• header

Svampbob & älvan

Idag mår man som förtjänat, haha. FETT bra kväll igår! Tack till alla fina vänner som kom. Berättar mer om kvällen när jag vaknat till liv igen…

Här har ni en bild så länge på mig och Jay! Jag blev skitnöjd med sminkningen (tack MIST!) som glittrade mycket mer IRL än på bild, men dessvärre försvann allt glitter på kroppen efter en halvtimma… Men jag var glad ändååå! ♥

222 Comments

najaa

har du en tydligare bild på dig och ditt fint sminkade face??

om ja, VISA OSS DEN/DEM!!!!!!

Reply
Linda

man man smörjer in sin i sololja lite lätt och sedan massa glitter så sitter det!

Reply
Neasspace

Härlig bild!

Har en fråga: Är du ett lika “troget” fan till Tokio Hotel som du var för bara något år sedan?

Eller har det svalnat?

MVH /Neas. Space.

Reply
Lady kiba

Grym klänning och smink! :D
Personen som sminkade dig är ju jättebra, ja jag säger det igen. Grym klänning och jättesnygg sminkning. ^^

Reply
Christie

Haha, you look so cute! And your friend’s Spongebob is pretty cool too. Please show more pics of your outfit and makeup! :)

Reply
Vickan

Wow! Vad fint! Så vacker du var och SvampBob var rolig! haha, hur kul som helst :D

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
jenny

Hej! Du har inte lust att sælja dina vingar direkt hehe? vi har førsenad halloweenfest næsta helg och jag vill också vara ælva men har inte hittat några vingar. jag bor i stavanger men jag ær i akut behov av vingar så om du inte vill ha kvar dom køper jag dom gærna!

Reply
Fabulous

TJEJER! MODE, KÄNDISGOSSIP, SKÖNHETSTIPS, och mycket mer roligt på min ultimata tjejblogg! Kolla in! Idag har jag en HEMMASPA SPECIAL! PUSS

Reply
Lisa

Hej Kenza :) Vill du vara snäll och svara på var du har köpt din fina blåa tröja som du hade på dig på väg till Linköping. Skulle bli super glad och vet att jag inte är den enda ;) Kram

Reply
Zingo96 ml

Hej kenza!! Jättebra blogg men jag har en fråga,
Kan du inte visa don garderob/garderober ngn gng!!??

Reply
Linan

vad roligt att du bjöd kissie på din fest, är ni vänner? eller någon annan kanske bjöd henne? såg bara en bild att hon varit där :) Du var gaaalet snygg btw :) Kram

Reply
Therese

Wow va snygg du är :D Ska på Halloweenfest nästa helg (smått fail) , fortfarande ingen aning vad jag ska vara D:

Reply
Mli

Ledsen att jag svär, men fy FAN vad snygg du blev! :D Asgrym utklädnad och du passar urbra i den. Lätt 10/10!

Reply
stella

hej kenza!
jag gillar verkligen din blogg jätte mycket1 du är jätte snygg och verkar vara en väldigt glad och rolig person :D
skulle du kunna lägga ut en bild på bara dig med din halloween dräkt och en bild på bara ditt ansikte så man ser ditt smink bättre, det skulle vara jätte snällt!
och tack för att du är en så himla bra förebild också! kramar från mig! <3

Reply
BECKA

Gud så fina ni var!!!! Blir avis. Själv har jag bara suttit hemma under Halloween-firandet… Men nästa år, då ska det bli av något!

Reply
Julia

Underbart fin du är Kenza !
Du borde vara nöjd med din utklädnad för du var superr söt !

Reply
AnnaWK

Kul med maskerad, själv ska jag på en nästa helg för att fira en kompis 25-årsdag. Står fortfarande i valet och kvalet om vad jag ska klä ut mig till.

Reply
Amina

Vad fin du var!
Jag måste bara fråga, du har ofta väldigt korta klänningar (vilket är skit snyggt med dina ben), men hur böjer du dig när du är ute tex, eller åker de aldrig upp lite? Haha, ville ba fråga.

Kraaam Amina

Reply
Cecilie

Hvor ser du bare fin ud! Det giver mig gode ideer til næste gang jeg skal til halloween eller karneval :)!

/ Cecilie

Reply
Whimsy Everlasting

The wings looked fabulous! I’m glad they made it in time. I would love to put some photos of you wearing them on my site! Thanks again for choosing my shop! It’s a great compliment!

Reply
sara

röker du fotfarande?? du är den grymmaste bloggaren i hela värden!! snälla svara!!

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige.wordpress.com är en helt annan blogg än kenzas!

Jag intervjuar och fotograferar människor jag inte känner och lägger upp resultatet i små reportage på bloggen.

Sväng förbi! Kanske har jag träffat någon du känner?

Reply
Bilge

Vilken fin dansdräkt och en rolig bild… jag för min del är hemma o mumsar i mig äppelkaka och dricker kaffe. Skönt med en ledig söndag innan veckan kickar igång. Då blir det mycket dansträning! :-) checka gärna in på min blogg och lämna en kommentar! Kram <3

Reply
Hanna

Du har varnat andra för att umgås med honom och nu verkar ni vara bundisar igen. Dubbelmoral?

Reply
Sanna

Vilken fin kostym du hade, lika snygg som älva! Hela du utstrålar av skönhet, mer än så kan jag nog inte beskriva det. Spechless! ♥

Reply
Sanna

Och nu får du banne mig ta och visa en close-up på din sminkning just för att den var otroligt fin. Uppdatera älva, hahahaha. I brist på annat att skriva… Fy vad jag har tråkigt utan dina inlägg.

Reply
s

Nu får du fan sluta lata och istället göra ditt jobb.. lägg upp bildjävlarna nu för helvete! Tänk om vi andra kunde latja på jobbet.

Reply
Becka

Riktigt snyggt! :)
Kan du inte be din tjej kompis Alexandra (humlan) att börja blogga igen!!? och om du lyckas övertala henne kan du väl lägga upp en länk??? :)

Reply
Katarina

Trodde man skulle vara läskig på halloween? Är det inte det hela går ut på? :p varför har så många blivit fega mot detta? Hum.

Reply
Jessicaaaa

Bjöd du kissie, eller vafasen var hon på din fest för?
Btw, suuuuuuuuper fin utklädnad! :D

Reply
Emilia & Matilda

Kanske ett bloglovinbyte?<3 du kan kommentera på bloggen ifall du lägger till oss så lägger vi till dig med:D<3 vi ses:D P.S. Fattar att du inte bara gör ett byte med vem som helst men du är så cool;):D<3

Reply
sofie

skit snygg klädsel du fixade för kvällen!!! nu blir ja sugen på beställa hem nå fint till helgen då man sj ska fira alla helgona..! lr om man ska sy och fixa trixa sj..

Reply
Ida

Sminkningen såg verkligen helgrym ut! Synd på glittret på kroppen, men jag är säker på att det strålade om dig ändå :)

Reply
Ariana

hej Kenza du är väldigt vacker..
jag bara undrar eftersom du är från Stockholm och jag bor nere i Skåne..I december den 13 alltså en Tiadag så ska jag upp till Stockholm.. vill så gärna ut och ha kul på kvällen/ natten vill du rekomendera något roligt som är öppet.. 18års gräns.. var snäll och svara så fort som möjligt :) tack på för hand. Kram!

Reply
ELLEN

GUUUD SÅ SNYGG DU VAR! :) helt jättefint!

DE SOM VILL SE MER HALLOWEEN UTKLÄDSEL FÅR KIKA IN PÅ MIN BLOGG!

Reply
Emma

ääälskar din outfit!! du kommer alltid på så sjukt bra grejor och är alltid så sjukt snygg, Kenza!

Kika gärna in på min blogg!

Reply
evelina carlson

jag tänkte vara tingeling nästa helg när jag ska på maskerad. vart tusan har du hittat din kostym? den är möjligtvis inte tillsalu? TUSEN TACK PÅ FÖRHAND!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*