• header

Inspiration till ikväll

Min lilla älv-klänning är grön, och mina vingar skimrar i blått, grönt & lila… Så det är färgerna jag kommer köra på ikväll med sminkningen också! Jag kommer inte bara glittra runt ögonen, på läpparna och i hela ansiktet…utan hela min kropp ska glittra och skimra också. Och så spetsiga öron, blommor i håret m.m. Jag ska vara som tagen ur en fantasy-film! Jag hoppas verkligen att det blir som jag tänkt mig också… Äh, dränker mig i en glitterburk bara så blir det nog bra. :P

69 Comments

Fia

Kommer bli sååå tufft! Jättenyfiken på hur det blir. Btw, om man dränker sig i glitter så glittrar man även av sig på andra ;) been there done that!

Reply
Karina

Wow! I`m intrigued :) You will be someone from fairy tale/cartoon or just a beautiful pixy, which you invented by yourself?

Reply
Christie

Awesome! You should keep some glitter to sprinkle on people who want it – it can be like you’re handing out fairy dust!

Reply
Sonja

Hej Kenza! Detta är kanske fel inlägg och lite sent att skriva. Haha! Men nästa gång du gör pannkakor, så måste du prova att ha lite kanel i smeten! Det är jätte gott! :D<3

Reply
Kajsa

Det kommer att bli svårt att ta bort glittret. Även om man duschar kan det sitta kvar i flera dagar. Du borde ha köpt kroppsgelé med glitter i.

Reply
Stella

Nice :D längtar efter bild på hur du ser ut, längesen du uppdaterade ur din garderob :c

Reply
Charlotte

Ni har väl inte glömt brandkatastrofen i Göteborg för 13 års en. Idag är det årsdag och har ni glömt så kika gärna in på bloggen och få minnet lite uppfriskat.
det dog den natten 63 ungdomar, 213 skadades varav 50 var allvarligt!

Reply
Chubby

Åh gud vad roligt och du kommer bli skitfin längtar efter att få se resultatet =) ha en dunderkväll!! <3

Reply
Jekka

hej! Du har en jättefin blogg, vill jag först säga!

Och nu undrar jag hur du har gjort julkalendern som du brukar ha ? Jag har bara en liten blogg på typ 100 läsare om dagen, ibland mera. Men jag vill göra något speciellt till julen, och jag undrar om man kan göra en julkalender utan hjälp, och isf hur ? Och vad kan man ha i den ? Tacksam för svar :D

Reply
Nina

Hello, My name is Nina and i love your blog XD
I promise, your makeup is gonna be awesome!
Keep it up girl!

Huugs!

Reply
Sandra

Kommer säkert bli urhäftigt !!
Lycka till att tvätta bort allt glittret sen bara :O

Reply
c

Jag har fått ett intryck av dig som att du inte är någon särskild djurvän?? Du har en stor blogg du borde ta upp hur viktigt det är att behandla djur bra, speciellt nu där du har flyttat till ett land som behandlar djur väldigt illa. Du har stor makt att skriva om det och avråda dina läsare från att tex bära päls. Inte köpa smink som e testat på djur. Visa medmänsklighet snälla, djuren kan inte prata vi måste stå upp för dom och skydda dom mot alla plågor dom utsätts för.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13848993.ab

Djurförsök, flådda levande för deras päls, hålls i små burar i affärer, misshandlas för att lyda.. Får åka jättetrångt i flera timmar utan mat o vatten för att slaktas. Stå upp emot detta, acceptera det inte!

/C

Reply
Emma

Hej hej Kenza! Kan du inte börja med “vad gjorde jag förra året den här månaden” inläggen igen? Dom gillade jag riktigt mycket :))

Reply
signe

hej Kenza! du är en av mina förebilder när det gäller mode, och jag ska på fest och har ingen aning om vad jag ska ha på mig! skulle du kunna lägga ut några förslag på bloggen som passar till en vanlig fest som passar året runt? jag är 13 år. jag förstår om du inte vill slösa bort din dyra tid på att göra det men det skulle värkligen kännas så bra! jag har aldrig varit på fest och är så glad att just jag är bjuden till festen,snälla det skulle göra mig så glad!

Reply
Virrepirre

Är det inte meningen att man ska vara läskigt utklädd på Halloween annars blir det ju som en vanlig maskerad? Kram

Reply
adelina

Men, kommer sitta skitfint på dig! Du är så vacker och allt passar dig vad det än är <3 Puss till Sveriges vackraste kvinna ;)

Reply
Louise

Den “gröna bilden” är verkligen jättesnygg! Påminner om sminkningen jag kommer ha, fast min går i mörkare toner… Svart och mörkrött blir det för min del! Goth bride!

Reply
Tora

Jättefint! :D Men jag tycker att det skulle varit aaaas snyggt om du hade lila sminkning istället..:) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*