men vilken tur att smaken är som baken….annars hade alla varit tråkigt lika varandra =) Ha det bra!

Reply
martina

hej kenza! du en fråga som precis slog mig: hur kommer det sig att du och din pojkvän alltid är hos dig, men aldrig hos honom? har fått den uppdattningen i alla fall. absolut inget illa menat, bara en fundering :)

Kenzas svar: För att vi bor här, hehe.. Kram!

Reply
Sofie

Du er en av de vakreste jeg vet om Kenza! Kunne du postet et innlegg om din modellkarriere? Hvordan den startet osv?:)

Reply
Sofia

Så mysigt!

Tänk på att välja något annat än jätteräkor som är en ofattbart stor miljöbov. Skogsskövling, kemikalier och lokalbefolkningar som lämnas i fattigdom och förstörd miljö. Ät något gott vegetariskt i stället :)

Läs om det hela: http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/ata/fisk/jatterakor/

http://www.veganrecept.se/

http://www.vegankrubb.se/

Lycka till och smaklig måltid!

Kenzas svar: Jag skrev inte tigerräkor eller jätteräkor, snälla kolla svar ovan innan alla börjar skriva sånt här. Kram!

Reply
lilly

okej, din pojkvän blir ju fan bara snyggare för varje bild du lägger upp på honom.. ni är det perfekta paret darling!

Reply
Emilia

Sorry, när jag skrev kommentaren fanns inga kommentarer att se… Tydligen har flera kommenterat samma som mig.

Reply
Märta

Hej Kenza!
Först vill jag säga att du är otroligt snygg!
Sen vill jag säga att jag såg dig i tidningen (VLT, Västmanlands länstidning) i Torsdags! Du var jättesnygg!
Ha det bra!
<33

Reply
Doris

Jag åt precis.. Men kunde inte låta bli att bli så sjukt sugen på räkor.. haha.
Ni två är så fina ihop!!! Jag blir så glad för din skull, verkligen :)

Reply
Dixi Wonderland

Eftersom du alltid skriver om denna maträtt innehållande skaldjur och pasta så tycker jag du ska slänga upp ditt recept så vi här hemma också kan få testa!
Jag är grym på att laga mat men när de kommer till havsmat misslyckas jag alltid så du kanske kan ge mig lite hjälp på vägen ;D

Kenzas svar: Of course!! Jag misslyckas ibland också, det gäller att testa sig fram. Receptet kommer nu! Puss

Reply
ida

Hej! Innan jag kommer till min fråga vill jag bara skriva att du har världens bästa blogg;-) Jag undrar om du kan länka några bra hemsidor för kläder, skor, smycken mm. ? Skulle vara jättesnällt!<3

Reply
Johanna

Kenza, ta inte din tid till att svara på dessa dumma kommentarer som du får av vissa, det är inte värt det. De borde läsa kommentarerna ovan precis som du säger innan de hoppar på dig. Herregud, ta det lugnt allihopa!
Nu till mina frågor (shopping-kategori):
1. Vart har du köpt din senapsgula halsduk som du hade på dig här om dagen?
2. Vart har du köpt ringen med ugglan och den andra ringen från? Som du hade när du besökte P3. Kramis<3

Kenzas svar: Halsduken är från Ginatricot, ringarna minns jag tyvärr inte!! :/ Kram <3

Reply
Hania

MEN NEJ HERREGUD. INTE TIGERRÄKOR. TÄNK PÅ MILJÖN!!!! :O

….

Haha. Kul att du måste upprepa dig själv typ 60 ggr här.

Läs inlägget people, innan ni kommenterar :)

Reply
cassandra

HAHAHHAHA, vilka kioskmongon som läser! Eller som inte läser, menar jag..:)

Reply
Raymonda

Hahaha folk är ju fan dumma i huvudet…Hon har svarat på minst 3 kommentarer där det står att det inte är dom där jävla miljöräkorna..
Ni är så bra op att klaga…ohh!
Hoppas det smakar huuur gott som helst! :-)

Reply
Sharon

Hej kenza varför länkar du inte dina läsare eller så? Bara en fråga skulle vara kul om du körde typ veckans blogg eller något. Haha gud vad det låter töntigt..
Du är jätte vacker btw :)

Reply
Jessica

Haha jag undrar om folk verkligen läser inlägget eller kommentarerna för den delen…

Reply
Sara

“Kenzas svar: Jag har till och med skrivit till i inlägget att det INTE är tigerräkor samt svarat på flera kommentarer här. Fattar inte vad det är som är så jävla svårt att förstå haha.”

Varför så otrevlig? När jag postade min kommentar om det så hade du inte godkänt några kommentarer ännu och så var det säkert för de flesta. Klart folk reagerar, och det borde du väl vara glad för att folk gör vilket visar på att du har medvetna läsare som inte vill att du gör bort dig?

Reply
ebba

ååh vad gott! lägg ut recept, älskar ditt havskräftspasta recept, gör det flera gånger i veckan med min pojkvän och kompisar :D min nuvarande paradrätt!

Reply
Hejhoopp

Alltså tigerräkor är INTE bra för miljön, du borde veta bättre du som är emot päls osv och alltid skriver “obs fuskpäls!!”.. -.-

Reply
Amanda

Folk är riktigt dumma ibland alltså..DET STÅR TA MEJ FAN I INLÄGGET ATT DET INTE ÄR TIGERRÄKOR era smartskaft!

Reply
Ida

Myyys med bio! Vill också :) Får dra med mig killen snart tror jag :D
Bra att du håller dig ifrån tigerräkorna!

Reply
Denise

För det första så skrev hon antagligen att det var tigerräkor EFTER att folk reagerade på det (varför skulle man annars skriva det så?) och för det andra så läser inte alla kommentarer på bloggar. Sen råkar det faktiskt vara så att inte alla kommentarer godkänns direkt och då kan man ju faktiskt inte veta om någon annan har skrivit samma sak så ta det lugnt och låt människorna vara för helvete. De är inte dumma i huvudet för att de är miljömedvetna..

Reply
belle

HAHAHA, btw, kollade lite kommentarer, fattar att du blir frrruustrerad. Finns ju flera bloggar vart folk kommenterar saker eller frågor som det redan finns svar på i inlägget, fattar inte hur svårt det kan vara att LÄSA innan man kommenterar? Cp.

Reply
ida

Nej, du skojar vilken sammanträffande!!
Jag och min pojkvän var oxå på den igår och tyckte oxå den var skitbra!!

Reply
elin

Men sen tar det ju också lite tid innan alla kommentarer kommer upp. Tycker inte att folk som kommenterar om tigerräkorna är “DUMMA I HUVUDET & KIOSKMONGON” Som många av er vackert uttrycker. Det är väl ett bra sätt att sprida information och handlar inte om att stämpla Kenza vid något negativt.

Reply
Linnéa

Åh, är du anti-scampi? Kul att du propagerar för det i alla fall! Fortsätt så:)

Reply
hedvig

Snälla säg inte att det där är min pojkvän i bakgrunden med barbour-jackan? när är bilden tagen? han skulle vara bortrest i helgen och det där ser verkligen ut som honom… snälla söta kenza, svara jätte gärna. väldigt viktigt för mig!

Reply
Emily

Är detta verkligen ditt sista inlägg? eller så kommer det inte upp dina nya inlägg på min data.. höhö

Reply
Mona

Jag vet inte om jag ska säga tack eller förlåt. Hur som helst så blir jag extremt glad åt engagemanget här i kommentarstråden. Så många som bryr sig så där lite extra! Värme till er alla, särskilt till dig Kenza som gång på gång måste förklara dig.
Hälsningar från Mona som jobbar med Antiscampi-kampanjen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*