• header

Robert Pattinson & Ashley Greene

Imorse hängde jag med Angelica till Grand Hotel för presskonferens med Robert Pattinson & Ashely Greene, skådisarna som spelar Alice (var lite för snabb där) & Edward Cullen i the Twilight Saga. Detta i samband med Breaking Dawn som snart har premiär på bio (aaaah, längtar!!!!) så det ställdes lite frågor om det + lite allt möjligt. Innan det fick vi fota de kända vampyrsyskonen mot en fotovägg, Ashley strålade och var vacker som få men Robert verkade lite allmänt uttråkad (can’t blame him, tänk att göra det där 1 miljon gånger per vecka haha)men sedan kom han igång och drog lite skämt och skrattade.

Jag hade VIP-biljetter till faneventet nu ikväll som jag fick hem i brevlådan men jag gav bort dem till mina två RP-galna kompisar istället. De blev så glada att det inte är sant! Just nu befinner de sig där och står och dreglar. :)

Några bilder från Grand Hotel

135 Comments

Erika

men ashley heter GreenE, med e på slutet och karaktären hon spelar heter ALICE!!

Reply
Johanna

3 frågor som jag hoppas att min förebild kan svara på.
1. Vad använder du för ögonbrynspenna? vad heter färgen och märket? Älskar dina tjocka ögonbryn.
2. Vad har du för storlek på tröjan som du hade på dig idag?
3. Hur gör du med ditt hår när du skriver att du har en stram hästsvans? Vilket hårspray använder du (märke)? När jag har det så sticker det alltid ut hårstrån, blir det inte så på dig? Du passar verkligen i det. Kram på dig

Reply
Anna

Men Kenzaaaaa! Du måste väl ändå vara glad över att ha träffat honom?! Jag skulle fan döda för att se honom, haha!

Reply
Elina

Måste bara säga att du har råkat skriva att hon spelar “ashley” i filmen. Ska ju vara Alice. :) Puss!

Reply
elisa

va kul att se dom! va tråkigt att han ska se så uttråkad ut, även om man är med om det där ofta så borde man ta det med ett leende för han har valt det där själv, ful är han också haha! hon är däremot bra!

Reply
Sherin

Du kanske var lite snurrig från att ha träffat de när du skrev detta, men du menar väll ” skådisarna som spelar ALICE @ Edaward Cullen ”, och det är Ashley Greene det stavas, inte Green. Haha, jag låter petig men vi är alla lite snurriga ibland, kan jag hålla med om! Ha en fin fredagskväll! Kramis :)

Reply
ebba

hej. Jag älskar Jeffrey Campbells skor och har sett att du har flera olika modeller av det märket. Jag tänkte bara kolla ifall du vet någon affär i stockholm som säljer det märket. Jag har bara hittat internetsidor där man kan beställa skorna men jag skulle vilja prova dom innan. Har du köpt dina campbell skor på internet eller i butik? Det vore verkligen supersnällt om du kunde hjälpa mig.

Reply
Nicole

Jag vill först bara skriva att du är underbar och har en un derbar blogg. Men jag tänkte bara skriva att Ashley Greene spelar en karaktär som heter Alice inte Ashley

Reply
Felicia

Hej fina kenza! Du tar så snygga bilder med din iPhone! Så jag undrar, vilka appar använder du?? Det skulle vara jättesnällt om du svarade! Ha en underbar kväll! Kraaam :D

Reply
Emma

Jag brukar inte göra så här egentligen, men jag tyckte det var ganska kul. Stort Twilight-fan borde ju innebära att man vet vad karaktärerna heter, eller hur? Jag tror bestämt att Ashley spelar Alice Cullen och inte Ashley Cullen ;)

Reply
Klaraa

får jag bara säga inte för att va dum men ashely spelar Alice och hon heter Ashely Greene:) pööözzz

Reply
Malin

Det är så häftigt att du får såna här möjligheter i ditt liv, och att du delar med dig av dem till dina vänner!

Reply
Christina Aranja

Kan du være så snill å skrive et innlegg om Stockholm, shoppingmuligheter, restauranter, nattklubber and so on. Jeg og en venninne gjeng skal dit nå i forbindelse med Rihanna konserten, og vet generelt lite om byen. Takk på forhånd! :-)

Reply
Emma

Oh, trodde väl det, jag såg Nadia bland folket på Aftonbladets live sändning därifrån!

Reply
Malin

Men jag döööööööööööööööööööööööööööör vad fuskigt!!!

Reply
sofia

ALICE cullen, Ashley är ju hennes vanliga namn! säkert hundramiljonte kommentaren på detta, dock haha.

Reply
Wictoria

skådisarna som spelar “Ashley” & Edward Cullen i the Twilight Saga. Menar du inte: skådisarna som spelar “Alice” & Edward Cullen i the Twilight Saga. ;) Kram

Reply
sofia

var på eventet och det var grymt! satt dock på parkett, men känslan var underbar. är dock avis på dig som kom så nära, måste ha känts himla coolt!

Reply
Eva

Wauw! Love your life! I really want that to, meeting celebrities, going to parties and events and stuff. And you are so GORGEOUS! That bun with the red lipstick and the mascara in that way on your eyes is wonderfull! And the stunning body completes it!

Reply
elvira

“Jag älskar ju verkligen the twilight saga”, och sen vet du inte att hon heter Alice:p

Reply
browneyedgirl

Hej =) Uttråkad eller ej men en riktig goding är han <3 Längtar så tills nya filmen kommer ut. Lyllos dig, får säkert gå innan alla andra, njut i sådana fall. Lycka! Kram och ha en toppen dag

Reply
Ebbi

Vilken “lampa” har du inställt på när du lockar håret med obh locktången? Alltså hur många grader varm den är, för jag tar alltid för varmt och sen ser jag ut som en robot :( haha tack i för hand, du är bäst! <3

Reply
Elvira

Ohh jag är så arg för jag har sett framemot denna filmen i typ 1,5 år och läst boken typ 5 gånger oså är det 15 års på bio:( jag är bara tretton. Tror du att den är läskig för oss små?

Reply
Ellen

Men Kenza komigen, orka klaga på honom. Vet du hur många som skulle döda för att få vara där och uppskatta varje sekund? Tycker du har blivit alldeles för divig och skriver att saker som man märker att du egentligen tycker är coola är “vardag” för dig. Sluta ljug och framställ dig som något du inte är. Saknar gamla Kenza med fötterna på jorden.

Reply
Wilma Grundström

Åh, vad kul (lite sent att jag såg det här inlägget nu..:$) och han kollar ju dessutom in dig! SJUKT ROLIGT, kram! ps: skulle vara underbart att få ett svar från dig någongång! Puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*